2018 Ekim Anneleri

Ben 13taneydi çok sevindim 10a dusurmesine. Hangi ilaçları alıyorsun? Bu ilaçlar herşeyi yapıyor iştahsızlık var bende de. Senin Hangi genlerinde pıhtılaşma var, daha önce gebelik kaybın olmusmuydu?

Büyüğün kız oluşu,e kıza aşina olmak :)
Başlı başına çok güzel❤
Allah hepsine sağlık versinn.
En guzeli de ilk kizina aldigin okadar kiyafetler ayakkabilar yine kullanilabilecek benim resmen icim gidiyor cogu hic giyilmedi :)) saka bir yana hayirli olsun dunyanin en guzeli seyi kiz kardes kizin coook sansli :)

Herkese gunaydın esım gelıyor bugun cok mutluyum belkı bebıs erkenden tekmelerde babasına surprız yapar sız nasılsınız kızlar
Günaydınnn..Ve gözün aydın..Bebiş için de senşn için de moral olacak..Ohh miss..

Ben de okula geldim yine :) Bugün tüm gün ders var , bakalım gün bitecek mi

Günaydınnn..Ve gözün aydın..Bebiş için de senşn için de moral olacak..Ohh miss..

Ay ne guzel bır aydır evde yatmaktan heryerım tutuldu tadını cıkar saglıklı olmanın cnm evet bırbıcuk ay olmustu bakalım göbüşe ne dicek sankı bıraz pırtladı :)

Şimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmis
Geçmiş olsun canım acil şifalar.. Her ikisi de çok iyi geliyo ama zeytin hemen etki ediyor. Biraz ezip çekirdekleriyle birlikte bir streç film üzerine koyup boğazına sarabilirsin. Üzerine de bir yemeni sarmıştım. Yutkunma güçlüğünü hemen geçiriyor mucize gibi...

Zeytinyağı + karabiber de çok iyi geliyor, faranjitim azınca da onu denedim, o da gayet başarılı Acil şifalar dilerim...

Benim ilk oğlumda hiç ödemim olmamıştı. Doğuma bile babetlerimle gitmiştim cici cici oysa ki hep tuzlu tüketirim yani tuzu çok severim. Ama bende tansiyon hep düşük seyrediyo sanırım ondan. 8/5 9/5 en yüksek böyle çıkar. Bence çok su tüketirsen ödem sorunun çok olmaz inşallah canım...

Karbonatı denesene bir kez
Denerim canım eminim etkilidir çünkü karbonatın temizleme arındırma özelliği var Hatta ev yapımı elma sirkesi yapıyor benim kv. Onu da denedim, kulağa kötü geliyo biliyorum ama kokusu hemen uçuyor. Sabahları bir pamuğa çok az döküp koltukaltlarını sildiğinde hem hiç koku olmuyo hem de kupkuru oluyo. Çok başarılı ama çok sıcaklarda uzun sürmüyo etkililiği. o nedenle bu ISANA markanın ürünü artık favorim

Ne kadar kötü ya canım benim okurken çok kötü oldum çünkü hamilelik boyunca o yavruyu kaybetme korkusunu az çok ben de tatmıştım ilk hamileliğimde. Hep kanama hep lekelenme sorunum vardı ama doktorum çok moral veriyodu. Ben de sağlıkla kucağıma aldım çok şükür ama işte o süreç insanı nasıl yıpratıyor bilirim

Peki muayenelerde bebeğin suyuyla ilgili bi şey demiyo muydu doktorun? yani suyu azaldı falan diye? Bir de su azalırsa ya da kaçak olursa bebeğin enfeksiyon kapma riskinden söz ediyolar. Sende çok şükür olmamışt dimi öyle bi durum?

Benim de şimdiki hamileliğimde lekelenme sorunları yaşarken su gibi akıntı geliyodu doktora söyledim ama ultrasonda bakıp suyu gayet iyi görünüyor dedi sadece. Yine de içimde bir kurt, gidip şu amniyon sıvısını ölçen pedlerden alayım diyorum, şimdi de buna takıldım. Hatta Purpplee ile dün konuşuyoduk bi deneyelim diye.

tr_lelli canım bendede ödem olmamıştı tuzluda yiyordum ayakkabı numaram değişmedi,alyansımı hiç çıkarmadım ..şimdide yiyorum tuzlu umarım yine olmaz ödem
Ay kızlar insallah bunda olmaz benim.
Çok sevimsiz bir durum.
Şişiyorsun balon gibi son zamanlar.
Sansliymissiniz.
Ödem olmaması icin naler yapılmali arastirayim bende
Sagolun.

Ben de okuldayım canım cumaları biraz zor geçse de tesellisi var haftasonu:) kolay gelsin canım

Çok geçmiş olsun.. Her kontrole gittiğimde su gibi akıntı geliyor diyordum. Dr alttan muayene ediyordu amniyon sıvısı değil diyordu. O testleri biliyorum ama dr hiç yapmadı o testi ben de bulamamıştım. Çok zor bulunuyor herhalde. Eczacılar şaşırıyormuş . 17 haftadan 28 e kadar suyunda bir sıkıntı YÖK dediler. 28 den sonra suyun azalmış demeye başladılar. 34 te yatış 35 te de erken sezeryana alındım. Şimdiki gebeliğimde öyle bir akıntı olmadığı için o akıntının amniyon olduğuna kanaat getirdim kendimce. Enfeksiyon da olmadı çok şükür. İki adım atıp yürüsem altım islanırdı ya ne bileyim. Kendimce yatak istirahati yapmıştım öyle öyle Doğuma kadar gidebildim çok şükür. Benim suyun gelmesi bence çok kustuğum için oldu. Bulantı Kusma çok çok aşırıydı. Karın çok kasılınca zarar verdi diye düşünüyorum. Dr lara göre her şey normal olabiliyor o testi bulabiliyorsanız evde yapın içiniz rahatlar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…