2018 Ekim Anneleri

Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
Ben olsam iki dakika durmaz doktora giderdim Rabbim korusun bebişi seni

Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
bende 12+6 hamileyim benimde dun geceden beri agrim agrdi kasiklarda yuruken hatta kasiktan bele dogru vuruyordu nolur nolmaz diye gittim budokdoktora cok sukur bi sikinti yokmus sende ihmal etme git istersen en azinxan kafan rahatlar

Canim baloncuk patlar gb minicik ilk hareketler.Ya da mesela gozunu kapat parmagini gozkapaginin uzerine koy ve gozunu oynat.Parmaginda hissettigin o minik his gb kucucuk.

kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?

Kendi doktorumdan sonra radyoloji uzmanı yapacak

plojovic canım bebegimin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacak listeye cinsiyeti eklermisin

Gozunaydin ekliyorum canim :)

Mutlaka once doktorunla gorus.Ara ara oluyor ama önlem almak önemli.

Masallah gozun aydın cnm ıns bızde okdr kuculdugu gunlerı goruruz

Dr banada yasak suan ası dedı hem kucuk hem dusuk tehlıkenn var oyuzden dedı

Ağrım devam ediyor ne yazık ki. Doktorum da yarın sabaha çağırdı. Zencefil çayı içtim sıcak su torbası sulu masaj aleti hepsini deniyorum. Ağrı ne uyuytuyor ne de geçiyor

ay gozun aydın :) guzel haberlerı verdın bende mutlu oldum. tipik yasak listesi bende de aynı neredeyse fazlası var eksıiği yok :)

benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordum

benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…