Selam canimBende kaç defa sordum geri mi diye iyi dedi ama siz böyle yazdıkça şüphelenmeye başladım
Bakamıyorum ben bu bebeğe sağlıklı bisey yiyemiyorum çok üzüldüm
Canım Dr a sordum benim de hemen hemen her gün basim agriyo ve gözlerim. Dr progestan in yaptığını söyledi. Çok uzun sürüyor ağrı bende bazen ağrıyla uyanıyorum. Geçmiş olsunSağol cnm bakıyorum tansiyonumada düzenli olarak o normale döndü bi ara yükseliyordu artık normal .
Ccok guzel bındıygu arada vuruyolar bı sagdan bı soldan cok merak edıyorum ellemı ayaklamı nasıl oluyolar bız hıssederken acaba
Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya
Ya sen çok tatlısın ilahi Dilek
Canım yazdıklarını okudum ve o kadar güzel besleniyorsun ki yapabiliyorsan lütfen böyle devam. Sen benim nasıl beslendiğimi bi bilsen . Ben de dikkat etmeliyim kendime kızıyorum . Şuan 1 aydır ne kan ilacı be dvit kullanıyorum kendime 1 ay izin verdim düşünebiliyor musun. Bundan sonrA Doğuma kadar kullancam inşallah. Ayrıca 2.5 kilo ölçülen bi bebek 4 kilo doğmuştu bu ölçümlere takılma.
) boyle gulmek mutlu olmak lazımmherseyın ılacı yaramazlar vurup kacınca daha guzel
Ins cnm Allahın ıznıyle bebeklerm ıyı olsn saglıkla gelsınBundan sonra hep mutlu oluruz inşallah sıkıntılar geride kalsın
Nasıl bir vicdansızlıktr o bu muameyeyi yapacaksan doğurma.bizde izledik cnm.allaha çok şükğr ki çöp kontrynerına girip ezilmemiş yavrucuk çöp dağının içinde .ağlamış yavrucuk dünyadan haberi yok.yeni doğan günğn çoğunda uyur sonuçta.açlıktan mı susuzluktan mı soğuktan mı?allah ıslah etsin.camiye bıraksalarmış.çöpe atana kadarYa aklımdan çıkmıyor kızlarhaberlerde 3 günlük bebeği sabahın soğuğunda çantaya koyup çöp kenarına bırakmış caninin biri. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bnde gordm Allahım boyle ınsanlara cocuk bermesn cocugu olmayan bırsuru aılemvar onlara versn hıc vıcdan kalmamıs yazıklar olsn o bırakana madem bakamıcan yapma hado yaptın vermdevlete ölüme terketmek ne ya bız bısey olcm dıye aklımız cıkıyo sen onu kucagona alp kokusunu duyunca nasıl atarsınYa aklımdan çıkmıyor kızlarhaberlerde 3 günlük bebeği sabahın soğuğunda çantaya koyup çöp kenarına bırakmış caninin biri. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bana kan ilacı da vermedilerYa sen çok tatlısın ilahi Dilek
Canım yazdıklarını okudum ve o kadar güzel besleniyorsun ki yapabiliyorsan lütfen böyle devam. Sen benim nasıl beslendiğimi bi bilsen . Ben de dikkat etmeliyim kendime kızıyorum . Şuan 1 aydır ne kan ilacı be dvit kullanıyorum kendime 1 ay izin verdim düşünebiliyor musun. Bundan sonrA Doğuma kadar kullancam inşallah. Ayrıca 2.5 kilo ölçülen bi bebek 4 kilo doğmuştu bu ölçümlere takılma.
Bende gördüm onuYa aklımdan çıkmıyor kızlarhaberlerde 3 günlük bebeği sabahın soğuğunda çantaya koyup çöp kenarına bırakmış caninin biri. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Sag ol canım benim. Ben de dedigin gibi yapicam. Düzenli kullanayim bi de. Sen iki dr a devam ediyorsun di mi? Yolundadır inşallah merak etme. Ben de 10 veya 11 inde gidicem inşallahIyi olmana sevindim canım.Bende hiç bulantı olmadı kan ilacını düzenli kullanmıyorum demişsin belkide Ondandır dene bakalım düzenli kullanınca bulanacak mı.Ben bir hafta önce gitmiştim kontrole.pazartesi günü farklı bir doktora randevum var inşallah her şey yolundadır.
Ben 160 eşim 165 boyunda annemde dedi senin çocuğun çok büyük olamaz zaten diye
Kuruyemiş deyince aycekirdegi diyorlar ama günlük ceviz yiyorum zaten
Birde karnım kaşınmaya başladı ben kreme başlamıştım ama alphonova diye bi krem önerdi doktor onu aldim eczacı da lierac önerdi onu da alsam da sabah birini akşam birini mi sürsem çatlayacak ondan mi kaşınıyor acabaOlabilirde belli de olmaz canım.Nasip.
O alacagi senden aliyor hic merak etme.
Inan yeter ki saglik olsun.
Kuruyemis gunluk 1 avuc kadar dusun.
Kuru incir,kuru dut,kaju,1-2 tam ceviz,findik,antep fistigi vb(alerjiin yoksa)
Adet gb dusun hergun duzenliyse zaten saglikli.Biri bigun olmasa diger gun olur.
Sen hicbisy yemesende o alacak sömürecek oyle dusun sen depolari saglamlastir:)
Normalde iki doktor ama bu seferki gideceğim doktor devlet hastanesinde.Devlette de Ayağım olsun diyorum önceki gittiğim iki özelden birini bırakıcam (doğum yaptırmayan rutin doktoru )Sag ol canım benim. Ben de dedigin gibi yapicam. Düzenli kullanayim bi de. Sen iki dr a devam ediyorsun di mi? Yolundadır inşallah merak etme. Ben de 10 veya 11 inde gidicem inşallah
Bende de aynı şekilde inanmıyorum. Tek benim sanıyordum milletn bulantısı 3 aydan sonra geçer bende başladıVarmış canım böyle birşey haimelelerin çok az bir kısmında hormanal olarak oluşuyormuş, bende geniz akıntısından dolayı mide bulantısı oluşuyor, yemekten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor ki benim hamileliğim başladığından beri doğru düzgün mide bulantısı yaşamadım, 3. Ayıma girince bu durum başladı bende
Evet doğum yaptirmiyorsa gerek yok. Çünkü insan doğumunda yola devam ettiği kisinin olmasını istiyor. Güven veriyor buNormalde iki doktor ama bu seferki gideceğim doktor devlet hastanesinde.Devlette de Ayağım olsun diyorum önceki gittiğim iki özelden birini bırakıcam (doğum yaptırmayan rutin doktoru )
Benim de öyle 3.ay bitti bulantı başladıBende de aynı şekilde inanmıyorum. Tek benim sanıyordum milletn bulantısı 3 aydan sonra geçer bende başladı
Birde karnım kaşınmaya başladı ben kreme başlamıştım ama alphonova diye bi krem önerdi doktor onu aldim eczacı da lierac önerdi onu da alsam da sabah birini akşam birini mi sürsem çatlayacak ondan mi kaşınıyor acaba
Canım lierac ı eczaneden alma sakin eczanede 185 tl ,internetten 86 tl ye aldım kargo da bedava iki tane alırsın fazladan para vereceğineBirde karnım kaşınmaya başladı ben kreme başlamıştım ama alphonova diye bi krem önerdi doktor onu aldim eczacı da lierac önerdi onu da alsam da sabah birini akşam birini mi sürsem çatlayacak ondan mi kaşınıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?