Bende aynıyım ya yiyorum bi saat sonra hiç bişey yememişim sanki kazınıyor midemAslında anlatmak istediğim şuydu tabiki ekmekte pilavda makarnada tüketmiştir ama genel olrak çok sağlıklı beslendi sütünü yoğurtunu yumurtasjnı etini balığını yedi ben okadar dikkat edememiştim mesela ilk gebeliğimde et sevmem zaten sadece köfte yerim bende 17kg kadar almıştım ama benim bebeğiö daha kilolu doğdu fiziksel olarakta bizden daha irilerdir yani çok alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç düzgün beslenemeyipte normal kiloda doğan çocuklarıda gördüm çevremde hatta kullanılmaması gereken şeyleri tüketipte..yediklerimize tabiki dikkat etmeliyiz ama yüklenipte bebeğim kilolu olsun diye yersek kendimize kilo olarak kalacaktır :) bende şuan inanılmaz iştahlıyım mesela kendimi kısıtlamıyorum ama 2-3 kg aldın şimdiye kadar
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerimKızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk
Benim kan değerim de 13.8 cıktı doktor gerek yok dedi amaSaskinAnne bana 12 haftada folik asit i bırak dedi. Kan ilacı yazıyor tepesine bas iç onda da folik asit var dedi. Bi de dvit yazdı. Ben 4 hafta tatil verdim kendime. Doğuma kadar kullanırım inşallah. Öncekinde bulantım çok çok daha fazlaydı dr 16 da başlamıştı bunlara çünkü, kan değerim de 14 gelmişti en son o yüzden böyle yaptım canım
Canim sen Ankaradaydin dimi malesef burada yok ama bizim ünv.nin çiftliği var sonuçta veteriner fakültesine bağlı oraya bi sorayim olmazsaCanım ben akşam ultrason çıktısına baktım da zaten 156gr ± 23gr. yazıyor. Yani bebişin ağırlığı ortalama 133-179gr. aralığında. Bu da tahmini değer çünkü bildiğim kadarıyla karın çevresinin ölçümüne göre bir algoritma hesaplıyor bu değeri. Doktorun ölçümü azıcık geniş tutuması ya da daraltması 20-30gr. oynatır belki. O yüzden hiç takılmayalım bu aşamada bence. Zaten özellikle 20.-25. haftadan sonra çılgınlar gibi büyüyolar
Et konusunda da köfte iyi çözüm benceSütte endişe ediyosan AOÇ'nin günlük sütünden mayala canım benim şahane oluyor, tavsiye ederim..
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorzBizleri de bilgilendir...
İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ben ve bariz içimde bir şeylerin yuvarlandığını hissetmiştimAma bu ikinci gebeliğimde 15. haftada pıt pıt içimde seyirme gibi bi şeyler hissediyorum. Doktoruma da dedim dün. Odur odur, bebiştir dedi Birkaç haftaya kadar hissedersin bence sen de
Canım benim, ben onu her gece yaşıyorum. Gece oğlum "anneee" diye bağırınca uyku sersemi hemen yataktan inince oluyor. Kan akış hızımız falan değişti. Vücut yatar konumdayken birden kalkınca kan akışı da etkileniyor sanırım ondan oluyo. Endişe etme, gönlünü ferah tut...
cnm cok cok gecmıs olsun... dualarım senınle ... ama bak nolur dıkkat et kendıne olurmu...Kızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk
Allahım şifa versin cnm iki abimde beyin kanaması geçirdi çok şükür iyiler allahım korusun insallah sizlere bağışlasın çok zor bi süreç beklemekKızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk
Gözün aydın canım güle güle güzel günlerde kullansın kızın inşallahKızlar merhaba bende doktordan geldim %100 kız dedi bebeğin gelişimide gayet iyi dedi 120 gr. Ağırlığı . Ben ufak ufak alışverişe başladım kuzuma bir hastane çıkışı, bir tane 5 li takım, bir tane battaniye ve bir tane de oyuncak aldım. Rabbim inş kullanmayı nasip eder. Civil uygun kızlar aklınızda bulunsun bakabilirsiniz
plojovic cnm benim kız tabloya ekleyebilirsin :))
Malesef ilk gebeliğimde böyle değildim ama şuan bende doymuyorum olabildiğince meyve ceviz badem fln kurukayısı yiyiyorum ama yemekleri tatlıları düşünmekten kendimi alamıyorum :))Bende aynıyım ya yiyorum bi saat sonra hiç bişey yememişim sanki kazınıyor midembu işin sonunu göremiyorum yarın 14. Haftam doluyor ve ben 3-4kg almış durumdayım zaten :)
Canım benim kızım da ekimde doğmuştu evim aman aman sıcak olmaz 22-23 derecedir ilk ayı kısa kollularla geçirmiştik zıbında sonra mecburen uzun kolluya geçmiştim yine aynı olur sanırım. Bence alırken birkaç tane alabilirsin dışarı ya da bir yere giderken kullanırsın en kötü eviniz sıcaksaKızlar buarada benim kızım yaz bebesiydi giyim konusunda neler alıyorsunuz mesela tulumların içine giydirmek için uzun kolmu kısa kol mu bodyler almalıyız evimiz oldukça sıcak ama bilemedim yinede yenidoğanları nasıl almalıyız ?daha önce kış bebesi olanlar fikir verirmii
Canim bende iç zıbın aldim civilden 3 tane annem taktı iç zıbın diye diye orada buldum aldimKızlar merhaba bende doktordan geldim %100 kız dedi bebeğin gelişimide gayet iyi dedi 120 gr. Ağırlığı . Ben ufak ufak alışverişe başladım kuzuma bir hastane çıkışı, bir tane 5 li takım, bir tane battaniye ve bir tane de oyuncak aldım. Rabbim inş kullanmayı nasip eder. Civil uygun kızlar aklınızda bulunsun bakabilirsiniz
plojovic cnm benim kız tabloya ekleyebilirsin :))
Cnm ben öyle çok organik diye alınan şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. %100 pamuk olsun yeter. Birde sonuçta evler sıcak ilk 3_4 ay dışarıya mecbur oldukça çıkaracağız o zamanda battaniye ye sararız kuzucukları. Bebeğin cildi ilk 3_4 ay daha hassastır o yüzden kalın şeyler giydirmek istemiyorım . Uzun kollu mevsimlik seyler giydireceğim . Gerekirse üzerine bir hırka ohhh misss :))Canim bende iç zıbın aldim civilden 3 tane annem taktı iç zıbın diye diye orada buldum aldim
Organik olanı da vardı onun tanesi 21 liraydı bu güya organik değil ama pamuklu tanesi 9 lira mi ne
Çok güzel organik takımlar var ama para tuzağı mi? Farkı var mi acaba
Birde muslin bez aldim battaniye sırt bezi ağız bezi indirimdeydi onu başka yerden aldim ama
Amin cnm çok sağolGözün aydın canım güle güle güzel günlerde kullansın kızın inşallah
Evet sanırım hem kısa kol hem uzun kol alacağım birkaç tane yenidoğn sonra zaten kış 3-6ay olarak alırım zaten çabuk büyüyorlar yenidoğnlar giyemeden küçülüyor geneldeCanım benim kızım da ekimde doğmuştu evim aman aman sıcak olmaz 22-23 derecedir ilk ayı kısa kollularla geçirmiştik zıbında sonra mecburen uzun kolluya geçmiştim yine aynı olur sanırım. Bence alırken birkaç tane alabilirsin dışarı ya da bir yere giderken kullanırsın en kötü eviniz sıcaksa
Yani tulumların içine giydirmek için demek istedim normal çıtçıtlı body onlae uzun kol kısa kol ve kolsuz oluyoryaMerhaba kizlar
Ic body drdiginiz nasil bisey
Birde yenidogan icin kac tane tulum aldinix?
Off alinacaka cok
anladim sadece ust yani degil mi? Tulum seklinde degilYani tulumların içine giydirmek için demek istedim normal çıtçıtlı body onlae uzun kol kısa kol ve kolsuz oluyorya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?