2018 Ekim Anneleri

Ay cnm normalde oturabılen bırı degıldm bu kanamadan yatmak zorunda kalınca ıste az bısey yapssk bel agrıyo hafıf kılo arttıkca tabı daha cok agırlascaz

En kısa zamanda inşallah normale dönersin canim

Purpplee Melegimm_2 iyilik_guzellik A Atape e-907 yet07 zafergul livalinda plojovic geranio yalansindunya J justsmilee

Hepinizden Allah razı olsun, baş sağlığı dilekleriiniz güzel dilekleriniz için... tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, sayenizde moral buldum. Ben normalde de çok rüya görürüm ve bazı şeyler malum olur. Mesela babaannemin de babamın da ölümünü görmüştüm birer hafta öncesinde. Babamı kaybettiğim günden beri nerdeyse her gün rüyamda görüyorum. Yanına gitmeyi çok istiyodum ve gitmek beni rahatlattı.. Karnımızdaki melekler bize Allah'ın emaneti, o esirgesin korusun inşallah.

Dün sizinle paylaştıktan sonra, hafız olan bir arkadaşım var bir de onunla paylaştım bu durumu. Bu arkadaşım ilk bebeğini 24.haftada kaybetmişti. Şimdi nur topu gibi 9 aylık bir hanım kızımız var Bu bebeğine gebeyken hem ilk bebeğinin hem de aile büyüklerinin mezarına ziyarete çok kez gittiğini söyledi. dinimizce yasaklanan ya da uygun olmayan bir durum değil dedi. Çok şükür içim biraz daha rahatladı

Günaydın hepinize,

Bu hafta idari izinli olduğum için ben de sabah erkenden kalkıp evi süpürdüm. Haftasonu alışveriş vs.işleriyle uğraşmaktan fırsat olmamıştı. Bir de benim 2 tane yaramaz kedim var evin temiz kalması mümkün değil. Birazdan kedimin birini veterinerden getirip silme ve toz alma işlemlerini yapacağım. Sonra konferansta yapacağım sunumları hazırlayacağım. Yarın doktora gidip uçağa binebilir raporu alacağım. Sanki hiçbir iş yetişmiyor gibi bu süreçte. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Rica ederiz canım.Ya benim haftamdan ileride olan bir kayıp okuyunca nefesim kesiliyo niye öyle olmuş

Kızlar kontrolden geliyorum Allah'a şükür iyiymiş kuzum 200 gr olmuşYalnız 17+3 olduğu halde usg de 17+1 görünmesine Aklım takıldı.5 gün Rapor istedim vermedi her şey normal neye dayanarak vereyim dedi.Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Ben yokken veliler iyice şişmişler stres ortamı artık orası.dönemi kapatmam Lazım ama nasıl
Bu arada plasentayı sordum aşağıdaymış ama kanalı kapatmıyormuş çok şükür

Bende ızun zamandan sonra kahvaltı hazırladım belım agardı ya boylemı olcak kı
Eğilmemek şartıyla her şeyi yapabiliyorum ben şükür.Nd zamandır Alışık olmadığın için mi zorlandın acaba Canım,geçicidir inş

Masallah kuzuna cnm yukarı cıkar yavas yavas o banada aynısını dedı dr rahım agzının az yanındaydı hafıf yukarı cıkmıs demıstı ılıskı yasaktır sana ğlasentadan cok kanama olanı okudum Allahım artık yasatmasn kımseye kanama cok kotu ıse baslıyom sende ozaman bnde hafta sonu baslıcm

Eğilmemek şartıyla her şeyi yapabiliyorum ben şükür.Nd zamandır Alışık olmadığın için mi zorlandın acaba Canım,geçicidir inş
Cnm bılıyosun 40 gundur sureklı yattım ıcın artık ayyaklandım belkı oyuzden oldu zaten gectı ıcımde dolasan bıyaramaz var adıkkat edıyorum olabıldınce

Ben ayda iki kez gidiyorum :)) çünkü Doktorumun verdiği tahlilleri devlette yaptiriyorum ama artik 1 e dusurcem gidislerimi...

Birde kızlar ayrintili ultrasona ne zaman gireceksiniz??
Beni 20.gunde bir cagiriyor. Esim de cok sik cagiriyor diyor. Ama ikiz bekledigim icin normal galiba.

Maşallah gayet güzel canım 2 gün geriden gelmesi bisy degil, iki hafta geriden gelenleri tanıyorum ben hiç sıkıntı etme

dlkkydlntpl Melegimm_2 sağolun kızlar.kıruntulardan yavaş yavaş uzaklaşmak Lazım.İlk gebelik ilk deneyim her şeyin ilki zor oluyo
Evet cnm ılkız bıde kanmaa da geçrdık allaha sukur ıyıyız sımdı sende masallah bebek bıkacgun gerıden gelıyo dıye üzülme benımkıde bıkacgun ılerı gectı smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…