- 23 Eylül 2011
- 179
- 70
- 98
Bebişimiz kızmış
Kızıma kızkardeş geliyor Allah'ın izniyle
Tetanz dedı cnm dıgerı ne bıkmıyormTetanoz aşısı mi yasakmış sana ? Coraspin mi ?
Canım senin doktor mu söylemişti "kanama alanı kapanmış" diye? benim ilk gebeliğimde de kanama alanlarım olmuştu ve her doktor baktığında ayrıntılı ultrasonda o kanama alanlarının tahribatını görebiliyodu haftalar sonra bile... Ben o nedenle endişeliyim biraz. Şimdiki doktorum da "kanama alanı öyle hemen oldu-iyileşti diyebileceğimiz bi şey değil. Yeri, büyüklüğü ve aktif olup olmadığı önemli bizim için. Şu an aktif kanaman olmadığı için bunu kafana takmana gerek yok" dedi. Benim de çok şükür lekelenme sorunum falan bitti ama ultrasonda bakıldığında kesenin yanında o küçük kanama alanı görünüyor yine de...benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordum
Sağol canımay gozun aydın :) guzel haberlerı verdın bende mutlu oldum. tipik yasak listesi bende de aynı neredeyse fazlası var eksıiği yok :)
Hamılelıgımızın keufone baramadok yavrularımızı kaybetme korkusu herdk Allahım hepımızın yardımcı olsunCanım senin doktor mu söylemişti "kanama alanı kapanmış" diye? benim ilk gebeliğimde de kanama alanlarım olmuştu ve her doktor baktığında ayrıntılı ultrasonda o kanama alanlarının tahribatını görebiliyodu haftalar sonra bile... Ben o nedenle endişeliyim biraz. Şimdiki doktorum da "kanama alanı öyle hemen oldu-iyileşti diyebileceğimiz bi şey değil. Yeri, büyüklüğü ve aktif olup olmadığı önemli bizim için. Şu an aktif kanaman olmadığı için bunu kafana takmana gerek yok" dedi. Benim de çok şükür lekelenme sorunum falan bitti ama ultrasonda bakıldığında kesenin yanında o küçük kanama alanı görünüyor yine de...
Maşalllah canımBebişimiz kızmış
ması cok zor oluyor zaten ben 0caktan berı cekıyorum 3 gunde 1 ıgne her gun 3 tane progestan... sımdı daha yenı yenı haftada 1 e dustu ıgne, progestan devam . evet ultrasonda onlar goruyorlar benım de aktıf kanama alanı vardı bır taneydı . ama cok sukur gectı ama bak nısan bıttı kac ay ugrastık. hep evde yatıs... allahım allah korusun bır daha olmaz ınsallah... herkesınkı de tes zaamanda bıter ınsalallah ... sende yorma kendını sakın ıstırahat cok onemlıCanım senin doktor mu söylemişti "kanama alanı kapanmış" diye? benim ilk gebeliğimde de kanama alanlarım olmuştu ve her doktor baktığında ayrıntılı ultrasonda o kanama alanlarının tahribatını görebiliyodu haftalar sonra bile... Ben o nedenle endişeliyim biraz. Şimdiki doktorum da "kanama alanı öyle hemen oldu-iyileşti diyebileceğimiz bi şey değil. Yeri, büyüklüğü ve aktif olup olmadığı önemli bizim için. Şu an aktif kanaman olmadığı için bunu kafana takmana gerek yok" dedi. Benim de çok şükür lekelenme sorunum falan bitti ama ultrasonda bakıldığında kesenin yanında o küçük kanama alanı görünüyor yine de...
:))) ıyı yapmıssıın bende ole yapıyorum aklıma gelenlerı unutmayım dıye yazıyorum hep :))Sağol canımbacak bacak üstüne atmış yaramaz kuzucuk :)
Bunların hepsini ben sordum.soru listemle gittim bu sefer
Amin canım çok Sağol sadece mutluluklarımızı paylaşalım istiyorum burada hiçbirimiz tatsız haberler almayalım inşallah.Purpplee çok sevindim canım güzel haberler aldığına darısı diğer arkadaşların başına inşallah herkesin geçmiş gitmiş olsun
Ben bu sefer günlük hayata devam ettim belki de ondan toparlanamadıkapan
ması cok zor oluyor zaten ben 0caktan berı cekıyorum 3 gunde 1 ıgne her gun 3 tane progestan... sımdı daha yenı yenı haftada 1 e dustu ıgne, progestan devam . evet ultrasonda onlar goruyorlar benım de aktıf kanama alanı vardı bır taneydı . ama cok sukur gectı ama bak nısan bıttı kac ay ugrastık. hep evde yatıs... allahım allah korusun bır daha olmaz ınsallah... herkesınkı de tes zaamanda bıter ınsalallah ... sende yorma kendını sakın ıstırahat cok onemlı
Canım kendini suçlama ben de 5 Nisan'dan beri normal hayata döndüm ayağa Kalktım yani kendimi yormamak şartıyla rahat bıraktım kendimi.Ben bu sefer günlük hayata devam ettim belki de ondan toparlanamadıBenim de kanamam 1 martta olmuştu, o gün bugündür progestan devam. Çok şükür iğneyi kesti doktor ama hapa devam. Çok geçmiş olsun ya ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah. Demek tamamen kapana da biliyomuş bak bu bana umut oldu İnşallah benim kese altına kayan o 1cm lik alan da tamamen kapanır. Kafamız rahatlasn artık da şu tatlış hamilelik sürecimizin tadına varalım ya inşallah hayırlısıyla
İnşalllah canım hepimiz güzel haberler alalımAmin canım çok Sağol sadece mutluluklarımızı paylaşalım istiyorum burada hiçbirimiz tatsız haberler almayalım inşallah.
Raporum da bitti zaten yarın son gün.Bu kadarına şükür.Kanama alanı denilen Şey bir an önce tamamen yok olur inşallah.
Arkadaşlar ter önleyicilerde parabensiz alkolsüz güzel bir ürün kullanıyorum tavsiye ederim:Hu huuu deodoranta süper bir alternatif buldum; karbonat. Elinize döküp koltuk altlarınıza sürün, koku varsa eser kalmasın, yoksa da beş altı saat kokusuz gezmenin tadını çıkarın. Üstelik o sağlıksız deodorantlara ya sa roll-on lara para vermekten kurtulun. Onlar kokuyu örtüyorken bu yöntem resmen yok ediyor
Gözün aydın cnm ne güzelBebişimiz kızmış
Hamılelıgımızın keufone baramadok yavrularımızı kaybetme korkusu herdk Allahım hepımızın yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?