2018 Ekim Anneleri

Selamlar,

Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi gidiyor şükür. Ikili test güzel çıktı sıfıra yakın ihtimal var dörtlüye gerek yok bu yüzden dedi doktor.

Bıcırık çok hareketliydi yaramaz diyor doktorumuz ikidir :) ama cinsiyeti göstermedi 1 ay daha bekleyeceğiz öğrenmek için artık.

Vitamin ve demir ilacını verdi. Dört gözle onları bekliyordum bende ağzımda aft çıkmaya başlamıştı vitaminsiz kalmaktan.

Birde burnum kanıyor benim arada o da çok damla damla sık sık olmadığı sürece hamilelikte normalmiş.

Şimdiden özledim 1 ay bekleyeceğim görmek için.

Kızlar benim ikili test sonuçları da çıkmış.Ne olurda olsun farketmeyecek ama yarına kader beklemeden yorumlayabilen var mı acaba?

Eklentiler

• EBE42486-EEF4-4681-AFB1-6E9A6FAAAB3F.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar birden boğazım indi yutkunamıyorum
Napcam ben bi akıl verin

Kızlar birden boğazım indi yutkunamıyorum
Napcam ben bi akıl verin
Geçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.

pixielix 'di sanirim onu yapan ama bende hatirladim

Şimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmis

Çok sevindim gözünüzaydın daha önce tahmin yapmışmıydı doktorun tuttumu?

13. haftada erkeğe benziyor demişti 1 hafta sonra yine gitmistim kız demisti ama yaniltici haftalar olabiliyor bekleyelimde demisti :))))

Hayırlınıksun cnm erkek annesı ılcam ıns kuzına talıbım ahahah

:))))))) Allah hepsini iyi insanlarla karsilastirsin insallah.Nasip :)

Gözün aydın canım Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun kuzucuk inşallah

Amiiinnn cumlemizinki insallahh❤

Gözünaydın canımm

Tesekkur ederiiimmm,sonundaa :)))))

plojovic canım çok sevindim hayırlı olsun hep erkek olunca kızlar sevindiriyor. Bu sene doğan oğluşlara kız bulmakta zorlanacağız

Sağol canım :)) Dengeler boyle boyle kuruluyor belki de :)))

Yani garantilemis olursun :)
Ama cok merak ediyorsanda git ne olacak :)
Ozelse 10 gun icinde hakkin oluyor zaten.

plojovic gözün aydın canım sağlıkla gelsin :)

Amiiin insallah hepimizinkiler :)

Gözün aydın cnm ne güzeliki tane bıcır bıcır kız darısı bana

Ayyy eveet :) insallah Allah gonlunuze gore versinnn.Cok sevindi kızım o en basindan beri kiz diyor.Bugunde doktor kız deyince 'ben demistim' dedi :))))))

Çok güzel tarif ettin teşekkür ederim
Az önce pit pit bişeyler hisseder oldum
Seyirme gibi inşallah hissettiğim bebegimdir

Olabilir canım.Belirginlestikce daha iyi anlarsin o mu diye :))

Benim kizimda olmadi.
Mayis dogumlu.Sicak etkiler ama sivida etkiler.
Hamilelikte kan basinci arttigindan damarlar genislermis.Bu yuzden vucut daha cok su tutarmis.Yine bol su icmek gerekli ödem icinde ama bazi vucudun tepkisi sanirim.

Sana diyordum ya 10 tane ilaç ne diye. Dr benimde ilaçlarımı 8 e çıkardı 2 hapa tahammül edemiyordm şimdi 7 tane hapım 1 iğnem var çöktüm resmen allah yardımcın olsun valla çok kötü bulantılarım geri geldi bu haplar yüzünden

Ne kullanıyorsun ki o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…