2018 Ekim Anneleri

Idrar olduguna emin misin? Eger eminsen baskidan mumkun oyle bisy. Afedrsn bende biraz once oyle oldum

Kızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???

Sağlık ocagindan hemşirem aradı yarın gelin diye ama ben 20.ci haftada yapildigini saniyordum , 16 haftadan itibaren yapılabiliyormuş ,ne yapsam acaba ya iki hafta daha beklesemmi yoksa yarin yaptirsammi kafam karıştı

bana da 20.haftada gelin dediler aile hekimligi

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm yaptım iğnemi göbekten daha rahatmış kolum hala ağrıyo ama göbeğimde ağrı kalmadı

Günaydın güzel anneler cinsiyetini öğrenen baya kişi var ama biz daha öğrenemedik iki tane oğlum var bu üç numara çok aşırı meraktayız ve bugüne randevu aldık öğleden sonra inşaallah gösterirse öğrenmiş oluruz

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm yaptım iğnemi göbekten daha rahatmış kolum hala ağrıyo ama göbeğimde ağrı kalmadı
Canım ikinci oğlumda 9 ay yaptım ilk günlerde koldan yapmıştım ama en rahatı göbek ve Doğuma kadar göbekten yaptım karın gerilse de bir sorun olmadı bundada hep göbekten başladım sadece Doğumdan sonra bacağa geçtim sezeryan acısından dolayı bir tavsiye artık yeni iğneler de kolanya sürülmüyor dedi sağlıkçı arkadaşım ve asla ovma yapma birde mümkün olduğu kadar ilacı yavaş ebjekte et çok çok yavaş göreceksin daha az acıyacak ve moralmalar olmayacak baya tecrübe kazandım bu konuda

Günaydınlar
Kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yapılacak
Doppler e kaçıncı haftada alıyorlar tecrübeli annişler

Incecik soyulur gb olmasi normal baslarda.Ama mutlaka basla canim.
Ben nemlendirdigim halde de oldu basta simdi yok.
Hindistancevizi yağı kullanıyorum ben.
1 tane daha ekleyecem 2-3 aya.Son zamanlarda 2 kez surmek bile yetmiyor bide yaz.
Bence de once kontrole git sana dokunan bisy olmasin❤

Ekledim canim.Gozunuzaydin :)
Bi isim boslugu var bide onu da zamanla ekleriz ya da kesinse ekleyim simdiden
:)

Gözunaydiin cok sevindimm❤
Isimde Acar geldi nedense aklima seni okuyunca :)

Kizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti

Tok kullaniyorum ben canım.Günde 2.

Istifra olsa da vucut alacagini alirmis derler ne kadar dogru bilmem ama istifra cok yorucu sonucta.Sonradan baslayabilirsinde belli olmaz.Yiyemiyorum diye kendini helak etme canim.Hic sut ve sut urunleri tuketmeyen insanlar var mesela
Kacirmalarda normal :))))) fazlalasabilirde.

3 aydan sonra yapiliyor olması kafi diye biliyorum ben.Gidince sor yine de ya da doktoruna sor icin rahatlasin

Kızlar gunaydın bıkac gundur gogus uclarım ve yarodan sonrası agrıyo hafof acıyo anlamadım neden sızde var mı

Günaydınlar
Kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yapılacak
Doppler e kaçıncı haftada alıyorlar tecrübeli annişler

Gunaydin arkadaslar....
Bu aralar saglik ocaklari herkesi aramis sanirim
Benide dun aradilar...(ben hala kaydimi yapmadim bu arada ) tetonaz asisi icin 18 haftada gel hem kaydini acariz hemde igneyi vurariz dedi ama bende bilemedim
Doktorum 20 haftada yapiliyor dedi ama ne yapsak ki simdi
En iyisi sali gunu doktora tekrar sorayim..
18 haftada bu asiyi vurulan var mi acaba aaranizda daha once

banada sağlık ocagı 20. haftada gel dedi...

Günaydın hanımlar bende önceki grup olduğunuz için sizi de takip ediyorum :) merak ettim bende şimdi tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?

Kizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti
ben gece yatmadan hemen önce içiyorum, akşam yemeklerinden 2 saat sonra alınabilir yazıyordu,inşallah faydası oluyordur

19 yada 20 de gel dedi canım bana,16 dan itibaren yapılabiliyor mu bilmiyorum

Günaydın annişler biz hastaneye geldik doktorum bilgilendirme yapıcam demiş eşimi aramış dün asistanı üçlü testin kan sonucu ile alakalı heraldeinşallah herşey yolundadır duanızı esirgemeyin lütfen

bende bu hafta vuruldum canım 18. haftanın içindeydim ve kalp sesine bakıldı kan tahlili verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…