İnşallah güzel haberlerle dönüceksin cnmKızlar kontrole gidiyorum inşallah büyümüştür bebişler im . Sag salim dönerim
ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım
Ya göbus cok tatlı masallah bayada cıkmıs kac kılo almıstınEki Görüntüle 2143464
18 hafta göbişi :)
Tek baston araba dusunenler icin fikir olur ben ilk arabayi sattiktan sonra,Baby2Go Pinna Deluxe kullandim.Arabanin iyisi yok bence aile icin en uyguni var.Bu arabada benim icin yapilmis gibiydi resmen :)
Ekstra almayi dusunmuyorum.
Sling var onu da kullanmistim kizimda bu bebiste severse kışın iyi olur bayaa idare eder.
Badilerde, tulumlarda yakada dugme ve citcit olmayanlar cok kullanisli oluyor buarada.Kullandikca oturuyor hersey :)
Tek ust ince uzun kollularida cok severim ben altinada ayakli pantolonlardan,miss :)
Ayy bunlari konusunca pek mutlu oldum :))))))))))
Maşalllah canımEki Görüntüle 2143464
Tek baston araba dusunenler icin fikir olur ben ilk arabayi sattiktan sonra,Baby2Go Pinna Deluxe kullandim.Arabanin iyisi yok bence aile icin en uyguni var.Bu arabada benim icin yapilmis gibiydi resmen :)
Sling var onu da kullanmistim kizimda bu bebiste severse kışın iyi olur bayaa idare eder.
Badilerde, tulumlarda yakada dugme ve citcit olmayanlar cok kullanisli oluyor buarada.Kullandikca oturuyor hersey :)
Tek ust ince uzun kollularida cok severim ben altinada ayakli pantolonlardan,miss :)
Maşallah canım çok tatlış olmuş göbiş senin de ikinciydi değil mi? Benim de ilki kız olduğundan mı yoksa ilk olduğundan mıydı bilmiyorum 24. Haftaya kadar sadece kilo almış göbek yapmışım gibiydi ikincide hemen pırt diye çıktı benimki de. Cinsiyeti erkek onun da etkisi olabilir ama ikincide daha çabuk çıkıyor göbiş bunu anladımEki Görüntüle 2143464
Maşallah baya çıkmış benimde neredeyse böyle ama çok yukarda benim busefer kızımda daha aşağıdaydı böyle daha 16hafta olacak pzt bakalım 18de nasıl olurum artık bilmiyorumEki Görüntüle 2143464
Kesin omdan cnm bol bol bol sür kaşıma sakın annemler der kaşıdıkça çatlarBirde karnım kaşınmaya başladı ben kreme başlamıştım ama alphonova diye bi krem önerdi doktor onu aldim eczacı da lierac önerdi onu da alsam da sabah birini akşam birini mi sürsem çatlayacak ondan mi kaşınıyor acaba
Oy çok tatlı bir göbiş canım maşallahEki Görüntüle 2143464
Çöm tşkr ederim içimi ferahlattın, geçen yol bebeğimi kayCanım ben akşam ultrason çıktısına baktım da zaten 156gr ± 23gr. yazıyor. Yani bebişin ağırlığı ortalama 133-179gr. aralığında. Bu da tahmini değer çünkü bildiğim kadarıyla karın çevresinin ölçümüne göre bir algoritma hesaplıyor bu değeri. Doktorun ölçümü azıcık geniş tutuması ya da daraltması 20-30gr. oynatır belki. O yüzden hiç takılmayalım bu aşamada bence. Zaten özellikle 20.-25. haftadan sonra çılgınlar gibi büyüyolar
Et konusunda da köfte iyi çözüm benceSütte endişe ediyosan AOÇ'nin günlük sütünden mayala canım benim şahane oluyor, tavsiye ederim..
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorzBizleri de bilgilendir...
İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ben ve bariz içimde bir şeylerin yuvarlandığını hissetmiştimAma bu ikinci gebeliğimde 15. haftada pıt pıt içimde seyirme gibi bi şeyler hissediyorum. Doktoruma da dedim dün. Odur odur, bebiştir dedi Birkaç haftaya kadar hissedersin bence sen de
Canım benim, ben onu her gece yaşıyorum. Gece oğlum "anneee" diye bağırınca uyku sersemi hemen yataktan inince oluyor. Kan akış hızımız falan değişti. Vücut yatar konumdayken birden kalkınca kan akışı da etkileniyor sanırım ondan oluyo. Endişe etme, gönlünü ferah tut...
bana oluyor yataktan hızlı kalkınca ,
oturduğum yerden hızlı kalkınca yaşıyorum. yavaş hareket etmemız gerekıyor sanırım ama ben yapı gereğı acelecı bır ınsandım. şimdi hareketlerımı mumkun oldugunca yavaş yapmaya calısıyorum ama yıne bazen unutabılıyorum. bebıs de hooop ben burdayım napıyorsun dıyor :))) dr a sordum yavas hareket edeceksın dedı. dıkkat edeceksın dedı kendını yormayacaksın dedı.
Tşkr ederim ilk defa yaşadım ondan tedirgin oldum ,içimi ferahlattınCanım ben akşam ultrason çıktısına baktım da zaten 156gr ± 23gr. yazıyor. Yani bebişin ağırlığı ortalama 133-179gr. aralığında. Bu da tahmini değer çünkü bildiğim kadarıyla karın çevresinin ölçümüne göre bir algoritma hesaplıyor bu değeri. Doktorun ölçümü azıcık geniş tutuması ya da daraltması 20-30gr. oynatır belki. O yüzden hiç takılmayalım bu aşamada bence. Zaten özellikle 20.-25. haftadan sonra çılgınlar gibi büyüyolar
Et konusunda da köfte iyi çözüm benceSütte endişe ediyosan AOÇ'nin günlük sütünden mayala canım benim şahane oluyor, tavsiye ederim..
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorzBizleri de bilgilendir...
İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim ben ve bariz içimde bir şeylerin yuvarlandığını hissetmiştimAma bu ikinci gebeliğimde 15. haftada pıt pıt içimde seyirme gibi bi şeyler hissediyorum. Doktoruma da dedim dün. Odur odur, bebiştir dedi Birkaç haftaya kadar hissedersin bence sen de
Canım benim, ben onu her gece yaşıyorum. Gece oğlum "anneee" diye bağırınca uyku sersemi hemen yataktan inince oluyor. Kan akış hızımız falan değişti. Vücut yatar konumdayken birden kalkınca kan akışı da etkileniyor sanırım ondan oluyo. Endişe etme, gönlünü ferah tut...
Ani kalktım sanırım bende dikkatli davranıyorum aslında ama, tşkr ederim büyüyorlar çok şükürBen varım canım hatta hızlı hareket etmesem de giriyor normal bunlar devamında başka belirtiler görmedikçe. Benim mesela dün dışarıdan eve gelirken yaşadım iki kez yürürken sonra geçti
Oyyy yalnız değilmişim çok şükür evet bende artık kendini hissettiriyor diye düşündüm, geçen yıl da bi kaybım var 18.haftada ondan korktum bi an ama çok şükür iyiyimbana oluyor yataktan hızlı kalkınca ,
oturduğum yerden hızlı kalkınca yaşıyorum. yavaş hareket etmemız gerekıyor sanırım ama ben yapı gereğı acelecı bır ınsandım. şimdi hareketlerımı mumkun oldugunca yavaş yapmaya calısıyorum ama yıne bazen unutabılıyorum. bebıs de hooop ben burdayım napıyorsun dıyor :))) dr a sordum yavas hareket edeceksın dedı. dıkkat edeceksın dedı kendını yormayacaksın dedı.
İnşallah Can'ım Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, büyüyorlar burdayım diyorlar sanırım minnaklarBen varım canım hatta hızlı hareket etmesem de giriyor normal bunlar devamında başka belirtiler görmedikçe. Benim mesela dün dışarıdan eve gelirken yaşadım iki kez yürürken sonra geçti
GözÜn aydın canım..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşplojovic canım beni de ekleyebilrsn iki kız bir erkek cinsiyetlerimiz kesinleşti. Şükür iyiler de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?