2018 Ekim Anneleri

Benim igneyi esim yapiyor...ben yapamam sanirim yaa...bazen diyorum is basa susunce mecbur yaparim iyisimi arada da olsa ogreneyim yapmayi ama henuz ona cesaret edemedim...
Valla sagol canm..icimi rahatlattin...
Benim bacaklarimda agri olmuyor simdilik allaha sukur ama geceleri deliksiz uyuyamiyorum..
Sanirim devamli yan yatmaya calisiyorum..
Ama bu eklem agrilari magnezyum eksikliginden olabiliryormus...ilac icmesen bile her gun sade bir doa icebilirsin..belki iyi gelir...

20. Haftada sağlık ocakları yapıyormuş. 3'lu Karma aşı mi olacaksınız? Benim Dr um onu önerdi. Ben de karar veremedim karmayi mi yaptirsam tetenoz aşısıni mi

Bende doktoruma sordum yirminci haftada yapiliyor dedi.
Ben hala saglik ocagina gidip dosyami bile acmadim..saglik ocagi biraz uzakta ve kebdim yuruyerek de gidemem...bakalim hele bir cinsiyeti ogreneyim 20 hafta olmadan gidip dosyami acarim insallah...

Canım magnezyum eksikliğindendi sanırım yanlış olmasın magnezyum takviyesi alabileceğin gibi gün içinde muz maden suyu süt gibi şeyleri tükettiğinde de iyi geliyor. İlk hamilelikte ben her gün bunları tüketerek atlatmıştım. Şimdi de elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum süt hariç onu aklıma geldikçe tüketiyorum. Şimdilik sıkıntı yok kramplarla ilgili

Merhaba hanımlar.Hastalara şifalar, doktora gidenlere güzel haberler diliyorum
Ben dün biraz ütü yaptım dedim.Yaprken hiç sorunum yoktu.Ama akşamdan beridir sol böbreğimin üstünde( sırtım gibi ama boşluk gibi) bi ağrı var ..(sanki kramp gibi ama sızı gibi) Analayabildim mi bilmiyorum ama böyle bir agrı yaşayan var mı?(Acaba böbrek kumu falan döküyor olabilir miyim ki)( Ya da farketmeden ütüde terledim de yel mi girdi ki?

Kizlar birileri eşime her ay kontrole gerek yok demiş sinirlerim bozuldu her kafadan bir ses . Gerçekten gerek yok mu ? Ben her ay merak icinde gidiyorum endişeliyim zaten. Ilk gebeligim ne nasil olacak cevremde de kimse yok.
Bana gorede gerek yok. Ama buna es dost degl anne karar vermeli. Tabi oncelikle de dr.:) sen gormek istiyorsan git. Kimseyide umursama. Ben ilknde gitmedm. Dr bu seferde mi aynisi olcak dedi evet dedim :) saglikli bi gebelk cok sukur. Sordum dra ozellkle 2.trmstrnen rahat donem gelmeyeblrsn dedi

Ay kizlar dun aksam soluma yattim. Bebek nasil sikstrdi. Baya sancili oldu seklmi degstrene kadar. Resmen nefesimi kesti:) kizimda bu tarz seyler son aylarda olmustum bunda hersey erken basladi.

Ben kumu tecrubeledim ama gebelikte degil. Dugun gecesi kum doktum ilk. Vajinamda tarif edemeyecegim bi yanmayla düğünü acilde bitirdim. Toparladim derken balayında yaşadım tekrar o yanmayı idrarla beraber kan geliyodu azar azar. Ama böbrek ağrısı hic cekmedim kum dokme olaylarimda

merhaba kızlar, idrar yollarimda enfeksiyon çıktı. dun monurol sase içtim biraz evvel de kahverengi akıntım geldi. yasayan oldu mu boyle. doktorum enfeksiyondandir dedi ama endişelendim dogrusu

Bende de enfeksiyon varmış ilaç yazmamıştı bi da kan aldı idrar da aldı sonucu göstermedim . Kahverengi akıntı sende normalde var mıydı canım kanamalı hamilelik geçirenlerden miydin? Değilse ilaç yapmış olur çünkü

Iki defa gittim doktora da bisey yapmıyorlar ki hamile olunca sadece parol icebiliyorum

Ya ama mide bulantısı da var belli bir enfeksiyon var sende canım Ali bey önemsemiyor mu? Ya da sen şikayetlerini tam anlatamıyor musun ki? Kusarken kasılır karnın merak etme bi şey olmaz bende kusuyorum çünkü

Ali hocayı aramadım ki arasam mı acaba

Geçmiş olsun sana da..Bende aslında ilk hamileliğimde safra kesem çamur oluşturdu be Bebişim 11 aylıkken safram alındı. O yüzden korkuyorum böbrek kum taş olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…