2018 Ekim Anneleri

Canim benden sana tavsiye buyuk iskeleti var ya yani anakucagini cikarinca kalan,o kisim sadece 2ye katlanmasin.Tamamen baston gb katlansin.Uzerine 6-7 aydan sonra takip kullanacagin buyuk kisimla hattacok buyuk kolaylik
Buyuk kismi kullanmaya basladiginda onu cikarip iskeleti katlayip fln toplamaya ugrasirsin,zor.

ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım

Cnm ben ıkısınden de bıkactane aldım uzun kolda kosa kolda sıfır kolda suan en cok aldım sey cıtcıtlı badı oldu

anladim sadece ust yani degil mi? Tulum seklinde degil
Ama onlar katlanmaz mi yatirirken sanki tulumlar daha iyi olmaz mi?

Katlanmiyor canim.
Atlet gb dusun ama alttan citcitli yine,sadece icine giydiriyorsun.
Benimde kizimdan kalma askili ve kisa kollu 6 tane var yeter heralde :)
3-6 ay alirim diye dusunuyorum,bide begendiklerimden yine alirim bir iki tane
Uzerine zaten tulum ya da ikili takimlar giydiririm.
Ayyy hayal ettimde :)))))))❤ cok minisler yahu

Kızlar englıshome de battanıye gordm 23 tl falandı almayı dusundm bebeklerı bıraz kalın battanıyeye sararız dımı ekım ama bı anda sogukta olabılır bıde bıkactane ınce battanıyede aldım smdıden annemde ördu kusar falan tulum ve alt ust takımları 3 aydan aldm bıkactane yenı dogan aldm sımdıden dolabı duzmeye basladm ben

6 tane yetermiki ne kadar sürede ustlerını degıstırız kı günde 2 3 kere değiştirme durumu olur diye bol bol almayı düşünüyorum ben yanlış mı düşündüm acaba

ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım

Inglesina Trilogy
Chicco Trie Love ve Sprint
Chicco Liteway Plus gb urunler en cok gozume carpan bu sekilde.
Bikac tane daha var bulursun,birebir denemende daha guzel olur

6 tane yetermiki ne kadar sürede ustlerını degıstırız kı günde 2 3 kere değiştirme durumu olur diye bol bol almayı düşünüyorum ben yanlış mı düşündüm acaba

6sı yenidogan canim minicikler.Begendiklerimden 1-2 eklerim yine alip.Ama 1-3 aya ya da 3-6 aya cabuk gecebiliyorlar onlara daha cok agirlil veririm
Zaten o kadar cabuk camasir cikiyor hergun yikanma fln derken camasir makineside paso calisiyor :)
Kizimda cok esya vardi bazilarini 1 kere giyebildi o yuzden buyudukce almaya daha cok heves ediyorum.

Kızlar kontrole gidiyorum inşallah büyümüştür bebişler im . Sag salim dönerim

Hayirli haberlerle dönn❤❤❤

O konuda haklisin canim her şeyin ortasi karar :) genetik faktorler de onemli tabii.. anne baba iri olur anne iyi beslenmese bile bebek normal doğar. Ben mesela cok minyonum, esim uzun ama o da cok zayiftir. Ilk oglum cok sukur iyi kiloda dogdu ama simdi o da zayif. Sosyal pediatri hocalarina soyledim bu durumu. Bebek kilolu dogsa da genetik faktorler her zaman baskin cikar dedi. Yani sizin cocugun boyle tosuncuk bi şey olması mümkün değil demişti :) Ama karnımdayken iyi bakmıştım Allah için

Kızlar iç zıbın bu
Doğum yapmış anneler biliyordur zaten
Biri içine biri üstüne giyiliyor

Eklentiler

• 20180504_170549.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20180504_170603.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar iç zıbın bu
Doğum yapmış anneler biliyordur zaten
Biri içine biri üstüne giyiliyor
Canım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştım Bir iki kez denedim, bebeği kucağa alınca falan içinde toplanıp kalıyor. çıtçıtlı body en iyisi bence çıtçıtlı body biriktirin derim

citcitli body nasil? Alttan citcitli mi? Ay hicbisey bilmemek ne kotu

Canim sen Ankaradaydin dimi malesef burada yok ama bizim ünv.nin çiftliği var sonuçta veteriner fakültesine bağlı oraya bi sorayim olmazsa
O ev yoğurduna alışınca hazır yoğurt yemek ölüm gibi geliyor
Evet ben Ankara'dayım canım burda çiftliğin satış mağazaları falan da var ama genelde Migros gibi büyük marketlerde de oluyo AOÇ sütü. Sizin üniversite çiftliğininki de pastorizedir o da iyidir bence

Ben normalde de hazır yoğurdu ağzıma koyamıyorum plastik gibi kokuyor Hazır ayran da içemiyorum. Bence en iyisi evde mayalamak. Sen o üniversite çiftliğinin sütünü dene bence

citcitli body nasil? Alttan citcitli mi? Ay hicbisey bilmemek ne kotu
Evet canım alttan çıtçıtlı atlet oluyo. Ben ilk oğlumda hep ondan kullandım ve tuvalet eğitimi sonuna kadar yani bezi atana kadar da ondan kullandım yaz-kış çok rahat ettim. LcWaikiki'den alıyoduk çok kaliteli. Yıka yıka giydir Hem bebeğin belini de tutuyo, bezi de sabit tutmuş oluyo. Bence çok kullanışlı...

Mesela kışın şöyle kollu aldımdı:
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Citcitli-Body-2-li/3039714/558910

Yazın da yani çok sıcaklar dışında, kolsuz olanını kullandım.

hehh tamam bende bunlara tulum diyorum. Cunku benim ikiz en pratikleri tercih etmem lazim. Altina bunu giydiririm ustune ne giydirirsen giydir. Ustu kirlenince hemen degistirmek kolay olur

Ben cıtcıtlı badı stogu yaptım her ay ıcın uzun kol yarım atlet ahahahhh :) altını acıcan pıslenebılır bısey dokulur

Onlardan da alicam insaallah annem buna çok taktı ondan aldim deneriz kullanamazsak kalır artik
Migrosa bi bakıyım
Kontur var ya otobüs firması o da çıkarmış ama güvenemiyoruz işte yine en iyisi bilindik yerden almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…