2018 Ekim Anneleri

Be
Benim eşim iğneyi yapmıyor maalesef. Mecbur kalınca insan herşeyi yapıyor hele ki evladı için. Uyku konusunda ben de muzdaribim. Normalde de kesintisiz uyuyamazdim. Hamilelikte iyice arttı basindan beri uyanmalar, uyanıp uyuyamamalar. Magnezyum kalsiyum ilacı iciyorum ama yine de agriyo kramp giriyor cnm. Benim dediğim karma aşıyı sağlık ocağinda yapmiyorlarmis.

Bu hafta bende kendi doktoruma soracam eger bir sey onermezse bende bundan alabilirim...
Sonucta sende igne kullaniyorsun..dokyor tavsiye etti ise bir sey olmaz sanirim
Sen de pıhtılasma sayfasında vardın dimi hatırladım. Kacinci haftadasin. Kaybın olmusmuydu? Bı de hangi pıhtılaşma bozukluğu var

yok canım normalde kanamalı da riskli de değilim.cok şükür. doktor sorun olmaz.kanama olmadığı surece dedi ama.insan endişeleniyor

E o ilacı içmeye devam edecek misin canım. İlaç yapmış belli

Ya bende de var o safradan galiba canım Ağrı çok aman aman bi ağrı değil de bazen çok yediğimde safram ağrır bi şey var ama tam dolmamış demekki. Benim bi arkadaş da oldu kurtuldu Doğum ağrısından betermiş öyle demişti o da. Ben bulantılarımı buna bağlıyorum artık. Ne güzel sen de kurtulmuşsun. İkinci de de rahatmışsın bak ne güzel

İyi akşamlar kızlar, bebeğini hisseden var mı. Ben uzanınca karnımda bi köşesinde böyle bi sertleşme toparlanma hareketi hissettim iki kere ilk defa. Bebeğim miydi acaba, çok farklıydı

Kasılma mı tarif ediyorsun ki canım bana kasılma gibi geldi dediğin. Rahmin toplanıyor dimi. İdrara sıkıştığımda kasılmam oluyor benim de.

Teşekkür ederim cnm muzu sütü yyogurdu hergun tüketmeye çalışıyorum. İlaç da içiyorum. Yine de banamisin demiyo:)

Bol su içip dinlen cnm kum doksen Allah korusun ağrıdan duramazsin..

Kizlar birileri eşime her ay kontrole gerek yok demiş sinirlerim bozuldu her kafadan bir ses . Gerçekten gerek yok mu ? Ben her ay merak icinde gidiyorum endişeliyim zaten. Ilk gebeligim ne nasil olacak cevremde de kimse yok.
Her ay ne ben 15 gunde bir gidiyorum ilk bebegimi kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim kizima hamileyken tramva sonycu her hafta gidiyordum simdi 15 gunde bir gidiyorum beni biraksalar ben hergun gidicem tramvayi hala atamadim cunku o yuzden kalp dunleme cihazi aldim o olmasa ger gun giderdim dr a heralde. Ama boyle bir olay yasamamis olsamda 15 gunde bir giderdim icerde bir bilinmezlik icinde buyuyorlar ve anne olarak icsel meraki bastirmak cok zor.....

Eger bu agri devam eder kasiklarina baski sekline gelirse kum dokuyor olabilirsin ben kizimda yasamistim bende yel girdi diye 1 hafta gecirdim kendimi yere yapismis bulunca dr a goturdu esim iyiki o gun evdeydi kum dokuyormusum bol bol sivi tuket canin

Teşekkür ederim cnm muzu sütü yyogurdu hergun tüketmeye çalışıyorum. İlaç da içiyorum. Yine de banamisin demiyo:)
Doğrudur canım her bünye farklı oluyor çok şükür beni bunlar şimdilik idare ediyor inş senin de geçer. Ya aklıma şey geldi sen birçok ilaç kullanıyordun değil mi yan etkilerinde falan var mı ki acaba? Alakasız belki ama lise dönemimde astım ilaçları kullanırken durduk yerde kasılmalar oluyordu belki senin ilaçların da etkisi vardır. Bir yorum tabi sadece:)

Ayy kızlar bu burun tıkanıklığı ne fena bir şeymiş resmen yatakta ystarken nefes aldığımda canım acıyor nefes alamadığımdan uyuyamıyorum bir türlü.kızım da ben de hastayız evde fenalardayız anlayacağınız. Sizler de dikkatli olun mevsim fena bir sıcak bir soğuk derken anlamadan hasta olduk

Selam kizlar nasilsiniz??
Aranizda gebelik icin catlak kremi kullanan varmi ? Tavsiye edebilecek varsa yazarmi :) tskler simdiden
merhaba, doktor mustela ve lierac onerdi, arkadaslarim lierac harika dediler, biri yeni dogum yaptı hiç catlamamis, biraz pahalı ama. ben aldim mecbur,şimdilik gayret iyi.. genetik de onemli bi de boll su icilmeli

Sen de pıhtılasma sayfasında vardın dimi hatırladım. Kacinci haftadasin. Kaybın olmusmuydu? Bı de hangi pıhtılaşma bozukluğu var

Evet canm..benim ki birazcik karisik..iki dusugum var ama ilki dort ayklik ama kalp durmasi yuzunden degil di...tam nedeni belli degil..doktorlar net bir sey diyemiyor malesef...
Gerci pihtilasma sadece kalp durmasi ile mi belli eder kendisini onu da bilmiuorum..
Ikincisi 8 haftalik o kalp durmasi yuzunden oldu malesef...

Valla pihtilasma var...ama hangi gende bilemedim.simdi..(sonuclara bsksr soylerim canm..) gerci genetik doktor igneye gerek yok demisti ama ben elbettte bu hamileligimde igne kullaniyorum...

Rabbom evlatlarimizi bize bagislasin..sagsalim.kucagimiza almayi nasip etsib..o kadar zor ki..bu aciyi bir daha yasatmasin...

magnezyum eksikliği var mı diye baktırmalısın

Özellikle de ben asla

Gunaydın kızlar butun gece uyandım hem wc hem kotu ruyalar Bırde ckk gaz oluyor aksamları karnımda iyice şişiyor sanırım bu hamılelık boyle gecıcek kuZular ıyı olsun da
Gece en az iki kez bende wc ye kalkıyorum idrara sıkışmış oluyorum gün içinde çok su içtiğimizden gece de böyle rahatsız oluyoruz ama onlar iyi olsun biz kalkarız napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…