Melis cok tatli bi isim anlami da bal gibi tatli zaten. Bebisim kiz olsaydi Melis ya da Melisa dan birini sececektim buyuk ihtimalle.Erkek ismi bulamiyorumEslerle anlasmak var bir de tabii.
Kızlar yansıyonum genelde dusuk halsız hıssedıyorum progestan danmınacaba 9,5 6 cıktı sımdı yurucek halım bıle yok
isim bulmak gerçekten de çok zor Selen, Beren nasıl hem kızına da uyumlu
Hayirli sabahlar arkadaslar..her gun yazmasam da formu yakindan takip ediyorum...:)
Ben malum her fun kan sulandirici igne vuruyorum...
Nr kadar dikkat edersekde edelim arada damara denk gelip kaniyor..hali ile de nerde baksan bir cay tabagi buyuklugunde bir morarma oluyor...
Bunun gecmesi de bir hafta on gunu anca buluyor..
Dun yine tamda bebegin oldugu yerde karnimin sag tarafinda igne vurduk ve yine kanadi..
Bende moraracagini bildigim icin uc dort dakka felan uzerine buz koydum...ise yarari da cok fafif bir morluk oldu neyseki
Ama aklima takildi acaba bu zararli mi ki...
Dusuk tehlikesi olanlarin cok sicak ve uzun sureli sicak banyo yapmasi iyi degil bunu biliyorum da acaba boyle soguk bir sey koy7nca bir sey olur mu
Bu arada hayorli ile 15 haftanin icindeyim
Insallah bu cumartesi yada haftaya sali kontrole gidecegim...hayirlisi ile cinsoyetini soyler artik...
Benim kiz isimlerinden ELiF,Ecre,Zeynep,Humeyra,nisa erkek isimleri ise furkan,mehmet isinlerini seviyorum..
Tabidiklarimda da hic erkek cocugu yok ki :)
Isim bilr aklima gelmiyor...birde erkeklerde galiba cok yeni degisik isimleri sevmiyorum sanirim..
Ama ote yandan bu isimlerde sanki kucuk bir coxuk icin agir abi gibi kalyor
Kızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?
çok teşekkür ederim inşallah o kadar tedirginim kiBen yaptırdim sonuç normal çıktı
Ense biraz kalin çıktığı halde 2 li de normal cikmisti
Şimdi bir tek ayrıntılı kaldi insllah onda da bir şey çıkmaz
İnsllah seninde 4 lü normal cikar
20. Haftada yani 16 Mayıs da olcamKızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?
Ben 20. Haftada yani 16 Mayıs da olacağımKızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?
Valla hiç özenme evde vakit hiç geçmiyorMerhaba arkadaşlar,
10 gündür yurt dışında olduğumdan takip edemedim. Herkes iyidir umarım. Ben gittim geldim bi sorun lmadı çok şükür. Haftaya doktor kontrolüm var, oğluşum büyüdü mü meraktayım. Artık detaylı ultrasona da gireceğimiz vakitler yaklaştı. Vr mı giren?
Bu arada tatildeyken ne gazım ne bulantım vardı, şimdi işe başladım ya tüm sıkıntılarım tekrar başladı deliriyorum... Acaba stres mi yapıyor?
Valla hamileliği evde yatarak geçirenlere ok özeniyorum bu aralar...
Ins cnm ıcını ferah tut
Günaydın annişler güzel bir gün dilerim hepimizeJenep06 güzel haberlerle dön cnm inşallah bende oğluşuma isim buldum diğer oğlum Alp Tuna karnımdaki oğluşumada Gökdeniz düşündüm nasıl sizce
İnş güzel haberlerle gelirsin canım ben de gitmek istiyorum dr a bebişi görmek istiyorum ama ya doktor olmuyor izinli oluyor ya ben müsait olmuyorum. İnş gidebilirsem daha haftaya gidebileceğim
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim... @PiandSm amin inşallah Rabbim onlara kabir rahatlığı versin..
Randevuyu bugün saat 16:00'ya aldım ve zaman geçmek bilmiyorİnşallah endişe edecek bir şey yoktur yine Çok sağ olun, duanızı eksik etmeyin hanımlar
Maşallah kuzucuğa canım, demek ki kasları baya güçlenmişAllah nazardan esirgesin
Ben de bugün gidicem kontrole. İnşallah hepimiz güzel haberlerle ve mutlu gülen yüzlerle döneriz doktordan
21.hafta olacağım ben canımKızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?
plojovic heralde 20.haftadan sonra arıyorlR 5.ayda ve 6. Ayda yapıyorlar değil mi ?
Senin kız dı dimi sana isim yazayım bende damla ebrar asya hira nur ela miray öykü elif aslı izemsevi vs vs canım
Kızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı
Bence çok güzel bi isim pekte duyulan bi isim değil gayet hoşGünaydın annişler güzel bir gün dilerim hepimizeJenep06 güzel haberlerle dön cnm inşallah bende oğluşuma isim buldum diğer oğlum Alp Tuna karnımdaki oğluşumada Gökdeniz düşündüm nasıl sizce
Ilac verdı d vıtamını cnm evet 15 dk bıle olsa oglen gunes al dedı dr dondurulmus etlerden cıkar yemhemen kasaptan aldıgın etı yeme dondurup cıkarmadan dedı kemmık suyu kaynatıp dondurucuya atmıstım onlardan yemeklere daha fazla koycam sut yumurta yogurt yıyorum ama bebıs depoları cektı sanırm19-20 haftalikken evet haber verirler genelde.
Guzel isimler,olanlar var tesekkur ederim :)
Canim guvendigin kasaptan soyleyin hayvan geldikten sonra sıyırınca buyuk kemiklerindem versin.
Onu kaynat ilk suyunu dök sonra kaynamaya koy,iliği cıksın bi guzel.
Istersen sade yapabilirsin istersen baska seylerde katabilirsin.
Ben sogan,sarimsak,zencefil,tane karabiberde koyuyorum,corbalara yemeklere cok guzel oluyor :)
Guneste oglen saati yararli aklinda olsun canim.Yanmadan dokunmadan sansina yaz hamisligi :)
Elvin ismini bende çok beğeniyorumBende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)
Benim hayatım boyuncahiç bir zaman dvitaminim yüksek değildi canim güneş başlı başına yeterli değil takviye alman lazım benim hep 2 yada 4 çıkıyor d vit.Kızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı
Hayırlısı olsun canim gözün aydınKızlar çok teşekkür ederim sağolun geldim herşey yolunda dedi dörtlü test sonucum iyi çıktı heyecandan kalbim güm güm atıyordu o sebepten tansiyonum yüksek çıktı bahçede dolandım biraz sonra tekrar ölçtü normale döndü çok şükür :)
Cinsiyete de kız gibi dedi
Bacağı kapattı sanırım ben öğrenemicem net:)
Yarın da detaylı var bakalım
Hepimiz güzel sonuclar alalım inşallah tek temennim
Çok sağol canımBenim hayatım boyuncahiç bir zaman dvitaminim yüksek değildi canim güneş başlı başına yeterli değil takviye alman lazım benim hep 2 yada 4 çıkıyor d vit.
Hayırlısı olsun canim gözün aydın
15 cıktı benım dr hamılelıkte 30 ıstıyoruz en az dedı evdenyatöaktan vıtamını goremedıkBenim hayatım boyuncahiç bir zaman dvitaminim yüksek değildi canim güneş başlı başına yeterli değil takviye alman lazım benim hep 2 yada 4 çıkıyor d vit.
Hayırlısı olsun canim gözün aydın
malesef hayir canimBeth18 canım bebek arabsı baktın mı , ben bakıyorum ama güzel kullanıslı birsey bulamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?