Kesinlikle canımhehh tamam bende bunlara tulum diyorum. Cunku benim ikiz en pratikleri tercih etmem lazim. Altina bunu giydiririm ustune ne giydirirsen giydir. Ustu kirlenince hemen degistirmek kolay olur
Canım araba alırken tavsiyem ağırlıklarına da bakın her zaman yanımızda eşler olmuyor bebek kucağımızda az da olsa taşımamız gerekiyor bazı modeller çok ağır oluyor tek elle taşımak mümkün değil. Katlanması kadar ağırlığı ve oturma yerinin büyüklüğü de önemli. Gidip görmenizi tavsiye ederim ve yine netleştirdiğinizde kampanya takip etmenizi. Söylediğiniz modeller biraz pahalı sonuçta kampanyalı denk gelirse daha iyi olur. Anakucağı içinse kullanabileceği ay sınırlı oluyor bizimkiler kış bebeği olacağı için avmler falan dışında çok dışarıda bulunamayacağız bebişle yaza zaten oturuyor olacaklar anakucağı kullanamayacağız. Bunlar da aklınızın bir köşesinde bulunsunsabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum.Ozellıkle anakucaklı modellere bakıyorum katlanıncada komple katlansın ıstıyorum.iyice kafam karıstı
Casual cadillac air
kraft twistt
concort neo
kanz kameron
pierre cardin pc 405 varmı daha önce kullanan arabanın bagajı cok buyuk değil.
bunu oglunda kullandin degil mi? Pratik diyosun? Cok tatlis ya yicem onu :)Kesinlikle canımBir de bizimkiler kış girişi olacaklar. Boyundan ayak kısmına kadar çıtçıtlı olan penye tulum pijamalar da efsane bu arada Bana bi arkadaşım koton kids'den almış, hediye etmişti. O kadar rahat ki: bebeği yatır boyun kısmından çıtçıtları aç pıtır pıtır ayak kısmına kadar açılıyo. ÜSt değiştirmek de alt değiştirmek de çok kolay oluyo. Foto bulursam onu da atayım - işte buldum :)
https://www.koton.com/tr/kiz-cocuk-desenli-tulum/p/8KNG13078OK909
https://www.koton.com/tr/erkek-cocuk-cizgili-tulum-sti/p/8YNB12142OK11O
Aynen canım bazı bebekler hele çok hızlı kilo alıyorlar ilk birkaç ay yenidoğanlar olduğu gibi kalıyor. 3-6 aylar falan daha iyi oluyor. Benim kız baya kilo aldı 4 ayda neredeyse 6-9 kullandığımız zıbınlar bile vardı. Üzerine giyeceği kıyafetlerde de çok küçük almamak mantıklı birkaç günde bile kıyafetin içini doldurabiliyorlar:)Evet sanırım hem kısa kol hem uzun kol alacağım birkaç tane yenidoğn sonra zaten kış 3-6ay olarak alırım zaten çabuk büyüyorlar yenidoğnlar giyemeden küçülüyor genelde
ana kucagini daha sonra otokoltugu olarak kullanilmiyor degil mi?Canım araba alırken tavsiyem ağırlıklarına da bakın her zaman yanımızda eşler olmuyor bebek kucağımızda az da olsa taşımamız gerekiyor bazı modeller çok ağır oluyor tek elle taşımak mümkün değil. Katlanması kadar ağırlığı ve oturma yerinin büyüklüğü de önemli. Gidip görmenizi tavsiye ederim ve yine netleştirdiğinizde kampanya takip etmenizi. Söylediğiniz modeller biraz pahalı sonuçta kampanyalı denk gelirse daha iyi olur. Anakucağı içinse kullanabileceği ay sınırlı oluyor bizimkiler kış bebeği olacağı için avmler falan dışında çok dışarıda bulunamayacağız bebişle yaza zaten oturuyor olacaklar anakucağı kullanamayacağız. Bunlar da aklınızın bir köşesinde bulunsun
Canım atlet gibi olan bodyler var ya onlardan bahsediyoruz içine giyecek bunun üzerine mutlaka bir şeyler giyecek. Tulum konusuna gelince bebek hızlı büyüdüğü için tulumlar çok uzun süreli kullanılamıyor hele ki ayaklı olanlar. Minimum sayıda tutmak en güzeliazından oluyoranladim sadece ust yani degil mi? Tulum seklinde degil
Ama onlar katlanmaz mi yatirirken sanki tulumlar daha iyi olmaz mi?
bu setlerdekıler otokoltugu olarak ta kullanıyor lazım sankı o yuzdenana kucagini daha sonra otokoltugu olarak kullanilmiyor degil mi?
Cinsiyetimiz öğrenilmiş kızını sevsinler senin canım benim çok sevindim hayırlı olsun :)Kızlar merhaba bende doktordan geldim %100 kız dedi bebeğin gelişimide gayet iyi dedi 120 gr. Ağırlığı . Ben ufak ufak alışverişe başladım kuzuma bir hastane çıkışı, bir tane 5 li takım, bir tane battaniye ve bir tane de oyuncak aldım. Rabbim inş kullanmayı nasip eder. Civil uygun kızlar aklınızda bulunsun bakabilirsiniz
plojovic cnm benim kız tabloya ekleyebilirsin :))
Canım bazı modellerin videoları youtubeda falan oluyor oralardan da bakabilirsin tabi mümkünse gidip görmen en güzeliben de o sekılde katlansın ıstıyorum herseferınde yap boz gıbı ugrasılmaz kapanma sekıllerını bulamadım hıc bıyerde tek tek gıdıp bakmak gerekıcek sanırım
anladim cok almam zaten canim her cesitten bikac tane olsa yeterliCanım atlet gibi olan bodyler var ya onlardan bahsediyoruz içine giyecek bunun üzerine mutlaka bir şeyler giyecek. Tulum konusuna gelince bebek hızlı büyüdüğü için tulumlar çok uzun süreli kullanılamıyor hele ki ayaklı olanlar. Minimum sayıda tutmak en güzeliazından oluyor
canim yazdigini tam anlayamadimbu setlerdekıler otokoltugu olarak ta kullanıyor lazım sankı o yuzden
Yok zaten tulumların içine giydirmek için dedim yada alt üst takımların içine giydirmek için hangi tür bodi daha kullanışlı olur diye sordum yani atlet gibi düşünün içimize giydiğimiz alttan çıtçıtlı oluyor onlar katlanmaz yanianladim sadece ust yani degil mi? Tulum seklinde degil
Ama onlar katlanmaz mi yatirirken sanki tulumlar daha iyi olmaz mi?
Evet doğru söylemiş mesela o arkadşımon kızı şuan baya iri :) benim kzıım ince yapılı ama boylu bizim gibi yani :))O konuda haklisin canim her şeyin ortasi karar :) genetik faktorler de onemli tabii.. anne baba iri olur anne iyi beslenmese bile bebek normal doğar. Ben mesela cok minyonum, esim uzun ama o da cok zayiftir. Ilk oglum cok sukur iyi kiloda dogdu ama simdi o da zayif. Sosyal pediatri hocalarina soyledim bu durumu. Bebek kilolu dogsa da genetik faktorler her zaman baskin cikar dedi. Yani sizin cocugun boyle tosuncuk bi şey olması mümkün değil demişti :) Ama karnımdayken iyi bakmıştım Allah için
Kuzum çok tesekkur ederim senin de doğum yaklaşmıştır. Hazırlıklar ne alemde :)Cinsiyetimiz öğrenilmiş kızını sevsinler senin canım benim çok sevindim hayırlı olsun :)
Kesinlikle bende kullanamadım bunları en güzeli bodylerCanım bunlar hiç rahat olmuyor bence. Ben aldığım hastane setlerinden çıkanları hiç kullanmamıştımBir iki kez denedim, bebeği kucağa alınca falan içinde toplanıp kalıyor. çıtçıtlı body en iyisi bence çıtçıtlı body biriktirin derim
anladim botle alttan citcitlilar daha kullanisli gibi duruyor suandaYok zaten tulumların içine giydirmek için dedim yada alt üst takımların içine giydirmek için hangi tür bodi daha kullanışlı olur diye sordum yani atlet gibi düşünün içimize giydiğimiz alttan çıtçıtlı oluyor onlar katlanmaz yani
Pazar 32 haftamız bitiyor canım pazartesi çalışabilir raporumu alacağım nasipse :) ben bizimkileri zor ikna edebildim ilk kayıptan sonra daha erken diye diye hiçbirşey yaptırmadılar. Geçen hafta bismillah dedik yatağı arabası hastane çıkışları halloldu. Daha çanta falan hazırlayamadım ama bu haftasonu halıları falan yıkamaya verip mayıs ortası gibi odasını hazır etmeyi düşünüyorum. Haziran bebekleri aceleci çıktılar doğum yapan arkadaşlar var korkuyorum artık hızlandırmamız lazım. Vakitlerini bekler insallah kuzular sağlıkla kavuşuruz :)Kuzum çok tesekkur ederim senin de doğum yaklaşmıştır. Hazırlıklar ne alemde :)
Ana kucağı 1-1,5 yaşa kadar rahatlıkla kullanabilirsin otokoltuğu olarakana kucagini daha sonra otokoltugu olarak kullanilmiyor degil mi?
Cnm hallolur merak etme ama yaklaşmış elini çabuk tutmakta fayda var ben bile şimdiden başladımPazar 32 haftamız bitiyor canım pazartesi çalışabilir raporumu alacağım nasipse :) ben bizimkileri zor ikna edebildim ilk kayıptan sonra daha erken diye diye hiçbirşey yaptırmadılar. Geçen hafta bismillah dedik yatağı arabası hastane çıkışları halloldu. Daha çanta falan hazırlayamadım ama bu haftasonu halıları falan yıkamaya verip mayıs ortası gibi odasını hazır etmeyi düşünüyorum. Haziran bebekleri aceleci çıktılar doğum yapan arkadaşlar var korkuyorum artık hızlandırmamız lazım. Vakitlerini bekler insallah kuzular sağlıkla kavuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?