2018 Ekim Anneleri

Evet hala kavurma yaptığımda koyuyorum bi tatlı kaşığı. Hiç kafana takma, hemde ilk üç ayı atlatmışken.
Kekik çayı zararli diye biliyorum ama ben hamileligimi bilmeden midem agriyo diye cayini içtim hemde dağ kekiği :) cok sukur birsey olmadi içinizi ferah tutun

Kızlar bende her gün baş ağrısı başladı hergün sabah aksam basım agrıyor benim gbi olan var mı ?

Hoşgeldin canım çok Sağol sen nasılsın iyisin inşallsh

Arkadaslar yazms dr tecrubesi diye ki bencede oyle. Dr iyiyse niye yollasin ki. Doktrun iyiyse bence oyle bisy olmaz ins.
Bilmiyorum ki canım ama benim iş arkadaşım bunu yaşamış çok iyiymiş doktoru ama çocuk son zaman ters dönünce devlete git Demiş ve bu durumda hiçbir özele kendini emanet etme demiş.Hayırlısı Allahtan.İyilerle karşılaştırsın.Geçen acile giderken Allah'ım nolur iyi doktor ve hemşirelerle karşılaştır çok korkuyorum diye dşye gittim öyle de oldu çok şükür.Rabbim büyük Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin benim bir Ayağım devlette bir Ayağım özelde zaten şu an

Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız

Ben 20. Haftada gireceğim
Ama hangi haftalarda giriliyor tam olarak bilmiyorum

Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa

Bende çok severim kekiģi dolmalarda kullanırım bişey olmaz Allahın izni ile

Ayrıntılı ultrasona ne için gidiyorsunuz üçlü Dörtlü test için mi ?

Ayrıntılı ultrason da bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor bir sorun varsa belli oluyor

O zaman üçlü Dörtlü test gibi bişey doktorum bahsetmişti ama istemediğimi belirttim

O zaman üçlü Dörtlü test gibi bişey doktorum bahsetmişti ama istemediğimi belirttim
Üçlü Dörtlü test kan ile belli oluyor
Ayrıntılı ultrason renkli ultrason da bebeğin beyininden ayaklarına kadar tüm organları teker teker inceleniyor bir sorun varsa önceden tedbir alınıyor
kalp karaciğer böbrek falan filan hepsi inceleniyor

Anladım canım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…