2018 Ekim Anneleri

Bizim bi arkadasimizinda Aysim :) bence guzelmis canim :) Senin icin isindiysa tamamdir :)

Ohh bulunmus paşanın ismi :) guzel bence canım.

Bende öyle düşünüyorum

Prensesin ismide guzelmis❤
Agrilar bu haftalarda biraz artiyor galiba.Benimde coktu yavas yavas azaldi ama var yine de.Catı agrisiyla baslayip kuyruksokumuna cikti.Buna raziyim.
Takviye verdi canim bana
Insallah zorlamaz seni de❤
Simdiden boyle giderse son ay ne yapariz :)

Bende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)

Kızımın adı Sezen❤

Melis cok tatli bi isim anlami da bal gibi tatli zaten. Bebisim kiz olsaydi Melis ya da Melisa dan birini sececektim buyuk ihtimalle.Erkek ismi bulamiyorum Eslerle anlasmak var bir de tabii.

Kızlar yansıyonum genelde dusuk halsız hıssedıyorum progestan danmınacaba 9,5 6 cıktı sımdı yurucek halım bıle yok

Kızımın adı Sezen❤
isim bulmak gerçekten de çok zor Selen, Beren nasıl hem kızına da uyumlu

Merhaba 4lü testlerini yaptıranlar çok az sanırım .
2 li testimden bir değerde ufak risk çıkmıştı.
Kontrolüm yarın önümüzde ki 1 hafta bana çok zor geçecek.

Hayirli sabahlar arkadaslar..her gun yazmasam da formu yakindan takip ediyorum...:)

Ben malum her fun kan sulandirici igne vuruyorum...
Nr kadar dikkat edersekde edelim arada damara denk gelip kaniyor..hali ile de nerde baksan bir cay tabagi buyuklugunde bir morarma oluyor...
Bunun gecmesi de bir hafta on gunu anca buluyor..

Dun yine tamda bebegin oldugu yerde karnimin sag tarafinda igne vurduk ve yine kanadi..
Bende moraracagini bildigim icin uc dort dakka felan uzerine buz koydum...ise yarari da cok fafif bir morluk oldu neyseki

Ama aklima takildi acaba bu zararli mi ki...
Dusuk tehlikesi olanlarin cok sicak ve uzun sureli sicak banyo yapmasi iyi degil bunu biliyorum da acaba boyle soguk bir sey koy7nca bir sey olur mu

Bu arada hayorli ile 15 haftanin icindeyim
Insallah bu cumartesi yada haftaya sali kontrole gidecegim...hayirlisi ile cinsoyetini soyler artik...

Benim kiz isimlerinden ELiF,Ecre,Zeynep,Humeyra,nisa erkek isimleri ise furkan,mehmet isinlerini seviyorum..
Tabidiklarimda da hic erkek cocugu yok ki :)
Isim bilr aklima gelmiyor...birde erkeklerde galiba cok yeni degisik isimleri sevmiyorum sanirim..
Ama ote yandan bu isimlerde sanki kucuk bir coxuk icin agir abi gibi kalyor

Merhaba 4lü testlerini yaptıranlar çok az sanırım .
2 li testimden bir değerde ufak risk çıkmıştı.
Kontrolüm yarın önümüzde ki 1 hafta bana çok zor geçecek.
Ben yaptırdim sonuç normal çıktı
Ense biraz kalin çıktığı halde 2 li de normal cikmisti
Şimdi bir tek ayrıntılı kaldi insllah onda da bir şey çıkmaz
İnsllah seninde 4 lü normal cikar

Başın sağolsun mekanı cennet olsun..

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim... PiandSm amin inşallah Rabbim onlara kabir rahatlığı versin..

Ah bu hormonlar :) ben ağlanacak bişey varsa da kendimi telkin etmeye çalışıyorum tutuyorum zorla
Öncekinde de görmüşsün canım o testler Güvenilir değil
İnsan çok önemsemese bile aklına takılıyor canım çok normal yaşadığın bozma moralini net bir şey yok sonuçta ihtimal bunlar inş bir şey çıkmaz da için rahatlamış olarak dönersin
İçini ferah tut oğlunuzda da risk çıkmış bşşey olmamıs bunda da olmaz Allahın izniyle
3lüde,2li ve 4lüden farkli olarak Afp degerine bakiliyor kanda,ilkinde de cikip guzel sonuclar almana sevindim.Insallah simdide boyle olur❤
Hem gormua olursun bebisini icin rahatlar,sikintidaydin..

Randevuyu bugün saat 16:00'ya aldım ve zaman geçmek bilmiyor İnşallah endişe edecek bir şey yoktur yine Çok sağ olun, duanızı eksik etmeyin hanımlar

Iyi olsunlar da istahi dizginleriz gerektigi yerde
Az once babasi da minigimin tekmesini hissetti ilk defa
Yerim ben onu yaaa

Maşallah kuzucuğa canım, demek ki kasları baya güçlenmiş Allah nazardan esirgesin

Kızlar Günaydın
11de randevum var çok heyecanlıyım inşalllah herşey yolundadır duanızı bekliyorum
Kızlar bu arada kaç gündür kasık ağrım çok arttı özellikle gece tuvalate kalktıktan sonra oluyo. Yarın kontrole gideceğim, inşallah herşey yolundadır

Ben de bugün gidicem kontrole. İnşallah hepimiz güzel haberlerle ve mutlu gülen yüzlerle döneriz doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…