Ben 13taneydi çok sevindim 10a dusurmesine. Hangi ilaçları alıyorsun? Bu ilaçlar herşeyi yapıyor iştahsızlık var bende de. Senin Hangi genlerinde pıhtılaşma var, daha önce gebelik kaybın olmusmuydu?Sana diyordum ya 10 tane ilaç ne diye. Dr benimde ilaçlarımı 8 e çıkardı 2 hapa tahammül edemiyordm şimdi 7 tane hapım 1 iğnem var çöktüm resmenallah yardımcın olsun valla çok kötü bulantılarım geri geldi bu haplar yüzünden
En guzeli de ilk kizina aldigin okadar kiyafetler ayakkabilar yine kullanilabilecek benim resmen icim gidiyor cogu hic giyilmedi :)) saka bir yana hayirli olsun dunyanin en guzeli seyi kiz kardes kizin coook sansli :)Büyüğün kız oluşu,e kıza aşina olmak :)
Başlı başına çok güzel❤
Allah hepsine sağlık versinn.
Kız kardeşler en iyi dost olacaklar ilerde :) çok iyiBüyüğün kız oluşu,e kıza aşina olmak :)
Başlı başına çok güzel❤
Allah hepsine sağlık versinn.
cok dıkkat et hayırlısı ıle gıt gel ısallahGünaydınlar kızlar mutlu bir gün geçirmemizi diliyorum... bu arada yarın yolculuk yapacağım yaklaşık 6.30-7 saatlik yolculuk umarım sorunsuz geçer
Kazasız belasız gidin gelin inşallah..Mevlam korur Bebişini..Sen yolculuğun tadını çıkarGünaydınlar kızlar mutlu bir gün geçirmemizi diliyorum... bu arada yarın yolculuk yapacağım yaklaşık 6.30-7 saatlik yolculuk umarım sorunsuz geçer
Günaydınnn..Ve gözün aydın..Bebiş için de senşn için de moral olacak..Ohh miss..Herkese gunaydın esım gelıyor bugun cok mutluyum belkı bebıs erkenden tekmelerde babasına surprız yapar sız nasılsınız kızlar
Ay ne guzel bır aydır evde yatmaktan heryerım tutuldu tadını cıkar saglıklı olmanın cnm evet bırbıcuk ay olmustu bakalım göbüşe ne dicek sankı bıraz pırtladı :)Günaydınnn..Ve gözün aydın..Bebiş için de senşn için de moral olacak..Ohh miss..
Ben de okula geldim yine :) Bugün tüm gün ders var , bakalım gün bitecek mi
Geçmiş olsun canım acil şifalar.. Her ikisi de çok iyi geliyo ama zeytin hemen etki ediyor. Biraz ezip çekirdekleriyle birlikte bir streç film üzerine koyup boğazına sarabilirsin. Üzerine de bir yemeni sarmıştım. Yutkunma güçlüğünü hemen geçiriyor mucize gibi...Şimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmis
Her hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.
Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.
Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.
Denerim canım eminim etkilidir çünkü karbonatın temizleme arındırma özelliği varKarbonatı denesene bir kez
Ne kadar kötü ya canım benimÖnceki gebeliğimde su gibi akıntı geliyordu 17 haftada . Dr bizi ebeye yönlendirmişti sorularını sordu kaydını tuttu sonrada döndü daha yaşınız genç üzülmeyin yine hamile kalırsın dedi. O gün eve geldik peçete koyuyordum ıslanıyordu ya o peçeteyi kokluyordum öpüyordum yavrumun Gül kokusu kokuyor diye. Hiç unutmuyorum çok dua ettim ve çok şükür sağ salim kucağımıza almıştık. Doğuma kadar su gelmişti bende de
Ayy inşallah canım teşekkür ederim:)Kazasız belasız gidin gelin inşallah..Mevlam korur Bebişini..Sen yolculuğun tadını çıkar
Benim ilk oğlumda hiç ödemim olmamıştı. Doğuma bile babetlerimle gitmiştim cici cicioysa ki hep tuzlu tüketirim yani tuzu çok severim. Ama bende tansiyon hep düşük seyrediyo sanırım ondan. 8/5 9/5 en yüksek böyle çıkar. Bence çok su tüketirsen ödem sorunun çok olmaz inşallah canım...
Ay kızlar insallah bunda olmaz benim.tr_lelli canım bendede ödem olmamıştı tuzluda yiyordum ayakkabı numaram değişmedi,alyansımı hiç çıkarmadım ..şimdide yiyorum tuzlu umarım yine olmaz ödem
Ben de okuldayım canım cumaları biraz zor geçse de tesellisi var haftasonu:) kolay gelsin canımGünaydınnn..Ve gözün aydın..Bebiş için de senşn için de moral olacak..Ohh miss..
Ben de okula geldim yine :) Bugün tüm gün ders var , bakalım gün bitecek mi
Ne kadar kötü ya canım benimokurken çok kötü oldum çünkü hamilelik boyunca o yavruyu kaybetme korkusunu az çok ben de tatmıştım ilk hamileliğimde. Hep kanama hep lekelenme sorunum vardı ama doktorum çok moral veriyodu. Ben de sağlıkla kucağıma aldım çok şükür ama işte o süreç insanı nasıl yıpratıyor bilirim
Peki muayenelerde bebeğin suyuyla ilgili bi şey demiyo muydu doktorun? yani suyu azaldı falan diye? Bir de su azalırsa ya da kaçak olursa bebeğin enfeksiyon kapma riskinden söz ediyolar. Sende çok şükür olmamışt dimi öyle bi durum?
Benim de şimdiki hamileliğimde lekelenme sorunları yaşarken su gibi akıntı geliyodu doktora söyledim ama ultrasonda bakıp suyu gayet iyi görünüyor dedi sadece. Yine de içimde bir kurt, gidip şu amniyon sıvısını ölçen pedlerden alayım diyorum, şimdi de buna takıldım. HattaPurpplee ile dün konuşuyoduk bi deneyelim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?