canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin babanınAz önca baktım 3'lü tarama sonucum çıkmış. Doktoruma whatsapp'dan yazdım aradı Down sendromuyla ilgili sorun olmadığını ama Nöral Tüp Defekti'nde yüksek risk grubunda çıktığımızı söyledi. Yarın öğleden sonra gel tekrar ultrasonla ayrıntılı bakalım dedi. Randevumu aldım yarın saat 16:00'da gidicem
İlk oğlumda da 3'lü tarama sonucu böyle çıkmıştı ama çok şükür aytıntılıda hoca bi sorun görmemişti. İnşallah yine öyledir. ya iki gündür cidden moral olarak sarsılıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahŞu an iş yerinde değil evde olsam oturup ağlamak isterdim valla hiç iyi değilim ya
Ben 2 lı be 4 lu yaptırdm 3 lu yaptırmadım gereksız gormustuk ucluyuCanim hic moralini bozma ilkinde de yasamissin bak, hic bir sorun yoktur.
Ben sirf bu nedenle 3luyu yaptirmak istemiyorum. Guvenilirligi 2liden de dusuk bir testmis. Git kontrolunu ol, hic de canini sıkma.
Teşekkürler canımMaşalllah canım sevindim iyi olmanız inşalllah kısa sürede yukarı çıkar
Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.Onların ilk bebeğinin kalbinde ve ensesinde sıvı vardı canım. Eşinin ailesinde kalp rahatsızlığı var genetik. Eltisinin ilk oğlu da doğar doğmaz kalp ameliyatı olmuş falan. Yani pek çok başka etken vardı sen içini ferah tut. Bizim kanama alanları da yoluna girdi inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Ben de bugün yine hiç hissedemedim miniğimi ya. Dün de öyleydi işte ya psikolojik ya da daha tam hissedemiyorum ciddenBir an evvel şu hareketlerini de hissedebilsek az daha rahatlarız inşallah
cnm kacırmısım ben o kısmı kım yazdı bılmıyorum ama bence hormonlu oldugu ıcın tavuklar , hanı ıclerıne antıbıyotık fln sırınga edıyorlar buyusun gelişsin diye ondan soylenmıs olabılır. ama her gıda ıcın gecerlı aynısı ... herşeyin doğalını bulmak lazım . et tavuk balık sebze hepsınde gecerlı çevresel faktorlerBurda birinden Zararlı diye duydum da ondan beri yememeye çalışıyordum bilmem.yok alerjim yok hiçbişeye şimdilik şükür
Çok şükür canım sağolCanım uzun zamandır yatıyorsun ya vücudun alışık değil kasların gevşedi biraz. Ben de senin gibiydim markete gitsem iki gün bacak ağrısı çekiyordum hareketliliğim biraz arttı ve eskisi gibi azcık bir iş sonrası ağrılarım azaldı.
Hareket etmeye başlarsan daha dayanıklı olursun. Yatarsan az bi işten sonrA Ağrı yaşarsın
Çok sağ ol canım inşallah bundan sonrası daha iyi olalım hepimiz eski günler geride kalsın inşallah aminn
Bilgiyi en doğru kaynaktan almışsın sıkıntı YÖK o zaman hurafeymiş için rahat olsun canım
Plasenta yukarı çıkmış bu çok sevindirici haber ve kanaması olanlara umut oldun canım bence sevinmelisin tabi yine kendine dikkat et fırsat buldukça uzat ayağını yat kendini yorma o ultrason ölçümlerine ben hiçç ama hiç takılmıyorum @SaskinAnne sen de takılma.
Amin canım çok Sağol Rabbim hepimizinkini korusunGözün aydın canım çok şükür iyi bebişlerimiz herşey çok güzel olacak allahım korusukorusun inşallah daima
Oh afiyet olsunCanım nasıl oldun? umarım daha iyisindir.. hangi hastaneye gitmiştin, devlet mi özel mi? özelin aciline gidebilirsin rahatsızlığın devam ediyosa. Devlette genelde serum falan da takmak istemiyolar da ondan dedim.. Rabbim acil şifalar versin..
Ah kuzum bi bilsen ben bu hamilelikte her yasağı deliyorumİlk gebeliğimde doktorum söylemişti gezen tavuk değilse kesinlikle etini yeme falan diye gözümü baya korkutmuştu. Ama geçen 1 Mayıs'ta söylemesi ayıp bi arkadaşımız davet etti mangalda vardı kanat falan. Ben de yedim Çok koktu ve canım çekti. Bir de eşim çalıştığı yerin satış mağazasından almıştı geçenlerde gezen tavuk kuru yolum falan yazıyo. Fırında yaptım ama şu normal hormonlu tavuklardan da pek farkı yok gibiydi. Ondan da yedim valla 1-2 den bi şey olmaz inşallah ya çok abartmıyoruz neticede..
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar...
Geçen haftaki kontrolümde doktorum söyledi tetanos aşısını yaptır çünkü insanın başına ne geleceği belli olmuyor dedi. allah korusun bir kesik ya da kaza olursa acile gelirsen zaten önce aşıyı sorarlar, yapılmadıysa da bir serum verirler bu aşının yerini tutan, bu serum da maliyetlidir falan dedi. 2 dozu da gönül rahatlığıyla yaptırabileceğimi söyledi. İlk gebeliğimde de yaptırmıştım ben. Sağlık ocağındaki hemşireden haber bekliyorum bakalım muhtemelen 20. haftada arar..
Ben ilk oğlumda 19. hafta içince gitmiştim. Doktorum 20. haftada gidebilirsin dedi ama sanırım dayanamayıp 19. haftada giderim yine ben
Ah bu hormonlar :) ben ağlanacak bişey varsa da kendimi telkin etmeye çalışıyorum tutuyorum zorlaAz önca baktım 3'lü tarama sonucum çıkmış. Doktoruma whatsapp'dan yazdım aradı Down sendromuyla ilgili sorun olmadığını ama Nöral Tüp Defekti'nde yüksek risk grubunda çıktığımızı söyledi. Yarın öğleden sonra gel tekrar ultrasonla ayrıntılı bakalım dedi. Randevumu aldım yarın saat 16:00'da gidicem
İlk oğlumda da 3'lü tarama sonucu böyle çıkmıştı ama çok şükür aytıntılıda hoca bi sorun görmemişti. İnşallah yine öyledir. ya iki gündür cidden moral olarak sarsılıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahŞu an iş yerinde değil evde olsam oturup ağlamak isterdim valla hiç iyi değilim ya
Evet her şey hormonlu neyazıkki artıkcnm kacırmısım ben o kısmı kım yazdı bılmıyorum ama bence hormonlu oldugu ıcın tavuklar , hanı ıclerıne antıbıyotık fln sırınga edıyorlar buyusun gelişsin diye ondan soylenmıs olabılır. ama her gıda ıcın gecerlı aynısı ... herşeyin doğalını bulmak lazım . et tavuk balık sebze hepsınde gecerlı çevresel faktorler
Iki haftada bire cıktı cnm gidiş surem önceden haftada bir yada ikiydi ağrıma yada kanamaya göre değişiyorduKizlar kontrollere ne siklikta gidiyorsunuz?
İnsan çok önemsemese bile aklına takılıyor canım çok normal yaşadığın bozma moralini net bir şey yok sonuçta ihtimal bunlar inş bir şey çıkmaz da için rahatlamış olarak dönersinAz önca baktım 3'lü tarama sonucum çıkmış. Doktoruma whatsapp'dan yazdım aradı Down sendromuyla ilgili sorun olmadığını ama Nöral Tüp Defekti'nde yüksek risk grubunda çıktığımızı söyledi. Yarın öğleden sonra gel tekrar ultrasonla ayrıntılı bakalım dedi. Randevumu aldım yarın saat 16:00'da gidicem
Başın sağolsun mekanı cennet olsun..Purpplee @Melegimm_2 @TazeAnne2018 A Atape @Emel907 @yet07 @zafergul livalinda plojovic @geranio @yalansindunya @justsmilee
Hepinizden Allah razı olsun, baş sağlığı dilekleriiniz güzel dilekleriniz için...tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, sayenizde moral buldum. Ben normalde de çok rüya görürüm ve bazı şeyler malum olur. Mesela babaannemin de babamın da ölümünü görmüştüm birer hafta öncesinde. Babamı kaybettiğim günden beri nerdeyse her gün rüyamda görüyorum. Yanına gitmeyi çok istiyodum ve gitmek beni rahatlattı.. Karnımızdaki melekler bize Allah'ın emaneti, o esirgesin korusun inşallah.
Dün sizinle paylaştıktan sonra, hafız olan bir arkadaşım var bir de onunla paylaştım bu durumu. Bu arkadaşım ilk bebeğini 24.haftada kaybetmişti. Şimdi nur topu gibi 9 aylık bir hanım kızımız varBu bebeğine gebeyken hem ilk bebeğinin hem de aile büyüklerinin mezarına ziyarete çok kez gittiğini söyledi. dinimizce yasaklanan ya da uygun olmayan bir durum değil dedi. Çok şükür içim biraz daha rahatladı
kakayı saklayınca ne oluyomus cok sacma geldi merak ettimAy yok canım ya korkma hafız arkadaşıma sordum demiştin sonuçta o bu konuda daha bilgilidir diye düşünüyorum ben de ilk hamilelikte gittim diye hatırlıyorum. Ya hurafelerle dini şeyler öyle birbirine geçmiş ki tam olarak bilmediğimizden de ayırt etmekte zorlanıyoruz. Ay şu doğum sonrasında neler neler çıkacak daha dur sen. Kayınvalidem mesela takmıştı benim hamilelik lekelerime yok doğum yaparken terinle silersen geçermiş falan filan ben sezaryen yaptım tabi terleme falan yok ama sonra leke de kalmadı. Geçen hafta ziyarete gitmiştik yine lekeler başladı kalkmış bana hala onu diyor ee dedim ben ilk doğumda terle mi sildim geçti bu da geçecek elbet dedim hala terle silsen geçer derler ama sezaryen olacak diyor saçmalardan seçmeler... daha neler neler var da zamanı geldikçe konuşulur. Ay havamız değişsin kasvetli konuşmalardan kurtulalım kızlar bildiğiniz garip gelen hurafeler varsa paylaşalım.mesela benim favorim şu ilk doğumdan sonra birileri söylemişti bebeğin ilk kakasını saklayıp halının altına koyuyorlarmış bana çok tuhaf gelmişti:)
Gozunaydin canim.Saglikla gelsin.selam kızlar iyi haftalar
geçmişi okuyamıyorum selam vereyim dedim
geçen cuma cinsiyet netleşti erkek.
17.haftada iç organlarını görmek için bekliyorum dedi
22.haftadada detaylı ultrason yaptıracak.
haftada 1 kilo alıyormuşum çok kızdı.oysa ilk gebeliğimde çokk ideal bir kilo ile doğum yapmıştım.
çalıştığım için yemek işi çok zor biraz dikkat edeceğim.
beyaz ekmek yiyorum diye yıktı ortalığı birde topkek yemişim o da neymiş
hormonlar da takıyor insan üzüldüm
herkese sağlıklar selamlar sevgiler
Ben de 4 rahat almisimdir. Tartimin pili bittiKızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
İçini ferah tut oğlunuzda da risk çıkmış bşşey olmamıs bunda da olmaz Allahın izniyleAz önca baktım 3'lü tarama sonucum çıkmış. Doktoruma whatsapp'dan yazdım aradı Down sendromuyla ilgili sorun olmadığını ama Nöral Tüp Defekti'nde yüksek risk grubunda çıktığımızı söyledi. Yarın öğleden sonra gel tekrar ultrasonla ayrıntılı bakalım dedi. Randevumu aldım yarın saat 16:00'da gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?