2018 Ekim Anneleri

günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı cumalar.

ŞİŞLİK ÖDEM Mİ DEDİNİZ

ilk hamileleiğimdede öyleydi şimdide öyle resmen davul gibiyim.
şişten giysilerim mi dersiniz zaten 41 olan ayaklarım mı dersiniz kalıbıma sığamıyorum.

tuz ve su dengesini korusamda vucütla ilgili herhalde
işyerinde günde 3 ayakkabı değiştiriyorum sabah bile şiş düşünün

doktorum başka branşa yönlendireceğim dedi.
4 mayısda inşallah muayne olacağım.

hepinize sağlıklar sıhhatler
sevgiler

Sıcagı cok seven ben bu sene sıcagı sevmeyeceğim anlaşılan.Oturarak calısıyorum ayaklar hep aşagıya salmaktan 2 gündür sisyor sanki.
Hergün tartıda 200 300 gr fazla görüyorum artık kendimi psikolojim iyice bozulmaya başladı
kızartma hamur işi tatlı hayatımda yok
ekmek günde 1 dilim tam tahıllı
aksam yemegı sebze yemegı salata
su bol bol içiyorum.Haftada 2 3 gün de 2 3 saat yürüyorum Geriye ne kaldı.Hamile değilken bu kadar dikkat etmiyordum.
Bu şekilde tartıda artmayı ve kabız olmayı beceriyorum

En guzeli de ilk kizina aldigin okadar kiyafetler ayakkabilar yine kullanilabilecek benim resmen icim gidiyor cogu hic giyilmedi :)) saka bir yana hayirli olsun dunyanin en guzeli seyi kiz kardes kizin coook sansli :)

Bi yandan aklimada onlar geliyor :)
Cogunu vermistim bayaa bebis buyudu kiyafetlerle ama ilkleri cok sevdiklerimizi ayirmistim.Yine bayaa var :)
En guzeli bnm kizkardesim yok.
Dliyorum insallah ikisi icinde iyi olur kızkıza :) bana da bu guzellige sahit olmak kalir ❤

Kız kardeşler en iyi dost olacaklar ilerde :) çok iyi

Inşallah en buyuk isteğim :)

plojovic gözün aydın cnm..Topiğimizin kıymetlilerinden bi tanesi de kızın oldu,malum erkek bolluğu var

SaskinAnne Nasıl oldun canım?Boğazın biraz hafifledi mi?

Fazlada olsalar onlarda kıymetlilerimiizzz❤
Allah kavustugumuz gunleri yazmayi nasip etsin dilerim.

Bu tarif boğaz enfeksiyonu faranjit gibi hastalıklar için mi? Benim çok ağır geçiyor olunca en büyük korkum hamileyken hastalanmak not alayım lazım olursa diye.

Direk zeytini ezip bogazimiza mi bağlıyoruz?

Kızlar bu sabah kontrolümüz vardı. 13+4 teyiz. %90 kız dedi doktorumuz 2 hafta sonra bir daha çağırdı o zaman %100 kesinleştirmiş olacağız dedi. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Allah hepimize sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

plojovic gözün aydın cnm..Topiğimizin kıymetlilerinden bi tanesi de kızın oldu,malum erkek bolluğu var

SaskinAnne Nasıl oldun canım?Boğazın biraz hafifledi mi?
Biraz daha iyi sanki
Limonlu soda içtim birde parol aldim sabah biraz daha iyi gibiydi ama sağ kulağıma vurdu fena

Teşekkür ederim canim
Yag karabiber de boğaza mi sarilacak?
Zeytini denedim yağını okadar aldim içindeki doğal yağı sağolsun akmaya başladı en fazla 1 saat durdu ama o bile fayda etti

Merhaba sevgili anneler inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir , uzun zamandır giremedim siteye geçen haftaya kadar ne yesem gazım oluyordu bu hafta da yemek yedikten sonra hemen mide bulantısı oluyor bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

bende yanmayla bırlıkte bulantı oluyor çok afedersınız zaman zaman asıt cıkıyor resmen ıcımden

Bu tarif boğaz enfeksiyonu faranjit gibi hastalıklar için mi? Benim çok ağır geçiyor olunca en büyük korkum hamileyken hastalanmak not alayım lazım olursa diye.

Direk zeytini ezip bogazimiza mi bağlıyoruz?
Evet canım benim de boğaz enfeksiyonu korkunç ağır oluyo günlerce bi şey yiyip içemiyodum ama zeytin tarifi bunun için birebir Zeytinleri ezip streç filmin üzerine koydum ben, zeytinler tam bademciklerin üstüne ve boğaza gelecek şekilde boynuma sabitledim, üzerine de yemeni sardım. Gece bu şekilde uyudum. 2 gece yaptım ve yutkunma sorunu tamamen gitti. Yine de enfeksiyon hemen iyileşmiyor ama belirtiler azaldığı için rahatça yemek yiyip su içebiliyo insan

Karabiber + zeytinyağı da, faranjitten dolayı yutak kısmında yanma oluyo işte özellikle ona çok iyi geliyor

Ekran görüntüsü alayım dursun, inşallah lazım olmaz da.

Çok sağol :)

Teşekkür ederim canim
Yag karabiber de boğaza mi sarilacak?
Zeytini denedim yağını okadar aldim içindeki doğal yağı sağolsun akmaya başladı en fazla 1 saat durdu ama o bile fayda etti
Çok çook geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.. aslında gece o şekilde yatabilirsen daha da iyi olur. 2 gece yaptım ben çok şükür geçti Yağının akmaması için streç filmi daha geniş tutsan canım? ama dediğin gibi yine de biraz sızıyor aradan..

Yağ + karabiber de faranjite bağlı boğaz yanmama çok iyi geldi. Hepsini üst üste yaşayıp kombo yaptığım için önce bademcik sonra da faranjit azıttı benim Karabiberli yağ o yanma hissini alıyor

Ben varim hic bir sey yiyemiyordum mide de gaz sindirme problemi falan oluyordu yemegi yiyordum ama yedimten sonra cok kotu midem bulaniyordu kusmadim hic ama. Simdi daha iyiyim cok aukur ama tamamen gecti diyemicem. Benim bi de tatli seyler yiyince dilim bi tuhaf oluyor uyusuyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…