2018 Ekim Anneleri

Inanmıyorumrejim yapsa insan o kadar veremez 4 ayda sağlıklı olalım da aman

Aynen ya doğumdan sonra 75 e kadar çıkmıştım homidi gırtlak yedim. Ben önceki gebeliğimde başlangıç kilom ile doğum sonrasında kilom aynıydı biliyor musun. Ayni bulantı kusma yüzünden. Hatta son 3 ay aşırı yağlı yedim kilo alayım diye aldım da . Vitaminlerimi düzenli kullandım bebeğim gayet normal kiloda doğdu çok şükür. Doğumdan sonra çok kilo aldım rejim denedim çok zor gidiyordu. 68 ile hamile kaldım 2 ayda verdim 10 kiloyu yemeyince veriliyormuş onu anladım. 1 aydır aynı kilodayım.

Oyy geçmiş olsun canım herhalde aramızda en çok kilo veren sensin ne güzel normal zamanda istesen veremeyeceğin kilo

plojovic kilo sorduğunda şuanki kilomu yazıyorum dedim 58 başlangıç kilosu kabul ediyorum normal şekilde beslenememiştim. Aynen imkansız bi şey iki ayda o kadar kilo vermek sağ ol canım

Daha canlısını deneme fırsatım olmadı ama önceliği hangi özelliklere versem karar veremedim. Tek başıma kullanması kolay olsun diye hafif bi puset almak istiyorum bir yandan travel sistem alayım diyorum ana kucağını hem hastane çıkışında kullanırız hem arabaya ekstra almamıza gerek kalmaz. Ama onlarda tek başına kullanmak için zor görünüyor.

Canlısını denemeden karar veremem sanırım nasılsa vaktimiz var.

Bıraz egıldm bulasık falanda cnm ama 40 gundur yatıyodum kanamadan yenı ayaklandım uzanıyosun tabak falan almaya 1 saat falan ayakta kaldm aman herseyı ypardm bu olay olunca zorlanıyorum be cok dıkkat edıyorum
Gözün aydın canım en azından kanaman bitmiş bünye alıştı yatmaya şimdi en ufak bi hareket yorgunluk verecektir yavaş yavaş eski düzene geri gelir. Çokta zorlama sen kendini.

Benimde için rahatladı yazını okuyunca. Hurafe gerçekten demekki hiçte takmamak lazım.

Uçağa binmek için rapor mu almak gerekiyor? Bu haftasonu bineceğim doktorum sadece bi sıkıntı yok binmende dedi bişey vermedi bana. Zorunlu işe vakit varken alayım bende.

Kizlar kontrollere ne siklikta gidiyorsunuz?
Ayda 1 çağırıyor doktorum son aylarda 2 haftada 1 son ay haftada 1 diye biliyorum.

plojovic kilo sorduğunda şuanki kilomu yazıyorum dedim 58 başlangıç kilosu kabul ediyorum normal şekilde beslenememiştim. Aynen imkansız bi şey iki ayda o kadar kilo vermek sağ ol canım

Ayy maşallah 10 kilo az değil, sende bebekte iyiyse ne güzel vermişsin.

Ben daha alamadım 57.5 ile hamile kaldım. Şimdi sabah 55.5 akşam 56.5 kiloyum. Memnunum ama karnım çıkmadı kilo almadığım için sanırım. Çıksa da azcık sevsem diye bakıyorum hep.

Evet cok sukur gectı Allah baska dertler yasatmasın cnm bıraz belım agrıdı normal artkk alısmam kazm ıse baslıcam bakalm bu ılaclarla leyla gıbı gezcem sanırom

Senin şuanki kilon çok iyi bence. Aşırı kilo almazsan çok rahat bir hamilelik geçirirsin. İlk gebelikte hemen çıkmıyor dert etme

Canlısını görmedim derken internetten mi baktın yani ?
Puset mini Beşik gibi bebişi sallamaya yarayan bişey.sanırım sen bastonlu araba dedikleri şeyi kastediyorsun.Ana kucağı ancak 6/7 ay kullanılabiliyormuş diye okumuştum burada

3lüde,2li ve 4lüden farkli olarak Afp degerine bakiliyor kanda,ilkinde de cikip guzel sonuclar almana sevindim.Insallah simdide boyle olur❤
Hem gormua olursun bebisini icin rahatlar,sikintidaydin..

Evet her şey hormonlu neyazıkki artık

Evet ama tavuk aslinda o renk bile degildir.
Ve hormonu insan vucuduna oldukca etkili.
Ozellikle gelisim cagindaki cocuklara malesef.
Ama surekli surekli tuketmedikce zararindanda korunuyor insan bi nevi.

Kızlar ben mı az kılo aldım acaba ya buarada habalardan sanırom kalca ve bacaklarım agrıyo ;( yagmuru hısseden bır bunye var

2 aldim bende.Kilonun azı olmaz,cogu olir gebelikte :)))))) toplamda 5-6 kilo alan insanlar var :)

Gobisin kilo ile alakasi yok canim.
Ben kizimda bu surede 4 kilo almistim daha kucuktu karnim ilk gebelikti,simdi 2 aldim ama karnim daha buyuk :)

Ikinci gebelikte karın ilk gebelikten daha çabuk büyürmüş,rahim kasları daha gecşek olduğundan

Selam kızlar ıkı gundur evde badana telaşı gece zor uyudum. Süreklı evde her işimi yemegımı kendım yaparım kımseden hiç bir destek ıstemedm temizliğimi de kendım yaptm. Bu aksam işten geldm yorgun argın vazıyette. Yemek yıyıp evı toparlama temzleme sılme derdındeym. Kaynanam cıktı karsıma storları alalım da fırcalayalm dedı ıkımız. Yapmam dedm sen zaten kocan ıs yapsn onu ızle demezmı beynımden kaynar su döküldü esıme söyledim oda gıdıp yapmıycaz dedi hayır insan sorar gunun nasıl gectı karnın acmı storları yıkayalm demek nedır aksam olmş 6. Ben bayılcam belımın agrısından duramyorm bazen. Ben sehırden gelmeme rağmen btun ıneklerını uc ay sagdım kayınpeder ımı el üstünde tuttım o yokken gecen sene butun bayram temızlıklerını herseyını yaptım ben hamıleyken bu sekılde davranılması cok gucume gıttı kı bu hafta uc kere ıs yapmıyorsun dedı ağlamaktan helak oldum beddua edyorum kendımı tutamayıp cok kotuyum. Bole bı ınsan olmak ıstemyorum ama benı kotuye zorluyorlar esım ıs hayatta yaptırmaz bana agır ıs olarak oda yardım edıyor ev ıslerıne Torunu olmayacak sankı ben kumayım.

Ay ne guzel olur okadarla tamamlasak ya dogumdan sonrra veremezsek en kotu spora gıderız emzırırken verırız bekkı

Ah cnm bazen ınsanlara yaranamazsın ama bız hamıleyız esının bırazda sana destek olması lazım bu cogu kaynana neden böyle cozemedım kı bende

Ah cnm bazen ınsanlara yaranamazsın ama bız hamıleyız esının bırazda sana destek olması lazım bu cogu kaynana neden böyle cozemedım kı bende
Tek istediğim ilgi ve sevgi ama anlayan yok ki kaynanamdan tek ıstegım bu. Nezaketten odun asla vermem saygıda kusur etmem ama susanı ezıyolar boyle anladım. En ıyısı susmayıp Allah ne verdiyse :))

Uçağa binmek için rapor mu almak gerekiyor? Bu haftasonu bineceğim doktorum sadece bi sıkıntı yok binmende dedi bişey vermedi bana. Zorunlu işe vakit varken alayım bende.
Zorunlu değil ama doktorum sorun çıkarmaya çalışırlarsa raporu gösterirsin dedi. Alsam mı almasam mı çok da emin olamadım ben de. Yurtdışına çıkacağım için istiyorum biraz da.

Tek istediğim ilgi ve sevgi ama anlayan yok ki kaynanamdan tek ıstegım bu. Nezaketten odun asla vermem saygıda kusur etmem ama susanı ezıyolar boyle anladım. En ıyısı susmayıp Allah ne verdiyse :))
Bak susunca kotu konusunca senden ıyı olmaz bızımde kaynanayla aramız ıyı degl sevmıyo benı acıgım dıye gercı hıcbı gelınını sevmıyo herseye laf soyler evıne astıgın fotodan bıle kavga cıkarıp bagarır susuyodum en son geldı zaman kanama gecırmıstm yatıyodm bu halde bıle terbıyesızlık yapnca bende cvp berdm saygıdan odun vermeden ısterse arkamdan konussun umrumda dgl bosber sende bebegını dusun

Canım o şöyle düşünüyordur : " benim zamanımda hamileyken ne Işler Yaptım bu gelin de pek nazlı" diye düşünüp küçümsüyordur kendiyle kıyaslıyordur.Benim Komşular bile garip garip bakıyorlar bana şunu yapamıyorum şöyle tehlikem var derken.Devir mi Değişti biz böyle değildik sen sakınıyorsun sakınma sakınan göze çöp batar diye akıl verip bi de can sıkıyorlar.Senin Yaptığın işi işten bile saymıyordur.oğlum yapıyo sen izliyorsun dediğine göre azıcık da kıskanıyor gibi

Aynen canım sankı ogullarını degıl kocalarını almışız kabullen yanı yarın bır bız anne olacagız ama asla boyle bırı olmam. Kulturden kaynaklı bıraz. Bende acıgım acık olunca onlaeın gorzunde en kotu bızız en akıllı herseyi bilen onlar. Kaynanayı cok eve karıstırmamak lazım her dedıgını yaptıkca sımarıyorlar arkadasım geldi bebeği vardı usumesın bebek ac kombıyı dedi arkadasım hayır dedı kaynanamı payladı. O gıdınce de arkadasım dedi sen neden cok karıstırıyorsun evıne bırak ac desın acma kapat desın kapatma dedi en ufak seyden mest oluyorlar messsstt

Ben de dün gördüm ama yazamadım, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun babanızın. Annem 3 sene önce vefat etti, mezarı memlekette ve bayramda ziyaret edeceğim. Bu tarz hurafelere inanmıyorum. Sonuçta ben aylardır memlekete gidip bir dua okuyamadım mezarının başında, o an duamı edip daha da rahatlayacağımı düşünüyorum. Hem annem de torununu görmüş olur. Allah bebeklerimizi de korusun, geçmişlerimizin de kabirlerini nurla doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…