Insallah bır ısım bulcaz cnm bakalım ne olcakİnşallah bulunur cnm merak etme iik oğlumda son aylarda bulmuştuk
kontrol noktalarından geçmiyorum beb hamileyim dyorum bunu belirtmen gerekecek her noktadaBen de öyle düşünüyorum, havaalanı girişte kapıdan geçersem gerisi önemli değil kilo gibi duruyor bende
Hmm en guzelı druna danıs cnm baska bırsey gelmedı aklıma rahım genıslıyor olabılırmıYaptırıyorum ama normal çıkıyor
Hmm en guzelı druna danıs cnm baska bırsey gelmedı aklıma rahım genıslıyor olabılırmı
Günaydın kızlar dün bebeğim için bayağı bir isim araştırdım AYSİMA ismini çok beğendim anlamı da çok güzel ... çevremde de hiç yok :) sizce nasıl telafuzu kolay mı? kulağa hoş geliyor mu?
Günaydın annişler güzel bir gün dilerim hepimizeJenep06 güzel haberlerle dön cnm inşallah bende oğluşuma isim buldum diğer oğlum Alp Tuna karnımdaki oğluşumada Gökdeniz düşündüm nasıl sizce
Bende öyle düşünüyorum
Bende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)
isim bulmak gerçekten de çok zor Selen, Beren nasıl hem kızına da uyumluBende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)
Ben yaptırdim sonuç normal çıktıMerhaba 4lü testlerini yaptıranlar çok az sanırım .
2 li testimden bir değerde ufak risk çıkmıştı.
Kontrolüm yarın önümüzde ki 1 hafta bana çok zor geçecek.
Teşekkür ederiz teyzesiBizim bi arkadasimizinda Aysim :) bence guzelmis canim :) Senin icin isindiysa tamamdir :)
Ohh bulunmus paşanın ismi :) guzel bence canım.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun..
Ben de dün gördüm ama yazamadım, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun babanızın. Annem 3 sene önce vefat etti, mezarı memlekette ve bayramda ziyaret edeceğim. Bu tarz hurafelere inanmıyorum. Sonuçta ben aylardır memlekete gidip bir dua okuyamadım mezarının başında, o an duamı edip daha da rahatlayacağımı düşünüyorum. Hem annem de torununu görmüş olur. Allah bebeklerimizi de korusun, geçmişlerimizin de kabirlerini nurla doldursun inşallah.
Ah bu hormonlar :) ben ağlanacak bişey varsa da kendimi telkin etmeye çalışıyorum tutuyorum zorla
Öncekinde de görmüşsün canım o testler Güvenilir değil
İnsan çok önemsemese bile aklına takılıyor canım çok normal yaşadığın bozma moralini net bir şey yok sonuçta ihtimal bunlar inş bir şey çıkmaz da için rahatlamış olarak dönersin
İçini ferah tut oğlunuzda da risk çıkmış bşşey olmamıs bunda da olmaz Allahın izniyle
3lüde,2li ve 4lüden farkli olarak Afp degerine bakiliyor kanda,ilkinde de cikip guzel sonuclar almana sevindim.Insallah simdide boyle olur❤
Hem gormua olursun bebisini icin rahatlar,sikintidaydin..
Iyi olsunlar da istahi dizginleriz gerektigi yerde
Az once babasi da minigimin tekmesini hissetti ilk defa
Yerim ben onu yaaa
Kızlar Günaydın
11de randevum var çok heyecanlıyım inşalllah herşey yolundadır duanızı bekliyorum
Kızlar bu arada kaç gündür kasık ağrım çok arttı özellikle gece tuvalate kalktıktan sonra oluyo. Yarın kontrole gideceğim, inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?