2018 Ekim Anneleri

Hosgeldın cnm tekrardan sagolcnm

Cok tesekkur ederim.
Amin insAllah.

Kızlar yine ayni seyi soleyecegim.bence dr önemli. Eğer dr deneyimli ise ve hastahanede gerekli şartları sağlıyorsa özel ilgi alaka ve temizlik/hijyen konularında herzaman daha iyidir. Bir çok özel hastahanede yeni dogann bölümü de dahil olmak üzere gerekli tüm üniteler bulunuyor zaten. Çok çok ekstra durumlarda.sevkler yaşanıyor. Yani bursada bu şekilde yani. O yüzden bnm tercihim özelden yana olacak

Benim doktorum tıp fakültesinde özeline gidiyorum muayeneye tıp 'ta yapıyor doğumları
Eğer özel hastanede çalışsaydı yine giderdim ona. Dediğin gibi doktor önemli

Sağlıklı olsunlar da canim
Sagolasin :)

Kızlar son yorumlara gozum ilişti Allah Hepinizi iyi vicdanlı dr. İle karşılaştirsin.
Hep doktorumu meht ettim burda.
Beni hic yanıltmadi.
Özel bir hastaneye gidiyordum.
Kurtajimida orada aynı doktorum yapti.

Cumartesi olmasi sebebiyle 4 de hastanede isi bitti
Benim yatisim 2 de yapilmisti.
8 e kadar bekledi surekli kontrol etti moral verdi.

Elimi tuttu, sarıldı, saçımı oksadi.
Kuzum, aşkım, canim geçecek sen cok guclusun dedi.
Göz yasimi sildi ya ben ağladıkça kadın cok baskaydi.

Her kontrolümde biliyorum cok tatsız canin yanıyor ama sen cok rahatsın cok güçlüsün aferin sana falan dedi.

Bende panik atak var titremelerim oluyor korkunca heycanlaninca.
Sakinlestiricimi yaptirdi.

8 gibi bana , esime, anneme ayrı açıklama yapip evim 5dk uzaklıkta hemşireyle irtibattayım sakin korkma kanama başladığı an ben burda olucam alicam seni hemen ameliyathane zaten hazır dedi.

Hemşire derseniz nasil tatliydi.

Canım benim sen hasta değilsin ki gez dolaş int. Gir, yanımıza gel.
Hiç bisi olmicak sadece agrın olacak kanamayla alıcaz seni hemen hic bisi hissetmiceksin dedi.
Doktor surekli haber alıyormuş hemsireden.

Annem koridora çıktıkça abla kanama başladı kurtulacak ağrı cekmicek diye gozum hep kapınızda senin her çıkmanda haber vereceksin diye bakiyorum demis.

Ve kanamanın başlamasıyla doktoru karşımda gordum.
Gecenin 2.5 da geldi.
Orada herhangi bir dr. Müdahale edebilirdi neticede kocaman hastanede nöb. Doktora yonlendirirdi ama kendi kalktı ve geldi.

Hemen alindim ameliyathaneye.

Neden anlattım doktor ve hastane tercihinizi doğru yapmaya calisin.
3-5 fazla olsun yeterki moraliniz, güveniniz, sağlığınız iyi insanlara emanet olsun.

Ben neredeyse sezaryen parası odedim hastaneye.
Tabiki gözümde yok önce saglik ama 2 katı daha olsa oderdim.

Çünkü önce Rabbime sonra doktoruma cok guveniyordum.

Hijyen ilgi alaka hersey en yüksek seviyedeydi.

Umarim hepiniz sorunsuz hamilelikler gecirir en guvenli doktor ve yerde dogum yaparsiniz.

Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız

Ayrıca dun sabah yardımcısı beni aradı nasil oldugumu durumumu sordu.

İnşallah istediğin vakitte sağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. Bende bi düşük yapmıştım ama çok küçüktü seninki daha farklı. Ne hissettiğini anlayabiliyorum, çok üzüldüm. Ama eğer bi kolun kırıldıysa Rabbim sana kanat verecektir. Bunu unutma, sevgiler.

Kesinlikle katılıyorum hastahane çok çok önemli benim içinde doktorumda öyle demişti ilk doğumumdada doğum bir ekip işi demişti sezeryan için öyle en azından anestezi uzmanından hemşiresine kadar ..bencede fırsatınız var ise mutlaka özelde doğum yapın her özelde bir olmuyor tabi araştırmak gezmek gerekir ben gezip görmüştüm doğum yapcağım hastaneyi birkaö arkdşımda doğum yapmıştı orada..

Canım sende umarım doğru zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın umarım artık hiçkimseden kötü bir haber duymayız ..herkes sağlıkla alır bebeklerini kucağına herkesin farklı bir hikayesi kimse üzülmez inşallah bundan sonra

Çok sağolun Allah razi olsun.

Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız
Kacinci haftandasın ağustos geç ya

Kiz benm var zaten ondan rahatim diyom:))) ben 20den snra baslamstm. Karnima surdum ama popoyu unutmusm orda cikinca moralm cok bozulmustu. Bakmak bile istemyrm:) karnimda olmaz ki smdi gerilme yok buyume yok:) benm ilk arkalar buyuyo zati:)))

Catlak gordukten sonra surmene gerek yok arkadasimm :) sen dusunuyorsan uyumadan 2 dairesel hareketle bitir olayi :)))))
Benm popoda ilk gebelkte 7.ayda olmustu. Karnima da banyodan banyoya suruyodum o zmn. Smdi zaten gerlme yok bisy yok. Ben kuruluktan suruyorm daha cok.

Arkadaslar yazms dr tecrubesi diye ki bencede oyle. Dr iyiyse niye yollasin ki. Doktrun iyiyse bence oyle bisy olmaz ins.

20.haftada gircem ben onu beklyrm sabırsızlıkla. Cnku cinsiyeti de o zmn ogrencem. Zaten 20-22 haftalar arasi deglmiydi o?

Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…