9. Haftada cinsiyet tahmini yapan doktorun aklına şaşarım:))Eki Görüntüle 2140655
kizlarr banada doktor 9.haftada erkek demisti bugun baska bi doktora gittim yuzde 85-90 kiz dedi kafam karisti aranizda anlayanlar vardi tahmin yapabilirmisiniz ?
Geçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.Kızlar birden boğazım indi yutkunamıyorum
Napcam ben bi akıl verin
Geçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.
Şimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmisGeçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.
Bu da vardı benim yazdığım da sanırımŞimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmis
Çok sevindim gözünüzaydın daha önce tahmin yapmışmıydı doktorun tuttumu?
Hayırlınıksun cnm erkek annesı ılcam ıns kuzına talıbım ahahah
Gözün aydın canımSağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun kuzucuk inşallah
Gözünaydın canımm
plojovic canım çok sevindim hayırlı olsun hep erkek olunca kızlar sevindiriyor. Bu sene doğan oğluşlara kız bulmakta zorlanacağız
Maşalllah canım
İki kız kardeş çok güzel oluyor kardeşimden biliyorum herşeyim o benim
Sağlıkla doğsun minik
Benim daha belli değil iki hafta sonra detaylı var acaba ondan önce gitsem mi diyorum merak ediyorum çokca
plojovic gözün aydın canım sağlıkla gelsin :)
Gözün aydın cnm ne güzeliki tane bıcır bıcır kız darısı bana
Çok güzel tarif ettin teşekkür ederim
Az önce pit pit bişeyler hisseder oldum
Seyirme gibi inşallah hissettiğim bebegimdir
Her hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.
Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.
Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.
Ben 20 kilo almıştım ilk bebeğimde, ve kısa sürede 22 kilo verdim. Kızım aktif emiciydi :)Hamilelikte ALINAN kilolar emzirdikçe veriliyormuş diye duydum bikaç anneden
Ne güzel işte :))Ben 20 kilo almıştım ilk bebeğimde, ve kısa sürede 22 kilo verdim. Kızım aktif emiciydi :)
Bence haklısın biraz daha beklesen kesin sonuç alırsın . Herhalde 3. Gebeliğin olduğu için rahatsın ben de DHA öğrenmedim rahatım ayni senin gibi. Sağlıklı olsun da.
Canim Allah gönlüne göre versin kız iyidir :)Bebişimiz kızmış
Kızıma kızkardeş geliyor Allah'ın izniyle
Senin de mi 3. Yalansin dünya
Kızlar bugün ben de kontrole gittim 4lu tarama için kan verdim. Çok şükür oğlumun gelişimi iyiymiş. Progestan i kesti Dr. Diğer 10tane ilaca devam dedi. Kendini yorma, ayakta fazla kalma dedi. Çok şükür 163gr mis bebeğim. Cinsiyetine yine erkek dedi. Dişçiye gidebilirmisim. Toxoplazma testini her ay yaptır dedi. 4hafta sonra ayrintili ultrasona çağırdı. Kalça kemiklerinde ve kasiklardaki ağrı rahim gelişimiyle ilgiliymiis. Baş ve göz ağrılarını progestan yapmis. Miyom 3cm dedi. Kilo almamisim hic. Baslangic kilomun altindayim. Bebeklerimiz iyi olsunlar da inşallah bizler ağrılara katlanıriz:)
Bi de ben varım galiba:)Kızlar hemen hemen neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş bebisin bi ben kaldım herhaldeoğlan bizim kız bizim çok sorun değil ama merak ta olmuyor değil
Var mı öğrenemeyen daha cinsiyetini
Ne kullanıyorsun ki o kadarSana diyordum ya 10 tane ilaç ne diye. Dr benimde ilaçlarımı 8 e çıkardı 2 hapa tahammül edemiyordm şimdi 7 tane hapım 1 iğnem var çöktüm resmenallah yardımcın olsun valla çok kötü bulantılarım geri geldi bu haplar yüzünden
Canim Allah gönlüne göre versin kız iyidir :)
Öyle tabiBüyüğün kız oluşu,e kıza aşina olmak :)
Başlı başına çok güzel❤
Allah hepsine sağlık versinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?