2018 Ekim Anneleri

Kadınlar kulübü yazdığında çıkmıyor mu sanırım ıphone de bu uygulama yok demişti bi arkadaş
Şimdi baktım da bir kadınlar kulübü seçeneği çıkıyor ama amblemi bu siteyi anımsatmadı başka bişey sanırım.Bugün normale döndü ama sanırım sistemsel bir sorundu,düzeldi

Ben pantolonu kotondan beli tamamen lastikli 1 beden buyuk şifon tarzda rahat bisy aldim.Karnimda bayaa buyudu buarada.
Defactoda da cesit vardi onlarda guzeldi kotlarda vardi hatta.
Lcw'nın kalibi bana uymuyor malesef,minyonum belki ondandir.Ne bol ne dar degisik bi goruntu cikiyor ve rahatsizlik veriyor.
Bu senenin vitrinleri şansa aslinda hep bol beli lastikli efil efil pantolonlarla dolu :)

Şimdi baktım da bir kadınlar kulübü seçeneği çıkıyor ama amblemi bu siteyi anımsatmadı başka bişey sanırım.Bugün normale döndü ama sanırım sistemsel bir sorundu,düzeldi

Baska sayfalarda da bikac kisinin yazisini gordum boyle galiba genel bir durumdu canim.Duzeldiyse ne guzel.
Insan oyle de sıkılıyor bakarken,yazarken

Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdiden
Iste bu buyuk hata olur canim ben ilkinde yasadim: ilk 8 ay hic catlagim yoktu. Badem yagi ve zeytinyagi suruyodum. Ohh dedim artik catlak matlak olmaz. Saldim o ara, sabah aksam suruyodum aksattim. Sonra bi gun dustan sonra boy aynasinda karnima bakarken alt kisimda yani bikini bolgesinin hemen bitisigi kismin dikey olarak yarik yarik catladigini gordum

Sonra da boca ettim yaglari kremleri ama kar etmedi simdi sadece ordaki catlak izerim var. Bu hamileligimde daha 10. Haftadan yani karnim cikar cikmaz basladim kullanmay6a. Ayni hataya 2.kez dusmicem bu sefer kararliyim. Sabah aksam boca ediyorum

Kozlar hamıle pantolonu alcam 10 gun sınra ıle doncem normal ğantolonlar sıkıcak sanırom artık gobüş cıktı ne önerırsınız marka rahatlık bakımından
Bn lcw den aldım siyah renk çok rahat deneyebilirsin. Birde tayt üzerine tunik gibi hamile bluzlarindan aldım. Tayti hm den aldım. Buzları lcw ve im den aldım.cok rahatlar

Son düzenleme:

O dediğinden bende de var ya unutmuşum ben de geçen yıl almıştım o zaman şişmandim şimdi rahat olur o bana kotondan başka rengini alırım o zaman başka pantolon almam bayrama da bi etek alsam bi de tunik işimi görür . Öncekinden kalanlar şimdilik yetiyor zaten

Ben banyodan banyoya sürüyorum sabah akşam değil.Ayyy yeterli değil mi şimdi

Bu arada ne guzel bazilarimiz baya hissetmeye basladi minislerini masallah ben gecen hafta pit pit seyirme gibi hissediyodum bi seyler ama bu hafta hic hissedemedim sanki

Bir de sirtustu yatinca sertlesiyo sagda/solda hissediyorum diyenler var. Bende hic olmuyor ya, bende bi tuhaflik var ama durun bakalim hayra ciksin

Gerci ben ilk oglumda da taaa 18.haftafa hissedebilmistim. Hislerimde bi bozuklum mu var acaba ya

Bayrama bayaa tontini olur göbişler :))))))

Ben banyodan banyoya sürüyorum sabah akşam değil.Ayyy yeterli değil mi şimdi
Aslinda su an icin yeterlidir belki canim daha cok buyumedi karinlar. Asil bundan sonra hizla buyume baslicak onun icin sabah aksam surmek daha fayda eder diye dusunuyorum.

Ama zamanlama olarak dustan hemen sonra hatta vucut islakken surmek daha mantikli cunku nemi emmesine yardimci olur cildin

Kaçıncı haftada çatlamıştı canım ?

Kaçıncı haftada çatlamıştı canım ?
Tam hafta hatirlamiyorum ama ben Agustosun 6 sinda dogum yapmistim, catlaklar Haziran ortasinda olustu ve birden oldu ya cok enteresandi cidden sok olmustum.
Pembe pembe resmen sanki o gece oluvermis gibiydi Simdi sezaryen dikisine dik 7-8 tane catlak var hatira kalan

Hm benim öncekinden hiç çatlağım yok da acaba kremler mi işe yaradı diyordum 35 te doğum oldu sen de o civarda çatlamışsın. Sonrasında çatlanılıyor o zaman

Hm benim öncekinden hiç çatlağım yok da acaba kremler mi işe yaradı diyordum 35 te doğum oldu sen de o civarda çatlamışsın. Sonrasında çatlanılıyor o zaman
Muhtemelen canim. O son haftalarda bebek de cok hizli kilo aliyo biz de aliyoruz ya belki de ondan hizlaniyo catlama isi

Ya ben baslamadim. Hamilelik bende asiri usengeclik yapiyo:)) bakalim catlak gorene kadr da baslamam ben kesin. Bide 2. Ya saldim herlde simdiden

Ben de çok üşengecim bu bakım konularında ama dün gördüm ya artık sabah akşam yağlanacağım

Günaydın
Hemen mi çatlıyor ya bende her gün yağ sürüyorum yatarken inşalllah yetiyodur..

Ben hergün sürmüyordum işte orada hata yaptım sanırım, bir de zaten göğüslerimin büyüdüğünü hissetmiştim. Sürmem gerektiğinin farkındaydım ama boşvermişlik üşengeçlik her gün sürüyorsan şimdiden olmaz sanırım.

Kızlar ya 10 gunde 400 gr almısım 60 gr bebek almıs cok mu ya ne bılım kılodan korkan bırıyım artık dısardan hafıf hamılee oldugum bellı oluyor

Ben de senin gibiyim yatıyorum bakıyorum ama sertlik filan görmüyorum

Çıksa da çok çıkmaz ya Allah nasip ederse kurban bayramına napcaz bilmem. Ramazandan endişem YÖK çok rahatsız etmez

Kurban bize yatış olur artik :)))))))

Bende 39+5te dogum yaptim.
Hatta hic catlagim yoktu ama son haftanin basinda kızım ters döndü yani makat gelisliydi canim,o döndükten sonra catladi karnimin en alti sol tarafi,zaten ustten karnimin eti bile aciyordu kafasini seviyorduk bariz :) kipirdadiginda da ayaga kalkiyordum acidan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…