Serum taksalar, özele gitsen. İyi gelirIki defa gittim doktora da bisey yapmıyorlar ki hamile olunca sadece parol icebiliyorum
Mustela yı kullanıyorum cnm Dr tavsiyesi ileSelam kizlar nasilsiniz??
Aranizda gebelik icin catlak kremi kullanan varmi ? Tavsiye edebilecek varsa yazarmi :) tskler simdiden
Serum taksalar, özele gitsen. İyi gelir
Bisey soracağım bulantı da var afedersin istifra sırasında ya da oksururken hapşırırken karnım kasiliyor geriliyor batıyor bazenÇok geçmiş olsun cnm plesanta bebeğini koruyor endişe etme..
Cnm ben de de morluk ve iğneden sonra arada baya kan akıyordu. Dr a sordum damara denk geldiğini söyledi bebek için bişey olmaz dedi. Korkma. Çok aciyinca anlıyorum ben tam batirmadan çekiyorum başka yere vuruyorum. Atletlerim hep kan olduBu arada benim bacaklarima geceleri çok kramp giriyor ve çok agriyo. Yastık koyuyorum ayaklarimin altına. Var mı kızlar böyle olan? tavsiyesi olan?
20. Haftada sağlık ocakları yapıyormuş. 3'lu Karma aşı mi olacaksınız? Benim Dr um onu önerdi. Ben de karar veremedim karmayi mi yaptirsam tetenoz aşısıni mi
Mustela yı kullanıyorum cnm Dr tavsiyesi ile
Aynen canım bır sey olsa bı cocuk bıle doğuramadın dıyecek potanssıyele sahıo. Hamıle degılken arkabalarına cuvalı boş bunun dıye anlatyodu benı mılletın ıcınde erkek olsun olmasın ortamda
Banada bıkac bısı verdıler bakalm nolcakBenim de cnm çok düşük. Yıllardır ilaç kullanıyorum hala normale çıkmadı. Dr um Solgar in vitamin D3 1000 IU 25mg ilacını verdi bu ay. Akşamları onu kulllkullanı yorum
Canım magnezyum eksikliğindendi sanırım yanlış olmasın magnezyum takviyesi alabileceğin gibi gün içinde muz maden suyu süt gibi şeyleri tükettiğinde de iyi geliyor. İlk hamilelikte ben her gün bunları tüketerek atlatmıştım. Şimdi de elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum süt hariç onu aklıma geldikçe tüketiyorum. Şimdilik sıkıntı yok kramplarla ilgiliCnm ben de de morluk ve iğneden sonra arada baya kan akıyordu. Dr a sordum damara denk geldiğini söyledi bebek için bişey olmaz dedi. Korkma. Çok aciyinca anlıyorum ben tam batirmadan çekiyorum başka yere vuruyorum. Atletlerim hep kan olduBu arada benim bacaklarima geceleri çok kramp giriyor ve çok agriyo. Yastık koyuyorum ayaklarimin altına. Var mı kızlar böyle olan? tavsiyesi olan?
Bana gorede gerek yok. Ama buna es dost degl anne karar vermeli. Tabi oncelikle de dr.:) sen gormek istiyorsan git. Kimseyide umursama. Ben ilknde gitmedm. Dr bu seferde mi aynisi olcak dedi evet dedim :) saglikli bi gebelk cok sukur. Sordum dra ozellkle 2.trmstrnen rahat donem gelmeyeblrsn dediKizlar birileri eşime her ay kontrole gerek yok demiş sinirlerim bozuldu her kafadan bir ses . Gerçekten gerek yok mu ? Ben her ay merak icinde gidiyorum endişeliyim zaten. Ilk gebeligim ne nasil olacak cevremde de kimse yok.
Ben kumu tecrubeledim ama gebelikte degil. Dugun gecesi kum doktum ilk. Vajinamda tarif edemeyecegim bi yanmayla düğünü acilde bitirdim. Toparladim derken balayında yaşadım tekrar o yanmayı idrarla beraber kan geliyodu azar azar. Ama böbrek ağrısı hic cekmedim kum dokme olaylarimdaMerhaba hanımlar.Hastalara şifalar, doktora gidenlere güzel haberler diliyorum
Ben dün biraz ütü yaptım dedim.Yaprken hiç sorunum yoktu.Ama akşamdan beridir sol böbreğimin üstünde( sırtım gibi ama boşluk gibi) bi ağrı var ..(sanki kramp gibi ama sızı gibi) Analayabildim mi bilmiyorum ama böyle bir agrı yaşayan var mı?(Acaba böbrek kumu falan döküyor olabilir miyim ki)( Ya da farketmeden ütüde terledim de yel mi girdi ki?
merhaba kızlar, idrar yollarimda enfeksiyon çıktı. dun monurol sase içtim biraz evvel de kahverengi akıntım geldi. yasayan oldu mu boyle. doktorum enfeksiyondandir dedi ama endişelendim dogrusu
Iki defa gittim doktora da bisey yapmıyorlar ki hamile olunca sadece parol icebiliyorum
Ali hocayı aramadım ki arasam mı acabaBende de enfeksiyon varmış ilaç yazmamıştı bi da kan aldı idrar da aldı sonucu göstermedim . Kahverengi akıntı sende normalde var mıydı canım kanamalı hamilelik geçirenlerden miydin? Değilse ilaç yapmış olur çünkü
Ya ama mide bulantısı da var belli bir enfeksiyon var sende canım Ali bey önemsemiyor mu? Ya da sen şikayetlerini tam anlatamıyor musun ki? Kusarken kasılır karnın merak etme bi şey olmaz bende kusuyorum çünkü
Ali hocayı aramadım ki arasam mı acaba
Ben içtim ilk kez duydum zararı olduğunuda sanmıyorum birşey olacağınıŞalgam içen var mı aranızda mayalı bi şey ya bebişe zararı olur mu
Geçmiş olsun sana da..Bende aslında ilk hamileliğimde safra kesem çamur oluşturdu be Bebişim 11 aylıkken safram alındı. O yüzden korkuyorum böbrek kum taş olmasın diyeBen kumu tecrubeledim ama gebelikte degil. Dugun gecesi kum doktum ilk. Vajinamda tarif edemeyecegim bi yanmayla düğünü acilde bitirdim. Toparladim derken balayında yaşadım tekrar o yanmayı idrarla beraber kan geliyodu azar azar. Ama böbrek ağrısı hic cekmedim kum dokme olaylarimda
Ben içtim ilk kez duydum zararı olduğunuda sanmıyorum birşey olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?