2018 Ekim Anneleri

12+4 gunluk kontrolde doktor yuzde 55 kiz dedi sizke kizami benziyor kizlar?

Eklentiler

• IMAG0326.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
4. ay da başlayın diyolar çatlak kremine. Lierac aldim, cok iyi bence, gunde 1 kez yeterli. kokusu yok ve kısa surede emiyor. ama pahalı netten aliyo herkes

Kanım dondu resmen ne vicdansizlik. Yavrucuk izlerken ağladım vallaha. El kadar... doğurma ozaman o gunahsiza bunları yaşayacaksan... Bide çöp kont nedir ya.. olsun gitsin diye atılmış resmen allahim!

Günaydın kızlar, dün gece koltuktan ani mi kalktım böyle karnım da bi kramp sanki böyle bi ağrı sağlandı anlık , doğrulunca gene hissettim, ama anlık yani hemen geçti ama ben bu gece ne kötü rüyalar görmüşüm, dün dr a gitmiştim herşey çok güzeldi,ama şimdi acaba mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, anlık ağrı gibi saplanma yaşayan var mı

bana oluyor yataktan hızlı kalkınca ,
oturduğum yerden hızlı kalkınca yaşıyorum. yavaş hareket etmemız gerekıyor sanırım ama ben yapı gereğı acelecı bır ınsandım. şimdi hareketlerımı mumkun oldugunca yavaş yapmaya calısıyorum ama yıne bazen unutabılıyorum. bebıs de hooop ben burdayım napıyorsun dıyor :))) dr a sordum yavas hareket edeceksın dedı. dıkkat edeceksın dedı kendını yormayacaksın dedı.

Ben varım canım hatta hızlı hareket etmesem de giriyor normal bunlar devamında başka belirtiler görmedikçe. Benim mesela dün dışarıdan eve gelirken yaşadım iki kez yürürken sonra geçti

Normal, gün içinde de oluyor bu ağrılar.

Kanım dondu resmen ne vicdansizlik. Yavrucuk izlerken ağladım vallaha. El kadar... doğurma ozaman o gunahsiza bunları yaşayacaksan... Bide çöp kont nedir ya.. olsun gitsin diye atılmış resmen allahim!

SaskinAnne bana 12 haftada folik asit i bırak dedi. Kan ilacı yazıyor tepesine bas iç onda da folik asit var dedi. Bi de dvit yazdı. Ben 4 hafta tatil verdim kendime. Doğuma kadar kullanırım inşallah. Öncekinde bulantım çok çok daha fazlaydı dr 16 da başlamıştı bunlara çünkü, kan değerim de 14 gelmişti en son o yüzden böyle yaptım canım

Kızlar demin harika bisi oldu. Sırt üstü yatıyordum. Elimi karnıma koydum. Orada elim dolasirken resmen bebeğimi hissettim. 8-9 cm civarinda bi sertlik. Sezeryan dikişimin hemen üstünde. Ben onu severken o yavaşça sola kaydı. Sonra o yatay şekil kayboldu. Sanirim yukarı doğru cikti. Oğlumda böyle farketmemiştim. ilk olduğundan miydi ne? Hemen sizlerle paylaşmak istefim. Bi de 3 haftadan fazladır dr a gitmedim. Meraktan ve endişeden mahvolmuştum.

Kızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk

Benim kizimda da kasiniridi.Bir tane bile catlagim yok.Simdi de kasiniyor. Ozellikle yemegi fazla kacirip sisince
Kasininca hemen kosup kremleniyorum rahatlatiyor.Kizimda hep oyle yapmistim.

Gecmis olsun canim.Insallah iyi olur bir an once.

Allah yardimciniz olsun tez vakitte sifa versin canim❤
Cok gecmis olsun.

Canım ben akşam ultrason çıktısına baktım da zaten 156gr ± 23gr. yazıyor. Yani bebişin ağırlığı ortalama 133-179gr. aralığında. Bu da tahmini değer çünkü bildiğim kadarıyla karın çevresinin ölçümüne göre bir algoritma hesaplıyor bu değeri. Doktorun ölçümü azıcık geniş tutuması ya da daraltması 20-30gr. oynatır belki. O yüzden hiç takılmayalım bu aşamada bence. Zaten özellikle 20.-25. haftadan sonra çılgınlar gibi büyüyolar

Et konusunda da köfte iyi çözüm bence Sütte endişe ediyosan AOÇ'nin günlük sütünden mayala canım benim şahane oluyor, tavsiye ederim..

İnşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorz Bizleri de bilgilendir...

İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ben ve bariz içimde bir şeylerin yuvarlandığını hissetmiştim Ama bu ikinci gebeliğimde 15. haftada pıt pıt içimde seyirme gibi bi şeyler hissediyorum. Doktoruma da dedim dün. Odur odur, bebiştir dedi Birkaç haftaya kadar hissedersin bence sen de

Canım benim, ben onu her gece yaşıyorum. Gece oğlum "anneee" diye bağırınca uyku sersemi hemen yataktan inince oluyor. Kan akış hızımız falan değişti. Vücut yatar konumdayken birden kalkınca kan akışı da etkileniyor sanırım ondan oluyo. Endişe etme, gönlünü ferah tut...

Et kilo aldırmıyo bildiğim kadarıyla ama şu var arkadaşın eti neyle yedi ve ne miktarda yedi? önemli olan nokta bu. Eti eğer ekmekle ya da pilav/makarna vb. karbonhidrat içerikli besinlerle birlikte tüketiyorsa kilo aldırması normaldir. Ama Dukan diyetini duymuşsundur-protein diyeti. İnsanlar kilo vermek için et yiyolar

Bir de bebeğin gelişiminin yediklerimizle pek ilgili olmadığı dönem ilk 3 ay. Sonrasında günlük yaklaşık 300 kalori ekstra enerjiye ihtiyaç duyar anne adayları deniyor. Bunun böyle denmesinin nedeni bebek büyüdükçe onun gereksinimlerinin de artması ve artık annenin vücut depolarına ek olarak günlük tükettiği gıdalardan da faydalanmasıdır. Bence ilk 3 aydan sonra yediklerimizin bebişlere etkisi oluyor, ben öyle düşünüyorum.. Bir de protein hücrelerin temel yapı taşı yani hücreleri oluşturan temel öğelerden biri. Hal böyle olunca içimizdeki cana da en çok protein ve kalsiyum destekli gıdalar fayda eder diye düşünüyorum...

Rabbim acil şifalar versin canım, duamız seninle. Tez vakitte atlatır ve eski sağlığına kavuşur inşallah...

Allahm saglkk versın cnm aman sende dıkkat et

Kozlar saglık ocagında kan verdm ıgne vuruldm actım bıseyler yedm sıionra ama yolda fenalastm tansıynm dustu kendımı eve zor attm bıtsın bu ıgne ya cok acıyo kendımı kaybedıyorum resmen

Aslında anlatmak istediğim şuydu tabiki ekmekte pilavda makarnada tüketmiştir ama genel olrak çok sağlıklı beslendi sütünü yoğurtunu yumurtasjnı etini balığını yedi ben okadar dikkat edememiştim mesela ilk gebeliğimde et sevmem zaten sadece köfte yerim bende 17kg kadar almıştım ama benim bebeğiö daha kilolu doğdu fiziksel olarakta bizden daha irilerdir yani çok alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç düzgün beslenemeyipte normal kiloda doğan çocuklarıda gördüm çevremde hatta kullanılmaması gereken şeyleri tüketipte..yediklerimize tabiki dikkat etmeliyiz ama yüklenipte bebeğim kilolu olsun diye yersek kendimize kilo olarak kalacaktır :) bende şuan inanılmaz iştahlıyım mesela kendimi kısıtlamıyorum ama 2-3 kg aldın şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…