- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Yani evet oda var. Ilk firsatta bi cildiyeye gidicem. Hem onada sorucam yağları falan. Tesekkur ederim yorum icin :)Yani sen bilirsin tabi de ben yan etki olaylarından falan da çok korktuğumdan öncelikle uzman tercih ederim çünkü bitkisel şeyler de olsa her şey herkese iyi gelmeyebiliyor yine de tercih senin canım aynı durumda olsam ne yapardım diye düşünerek yanıtladım yalnızca
Canim cok gecmis olsun Allah şifasini versin insallah ..Kızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk
Amin inşallah. Benim oğlum da ömer aras. Ben de öneri bekliyorum. :)Son haftayı baya endişe dolu geçirdiğim için çoğu muhabbete katılamadım. Geçenlerde minişlere isimler konuşuluyodu sanırım. Benim de oğlumun adı Alper. Eşimle öz-türkçe olsun istemiştik ve yine öyle istiyoruz. Ama Alperimin adında o kadar kararsız kaldık ki doğumun olduğu hafta netleştirebilmiştik anca
Kendi ellerimle keçeden kapı süsü yapmıştım ama isme karar veremediğimiz için isim yazamamıştımŞimdi de öyle olmasın diyorum. Alper'le isimleri uyumlu olsun istiyorum ama o da çok zor Eşimin vefat eden bir dedesinin adı Arslan. Çok hoşuma gidiyo ama her seferinde söylerken "r ile yazılıyo" diyip açıklama yapması gerekebilir diye düşünüyorum Bu arada eltim de hamile onunki de erkekmiş. Benden 2 ay önde o Ağustos'da doğum yapacak bakalım belki de dede ismini onlar koyar. O yüzden isim önerilerine açığım Var mıdır aklınıza gelen Alper ile uyumlu bir isim?
Sağ ol canım Allah razı olsun. Hep güzel haberler alalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah
hemen al ! ben nemlendirmek için bio oil kullanıyorum. elimde kalanı hep yüzüme sürmüştüm. yüzümdeki lekeler gitti :)Kizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen
Ilk firsatta once cildiyeye sonra aktar ve eczaneye gidicem cok tesekkur ederimhemen al ! ben nemlendirmek için bio oil kullanıyorum. elimde kalanı hep yüzüme sürmüştüm. yüzümdeki lekeler gitti :)
çatlak için de lierac var. birini sabah birini akşam.
ve ben bunları almadan göğüslerim çatladı. progestan bana çok dokundu.
çok şişti göğüsler birden. ve gitti paramparça.
ben çalısıyorum haftaiçi tutamam çok zorlanırım ama cuma,cumartesi ve pazar günü tutacagım... Evde olsam büyük ihtimalle tutardım ... Orucun hamileliğe zararlı olduğunu düşünmüyorum doktorlar da zaten sana bırakıyor seçimi ... Ben çalıştığım için sahura kalmakta zorlanırım diye tutmayacagım hafta içi .... Ama dinimiz kolaylık sağlıyor hamiliğin zor geçiyorsa, kendine güvenemiyorsan sonradan kaza yaparsın...Arkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir
Alperen, Eren , Göktuğ, Ertuğrul , Alp öztürkçe diyince aklıma bunlar gelıyor...Son haftayı baya endişe dolu geçirdiğim için çoğu muhabbete katılamadım. Geçenlerde minişlere isimler konuşuluyodu sanırım. Benim de oğlumun adı Alper. Eşimle öz-türkçe olsun istemiştik ve yine öyle istiyoruz. Ama Alperimin adında o kadar kararsız kaldık ki doğumun olduğu hafta netleştirebilmiştik anca
Kendi ellerimle keçeden kapı süsü yapmıştım ama isme karar veremediğimiz için isim yazamamıştımŞimdi de öyle olmasın diyorum. Alper'le isimleri uyumlu olsun istiyorum ama o da çok zor Eşimin vefat eden bir dedesinin adı Arslan. Çok hoşuma gidiyo ama her seferinde söylerken "r ile yazılıyo" diyip açıklama yapması gerekebilir diye düşünüyorum Bu arada eltim de hamile onunki de erkekmiş. Benden 2 ay önde o Ağustos'da doğum yapacak bakalım belki de dede ismini onlar koyar. O yüzden isim önerilerine açığım Var mıdır aklınıza gelen Alper ile uyumlu bir isim?
Sağ ol canım Allah razı olsun. Hep güzel haberler alalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah
Alperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorumAlperen, Eren , Göktuğ, Ertuğrul , Alp öztürkçe diyince aklıma bunlar gelıyor...
ben de Türkçe isim istiyorum nasipse kızım olucak AYSİMA düşünüyorum bendeAlperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorumListeme ekledim canım çok teşekkürler
maşallah canım,darısı bana :)Sag ol canım. Gösterdi. Erkek geliyor inşallah.
cnm mete yada metehan da olabılır.... Kağan da güzel , batu ,batuhan bunlarıda düşünüebilirsinAlperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorumListeme ekledim canım çok teşekkürler
Sana da çok geçmiş olsun cnmEger bu agri devam eder kasiklarina baski sekline gelirse kum dokuyor olabilirsin ben kizimda yasamistim bende yel girdi diye 1 hafta gecirdim kendimi yere yapismis bulunca dr a goturdu esim iyiki o gun evdeydi kum dokuyormusum bol bol sivi tuket canin
Çok zarifmiş ben de çok beğendimben de Türkçe isim istiyorum nasipse kızım olucak AYSİMA düşünüyorum bende
Ayy kızlar bu burun tıkanıklığı ne fena bir şeymiş resmen yatakta ystarken nefes aldığımda canım acıyor nefes alamadığımdan uyuyamıyorum bir türlü.kızım da ben de hastayız evde fenalardayız anlayacağınız. Sizler de dikkatli olun mevsim fena bir sıcak bir soğuk derken anlamadan hasta olduk
Geçmiş olsun cnm.Ben de kullanıyorum.Şu sıralar göbekten yapıyorum ilerde kol be bacaktan yapacağım muhtemelen,karnım iyice şişince. Göbek deliğinin sağına ve soluna 5cm uzaklık kısmına kolonyalayıp batır cnm.Batarken çoook şiddetli bir ağrın oluyorsa biraz yanına yap sinire gelmiş olabilir diye.Kanasa da panik olma.Kızlar clexane iğne kullanan var mı dün başladım hemşire koldan yaptı ama bundan sonra kendim yapmam gerekcek göbekten korkuyorum bilgisi olan var mı nasıl yapıcam??
Evet duyuyorlar bence.Artık yavaş yavaş kitap bile okumalıyız bence onlar..İlerde kelime dağarcıkları olağanüstü geniş oluyor ve daha erken konuşuyorlar (oğlumdan tecrübeyle sabitKızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba
hemen al ! ben nemlendirmek için bio oil kullanıyorum. elimde kalanı hep yüzüme sürmüştüm. yüzümdeki lekeler gitti :)
çatlak için de lierac var. birini sabah birini akşam.
ve ben bunları almadan göğüslerim çatladı. progestan bana çok dokundu.
çok şişti göğüsler birden. ve gitti paramparça.
Ingilızce makale mi okusam ne yapsam :)Evet duyuyorlar bence.Artık yavaş yavaş kitap bile okumalıyız bence onlar..İlerde kelime dağarcıkları olağanüstü geniş oluyor ve daha erken konuşuyorlar (oğlumdan tecrübeyle sabit)
ewt 17. haftadan itibaren dış sesleri duymaya başlıyorlar.Bu çok güzel birşey şimdiden bol bol konuşmak lazım :))Kızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?