2018 Ekim Anneleri

Bende kaç defa sordum geri mi diye iyi dedi ama siz böyle yazdıkça şüphelenmeye başladım
Bakamıyorum ben bu bebeğe sağlıklı bisey yiyemiyorum çok üzüldüm
Selam canim

Neden boyle dusunuyorsun sen istedigin ladar cok ye o ihtiyaci olani emiyor bizden 10 tane yumurtada yesen 10 bardak sutde ics3n gunluk aldigi belli kuzum ..

Bende yogurt tukwtemiyorum vallahi ama napim sutle yumurtayla kapamay calisiyorum acigi kimse 4 4luk degilki kuzum her bebek ayni da degil ister sıska ister şiskoman ister uzun ister kisa ne farkeder canim yavrularimiz saglikli olsun bizimle olsun yetmezmi .. sen kendini uzme annem 1/58 boyunda 43 yas8nda dogurdu kardesim masallah 1/93 valla kuzum taaa nene dedelerden bile alir cocuk genleri o simdiden belli olmaz rahat olsen .

Sağol cnm bakıyorum tansiyonumada düzenli olarak o normale döndü bi ara yükseliyordu artık normal .
Canım Dr a sordum benim de hemen hemen her gün basim agriyo ve gözlerim. Dr progestan in yaptığını söyledi. Çok uzun sürüyor ağrı bende bazen ağrıyla uyanıyorum. Geçmiş olsun

Ccok guzel bındıygu arada vuruyolar bı sagdan bı soldan cok merak edıyorum ellemı ayaklamı nasıl oluyolar bız hıssederken acaba

Ya sen çok tatlısın ilahi Dilek

Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya

Canım yazdıklarını okudum ve o kadar güzel besleniyorsun ki yapabiliyorsan lütfen böyle devam. Sen benim nasıl beslendiğimi bi bilsen . Ben de dikkat etmeliyim kendime kızıyorum . Şuan 1 aydır ne kan ilacı be dvit kullanıyorum kendime 1 ay izin verdim düşünebiliyor musun. Bundan sonrA Doğuma kadar kullancam inşallah. Ayrıca 2.5 kilo ölçülen bi bebek 4 kilo doğmuştu bu ölçümlere takılma.

) boyle gulmek mutlu olmak lazımmherseyın ılacı yaramazlar vurup kacınca daha guzel

Ya aklımdan çıkmıyor kızlar haberlerde 3 günlük bebeği sabahın soğuğunda çantaya koyup çöp kenarına bırakmış caninin biri. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Nasıl bir vicdansızlıktr o bu muameyeyi yapacaksan doğurma.bizde izledik cnm.allaha çok şükğr ki çöp kontrynerına girip ezilmemiş yavrucuk çöp dağının içinde .ağlamış yavrucuk dünyadan haberi yok.yeni doğan günğn çoğunda uyur sonuçta.açlıktan mı susuzluktan mı soğuktan mı?allah ıslah etsin.camiye bıraksalarmış.çöpe atana kadar

Bnde gordm Allahım boyle ınsanlara cocuk bermesn cocugu olmayan bırsuru aılemvar onlara versn hıc vıcdan kalmamıs yazıklar olsn o bırakana madem bakamıcan yapma hado yaptın vermdevlete ölüme terketmek ne ya bız bısey olcm dıye aklımız cıkıyo sen onu kucagona alp kokusunu duyunca nasıl atarsın

Bana kan ilacı da vermediler
Değerlerim iyiymiş sana kaçıncı haftada verdiler

Bende gördüm onu
Aynı haberleri okadar çok duyuyoruz ki
Ben yıllarca çocuk aradım. Böyle görürdüm kızardım sinirlenirdim şimdi diyorum ki hadım etsinler bunun ana babasını. Git kürtaj ol kardeşim zaten Allah korkun yok git aldır doğurma o göğsüne süt inmesin o acıyı sancıyı yaşama dogurcam diye
Inşaallah bebeğin iyi bi hayatı iyi bi ailesi olur
Onu bulan insandan da Allah razı olsun
Atani da Allah kahretsin

Sag ol canım benim. Ben de dedigin gibi yapicam. Düzenli kullanayim bi de. Sen iki dr a devam ediyorsun di mi? Yolundadır inşallah merak etme. Ben de 10 veya 11 inde gidicem inşallah

Ben 160 eşim 165 boyunda annemde dedi senin çocuğun çok büyük olamaz zaten diye
Kuruyemiş deyince aycekirdegi diyorlar ama günlük ceviz yiyorum zaten

Olabilirde belli de olmaz canım.Nasip.
O alacagi senden aliyor hic merak etme.
Inan yeter ki saglik olsun.
Kuruyemis gunluk 1 avuc kadar dusun.
Kuru incir,kuru dut,kaju,1-2 tam ceviz,findik,antep fistigi vb(alerjiin yoksa)
Adet gb dusun hergun duzenliyse zaten saglikli.Biri bigun olmasa diger gun olur.
Sen hicbisy yemesende o alacak sömürecek oyle dusun sen depolari saglamlastir:)

Birde karnım kaşınmaya başladı ben kreme başlamıştım ama alphonova diye bi krem önerdi doktor onu aldim eczacı da lierac önerdi onu da alsam da sabah birini akşam birini mi sürsem çatlayacak ondan mi kaşınıyor acaba

Sag ol canım benim. Ben de dedigin gibi yapicam. Düzenli kullanayim bi de. Sen iki dr a devam ediyorsun di mi? Yolundadır inşallah merak etme. Ben de 10 veya 11 inde gidicem inşallah
Normalde iki doktor ama bu seferki gideceğim doktor devlet hastanesinde.Devlette de Ayağım olsun diyorum önceki gittiğim iki özelden birini bırakıcam (doğum yaptırmayan rutin doktoru )

Bende de aynı şekilde inanmıyorum. Tek benim sanıyordum milletn bulantısı 3 aydan sonra geçer bende başladı

Normalde iki doktor ama bu seferki gideceğim doktor devlet hastanesinde.Devlette de Ayağım olsun diyorum önceki gittiğim iki özelden birini bırakıcam (doğum yaptırmayan rutin doktoru )
Evet doğum yaptirmiyorsa gerek yok. Çünkü insan doğumunda yola devam ettiği kisinin olmasını istiyor. Güven veriyor bu

Buyudukcede kasinir canim.
Esyanin uzerinden parmak uclarinla ovar gb fln kaşı,tırnaklama
Göğüs uçlarıda aynı sekilde
Gunde 2 yap istersen

Canım lierac ı eczaneden alma sakin eczanede 185 tl ,internetten 86 tl ye aldım kargo da bedava iki tane alırsın fazladan para vereceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…