2018 Ekim Anneleri

Bugün sordum Dr a her ay toxoplazma testini yaptır dedi.

Ayaklarım sisti sanki bugün çok oturmaktan mi hava çok sıcak ondan mi ayakkabi sıkmaya başladı ayagimi

Ne guzl cnm herseye ragmen kucagına almıssınız Allahım ın bızede ogunlerı gosterır kanamam oldugu gun kendımı kubedıcem sandm okdr asırıydıkı Allahım ıns sag saglım dogsunlar ya cok zor bu surec yıpratıcı

Çok güzel tarif ettin teşekkür ederim
Az önce pit pit bişeyler hisseder oldum
Seyirme gibi inşallah hissettiğim bebegimdir

Her hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.

Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.

Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.

Kızlar bugün ben de kontrole gittim 4lu tarama için kan verdim. Çok şükür oğlumun gelişimi iyiymiş. Progestan i kesti Dr. Diğer 10tane ilaca devam dedi. Kendini yorma, ayakta fazla kalma dedi. Çok şükür 163gr mis bebeğim. Cinsiyetine yine erkek dedi. Dişçiye gidebilirmisim. Toxoplazma testini her ay yaptır dedi. 4hafta sonra ayrintili ultrasona çağırdı. Kalça kemiklerinde ve kasiklardaki ağrı rahim gelişimiyle ilgiliymiis. Baş ve göz ağrılarını progestan yapmis. Miyom 3cm dedi. Kilo almamisim hic. Baslangic kilomun altindayim. Bebeklerimiz iyi olsunlar da inşallah bizler ağrılara katlanıriz:)

Bende kasigımdan rahime doğru baskı hissediyordum.
Yani 3 defa falan oldu ama gecti.
Sonra olmadi.
Bununla alakalı olabilir ozaman.
Sorucam ama ögrendigin iyi oldu.

Son ayşada olur dıye bılıyorum bn odemmsısm

Evet böylesi çok zor gerçekten sürekli bir yürek çarpıntısı. Şimdi de o yürek çarpıntısı geçmiş değil zaten her şeyden korkar oldum. Wc ye girmek hala daha istemiyorum. Psikolojiler gitti. Bn drum un dediklerini harfiyen yaptım bna kalkma yat dedi hiç kalkmadım aylarca evden sadece dra çıktım. Bunyeden bunyeye de fark ediyir tabi.Banyodan bile korkuyordum... an çok şükür geçti.. darısı tüm kanamalilarin başına... hamileliğin tadını çıkaramadık.hepimiz bebislerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Allahım onları bize bagislasin

Zor zamanlar yasadık yasıyoruz hala daha hamılelık annelık sımdıden cok zormus yavrularımız hep ıyımı dıye dusunuyoruz. Rahım agrıları sanırom artık ıyıce kaslarımız gevsıyo karnımız ıyıce cıkcak oyuzden asoro olmadıgı sırece tabıkı

Kızlar benim de 3. gebeliğim. Şu an 13 hafta 4 günlük. Herkes cinsiyeti bellidir nasil durabiliyorsun merak etmeden diyor. Ben bekleme taraftarıyım. Hele bi 16 haftalik olsun o zaman öğreniriz diye bekliyorum . Bana çok şaşırıyorlar nasıl duruyorsun diye. Haklilar mi? Bu haftada bellu olur mu?

Aminn inşallah canım görürsün seni anlıyorum çok zor bir süreç ama geçecek sabret.

Bence haklısın biraz daha beklesen kesin sonuç alırsın . Herhalde 3. Gebeliğin olduğu için rahatsın ben de DHA öğrenmedim rahatım ayni senin gibi. Sağlıklı olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…