bende oyle baya ustten bakiyorlar benim biri sol asagida biri sag ustte minnoslarimin :)Sagolasin canim
Muayenede farkettim ben şimdi daha yukardan bakıyor bebege
Yok sormadımAynı bende öyleyim sabahları yok denecek kadar az ama akşama dogru cok şişiyorm nedenini sordun mu doktora?
Yok cnm tek ama bugun karnımın ucunda sankı cok hıssedıyorum sertlesıyo bazen pıtpıt atıyoYaaaaa cok sevindim minnoslarina hadi Allah hayirlisini versin insallah.
senin de mi ikiz canim. Ben daha hissedemiyorum hareketlerini ya
Sağ kaburga kemiği dediğin sağ göğsünün altı mi canimOf kızlar ya sağ kaburga kemiğim arada çok ağrıyor oturamiyorum sürekli uzanmam gerekiyor ağrım geçmesi icin
Sizde oluyormu böyle bir sıkıntı birde bacak agrisi cekiyorum acaba magnezyum eksiklignden kaynaklanabilirmi
Geçmiş olsun Canım bol bol c vitamini tuket iyi gelir insallahÇok fena üşüttüm kardeşim gripti yanındaydım çokta yaklaşmadım ama
Yok cnm tek ama bugun karnımın ucunda sankı cok hıssedıyorum sertlesıyo bazen pıtpıt atıyoYaaaaa cok sevindim minnoslarina hadi Allah hayirlisini versin insallah.
senin de mi ikiz canim. Ben daha hissedemiyorum hareketlerini ya
Çok geçmiş olsunKızlar malesef ki gribal enfeksiyonun geçmediği gibi bademciklerim de sisti
Zencefil bal limon yapsam diyorum da zencefil zararli mi
Evet aynenSağ kaburga kemiği dediğin sağ göğsünün altı mi canim
Evet cnm aynen heryerden gozukuyolar tabı benımkı son gıttımde yuzustu duruyodu cok komıktıSagolasin canim
Muayenede farkettim ben şimdi daha yukardan bakıyor bebege
Benim de oldu geçenlerde nefes aldıkça batıyorduEvet aynen
Benimki de bi ara yüzüstü yatıyorduEvet cnm aynen heryerden gozukuyolar tabı benımkı son gıttımde yuzustu duruyodu cok komıktı
Evet cok fenalar kıpur kopır bıara ıcerde zıplıyodu parmaklarını kapamıs otostop seklınde kombılır ne durumdalarBenimki de bi ara yüzüstü yatıyordu
Çok komik hareketler yapıyorlar dimi
anladim cogul konusunca bende dedim herhalde tek :)Yok cnm tek ama bugun karnımın ucunda sankı cok hıssedıyorum sertlesıyo bazen pıtpıt atıyo
Hepsınden yıyorum cnmBisey dicem kizlar
Bebislere en cok kilo aldiran seyler
Muz
Kasar peyniri
Ceviz
Sut
Bunlar kilo aldirirmis bebislere aklimizda bulunsun
Kilo deme banaBisey dicem kizlar
Bebislere en cok kilo aldiran seyler
Muz
Kasar peyniri
Ceviz
Sut
Bunlar kilo aldirirmis bebislere aklimizda bulunsun
Doktor bana bebişlerin zaten hep yüz üstü yattıklarını söylemişti.Doktorun usg aletini karnında tutma pozisyonuna bağlı olarak Sırt üstü yatıyormuş gibi görüyormuşuz bazenBenimki de bi ara yüzüstü yatıyordu
Çok komik hareketler yapıyorlar dimi
Teşekkür ederim canımMaşalllah
Gözünaydın canım
canim bende cok gec elde ettim hamileligiKilo deme banaadımı SaskinAnne değil takıntılı anne yapacağım anormal takıntılıyım özellikle de bebeğin kilosu konusunda
Benim dr. Günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt 4 ceviz 4 meyve 1 yumurta haftada 2 gün et 2 günde balık verdi
Bugün balık yiyecektim ama boğazım kötü canim istemedi hic etten tiksindim zaten
Diğerlerini ihmal etmiyorum
Annemin memleketinde ayranın üst suyundan peynir yaparlar lor peynirine benzer ama değil. Ondan aldırdım o da çok faydalı ama en faydalısi kasar peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?