- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm bunyeden de olabılır hanı cok asırı degl ama dıkkat etmek lazım tabı genedeKızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
Bende tam 5kilo aldım ama pek belli değil canım :)Kızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
MaşalllahSelam herkese bizde bugün 16+0 kontrole gittik herşey yolunda çok şükür.. erkek olduğu kesinleşti cinsiyetimizkilomuz 160gr boyumuz 15cmmiş
Beni de 20 gunde bir cagiriyor. Esim de cok sik cagiriyor diyor. Ama ikiz olunca normaldir diye dusunuyorumIki haftada bire cıktı cnm gidiş surem önceden haftada bir yada ikiydi ağrıma yada kanamaya göre değişiyordu
Sanki kötü şeylerden mi koruyor demişlerdi çok komik gelmişti kızım doğduğu zamanlar bunu duyduğumdakakayı saklayınca ne oluyomus cok sacma geldi merak ettim
Ah ahh ben kızımda 19 kilo almıştım şimdi de en az 6 kilo aldım inş bir yerde duraklar yoksa önünü alamayacağımGozunaydin canim.Saglikla gelsin.
Kac kilo aldim toplamda da doktorun kizdi?
Benim de evde tartimin pili bitti birkac haftadir, pil almayi da hep unutuyoruz.Cikip sok olmaktan korkuyorum.Kendimi agirlasmis hissediyorum.Ilkinde 11 kilo ile tamamlamistim. Bu defa sanki daha fazla olacak gibi geliyor bana
3,5 kg de bende var hamile değilken daha sağlıksız beslenirdim yinede böyle kilo aldığımı hatırlamıyorum neyle kilo alıyorum bende merak edıyorum su kontrol günü gelsede bebiş ne durumda görsekKızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
Çok şükür canım sağol5 gün rapor aldım iyice toparlarım inş seneyi de kapatabilirsem çok iyi olcak
Kızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
10 kilo mu verdin yani canım? Nasıl başardınBaşlanğıc kilom 68 di şimdi 58 im. Sabah bir ekmeği hüplettim sanırsam bundan sonrA da böyle devam eder bakalım nokacak
Aynen ben de durdum durdum son haftalarda aldım.Vitaminler kilo mu yapıyo acabaBende tam 5kilo aldım ama pek belli değil canım :)
Baya hızlı aldım şu iki haftadır sanırım artık baya hızlı ilerler
Ben de anlamıyorum dışarıdan bakınca belirgin bir farklılık yok,Hamır işi be tatlıyla da aram çok yok.üç öğün yiyorum üstüne de çıkmıyorum.tek lüksüm dondurma yemek arada.Vitaminler mi yapıyo acaba3,5 kg de bende var hamile değilken daha sağlıksız beslenirdim yinede böyle kilo aldığımı hatırlamıyorum neyle kilo alıyorum bende merak edıyorum su kontrol günü gelsede bebiş ne durumda görsek
Aynen canım Yerim boş değil Nasılsa yeter ki kapatabileyimOh iyi olmuş bebeğinden kıymetli değil hiç bir şey
InanmıyorumBaşlanğıc kilom 68 di şimdi 58 im. Sabah bir ekmeği hüplettim sanırsam bundan sonrA da böyle devam eder bakalım nokacak
bende vitaminlerden supheleniyorum içmesen de olmaz şimdi.Benim boyum kısa 1 kilo bile cok fark ediyor bendeBen de anlamıyorum dışarıdan bakınca belirgin bir farklılık yok,Hamır işi be tatlıyla da aram çok yok.üç öğün yiyorum üstüne de çıkmıyorum.tek lüksüm dondurma yemek arada.Vitaminler mi yapıyo acaba
Bn iki haftada 1 kilo almışım çok kızdı drumKızlar bu arada başlangıç kilom 54 tü 59 olmuşumiki ayrı tartıya çıktım bugün,sonuç aynı.Çok kilo almış görünmüyorum ama 5 kg nerden geldi bilmem.Hadi ayakkabılar ve bebişin gr ile 1 kg fazlalık var diyelim 4 kg nerden almışım
10 kilo mu verdin yani canım? Nasıl başardın
Oyy geçmiş olsun canım herhalde aramızda en çok kilo veren sensin ne güzel normal zamanda istesen veremeyeceğin kiloYa canım çok aç kaldım 2 ay çok kötüydüm bir lokma ekmek yiyemiyordum. Bulantı kusma yaşadım aşırı şekilde. Şimdi yine var ama ilacın etkisiyle yiyebiliyorum artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?