Gidilir mis cnm Dr a sordum dişçiye gidebilirsin dediKızlar benim restore edilmiş bi disim var kaplama yapılacak ama doğum sonuna artık Allah izin verirse
Yarın disciye gideceğim ama soyle bisey var bu haftalarda artik gidilir mi çok ağrı yapti
Bugün sordum Dr a her ay toxoplazma testini yaptır dedi.İkisinin de negatif olması demek bağışıklığın da yok aktif enfeksiyon durumun da yok demek oluyor. Dr yanlış söylemiş ya da belki öyle hatırlamış olabilir misin? Benim de durumum öyleydi dikkat edin dediler sadece çiğ ete dokunma tüketme toprakla fazla haşır neşir olma ellerini bol sabunlu suyla yıka falan...
Ne guzl cnm herseye ragmen kucagına almıssınız Allahım ın bızede ogunlerı gosterır kanamam oldugu gun kendımı kubedıcem sandm okdr asırıydıkı Allahım ıns sag saglım dogsunlar ya cok zor bu surec yıpratıcıÖnceki gebeliğimde su gibi akıntı geliyordu 17 haftada . Dr bizi ebeye yönlendirmişti sorularını sordu kaydını tuttu sonrada döndü daha yaşınız genç üzülmeyin yine hamile kalırsın dedi. O gün eve geldik peçete koyuyordum ıslanıyordu ya o peçeteyi kokluyordum öpüyordum yavrumun Gül kokusu kokuyor diye. Hiç unutmuyorum çok dua ettim ve çok şükür sağ salim kucağımıza almıştık. Doğuma kadar su gelmişti bende de
Arkadaşlar ter önleyicilerde parabensiz alkolsüz güzel bir ürün kullanıyorum tavsiye ederim:
http://2.bp.blogspot.com/-tEypysTzDyQ/UPmmkDkqp3I/AAAAAAAAD34/ot6FMQIBZHI/s1600/Fotoğraf2986.jpg
Rossmann'da satılıyor, kendi markası ve içeriğinde kesinlikle paraben ya da alkol bulunmuyor. Hamile değilken de bunu kullanıyordum. Alman kozmetiğine güveniyorum
Odemmı oldu acaba dr unangorun cnm daha erken dglmıAyaklarım sisti sanki bugün çok oturmaktan mi hava çok sıcak ondan mi ayakkabi sıkmaya başladı ayagimi
Bencede erken hava bugün çok sıcaktı ondan mi oldu acabaOdemmı oldu acaba dr unangorun cnm daha erken dglmı
Çok güzel tarif ettin teşekkür ederimCanim baloncuk patlar gb minicik ilk hareketler.Ya da mesela gozunu kapat parmagini gozkapaginin uzerine koy ve gozunu oynat.Parmaginda hissettigin o minik his gb kucucuk.
Kendi doktorumdan sonra radyoloji uzmanı yapacak
Gozunaydin ekliyorum canim :)
Mutlaka once doktorunla gorus.Ara ara oluyor ama önlem almak önemli.
Bende kasigımdan rahime doğru baskı hissediyordum.Kızlar bugün ben de kontrole gittim 4lu tarama için kan verdim. Çok şükür oğlumun gelişimi iyiymiş. Progestan i kesti Dr. Diğer 10tane ilaca devam dedi. Kendini yorma, ayakta fazla kalma dedi. Çok şükür 163gr mis bebeğim. Cinsiyetine yine erkek dedi. Dişçiye gidebilirmisim. Toxoplazma testini her ay yaptır dedi. 4hafta sonra ayrintili ultrasona çağırdı. Kalça kemiklerinde ve kasiklardaki ağrı rahim gelişimiyle ilgiliymiis. Baş ve göz ağrılarını progestan yapmis. Miyom 3cm dedi. Kilo almamisim hic. Baslangic kilomun altindayim. Bebeklerimiz iyi olsunlar da inşallah bizler ağrılara katlanıriz:)
Sanmam ama bılmıyorum sen gene tedbırını almbıran once dr a gorun derım cıddınnş bısey bukdr sıslıkBencede erken hava bugün çok sıcaktı ondan mi oldu acaba
Son ayşada olur dıye bılıyorum bn odemmsısmHer hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.
Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.
Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.
Evet böylesi çok zor gerçekten sürekli bir yürek çarpıntısı. Şimdi de o yürek çarpıntısı geçmiş değil zaten her şeyden korkar oldum. Wc ye girmek hala daha istemiyorum. Psikolojiler gitti. Bn drum un dediklerini harfiyen yaptım bna kalkma yat dedi hiç kalkmadım aylarca evden sadece dra çıktım. Bunyeden bunyeye de fark ediyir tabi.Banyodan bile korkuyordum... an çok şükür geçti.. darısı tüm kanamalilarin başına... hamileliğin tadını çıkaramadık.hepimiz bebislerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Allahım onları bize bagislasinBen bu sefer günlük hayata devam ettim belki de ondan toparlanamadıBenim de kanamam 1 martta olmuştu, o gün bugündür progestan devam. Çok şükür iğneyi kesti doktor ama hapa devam. Çok geçmiş olsun ya ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah. Demek tamamen kapana da biliyomuş bak bu bana umut oldu İnşallah benim kese altına kayan o 1cm lik alan da tamamen kapanır. Kafamız rahatlasn artık da şu tatlış hamilelik sürecimizin tadına varalım ya inşallah hayırlısıyla
Yavaş yavaş alışırsınız, aman kendinize dikkat edin.Evet cnm oluyor bide şimdi uzun bir aradan sonra ise başladım kasılma ağrı kramp herşey oluyor yoruluyorum herhalde
Ne guzl cnm herseye ragmen kucagına almıssınız Allahım ın bızede ogunlerı gosterır kanamam oldugu gun kendımı kubedıcem sandm okdr asırıydıkı Allahım ıns sag saglım dogsunlar ya cok zor bu surec yıpratıcı
Hakkımızda hayırlıso olsun 17.haftayı bıtırmek uzereyız ıns saglıkla dunuaya gelsınler ben buna razıyımAminn inşallah canım görürsün seni anlıyorum çok zor bir süreç ama geçecek sabret.
Kızlar benim de 3. gebeliğim. Şu an 13 hafta 4 günlük. Herkes cinsiyeti bellidir nasil durabiliyorsun merak etmeden diyor. Ben bekleme taraftarıyım. Hele bi 16 haftalik olsun o zaman öğreniriz diye bekliyorum . Bana çok şaşırıyorlar nasıl duruyorsun diye. Haklilar mi? Bu haftada bellu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?