- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
benim doktorum da 2 haftada 1 kg al demisti..Bn iki haftada 1 kilo almışım çok kızdı drum
Hahah bu kaynanalar aynı heralde benımde oglum olcak ama bıyşe olmayo dusunmuyorum ogulları mutlu olunca mutsuz oluyorlar sanııromSorma canım aynen bızımkıler aynı kişi mi diye dusundum bi an kızına ses cıkmıyo :)))
İlkinde 14 kilo almistim ben
4.ay 2 kilo alarak baslayip her ay oyle devam etmisti
8 ve 9.aylarda 3 kilo almistim.
Hic catlamamistim.
Onun genetik faktorude cok etkili bence.Annemde de yoktur.
Ben son 5 gunde catladim o da kizim normal bas gelis dururken dogum beklenirken malesef zoru basarip tera dönmüştü makat gelisliydi :) o zaman azvik sol tarafim catladi en altta iste.
Karin derim bile cok fazla aciyordu kafasini seviyorduk sipanin iyice sıkışıp kalmisti :))))))))
Aynen canım bır sey olsa bı cocuk bıle doğuramadın dıyecek potanssıyele sahıo. Hamıle degılken arkabalarına cuvalı boş bunun dıye anlatyodu benı mılletın ıcınde erkek olsun olmasın ortamda
Umarım istemezler. Benimde yurtdışı yolculuğu olacak, gerçi karnımdan kimse anlamaz zaten hamile olduğumu gidip dönene kadar çaktırmam :)
Kızzlar günaydın saglıkmıcagında kan vermıstm sonuc almaya gıdıcem sonra oantolon bakcam ıns guzel haberler alırız
Günaydın kızlar dün bebeğim için bayağı bir isim araştırdım AYSİMA ismini çok beğendim anlamı da çok güzel ... çevremde de hiç yok :) sizce nasıl telafuzu kolay mı? kulağa hoş geliyor mu?
teşekkurler cnm sizin isimde güzel Rabim inş o günleri görmeyi nasip ederGüzel isim bizde Elif Ada düşünüyoruz
Amin inşallahteşekkurler cnm sizin isimde güzel Rabim inş o günleri görmeyi nasip eder
Saglık ocagı troıd kan degerlerıne falan bakalkm dedı oylesıne gebelıkte yapılan testlerden cnm tekrarladı sanırommGünaydın, Ne için kan verdin canım
Enfeksıyon olabılır ıdrar yolunda cnm ıdrar testı yaptırKızlar bu arada kaç gündür kasık ağrım çok arttı özellikle gece tuvalate kalktıktan sonra oluyo. Yarın kontrole gideceğim, inşallah herşey yolundadır
Ins cnm ıcını ferah tutKızlar Günaydın
11de randevum var çok heyecanlıyım inşalllah herşey yolundadır duanızı bekliyorum
Guzel cnm bız daha isim bulamadık ya valla. Nabıcaz bılmemGünaydın annişler güzel bir gün dilerim hepimizeJenep06 güzel haberlerle dön cnm inşallah bende oğluşuma isim buldum diğer oğlum Alp Tuna karnımdaki oğluşumada Gökdeniz düşündüm nasıl sizce
Enfeksıyon olabılır ıdrar yolunda cnm ıdrar testı yaptır
İnşallah bulunur cnm merak etme iik oğlumda son aylarda bulmuştukGuzel cnm bız daha isim bulamadık ya valla. Nabıcaz bılmem
İnş güzel haberlerle gelirsin canım ben de gitmek istiyorum dr a bebişi görmek istiyorum ama ya doktor olmuyor izinli oluyor ya ben müsait olmuyorum. İnş gidebilirsem daha haftaya gidebileceğimKızlar Günaydın
11de randevum var çok heyecanlıyım inşalllah herşey yolundadır duanızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?