bence alp koyabilirsin :)Son haftayı baya endişe dolu geçirdiğim için çoğu muhabbete katılamadım. Geçenlerde minişlere isimler konuşuluyodu sanırım. Benim de oğlumun adı Alper. Eşimle öz-türkçe olsun istemiştik ve yine öyle istiyoruz. Ama Alperimin adında o kadar kararsız kaldık ki doğumun olduğu hafta netleştirebilmiştik anca
Kendi ellerimle keçeden kapı süsü yapmıştım ama isme karar veremediğimiz için isim yazamamıştımŞimdi de öyle olmasın diyorum. Alper'le isimleri uyumlu olsun istiyorum ama o da çok zor Eşimin vefat eden bir dedesinin adı Arslan. Çok hoşuma gidiyo ama her seferinde söylerken "r ile yazılıyo" diyip açıklama yapması gerekebilir diye düşünüyorum Bu arada eltim de hamile onunki de erkekmiş. Benden 2 ay önde o Ağustos'da doğum yapacak bakalım belki de dede ismini onlar koyar. O yüzden isim önerilerine açığım Var mıdır aklınıza gelen Alper ile uyumlu bir isim?
Sağ ol canım Allah razı olsun. Hep güzel haberler alalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah
ama Türkçe karakter içeren isimler sonradan sorun oluyor. Bilet alırken, mail kullanırken yurtdışında... o yüzden ğ olan isim koyma benceAlperen ve Alp'i demiştim eşim de çok benziyor dedi. Ama Göktuğ çok güzel ben de çok seviyorumListeme ekledim canım çok teşekkürler
yok balım sivilceYüzünde ne lekesi vardı canım çil mi
Aynen:) esimde cinsyeti belli olsunda konusalim diyo. Unisex olarak niye konusamiyosa artik:) illa bi kizim yada oglum eklicek basinaaKızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Çok duygulandım her konuşmamızı duyurular mi acaba
yok balım sivilce
benimde ilk ictigimde oyle olmustu. Sonra gece yatinca aldim. Ama sonralari kusmalarim gecti yine sabah icmeye basladimKizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti
etle ilgili degilde tuvalet kismina cevap vericem. Benimde hapsurdugumda falan kaciriyorum bazen ayiptir soylemesi ama ben hamilelikte boyle seyler normaldir diye dusunuyorumÇok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim
yaaaa yerim ben onlarin kualklarini daha minnaciklar nasil duyarlar minnoslarKızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
Tiksindiğin birşeyi yemeye çalışma bence çıkardıktan sonra bir faydası olmaz sanada bebeğede canının çektiği sevdiğin hafif yemekler tüketebilirsin bulantıların geçince yersin yine ..Çok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim
etle ilgili degilde tuvalet kismina cevap vericem. Benimde hapsurdugumda falan kaciriyorum bazen ayiptir soylemesi ama ben hamilelikte boyle seyler normaldir diye dusunuyorum
Canim hapsurdugumda da oluyor ben birde gribimşimdi kaç tane pantolon değişiyorumgünde damlıyoryaaaa yerim ben onlarin kualklarini daha minnaciklar nasil duyarlar minnoslar
Boyle seyler duyunca bende cok duygulaniyoruminanamiyorum benim bebislerim olduguna olacagina... Allah.in lutfu canlarim benim
Doktor yemen lazım dedi ama olmuyor canimTiksindiğin birşeyi yemeye çalışma bence çıkardıktan sonra bir faydası olmaz sanada bebeğede canının çektiği sevdiğin hafif yemekler tüketebilirsin bulantıların geçince yersin yine ..
Kuran okumak tabi ki de muhteşem (bilgisayardan dinletebilirsiniz) ama ne okursanız okuyun bence alacaktır, ben de o zamanlar yüksek lisans yapıyordum. İngilizce makalede okudum yani :) Masal kitabı da okudum.Kendime okuduğum kitabı bazen sesli okudum.Ama hakkaten çocuğum çok erken konuştu,kitap okumayı seviyor,ve kelime haznesi gerçekten geniş (maşallah).Ingilızce makale mi okusam ne yapsam :)
Kuran okuyabilsem keske.ilk kalp sesini duyarmış annenin ne güzel bir yaratılış Yarabbim
Evet cnm sanırım artık duyuyolar yenır onlar ya neler demelıyız nasıl konusmalıyız onlaKızlar bebikolarimiz bizi duyuyormuş ya artık:)
ebet cnm beneklerın senınle onlarla aev oksa uyuKizlar bugun evde yalnizim esim italyada
Boyle zamanlarim cok oldu onceden 5 sene olacak evlendigimiz
Hep yalniz kalirdim iki ailede uzakta cunku
Ama artik yalniz degilim
Rabbimin bana iki tane emaneti var
Onlar benim bedenimde, annelerinin arkadasi, yalniz degilim artik...
Devam eden bir hatimim var Allah izin verirse onu okuyayim sesli sesli duysun minik mercimegim insaallah :)Kuran okumak tabi ki de muhteşem (bilgisayardan dinletebilirsiniz) ama ne okursanız okuyun bence alacaktır, ben de o zamanlar yüksek lisans yapıyordum. İngilizce makalede okudum yani :) Masal kitabı da okudum.Kendime okuduğum kitabı bazen sesli okudum.Ama hakkaten çocuğum çok erken konuştu,kitap okumayı seviyor,ve kelime haznesi gerçekten geniş (maşallah).
yaaa yerim ben onlari vallahi gozlerim doluyor bu mucizeleri okuyunca. Konusurum ben minnoslarimla teyzesiCanim hapsurdugumda da oluyor ben birde gribimşimdi kaç tane pantolon değişiyorumgünde damlıyor
17.haftadan sonra ilk duyduğu annesinin kalp ve bağırsak sesi sonra da annesinin sesiymiş
Annesinin sesini duyunca güven duygusu olurmuş diğer sesleri duymaya başladığında eğer annesinin sesini duymazsa strese girer duyunca rahatlarmis çok enteresan dimi
Doktor yemen lazım dedi ama olmuyor canim
Neden yemen lazım dedi? Mide almıyorsa yapacak birşey yokki doktoruna söyledinmi yiyemediğini çıkardığınıCanim hapsurdugumda da oluyor ben birde gribimşimdi kaç tane pantolon değişiyorumgünde damlıyor
17.haftadan sonra ilk duyduğu annesinin kalp ve bağırsak sesi sonra da annesinin sesiymiş
Annesinin sesini duyunca güven duygusu olurmuş diğer sesleri duymaya başladığında eğer annesinin sesini duymazsa strese girer duyunca rahatlarmis çok enteresan dimi
Doktor yemen lazım dedi ama olmuyor canim
balli boreklerimEvet cnm sanırım artık duyuyolar yenır onlar ya neler demelıyız nasıl konusmalıyız onla
ebet cnm beneklerın senınle onlarla aev oksa uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?