Haklısın..Sana da cnm ..TeşekkürlerBen de okuldayım canım cumaları biraz zor geçse de tesellisi var haftasonu:) kolay gelsin canım
Sıcagı cok seven ben bu sene sıcagı sevmeyeceğim anlaşılan.Oturarak calısıyorum ayaklar hep aşagıya salmaktan 2 gündür sisyor sanki.günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı cumalar.
ŞİŞLİK ÖDEM Mİ DEDİNİZ
ilk hamileleiğimdede öyleydi şimdide öyle resmen davul gibiyim.
şişten giysilerim mi dersiniz zaten 41 olan ayaklarım mı dersiniz kalıbıma sığamıyorum.
tuz ve su dengesini korusamda vucütla ilgili herhalde
işyerinde günde 3 ayakkabı değiştiriyorum sabah bile şiş düşünün
doktorum başka branşa yönlendireceğim dedi.
4 mayısda inşallah muayne olacağım.
hepinize sağlıklar sıhhatler
sevgiler
En guzeli de ilk kizina aldigin okadar kiyafetler ayakkabilar yine kullanilabilecek benim resmen icim gidiyor cogu hic giyilmedi :)) saka bir yana hayirli olsun dunyanin en guzeli seyi kiz kardes kizin coook sansli :)
Kız kardeşler en iyi dost olacaklar ilerde :) çok iyi
plojovic gözün aydın cnm..Topiğimizin kıymetlilerinden bi tanesi de kızın oldu,malum erkek bolluğu var
SaskinAnne Nasıl oldun canım?Boğazın biraz hafifledi mi?
Geçmiş olsun canım acil şifalar.. Her ikisi de çok iyi geliyo ama zeytin hemen etki ediyor. Biraz ezip çekirdekleriyle birlikte bir streç film üzerine koyup boğazına sarabilirsin. Üzerine de bir yemeni sarmıştım. Yutkunma güçlüğünü hemen geçiriyor mucize gibi...
Zeytinyağı + karabiber de çok iyi geliyor, faranjitim azınca da onu denedim, o da gayet başarılıAcil şifalar dilerim...
Gözün aydın canım:)Herkese gunaydın esım gelıyor bugun cok mutluyum belkı bebıs erkenden tekmelerde babasına surprız yapar sız nasılsınız kızlar
Biraz daha iyi sankiplojovic gözün aydın cnm..Topiğimizin kıymetlilerinden bi tanesi de kızın oldu,malum erkek bolluğu var
SaskinAnne Nasıl oldun canım?Boğazın biraz hafifledi mi?
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım acil şifalar.. Her ikisi de çok iyi geliyo ama zeytin hemen etki ediyor. Biraz ezip çekirdekleriyle birlikte bir streç film üzerine koyup boğazına sarabilirsin. Üzerine de bir yemeni sarmıştım. Yutkunma güçlüğünü hemen geçiriyor mucize gibi...
Zeytinyağı + karabiber de çok iyi geliyor, faranjitim azınca da onu denedim, o da gayet başarılıAcil şifalar dilerim...
bende yanmayla bırlıkte bulantı oluyor çok afedersınız zaman zaman asıt cıkıyor resmen ıcımdenMerhaba sevgili anneler inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir , uzun zamandır giremedim siteye geçen haftaya kadar ne yesem gazım oluyordu bu hafta da yemek yedikten sonra hemen mide bulantısı oluyor bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
bende yanmayla bırlıkte bulantı oluyor çok afedersınız zaman zaman asıt cıkıyor resmen ıcımden
ınsan kendını cok kotu hıssedıyor asit yada safra oldugunda... mıden dahada kotu oluyor ... vallaha napacagız bılmıyorummBende yanma YÖK da zaman zaman asit kusuyorum. Bazen de safra. Doğuma kadar sürecek galiba
Evet canım benim de boğaz enfeksiyonu korkunç ağır oluyoBu tarif boğaz enfeksiyonu faranjit gibi hastalıklar için mi? Benim çok ağır geçiyor olunca en büyük korkum hamileyken hastalanmak not alayım lazım olursa diye.
Direk zeytini ezip bogazimiza mi bağlıyoruz?
Magnezyum d vitamini kalsiyum multivitamin vitamineral iğne kan sulandırıcı hap progestan bide fitilNe kullanıyorsun ki o kadar
Evet canım benim de boğaz enfeksiyonu korkunç ağır oluyogünlerce bi şey yiyip içemiyodum ama zeytin tarifi bunun için birebir Zeytinleri ezip streç filmin üzerine koydum ben, zeytinler tam bademciklerin üstüne ve boğaza gelecek şekilde boynuma sabitledim, üzerine de yemeni sardım. Gece bu şekilde uyudum. 2 gece yaptım ve yutkunma sorunu tamamen gitti. Yine de enfeksiyon hemen iyileşmiyor ama belirtiler azaldığı için rahatça yemek yiyip su içebiliyo insan
Karabiber + zeytinyağı da, faranjitten dolayı yutak kısmında yanma oluyo işte özellikle ona çok iyi geliyor
Çok çook geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.. aslında gece o şekilde yatabilirsen daha da iyi olur. 2 gece yaptım ben çok şükür geçtiTeşekkür ederim canim
Yag karabiber de boğaza mi sarilacak?
Zeytini denedim yağını okadar aldim içindeki doğal yağı sağolsun akmaya başladı en fazla 1 saat durdu ama o bile fayda etti
Aman diyeyim evet inşallah gerek olmasınEkran görüntüsü alayım dursun, inşallah lazım olmaz da.
Çok sağol :)
Ben varim hic bir sey yiyemiyordum mide de gaz sindirme problemi falan oluyordu yemegi yiyordum ama yedimten sonra cok kotu midem bulaniyordu kusmadim hic ama. Simdi daha iyiyim cok aukur ama tamamen gecti diyemicem. Benim bi de tatli seyler yiyince dilim bi tuhaf oluyor uyusuyo gibiMerhaba sevgili anneler inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir , uzun zamandır giremedim siteye geçen haftaya kadar ne yesem gazım oluyordu bu hafta da yemek yedikten sonra hemen mide bulantısı oluyor bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?