2018 Ekim Anneleri

Melis cok tatli bi isim anlami da bal gibi tatli zaten. Bebisim kiz olsaydi Melis ya da Melisa dan birini sececektim buyuk ihtimalle.Erkek ismi bulamiyorum Eslerle anlasmak var bir de tabii.

Bende severim :) Var bir Melis'imiz :)
Bende kuzen cok sulaledede kız cok malesef zor oluyor isim isi canim :)
Erkek olsaydi Ediz olacakti bizim.Taa kizimdan beri severim.Ali,Tuna,Akif,Mete'de severim.

Kızlar yansıyonum genelde dusuk halsız hıssedıyorum progestan danmınacaba 9,5 6 cıktı sımdı yurucek halım bıle yok

Benim hep 9-6dır canım.
Ayaklarini vucut hizana ya da biraz daha yukari kaldirip dinlen.Yükselmesi daha tehlikeli.

isim bulmak gerçekten de çok zor Selen, Beren nasıl hem kızına da uyumlu

Beren'de esimin dilinde :) Kiziminda en yakin arkadasi Beren :)
Sagol canim.
Selen cok guzel ama cok benzer istemiyorum.Kardeslerde zorluk olabildigini duydum cok.

Allah yardimcin olsun.
Kuzenimde yapiyor igne oluyor morluk bazen daha fazla malesef.Krem kullaniyor ama ferahlatici hatta soguyor hemen :) bence sakincasi yoktur usudugunu hissetmiyorsan canim..
Isimlerde gayet guzel :) soyledikce oturur aslinda hic buyuk gb degil :) Bizim bi Can amcamiz var mesela hic yadirgamiyor insan :)))

Kızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?

Ben haber bekliyorum ebeden.
Ilk hamileligimden eksik kalan 1 doz var sanirim.Duruma gore haberlesecez.

plojovic heralde 20.haftadan sonra arıyorlR 5.ayda ve 6. Ayda yapıyorlar değil mi ?
Senin kız dı dimi sana isim yazayım bende damla ebrar asya hira nur ela miray öykü elif aslı izemsevi vs vs canım

Kızlar günaydın
Geçmişe bakıp tek tek okuyamadım ciddi şekilde hastayım ses kısık grip öksürük hepsi
Raporum bittiği için dün bu halde birde ise gittim tekrar izin almak istemedim yolda dönerken atesim cıktı sabah uyandığımda her yerim ağrıyordu. Çok fenayım parol aldim insaallah bebegime geçmez

Kızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı

Merhaba arkadaşlar,
10 gündür yurt dışında olduğumdan takip edemedim. Herkes iyidir umarım. Ben gittim geldim bi sorun lmadı çok şükür. Haftaya doktor kontrolüm var, oğluşum büyüdü mü meraktayım. Artık detaylı ultrasona da gireceğimiz vakitler yaklaştı. Vr mı giren?
Bu arada tatildeyken ne gazım ne bulantım vardı, şimdi işe başladım ya tüm sıkıntılarım tekrar başladı deliriyorum... Acaba stres mi yapıyor?
Valla hamileliği evde yatarak geçirenlere ok özeniyorum bu aralar...

Valla hiç özenme evde vakit hiç geçmiyor
Zaman durdu sanki
11 haziran a kadar raporluyum
Mecburiyetten
Halbuki bana çalışmak çok iyi geliyordu
Evde insan daha da hasta oluyor

Ins cnm ıcını ferah tut

İnş güzel haberlerle gelirsin canım ben de gitmek istiyorum dr a bebişi görmek istiyorum ama ya doktor olmuyor izinli oluyor ya ben müsait olmuyorum. İnş gidebilirsem daha haftaya gidebileceğim

Jenep06 canım güzel haberlerle dön inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim sağolun geldim herşey yolunda dedi dörtlü test sonucum iyi çıktı heyecandan kalbim güm güm atıyordu o sebepten tansiyonum yüksek çıktı bahçede dolandım biraz sonra tekrar ölçtü normale döndü çok şükür :)

Cinsiyete de kız gibi dedi
Bacağı kapattı sanırım ben öğrenemicem net:)

Yarın da detaylı var bakalım

Hepimiz güzel sonuclar alalım inşallah tek temennim

plojovic heralde 20.haftadan sonra arıyorlR 5.ayda ve 6. Ayda yapıyorlar değil mi ?
Senin kız dı dimi sana isim yazayım bende damla ebrar asya hira nur ela miray öykü elif aslı izemsevi vs vs canım

19-20 haftalikken evet haber verirler genelde.
Guzel isimler,olanlar var tesekkur ederim :)

Kızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı

Canim guvendigin kasaptan soyleyin hayvan geldikten sonra sıyırınca buyuk kemiklerindem versin.
Onu kaynat ilk suyunu dök sonra kaynamaya koy,iliği cıksın bi guzel.
Istersen sade yapabilirsin istersen baska seylerde katabilirsin.
Ben sogan,sarimsak,zencefil,tane karabiberde koyuyorum,corbalara yemeklere cok guzel oluyor :)
Guneste oglen saati yararli aklinda olsun canim.Yanmadan dokunmadan sansina yaz hamisligi :)

Ilac verdı d vıtamını cnm evet 15 dk bıle olsa oglen gunes al dedı dr dondurulmus etlerden cıkar yemhemen kasaptan aldıgın etı yeme dondurup cıkarmadan dedı kemmık suyu kaynatıp dondurucuya atmıstım onlardan yemeklere daha fazla koycam sut yumurta yogurt yıyorum ama bebıs depoları cektı sanırm

Bende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)
Elvin ismini bende çok beğeniyorum
Elvin duru eva bu isimler hoşuma gidiyor şuan ama daha cinsiyet tam belli değil :)

Benim hayatım boyuncahiç bir zaman dvitaminim yüksek değildi canim güneş başlı başına yeterli değil takviye alman lazım benim hep 2 yada 4 çıkıyor d vit.
Hayırlısı olsun canim gözün aydın

Çok sağol canım
Sana da çok geçmiş olsun inşalllah en kısa sürede iyileşirsin

15 cıktı benım dr hamılelıkte 30 ıstıyoruz en az dedı evdenyatöaktan vıtamını goremedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…