2018 Ekim Anneleri

bence alp koyabilirsin :)

Alperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorum Listeme ekledim canım çok teşekkürler
ama Türkçe karakter içeren isimler sonradan sorun oluyor. Bilet alırken, mail kullanırken yurtdışında... o yüzden ğ olan isim koyma bence
Bu arada ben Bumin koyacağım :) Öz Türkçe ...

Kizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti

Çok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim

etle ilgili degilde tuvalet kismina cevap vericem. Benimde hapsurdugumda falan kaciriyorum bazen ayiptir soylemesi ama ben hamilelikte boyle seyler normaldir diye dusunuyorum

Kızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba
yaaaa yerim ben onlarin kualklarini daha minnaciklar nasil duyarlar minnoslar
Boyle seyler duyunca bende cok duygulaniyoruminanamiyorum benim bebislerim olduguna olacagina... Allah.in lutfu canlarim benim

Kizlar bugun evde yalnizim esim italyada
Boyle zamanlarim cok oldu onceden 5 sene olacak evlendigimiz
Hep yalniz kalirdim iki ailede uzakta cunku
Ama artik yalniz degilim
Rabbimin bana iki tane emaneti var
Onlar benim bedenimde, annelerinin arkadasi, yalniz degilim artik...

Tiksindiğin birşeyi yemeye çalışma bence çıkardıktan sonra bir faydası olmaz sanada bebeğede canının çektiği sevdiğin hafif yemekler tüketebilirsin bulantıların geçince yersin yine ..

etle ilgili degilde tuvalet kismina cevap vericem. Benimde hapsurdugumda falan kaciriyorum bazen ayiptir soylemesi ama ben hamilelikte boyle seyler normaldir diye dusunuyorum

yaaaa yerim ben onlarin kualklarini daha minnaciklar nasil duyarlar minnoslar
Boyle seyler duyunca bende cok duygulaniyoruminanamiyorum benim bebislerim olduguna olacagina... Allah.in lutfu canlarim benim
Canim hapsurdugumda da oluyor ben birde gribimşimdi kaç tane pantolon değişiyorumgünde damlıyor
17.haftadan sonra ilk duyduğu annesinin kalp ve bağırsak sesi sonra da annesinin sesiymiş
Annesinin sesini duyunca güven duygusu olurmuş diğer sesleri duymaya başladığında eğer annesinin sesini duymazsa strese girer duyunca rahatlarmis çok enteresan dimi

Tiksindiğin birşeyi yemeye çalışma bence çıkardıktan sonra bir faydası olmaz sanada bebeğede canının çektiği sevdiğin hafif yemekler tüketebilirsin bulantıların geçince yersin yine ..
Doktor yemen lazım dedi ama olmuyor canim

Ingilızce makale mi okusam ne yapsam :)
Kuran okuyabilsem keske.ilk kalp sesini duyarmış annenin ne güzel bir yaratılış Yarabbim
Kuran okumak tabi ki de muhteşem (bilgisayardan dinletebilirsiniz) ama ne okursanız okuyun bence alacaktır, ben de o zamanlar yüksek lisans yapıyordum. İngilizce makalede okudum yani :) Masal kitabı da okudum.Kendime okuduğum kitabı bazen sesli okudum.Ama hakkaten çocuğum çok erken konuştu,kitap okumayı seviyor,ve kelime haznesi gerçekten geniş (maşallah).

Kızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba
Evet cnm sanırım artık duyuyolar yenır onlar ya neler demelıyız nasıl konusmalıyız onla
ebet cnm beneklerın senınle onlarla aev oksa uyu

Devam eden bir hatimim var Allah izin verirse onu okuyayim sesli sesli duysun minik mercimegim insaallah :)

yaaa yerim ben onlari vallahi gozlerim doluyor bu mucizeleri okuyunca. Konusurum ben minnoslarimla teyzesi

Neden yemen lazım dedi? Mide almıyorsa yapacak birşey yokki doktoruna söyledinmi yiyemediğini çıkardığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…