Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa
Evet canim ilkini Koru Hastanesinde yapmistim. Simdi de nasip olursa Liv'de olacak, doktorum ordasen özelde mi düşünüyorsun
Hamileliğinde tükettin mi senZararlı değil canım sadece düşük yapar derler ama ben et kavurmalarına koyuyorum, çok şükür bi problem Yok. Kafana takma yani
10.hafta ve 20.haftada iki kez ultrsna gireblyrm. Yurtdisndym ondan:)Bilemiyorum canım o zaman benimki baya bi geçiyo. Bu arada cinsiyetin i neden öğrenemedin
10.hafta ve 20.haftada iki kez ultrsna gireblyrm. Yurtdisndym ondan:)
Hamileliğinde tükettin mi sen
Bilmiyordum dışarda yedik bilsem ywmezdim
Kekik çayı zararli diye biliyorum ama ben hamileligimi bilmeden midem agriyo diye cayini içtim hemde dağ kekiği :) cok sukur birsey olmadi içinizi ferah tutunEvet hala kavurma yaptığımda koyuyorum bi tatlı kaşığı. Hiç kafana takma, hemde ilk üç ayı atlatmışken.
Canim bende kanama alani olmasina ragmen yiyorum ama tabii az miktarda. Simdi senden duydum, toplam ne kadar yemis olabilirsin ki canim dert etme bence. Dokunmaz insallahHamileliğinde tükettin mi sen
Bilmiyordum dışarda yedik bilsem ywmezdim
Hoşgeldin canım çok Sağol sen nasılsın iyisin inşallshSelam kızlar. Epeydir aktif olarak girmiyordum ama hep okuyordum yazdıklarınızı.plojovic SaskinAnne bebisler kızmış cok sevindim. Gözünüz aydın. Purpplee @dlkkydlntpl kızlar sizin de olumlu gelişmeleri okudum. Maşallah. Bi rahatlayin artik @tr_lelli canım başın sağolsun. İnan cok üzüldüm. Rabbim sabrini artirsin. İstediğin ama hayirli olan bir vakitte saglikli bir bebek nasip etsin insinşal. Unuttugum arkadaşlar varsa hepinize selamlar.
Bende yiyiorum kulaktan dolma bilgilere çok inanma bence sürekli kekik yemedğin sürexe birşey olmaz korkmaMoralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa
Bilmiyorum ki canım ama benim iş arkadaşım bunu yaşamış çok iyiymiş doktoru ama çocuk son zaman ters dönünce devlete git Demiş ve bu durumda hiçbir özele kendini emanet etme demiş.Hayırlısı Allahtan.İyilerle karşılaştırsın.Geçen acile giderken Allah'ım nolur iyi doktor ve hemşirelerle karşılaştır çok korkuyorum diye dşye gittim öyle de oldu çok şükür.Rabbim büyük Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin benim bir Ayağım devlette bir Ayağım özelde zaten şu anArkadaslar yazms dr tecrubesi diye ki bencede oyle. Dr iyiyse niye yollasin ki. Doktrun iyiyse bence oyle bisy olmaz ins.
Ayrıntılı ultrasona ne için gidiyorsunuz üçlü Dörtlü test için mi ?20.haftada gircem ben onu beklyrm sabırsızlıkla. Cnku cinsiyeti de o zmn ogrencem. Zaten 20-22 haftalar arasi deglmiydi o?
Ay çok can sıkıcı bir sistem ya insan meraktan çatlar hele ki risk varsa10.hafta ve 20.haftada iki kez ultrsna gireblyrm. Yurtdisndym ondan:)
Geçmiş olsun canım .Tansiyonunu ölçtürdün mü o geldi aklıma direkt ?Kızlar bende her gün baş ağrısı başladı hergün sabah aksam basım agrıyor benim gbi olan var mı ?
Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız
Moralim çok bozuk
Ayrıntılı ultrasona ne için gidiyorsunuz üçlü Dörtlü test için mi ?
O zaman üçlü Dörtlü test gibi bişey doktorum bahsetmişti ama istemediğimi belirttimBen 20. Haftada gireceğim
Ama hangi haftalarda giriliyor tam olarak bilmiyorum
Bende çok severim kekiģi dolmalarda kullanırım bişey olmaz Allahın izni ile
Ayrıntılı ultrason da bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor bir sorun varsa belli oluyor
Üçlü Dörtlü test kan ile belli oluyorO zaman üçlü Dörtlü test gibi bişey doktorum bahsetmişti ama istemediğimi belirttim
Anladım canım SağolÜçlü Dörtlü test kan ile belli oluyor
Ayrıntılı ultrason renkli ultrason da bebeğin beyininden ayaklarına kadar tüm organları teker teker inceleniyor bir sorun varsa önceden tedbir alınıyor
kalp karaciğer böbrek falan filan hepsi inceleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?