2018 Ekim Anneleri

Cnm bunyeden de olabılır hanı cok asırı degl ama dıkkat etmek lazım tabı genede

Ben bir kilo vermiştim teeee başlarda. Bu hafta yarım kilocuk aldım ama bu haftalardan sonra dikkat etmek gerek çünkü kilo alma çok hızlanıyor

Bende tam 5kilo aldım ama pek belli değil canım :)

Baya hızlı aldım şu iki haftadır sanırım artık baya hızlı ilerler

Ah ahh ben kızımda 19 kilo almıştım şimdi de en az 6 kilo aldım inş bir yerde duraklar yoksa önünü alamayacağım

3,5 kg de bende var hamile değilken daha sağlıksız beslenirdim yinede böyle kilo aldığımı hatırlamıyorum neyle kilo alıyorum bende merak edıyorum su kontrol günü gelsede bebiş ne durumda görsek

Kızlar ben mı az kılo aldım acaba ya buarada habalardan sanırom kalca ve bacaklarım agrıyo ;( yagmuru hısseden bır bunye var

Başlanğıc kilom 68 di şimdi 58 im. Sabah bir ekmeği hüplettim sanırsam bundan sonrA da böyle devam eder bakalım nokacak

Bende tam 5kilo aldım ama pek belli değil canım :)

Baya hızlı aldım şu iki haftadır sanırım artık baya hızlı ilerler
Aynen ben de durdum durdum son haftalarda aldım.Vitaminler kilo mu yapıyo acaba

3,5 kg de bende var hamile değilken daha sağlıksız beslenirdim yinede böyle kilo aldığımı hatırlamıyorum neyle kilo alıyorum bende merak edıyorum su kontrol günü gelsede bebiş ne durumda görsek
Ben de anlamıyorum dışarıdan bakınca belirgin bir farklılık yok,Hamır işi be tatlıyla da aram çok yok.üç öğün yiyorum üstüne de çıkmıyorum.tek lüksüm dondurma yemek arada.Vitaminler mi yapıyo acaba

bende vitaminlerden supheleniyorum içmesen de olmaz şimdi.Benim boyum kısa 1 kilo bile cok fark ediyor bende

Bn iki haftada 1 kilo almışım çok kızdı drum

Ya canım çok aç kaldım 2 ay çok kötüydüm bir lokma ekmek yiyemiyordum. Bulantı kusma yaşadım aşırı şekilde. Şimdi yine var ama ilacın etkisiyle yiyebiliyorum artık .
Oyy geçmiş olsun canım herhalde aramızda en çok kilo veren sensin ne güzel normal zamanda istesen veremeyeceğin kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…