2018 Ekim Anneleri

canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin babanın
bana doktorum 3'lü taramaya hiç gerek yok dedi sadece ayrıntılı ultrasyonu tavsiye etti bir ay sonra ayrıntılı ultrasyona girecegim inş

Canim hic moralini bozma ilkinde de yasamissin bak, hic bir sorun yoktur.
Ben sirf bu nedenle 3luyu yaptirmak istemiyorum. Guvenilirligi 2liden de dusuk bir testmis. Git kontrolunu ol, hic de canini sıkma.
Ben 2 lı be 4 lu yaptırdm 3 lu yaptırmadım gereksız gormustuk ucluyu

Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.

Burda birinden Zararlı diye duydum da ondan beri yememeye çalışıyordum bilmem.yok alerjim yok hiçbişeye şimdilik şükür
cnm kacırmısım ben o kısmı kım yazdı bılmıyorum ama bence hormonlu oldugu ıcın tavuklar , hanı ıclerıne antıbıyotık fln sırınga edıyorlar buyusun gelişsin diye ondan soylenmıs olabılır. ama her gıda ıcın gecerlı aynısı ... herşeyin doğalını bulmak lazım . et tavuk balık sebze hepsınde gecerlı çevresel faktorler

Çok şükür canım sağol5 gün rapor aldım iyice toparlarım inş seneyi de kapatabilirsem çok iyi olcak

Oh afiyet olsun

Ah bu hormonlar :) ben ağlanacak bişey varsa da kendimi telkin etmeye çalışıyorum tutuyorum zorla
Öncekinde de görmüşsün canım o testler Güvenilir değil

Evet her şey hormonlu neyazıkki artık

İnsan çok önemsemese bile aklına takılıyor canım çok normal yaşadığın bozma moralini net bir şey yok sonuçta ihtimal bunlar inş bir şey çıkmaz da için rahatlamış olarak dönersin

Başın sağolsun mekanı cennet olsun..

selam kızlar iyi haftalar
geçmişi okuyamıyorum selam vereyim dedim

geçen cuma cinsiyet netleşti erkek.

17.haftada iç organlarını görmek için bekliyorum dedi

22.haftadada detaylı ultrason yaptıracak.

haftada 1 kilo alıyormuşum çok kızdı.oysa ilk gebeliğimde çokk ideal bir kilo ile doğum yapmıştım.

çalıştığım için yemek işi çok zor biraz dikkat edeceğim.
beyaz ekmek yiyorum diye yıktı ortalığı birde topkek yemişim o da neymiş
hormonlar da takıyor insan üzüldüm

herkese sağlıklar selamlar sevgiler

kakayı saklayınca ne oluyomus cok sacma geldi merak ettim

Kızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşum iki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım

Gozunaydin canim.Saglikla gelsin.
Kac kilo aldim toplamda da doktorun kizdi?
Benim de evde tartimin pili bitti birkac haftadir, pil almayi da hep unutuyoruz.Cikip sok olmaktan korkuyorum.Kendimi agirlasmis hissediyorum.Ilkinde 11 kilo ile tamamlamistim. Bu defa sanki daha fazla olacak gibi geliyor bana

Ben de 4 rahat almisimdir. Tartimin pili bitti
Bitecek zamani buldu

İçini ferah tut oğlunuzda da risk çıkmış bşşey olmamıs bunda da olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…