2018 Ekim Anneleri

Bncede karıstırtma ben kzel gunlerde ararm sıkıntı olunca ararım ayda bır falan gıderm oglu nezaman gıtmek ısterse sıkıntı yok banada sununsyle koyma bıyle yapma nazar degıyo dıyyo ama kendı kozları ınternette neler paylasıyo onlara sıkıntı yokmbıze gınay salla gıtsın

Ikinci gebelikte karın ilk gebelikten daha çabuk büyürmüş,rahim kasları daha gecşek olduğundan

Bakalim daha ne kadar gevseyecek :))))))))))

Sinir oldum okurken.
Sen bedduanı sakın Allah'a havale et bence canım.
Laftan anlayacak birinede benzemiyor.
Esin ne guzel yardimciymis,onu bosver sen.Esinde aranizda kalmasin bu sekilde.
Biraz kendini çek

Ay ne guzel olur okadarla tamamlasak ya dogumdan sonrra veremezsek en kotu spora gıderız emzırırken verırız bekkı

Dogumdan sonra gidiyor.Hic korkum yok.Ama ilk zamandaki o gereksiz kilonun verdigi löplöp hal insani bi sıkıyor yani :)))
Once uykusuzluklar,sonra hareketlenmeler,sonra regl derken hizla toparliyor vucut.
Ara ara almaya musait oluyor gerci ama.
Ben kizimda 55le kalmistim 55e indim cabuk ama kaldigimdan daha inceydim,sıkılaşa sıkılaşa gitmisti.

Uzme canim kendini.Fazlasiyla fedakarlik yapmissin simarmis. Bundan sonra yapma, ne derse desin. Hiiic bebegini de uzme yok yere.

Sen tevrubelısın masallah bn sosmanlayınca cok moralkm bızuluyo top gıbı yuvarlanırım artık masallah heryerden löplöpüm :) boyda kısa hahah bakalkm nasıl bıse

Senin şuanki kilon çok iyi bence. Aşırı kilo almazsan çok rahat bir hamilelik geçirirsin. İlk gebelikte hemen çıkmıyor dert etme

Insallah bu şekilde devam ederim bende, 70e razıyım diyordum o kadar bile olmayacak sanırım, inşallah.

Çıksın istiyorum karnım bir an önce bu aydan sonra başlar muhtemelen :)

Aynen netten baktım. Marka, model beğeneyim öyle mağazaya giderim diye düşündüm. Bazıları puset diye geçiyor bazıları baston puset diye sanırım. Yok sallanan değil bu standart bebek arabasına en yakın modellerden. Gerçi daha çok kararım değişir muhtemelen.

Ana kucağı küçük oluyormuş Evet biz arabada kullanırız diye istiyorduk ama direk oto koltuğu daha mantıklı olabilir. Sanırım en zoru arabaya karar vermek olacak.

Gobisin kilo ile alakasi yok canim.
Ben kizimda bu surede 4 kilo almistim daha kucuktu karnim ilk gebelikti,simdi 2 aldim ama karnim daha buyuk :)

2. gebeliklerde daha çabuk çıkıyormuş evet, çıksa da fotoğraf çektirsem artık minigimle :) Daha almadım dikkat edersem sanırım kilo fazla almam minik bi karnım olur sadece :)

Eşim de ne güzel catlaginda olmaz diyor bakalım onunla ilgisi var mı.

Seni kimse senin kadar düşünmez. Böyle durumlarda hayır demeyi bilmek gerek ve takmamayı öğrenmek. Yavrunu da su an seninle olduğu için düşünmüyorlar çok ama ona bişey olsa muhtemelen senin dikkatsizligin yüzünden oldu denecek.

O yüzden kim ne derse desin boşver, sen dikkat et yeter.

Zorunlu değil ama doktorum sorun çıkarmaya çalışırlarsa raporu gösterirsin dedi. Alsam mı almasam mı çok da emin olamadım ben de. Yurtdışına çıkacağım için istiyorum biraz da.

Umarım istemezler. Benimde yurtdışı yolculuğu olacak, gerçi karnımdan kimse anlamaz zaten hamile olduğumu gidip dönene kadar çaktırmam :)

İlkinde 14 kilo almistim ben
4.ay 2 kilo alarak baslayip her ay oyle devam etmisti
8 ve 9.aylarda 3 kilo almistim.
Hic catlamamistim.
Onun genetik faktorude cok etkili bence.Annemde de yoktur.
Ben son 5 gunde catladim o da kizim normal bas gelis dururken dogum beklenirken malesef zoru basarip tera dönmüştü makat gelisliydi :) o zaman azvik sol tarafim catladi en altta iste.
Karin derim bile cok fazla aciyordu kafasini seviyorduk sipanin iyice sıkışıp kalmisti :))))))))

Oto koltuğu içinde olanı beğenmiştik biz hem oto koltuğu hem puset olarak kullanılan parçası vardı ama çift yönlü olmayınca eledik

Sorma canım aynen bızımkıler aynı kişi mi diye dusundum bi an kızına ses cıkmıyo :)))

Evet canım aglayarak yazdm bende bi anlık hırsla gozum karardı. Allah kotu insanlarla gercekten karşılaştırması karşılaştırmasın yok bıde komsuların ıcınde demeseydı kalbım hadı cok kırılmazdı ama bebek olunca bende ona gore davranacagım

Aynen canım bır sey olsa bı cocuk bıle doğuramadın dıyecek potanssıyele sahıo. Hamıle degılken arkabalarına cuvalı boş bunun dıye anlatyodu benı mılletın ıcınde erkek olsun olmasın ortamda

Kendı kocasına pazara gıdelım demiyorda dun tek tatılımız esımle calısan insanlarız ay oglum benı pazara getır arabamız olsa neyse diyecegım kocana desene bızı mı bekledın sen. Kıskanc evet baya. He evet canım bana onu anlattı dogum yaptgı gun ınek sagmş 4 tane. Soba tasımıs ev temzlıemş yemek yapmş agrım var dıyen komık gelıyo bana dıyor. Ne dıyım yanı işi bırakıp tarla mı sureyım abca mutlu olur ama ıkı gune de ıs yapmadın der Allah korkusu yok

SiZin zamanınızdan bu zamana çokkkk Şeyler Değişti de.Naz yaptığını düşünüyordur ya da düşünmek istiyordur.Bebeğini düşün Bunlsrı askıya al zamanı gelince söylersin eşinle Konuş ya da

Akıl kârımıymış onun yaptiklari?
Yatsin kalksin sukretsinde bisy olmamis.
Biz yaptik siz yapmayin diyeceklerine ne ilgincler.
Hic kendini programlama sen kendi hayatina bak inan,taktikca daha cok takilirsin.Ne seni anlayacak ne duzelecek kendini uzdugunle kalirsin.
Esine bak bebisine bak gerisi bos❤

Yok canım kafa gerıden gelıyor yapacak bir şey yok malesef değiştiremeyiz anne olunca kendını hukumdar gıbı gormek neden cozemıyorum. kendini sevdir yarın bir gun işin dusunce Allah korusun saglıgına bır sey olsa gelın senın elin ayagın olur ona göre davransan ama yok bizimkiler sanki düşman . Sağol Allah razı olsun Allah bebişlerimizi kötülüklerden kotu ınsanlardan korusun... yarın inşallah cinsiyet için yazıcam sana canım :)) ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…