2018 Ekim Anneleri

ben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım

Ben bugün ebebek ve bottiye baktım yeğenim için ama bana da fikir oldu. Chicco trio love 4lü 2600 lira. Puseti var araba koltuğu olarak da kullanılıyor. Çantası var fena sayılmaz. Yatak tarzında bir parçası var. Birde genel kullanım için bir parça var 4 yaşa kadar kullanılabiliyormuş diğer puseti 1 yaşa yatak bebğin kalkma durumuna göre değişir dedi. Genel parça iskelet ile birlilte kapatılabiliyormuş. Diğer parçalarda çıkarark kapanıyor maledef. Yine chicconun baston modeline baktık kullanışlı bir model gibi ama gelinimiz daha önce kraftın arabasını kullandığı için kraftın bastonu daha hoşuna gitti bastonlar 700 liraydı. Bir de satış elemanı baston modelde mini cooper dedi yanlış hatırlamıyorsam en iyisi bebeğin vücut yapısına en uygunu dedi.

18 hafta göbişi :)

Tek baston araba dusunenler icin fikir olur ben ilk arabayi sattiktan sonra,Baby2Go Pinna Deluxe kullandim.Arabanin iyisi yok bence aile icin en uyguni var.Bu arabada benim icin yapilmis gibiydi resmen :)
Ekstra almayi dusunmuyorum.
Sling var onu da kullanmistim kizimda bu bebiste severse kışın iyi olur bayaa idare eder.

Badilerde, tulumlarda yakada dugme ve citcit olmayanlar cok kullanisli oluyor buarada.Kullandikca oturuyor hersey :)
Tek ust ince uzun kollularida cok severim ben altinada ayakli pantolonlardan,miss :)
Ayy bunlari konusunca pek mutlu oldum :))))))))))

Ya göbus cok tatlı masallah bayada cıkmıs kac kılo almıstın

Maşalllah canım

Siz tecrubeli anneler bilgilerinizi paylaştıkça bizde ona göre alışveriş yaparız okuyorum hepsini ona göre alacağım alacaklarımı

Maşallah canım çok tatlış olmuş göbiş senin de ikinciydi değil mi? Benim de ilki kız olduğundan mı yoksa ilk olduğundan mıydı bilmiyorum 24. Haftaya kadar sadece kilo almış göbek yapmışım gibiydi ikincide hemen pırt diye çıktı benimki de. Cinsiyeti erkek onun da etkisi olabilir ama ikincide daha çabuk çıkıyor göbiş bunu anladım

Maşallah baya çıkmış benimde neredeyse böyle ama çok yukarda benim busefer kızımda daha aşağıdaydı böyle daha 16hafta olacak pzt bakalım 18de nasıl olurum artık bilmiyorum

Kesin omdan cnm bol bol bol sür kaşıma sakın annemler der kaşıdıkça çatlar

Oy çok tatlı bir göbiş canım maşallah
Bugün epeyce alışveriş konuşulmuş insanın içi kıpır kıpır oluyo okurken bile ama ben yine de kendi adıma daha zamanı var diyorum
Hele bir Kansma alanının bittiğini Dr ağzından duyayım plasentanın yukarıda ya da yana Çıktığını duyayım,öyle ..inşallah nasipse 8.aya girerken..zaten yaz tatili oluyo rahatça bakarım Allah yeter ki kısmet etsin

Çöm tşkr ederim içimi ferahlattın, geçen yol bebeğimi kay

Tşkr ederim ilk defa yaşadım ondan tedirgin oldum ,içimi ferahlattın

Ben varım canım hatta hızlı hareket etmesem de giriyor normal bunlar devamında başka belirtiler görmedikçe. Benim mesela dün dışarıdan eve gelirken yaşadım iki kez yürürken sonra geçti
Ani kalktım sanırım bende dikkatli davranıyorum aslında ama, tşkr ederim büyüyorlar çok şükür

Oyyy yalnız değilmişim çok şükür evet bende artık kendini hissettiriyor diye düşündüm, geçen yıl da bi kaybım var 18.haftada ondan korktum bi an ama çok şükür iyiyim

Ben varım canım hatta hızlı hareket etmesem de giriyor normal bunlar devamında başka belirtiler görmedikçe. Benim mesela dün dışarıdan eve gelirken yaşadım iki kez yürürken sonra geçti
İnşallah Can'ım Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, büyüyorlar burdayım diyorlar sanırım minnaklar

İyi akşamlar Hamişler :)

Ayyy çok güzel kıyafet muhabbeti falan yapılınca içim kıpır kıpır oldu
ben de cinsiyeti öğrenince dayanamayıp hemen bi üçlü çıt çıtlı body ve çorap aldım ama kendimi tutmaya çalışacağım.En azından 20.haftaya kadar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…