DimekkiBenimkine erkek dediler 12.haftadayani cinsiyetten değil demek ki :)
sabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum.Ozellıkle anakucaklı modellere bakıyorum katlanıncada komple katlansın ıstıyorum.iyice kafam karıstı
Casual cadillac air
kraft twistt
concort neo
kanz kameron
pierre cardin pc 405 varmı daha önce kullanan arabanın bagajı cok buyuk değil.
ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırımCanim benden sana tavsiye buyuk iskeleti var ya yani anakucagini cikarinca kalan,o kisim sadece 2ye katlanmasin.Tamamen baston gb katlansin.Uzerine 6-7 aydan sonra takip kullanacagin buyuk kisimla hattacok buyuk kolaylik
Buyuk kismi kullanmaya basladiginda onu cikarip iskeleti katlayip fln toplamaya ugrasirsin,zor.
Cnm ben ıkısınden de bıkactane aldım uzun kolda kosa kolda sıfır kolda suan en cok aldım sey cıtcıtlı badı olduKızlar buarada benim kızım yaz bebesiydi giyim konusunda neler alıyorsunuz mesela tulumların içine giydirmek için uzun kolmu kısa kol mu bodyler almalıyız evimiz oldukça sıcak ama bilemedim yinede yenidoğanları nasıl almalıyız ?daha önce kış bebesi olanlar fikir verirmii
anladim sadece ust yani degil mi? Tulum seklinde degil
Ama onlar katlanmaz mi yatirirken sanki tulumlar daha iyi olmaz mi?
6 tane yetermiki ne kadar sürede ustlerını degıstırız kı günde 2 3 kere değiştirme durumu olur diye bol bol almayı düşünüyorum ben yanlış mı düşündüm acabaKatlanmiyor canim.
Atlet gb dusun ama alttan citcitli yine,sadece icine giydiriyorsun.
Benimde kizimdan kalma askili ve kisa kollu 6 tane var yeter heralde :)
3-6 ay alirim diye dusunuyorum,bide begendiklerimden yine alirim bir iki tane
Uzerine zaten tulum ya da ikili takimlar giydiririm.
Ayyy hayal ettimde :)))))))❤ cok minisler yahu
ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım
bakayım canım bunlaradaInglesina Trilogy
Chicco Trie Love ve Sprint
Chicco Liteway Plus gb urunler en cok gozume carpan bu sekilde.
Bikac tane daha var bulursun,birebir denemende daha guzel olur
6 tane yetermiki ne kadar sürede ustlerını degıstırız kı günde 2 3 kere değiştirme durumu olur diye bol bol almayı düşünüyorum ben yanlış mı düşündüm acaba
Kızlar kontrole gidiyorum inşallah büyümüştür bebişler im . Sag salim dönerim
Aslında anlatmak istediğim şuydu tabiki ekmekte pilavda makarnada tüketmiştir ama genel olrak çok sağlıklı beslendi sütünü yoğurtunu yumurtasjnı etini balığını yedi ben okadar dikkat edememiştim mesela ilk gebeliğimde et sevmem zaten sadece köfte yerim bende 17kg kadar almıştım ama benim bebeğiö daha kilolu doğdu fiziksel olarakta bizden daha irilerdir yani çok alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç düzgün beslenemeyipte normal kiloda doğan çocuklarıda gördüm çevremde hatta kullanılmaması gereken şeyleri tüketipte..yediklerimize tabiki dikkat etmeliyiz ama yüklenipte bebeğim kilolu olsun diye yersek kendimize kilo olarak kalacaktır :) bende şuan inanılmaz iştahlıyım mesela kendimi kısıtlamıyorum ama 2-3 kg aldın şimdiye kadar
Canım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştımKızlar iç zıbın bu
Doğum yapmış anneler biliyordur zaten
Biri içine biri üstüne giyiliyor
citcitli body nasil? Alttan citcitli mi? Ay hicbisey bilmemek ne kotuCanım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştımBir iki kez denedim, bebeği kucağa alınca falan içinde toplanıp kalıyor. çıtçıtlı body en iyisi bence çıtçıtlı body biriktirin derim
Evet ben Ankara'dayım canım burda çiftliğin satış mağazaları falan da var ama genelde Migros gibi büyük marketlerde de oluyo AOÇ sütü. Sizin üniversite çiftliğininki de pastorizedir o da iyidir benceCanim sen Ankaradaydin dimi malesef burada yok ama bizim ünv.nin çiftliği var sonuçta veteriner fakültesine bağlı oraya bi sorayim olmazsa
O ev yoğurduna alışınca hazır yoğurt yemek ölüm gibi geliyor
Evet canım alttan çıtçıtlı atlet oluyo. Ben ilk oğlumda hep ondan kullandım ve tuvalet eğitimi sonuna kadar yani bezi atana kadar da ondan kullandım yaz-kış çok rahat ettim. LcWaikiki'den alıyoduk çok kaliteli. Yıka yıka giydircitcitli body nasil? Alttan citcitli mi? Ay hicbisey bilmemek ne kotu
hehh tamam bende bunlara tulum diyorum. Cunku benim ikiz en pratikleri tercih etmem lazim. Altina bunu giydiririm ustune ne giydirirsen giydir. Ustu kirlenince hemen degistirmek kolay olurEvet canım alttan çıtçıtlı atlet oluyo. Ben ilk oğlumda hep ondan kullandım ve tuvalet eğitimi sonuna kadar yani bezi atana kadar da ondan kullandım yaz-kış çok rahat ettim. LcWaikiki'den alıyoduk çok kaliteli. Yıka yıka giydirHem bebeğin belini de tutuyo, bezi de sabit tutmuş oluyo. Bence çok kullanışlı...
Mesela kışın şöyle kollu aldımdı:
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Citcitli-Body-2-li/3039714/558910
Yazın da yani çok sıcaklar dışında, kolsuz olanını kullandım.
Ben cıtcıtlı badı stogu yaptım her ay ıcın uzun kol yarım atlet ahahahhh :) altını acıcan pıslenebılır bısey dokulurCanım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştımBir iki kez denedim, bebeği kucağa alınca falan içinde toplanıp kalıyor. çıtçıtlı body en iyisi bence çıtçıtlı body biriktirin derim
Onlardan da alicam insaallah annem buna çok taktı ondan aldim deneriz kullanamazsak kalır artikCanım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştımBir iki kez denedim, bebeği kucağa alınca falan içinde toplanıp kalıyor. çıtçıtlı body en iyisi bence çıtçıtlı body biriktirin derim
Migrosa bi bakıyımEvet ben Ankara'dayım canım burda çiftliğin satış mağazaları falan da var ama genelde Migros gibi büyük marketlerde de oluyo AOÇ sütü. Sizin üniversite çiftliğininki de pastorizedir o da iyidir bence
Ben normalde de hazır yoğurdu ağzıma koyamıyorum plastik gibi kokuyorHazır ayran da içemiyorum. Bence en iyisi evde mayalamak. Sen o üniversite çiftliğinin sütünü dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?