Amin bebeklerimiz sağlık olsun daÇok teşekkür ederim, amiin inşallahŞu "olmayan" mevsim geçişi bitirdi beni aman dikkatli olun Rabbim hepimize sağlık ve iyilik versin, tabii bebişlerimize de
Ben olsam iki dakika durmaz doktora giderdim Rabbim korusun bebişi seniKızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
Aminnnnn canımm çok Sağol amin inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım ve Kuzucuklarım kavuşalım vakti zamanı gelince SağlıcaklaMaşallahcnm gözün aydın darısı bizlere bizde mutlu haberler alalım
bende 12+6 hamileyim benimde dun geceden beri agrim agrdi kasiklarda yuruken hatta kasiktan bele dogru vuruyordu nolur nolmaz diye gittim budokdoktora cok sukur bi sikinti yokmus sende ihmal etme git istersen en azinxan kafan rahatlarKızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
Çok mu yoğun ağrın var canimKızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
Bende hissedemiyom henüz
Acaba Nasıl bişey merak ediyorum ya
Bazen sol tarafimda baloncuklar oluyo gibi
Ama bebeğin hareketimi hiç bilmiyorum
Sağlık ocağında ebe kalp atışlarını dinletti
Çok güzel dedi
Hatta o bile sordu hissedebiliyormusun diye
Hayır dedim nasıl olur diye seyirme gibi olur dedi
kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?
plojovic canım bebegimin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacak listeye cinsiyeti eklermisin
Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
9 hafta çok erken değilmi cinsiyet tahmini için bence yinede 16.haftayı bekleyin daha net belli olurEki Görüntüle 2140655
kizlarr banada doktor 9.haftada erkek demisti bugun baska bi doktora gittim yuzde 85-90 kiz dedi kafam karisti aranizda anlayanlar vardi tahmin yapabilirmisiniz ?
Çok sevindim gözünüzaydın daha önce tahmin yapmışmıydı doktorun tuttumu?Bebişimiz kızmış
Kızıma kızkardeş geliyor Allah'ın izniyle
11. haftada erkege benziyor demisti gene ama bugun baska bi diktor kiz dedi sasirdik bizde bekliycez artik9 hafta çok erken değilmi cinsiyet tahmini için bence yinede 16.haftayı bekleyin daha net belli olur
Hayırlınıksun cnm erkek annesı ılcam ıns kuzına talıbım ahahahBebişimiz kızmış
Masallah gozun aydın cnm ıns bızde okdr kuculdugu gunlerı goruruzSağol canımdilime geldi aslında ama sormadım bu kadar takılma diyecek diye.Ama zor gördü onu biliyorum göremiyorum dedi Hah buldum filan yaptı 4 cm nerde 12 mm nerde düşünsene önemli olan minimuma inmesi.Senin de 3cm den 1 cm ye inmişti dimi ? Şimdi belki gözükmüyordur bile.Benim kahveler sarıya döndü o da üç günde bir filan çok şükür senin de ayni dimi ? Ayni gidiyoruz senle
Amin canım inşallahMasallah gozun aydın cnm ıns bızde okdr kuculdugu gunlerı goruruz
Dr banada yasak suan ası dedı hem kucuk hem dusuk tehlıkenn var oyuzden dedıKızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktorcinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 grnormalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
Tetanoz aşısı mi yasakmış sana ? Coraspin mi ?Dr banada yasak suan ası dedı hem kucuk hem dusuk tehlıkenn var oyuzden dedı
ay gozun aydın :) guzel haberlerı verdın bende mutlu oldum. tipik yasak listesi bende de aynı neredeyse fazlası var eksıiği yok :)Kızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktorcinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 grnormalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
Gözün aydın canımBebişimiz kızmış
benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordumBüyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan
benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordumBüyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?