2018 Ekim Anneleri

Yani evet oda var. Ilk firsatta bi cildiyeye gidicem. Hem onada sorucam yağları falan. Tesekkur ederim yorum icin :)

Canim cok gecmis olsun Allah şifasini versin insallah ..

Amin inşallah. Benim oğlum da ömer aras. Ben de öneri bekliyorum. :)

Kizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen
hemen al ! ben nemlendirmek için bio oil kullanıyorum. elimde kalanı hep yüzüme sürmüştüm. yüzümdeki lekeler gitti :)
çatlak için de lierac var. birini sabah birini akşam.
ve ben bunları almadan göğüslerim çatladı. progestan bana çok dokundu.
çok şişti göğüsler birden. ve gitti paramparça.

Ilk firsatta once cildiyeye sonra aktar ve eczaneye gidicem cok tesekkur ederim

Arkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir
ben çalısıyorum haftaiçi tutamam çok zorlanırım ama cuma,cumartesi ve pazar günü tutacagım... Evde olsam büyük ihtimalle tutardım ... Orucun hamileliğe zararlı olduğunu düşünmüyorum doktorlar da zaten sana bırakıyor seçimi ... Ben çalıştığım için sahura kalmakta zorlanırım diye tutmayacagım hafta içi .... Ama dinimiz kolaylık sağlıyor hamiliğin zor geçiyorsa, kendine güvenemiyorsan sonradan kaza yaparsın...

Alperen, Eren , Göktuğ, Ertuğrul , Alp öztürkçe diyince aklıma bunlar gelıyor...

Alperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorum Listeme ekledim canım çok teşekkürler
cnm mete yada metehan da olabılır.... Kağan da güzel , batu ,batuhan bunlarıda düşünüebilirsin

Çok geçmiş olsun cnm ya..Grip ayrı bir dert bu dönemde..Bol bol su ,ıhlamur tüketin inş..

Kızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba

Kızlar clexane iğne kullanan var mı dün başladım hemşire koldan yaptı ama bundan sonra kendim yapmam gerekcek göbekten korkuyorum bilgisi olan var mı nasıl yapıcam??
Geçmiş olsun cnm.Ben de kullanıyorum.Şu sıralar göbekten yapıyorum ilerde kol be bacaktan yapacağım muhtemelen,karnım iyice şişince. Göbek deliğinin sağına ve soluna 5cm uzaklık kısmına kolonyalayıp batır cnm.Batarken çoook şiddetli bir ağrın oluyorsa biraz yanına yap sinire gelmiş olabilir diye.Kanasa da panik olma.

Evet duyuyorlar bence.Artık yavaş yavaş kitap bile okumalıyız bence onlar..İlerde kelime dağarcıkları olağanüstü geniş oluyor ve daha erken konuşuyorlar (oğlumdan tecrübeyle sabit)

Yüzünde ne lekesi vardı canım çil mi

Evet duyuyorlar bence.Artık yavaş yavaş kitap bile okumalıyız bence onlar..İlerde kelime dağarcıkları olağanüstü geniş oluyor ve daha erken konuşuyorlar (oğlumdan tecrübeyle sabit)
Ingilızce makale mi okusam ne yapsam :)
Kuran okuyabilsem keske.ilk kalp sesini duyarmış annenin ne güzel bir yaratılış Yarabbim

ewt 17. haftadan itibaren dış sesleri duymaya başlıyorlar.Bu çok güzel birşey şimdiden bol bol konuşmak lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…