Idrar olduguna emin misin? Eger eminsen baskidan mumkun oyle bisy. Afedrsn bende biraz once oyle oldumÇok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim
Bende kizimda bastan sona sesli okuyark hatim yapmistim. Bunda da ins baslaycgm artikDevam eden bir hatimim var Allah izin verirse onu okuyayim sesli sesli duysun minik mercimegim insaallah :)
bana da 20.haftada gelin dediler aile hekimligiKızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???
Sağlık ocagindan hemşirem aradı yarın gelin diye ama ben 20.ci haftada yapildigini saniyordum , 16 haftadan itibaren yapılabiliyormuş ,ne yapsam acaba ya iki hafta daha beklesemmi yoksa yarin yaptirsammi kafam karıştı
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm yaptım iğnemi göbekten daha rahatmış kolum hala ağrıyo ama göbeğimde ağrı kalmadıGeçmiş olsun cnm.Ben de kullanıyorum.Şu sıralar göbekten yapıyorum ilerde kol be bacaktan yapacağım muhtemelen,karnım iyice şişince. Göbek deliğinin sağına ve soluna 5cm uzaklık kısmına kolonyalayıp batır cnm.Batarken çoook şiddetli bir ağrın oluyorsa biraz yanına yap sinire gelmiş olabilir diye.Kanasa da panik olma.
Canım ikinci oğlumda 9 ay yaptım ilk günlerde koldan yapmıştım ama en rahatı göbek ve Doğuma kadar göbekten yaptım karın gerilse de bir sorun olmadı bundada hep göbekten başladım sadece Doğumdan sonra bacağa geçtim sezeryan acısından dolayı bir tavsiye artık yeni iğneler de kolanya sürülmüyor dedi sağlıkçı arkadaşım ve asla ovma yapma birde mümkün olduğu kadar ilacı yavaş ebjekte et çok çok yavaş göreceksin daha az acıyacak ve moralmalar olmayacak baya tecrübe kazandım bu konudaTeşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm yaptım iğnemi göbekten daha rahatmış kolum hala ağrıyo ama göbeğimde ağrı kalmadı
Sali gunu kontrolüm var o gün söyleyeceğim Allah izin verirseNeden yemen lazım dedi? Mide almıyorsa yapacak birşey yokki doktoruna söyledinmi yiyemediğini çıkardığını
Bol bol su içmeye calisiyorum ama yeterli degil sanırım.
Bide egzama rahatsizligim var sacimda ve burnumun oralarda. Yani ciltle ilgili sıkıntım zaten vardi ama sadece saçımda ve burnumdaydi.
Suan bacaklarim kollarim kuru. Bide az once dedigim yerler deri döküyo
Bilmiyorum yağları onermislerdi bi kac yag karistirip surucem. Ama gec mi kaldim çok çatlak oluşur mu
Dr dan geldim kızlar. Çok şükür her şey yolunda. 4 lü test için kan verdim. 2 haftaya çıkacak sonuç. Ve ikinci oğlum geliyor inşallah.plojovic canim tabloya beni de ekler misin?
Şehir Ankara
Yaş 33
İkinci bebek
Erkek
Başlangıç kilom 59
Sat: 10 ocak 2018
Bdt: 17 ekim 2018
Eksik varsa tamamlarım.
Hanımlar herkese mutlu ve güzel günler
Dün telefonumu evde unutmuşum heyecandan yazamadım. 3'lü taramada AFP yüksek çıkmıştı Nöral Tüp Defekti riski yüksek risk grubunda görünüyoduk ama doktorum iğneden ipliğe inceledi omurgayı ve beyni-beyinciği. Şükürler olsun bi sorun görünmüyor dedi. 10-15 gün sonra ayrıntılıda da bakılır ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum dedi
Bu arada yine bacak arasını gösterdi edepsizHepimizin minişleri sağlıklı olsun hep güzel haberler alalım inşallah
Bir de kaşınma ve su tüketimi konusu konuşulmuş. Havalar da iyice ısındı ben günlük su tüketimimi 3lt'ye çıkardım. Sabahtan öğlene kadar 1lt. Öğleden sonra işten çıkana kadar 1 lt. evde de 1 lt. tüketmeye çalışıyorum. Krem olarak da Sebamed'inkini almıştım. Ondan sabah-akşam sürmeye çalışıyorum özellikle karnıma. Kalçaya ve göğüslere günde 1 ya da 2 günde 1 anca sürüyorum. Doktorum da ısrarla kakao yağını öneriyo. Bir de ondan alıp deneyeceğim. Katı formda olduğu için cildi uzun süre nemli tutuyomuş
Kizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti
Çok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim
3 aydan sonra yapiliyor olması kafi diye biliyorum ben.Gidince sor yine de ya da doktoruna sor icin rahatlasinKızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???
Sağlık ocagindan hemşirem aradı yarın gelin diye ama ben 20.ci haftada yapildigini saniyordum , 16 haftadan itibaren yapılabiliyormuş ,ne yapsam acaba ya iki hafta daha beklesemmi yoksa yarin yaptirsammi kafam karıştı
cnm en uygun hafta 20-22 hafta arasıGünaydınlar
Kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yapılacak
Doppler e kaçıncı haftada alıyorlar tecrübeli annişler
Kızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???
Günaydınlar
Kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yapılacak
Doppler e kaçıncı haftada alıyorlar tecrübeli annişler
banada sağlık ocagı 20. haftada gel dedi...Gunaydin arkadaslar....
Bu aralar saglik ocaklari herkesi aramis sanirim
Benide dun aradilar...(ben hala kaydimi yapmadim bu arada ) tetonaz asisi icin 18 haftada gel hem kaydini acariz hemde igneyi vurariz dedi ama bende bilemedim
Doktorum 20 haftada yapiliyor dedi ama ne yapsak ki simdi
En iyisi sali gunu doktora tekrar sorayim..
18 haftada bu asiyi vurulan var mi acaba aaranizda daha once
ben gece yatmadan hemen önce içiyorum, akşam yemeklerinden 2 saat sonra alınabilir yazıyordu,inşallah faydası oluyordurKizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti
19 yada 20 de gel dedi canım bana,16 dan itibaren yapılabiliyor mu bilmiyorumKızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???
bende bu hafta vuruldum canım 18. haftanın içindeydim ve kalp sesine bakıldı kan tahlili verdimGunaydin arkadaslar....
Bu aralar saglik ocaklari herkesi aramis sanirim
Benide dun aradilar...(ben hala kaydimi yapmadim bu arada ) tetonaz asisi icin 18 haftada gel hem kaydini acariz hemde igneyi vurariz dedi ama bende bilemedim
Doktorum 20 haftada yapiliyor dedi ama ne yapsak ki simdi
En iyisi sali gunu doktora tekrar sorayim..
18 haftada bu asiyi vurulan var mi acaba aaranizda daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?