2018 Ekim Anneleri

Bende aynıyım ya yiyorum bi saat sonra hiç bişey yememişim sanki kazınıyor midem bu işin sonunu göremiyorum yarın 14. Haftam doluyor ve ben 3-4kg almış durumdayım zaten :)

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim

Benim kan değerim de 13.8 cıktı doktor gerek yok dedi ama

Canim sen Ankaradaydin dimi malesef burada yok ama bizim ünv.nin çiftliği var sonuçta veteriner fakültesine bağlı oraya bi sorayim olmazsa
O ev yoğurduna alışınca hazır yoğurt yemek ölüm gibi geliyor

cnm cok cok gecmıs olsun... dualarım senınle ... ama bak nolur dıkkat et kendıne olurmu...

Allahım şifa versin cnm iki abimde beyin kanaması geçirdi çok şükür iyiler allahım korusun insallah sizlere bağışlasın çok zor bi süreç beklemekdoktor çok önemli bu konuda

Kızlar merhaba bende doktordan geldim %100 kız dedi bebeğin gelişimide gayet iyi dedi 120 gr. Ağırlığı . Ben ufak ufak alışverişe başladım kuzuma bir hastane çıkışı, bir tane 5 li takım, bir tane battaniye ve bir tane de oyuncak aldım. Rabbim inş kullanmayı nasip eder. Civil uygun kızlar aklınızda bulunsun bakabilirsiniz
plojovic cnm benim kız tabloya ekleyebilirsin :))

Gözün aydın canım güle güle güzel günlerde kullansın kızın inşallah

Bende aynıyım ya yiyorum bi saat sonra hiç bişey yememişim sanki kazınıyor midem bu işin sonunu göremiyorum yarın 14. Haftam doluyor ve ben 3-4kg almış durumdayım zaten :)
Malesef ilk gebeliğimde böyle değildim ama şuan bende doymuyorum olabildiğince meyve ceviz badem fln kurukayısı yiyiyorum ama yemekleri tatlıları düşünmekten kendimi alamıyorum :))

Kızlar buarada benim kızım yaz bebesiydi giyim konusunda neler alıyorsunuz mesela tulumların içine giydirmek için uzun kolmu kısa kol mu bodyler almalıyız evimiz oldukça sıcak ama bilemedim yinede yenidoğanları nasıl almalıyız ?daha önce kış bebesi olanlar fikir verirmii

Canım benim kızım da ekimde doğmuştu evim aman aman sıcak olmaz 22-23 derecedir ilk ayı kısa kollularla geçirmiştik zıbında sonra mecburen uzun kolluya geçmiştim yine aynı olur sanırım. Bence alırken birkaç tane alabilirsin dışarı ya da bir yere giderken kullanırsın en kötü eviniz sıcaksa

Canim bende iç zıbın aldim civilden 3 tane annem taktı iç zıbın diye diye orada buldum aldim
Organik olanı da vardı onun tanesi 21 liraydı bu güya organik değil ama pamuklu tanesi 9 lira mi ne
Çok güzel organik takımlar var ama para tuzağı mi? Farkı var mi acaba
Birde muslin bez aldim battaniye sırt bezi ağız bezi indirimdeydi onu başka yerden aldim ama

sabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum.Ozellıkle anakucaklı modellere bakıyorum katlanıncada komple katlansın ıstıyorum.iyice kafam karıstı
Casual cadillac air
kraft twistt
concort neo
kanz kameron
pierre cardin pc 405 varmı daha önce kullanan arabanın bagajı cok buyuk değil.

Cnm ben öyle çok organik diye alınan şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. %100 pamuk olsun yeter. Birde sonuçta evler sıcak ilk 3_4 ay dışarıya mecbur oldukça çıkaracağız o zamanda battaniye ye sararız kuzucukları. Bebeğin cildi ilk 3_4 ay daha hassastır o yüzden kalın şeyler giydirmek istemiyorım . Uzun kollu mevsimlik seyler giydireceğim . Gerekirse üzerine bir hırka ohhh misss :))

Evet sanırım hem kısa kol hem uzun kol alacağım birkaç tane yenidoğn sonra zaten kış 3-6ay olarak alırım zaten çabuk büyüyorlar yenidoğnlar giyemeden küçülüyor genelde

Merhaba kizlar
Ic body drdiginiz nasil bisey
Birde yenidogan icin kac tane tulum aldinix?
Off alinacaka cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…