2018 Ekim Anneleri

Sorma canım aynen bızımkıler aynı kişi mi diye dusundum bi an kızına ses cıkmıyo :)))
Hahah bu kaynanalar aynı heralde benımde oglum olcak ama bıyşe olmayo dusunmuyorum ogulları mutlu olunca mutsuz oluyorlar sanıırom

Benim annemde de yok sanırım, mimiklerini insafına kaldık desene :)

Kıyamam onun keyfi nasılsa öyle duruyor annesinin canının acıyacağını bile döner miydi hiç :)

Allah yardımcın olsun. Cahil insanla uğraşmak çok zor. Onlara uzak bi yerde yaşama şansınız yok mu? Yarardan çok zarar sana su an.

Umarım istemezler. Benimde yurtdışı yolculuğu olacak, gerçi karnımdan kimse anlamaz zaten hamile olduğumu gidip dönene kadar çaktırmam :)

Ben de öyle düşünüyorum, havaalanı girişte kapıdan geçersem gerisi önemli değil kilo gibi duruyor bende

Kızlar bu arada kaç gündür kasık ağrım çok arttı özellikle gece tuvalate kalktıktan sonra oluyo. Yarın kontrole gideceğim, inşallah herşey yolundadır
Enfeksıyon olabılır ıdrar yolunda cnm ıdrar testı yaptır

Günaydın annişler güzel bir gün dilerim hepimize Jenep06 güzel haberlerle dön cnm inşallahbende oğluşuma isim buldum diğer oğlum Alp Tuna karnımdaki oğluşumada Gökdeniz düşündüm nasıl sizce

Kızlar Günaydın
11de randevum var çok heyecanlıyım inşalllah herşey yolundadır duanızı bekliyorum
İnş güzel haberlerle gelirsin canım ben de gitmek istiyorum dr a bebişi görmek istiyorum ama ya doktor olmuyor izinli oluyor ya ben müsait olmuyorum. İnş gidebilirsem daha haftaya gidebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…