2018 Ekim Anneleri

plojovic canım çok sevindim hayırlı olsun hep erkek olunca kızlar sevindiriyor. Bu sene doğan oğluşlara kız bulmakta zorlanacağız

Canım senin doktor mu söylemişti "kanama alanı kapanmış" diye? benim ilk gebeliğimde de kanama alanlarım olmuştu ve her doktor baktığında ayrıntılı ultrasonda o kanama alanlarının tahribatını görebiliyodu haftalar sonra bile... Ben o nedenle endişeliyim biraz. Şimdiki doktorum da "kanama alanı öyle hemen oldu-iyileşti diyebileceğimiz bi şey değil. Yeri, büyüklüğü ve aktif olup olmadığı önemli bizim için. Şu an aktif kanaman olmadığı için bunu kafana takmana gerek yok" dedi. Benim de çok şükür lekelenme sorunum falan bitti ama ultrasonda bakıldığında kesenin yanında o küçük kanama alanı görünüyor yine de...

ay gozun aydın :) guzel haberlerı verdın bende mutlu oldum. tipik yasak listesi bende de aynı neredeyse fazlası var eksıiği yok :)
Sağol canımbacak bacak üstüne atmış yaramaz kuzucuk :)
Bunların hepsini ben sordum.soru listemle gittim bu sefer

Hamılelıgımızın keufone baramadok yavrularımızı kaybetme korkusu herdk Allahım hepımızın yardımcı olsun

Bebişimiz kızmış
Kızıma kızkardeş geliyor Allah'ın izniyle
Maşalllah canım
İki kız kardeş çok güzel oluyor kardeşimden biliyorum herşeyim o benim
Sağlıkla doğsun minik
Benim daha belli değil iki hafta sonra detaylı var acaba ondan önce gitsem mi diyorum merak ediyorum çokca

kapan
ması cok zor oluyor zaten ben 0caktan berı cekıyorum 3 gunde 1 ıgne her gun 3 tane progestan... sımdı daha yenı yenı haftada 1 e dustu ıgne, progestan devam . evet ultrasonda onlar goruyorlar benım de aktıf kanama alanı vardı bır taneydı . ama cok sukur gectı ama bak nısan bıttı kac ay ugrastık. hep evde yatıs... allahım allah korusun bır daha olmaz ınsallah... herkesınkı de tes zaamanda bıter ınsalallah ... sende yorma kendını sakın ıstırahat cok onemlı

Purpplee çok sevindim canım güzel haberler aldığına darısı diğer arkadaşların başına inşallah herkesin geçmiş gitmiş olsun
Amin canım çok Sağol sadece mutluluklarımızı paylaşalım istiyorum burada hiçbirimiz tatsız haberler almayalım inşallah.
Raporum da bitti zaten yarın son gün.Bu kadarına şükür.Kanama alanı denilen Şey bir an önce tamamen yok olur inşallah.

Ben bu sefer günlük hayata devam ettim belki de ondan toparlanamadı Benim de kanamam 1 martta olmuştu, o gün bugündür progestan devam. Çok şükür iğneyi kesti doktor ama hapa devam. Çok geçmiş olsun ya ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah. Demek tamamen kapana da biliyomuş bak bu bana umut oldu İnşallah benim kese altına kayan o 1cm lik alan da tamamen kapanır. Kafamız rahatlasn artık da şu tatlış hamilelik sürecimizin tadına varalım ya inşallah hayırlısıyla

Hu huuu deodoranta süper bir alternatif buldum; karbonat. Elinize döküp koltuk altlarınıza sürün, koku varsa eser kalmasın, yoksa da beş altı saat kokusuz gezmenin tadını çıkarın. Üstelik o sağlıksız deodorantlara ya sa roll-on lara para vermekten kurtulun. Onlar kokuyu örtüyorken bu yöntem resmen yok ediyor

Canım kendini suçlama ben de 5 Nisan'dan beri normal hayata döndüm ayağa Kalktım yani kendimi yormamak şartıyla rahat bıraktım kendimi.

İnşalllah canım hepimiz güzel haberler alalım

Çok yorma kendini çalışırken bişey olmaz Allahın izniyle

Arkadaşlar ter önleyicilerde parabensiz alkolsüz güzel bir ürün kullanıyorum tavsiye ederim:

http://2.bp.blogspot.com/-tEypysTzDyQ/UPmmkDkqp3I/AAAAAAAAD34/ot6FMQIBZHI/s1600/Fotoğraf2986.jpg

Rossmann'da satılıyor, kendi markası ve içeriğinde kesinlikle paraben ya da alkol bulunmuyor. Hamile değilken de bunu kullanıyordum. Alman kozmetiğine güveniyorum

Hamılelıgımızın keufone baramadok yavrularımızı kaybetme korkusu herdk Allahım hepımızın yardımcı olsun

Önceki gebeliğimde su gibi akıntı geliyordu 17 haftada . Dr bizi ebeye yönlendirmişti sorularını sordu kaydını tuttu sonrada döndü daha yaşınız genç üzülmeyin yine hamile kalırsın dedi. O gün eve geldik peçete koyuyordum ıslanıyordu ya o peçeteyi kokluyordum öpüyordum yavrumun Gül kokusu kokuyor diye. Hiç unutmuyorum çok dua ettim ve çok şükür sağ salim kucağımıza almıştık. Doğuma kadar su gelmişti bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…