2018 Ekim Anneleri

Kizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?

Canim bende bi kac sefer kacamak yaptom

Surekli bu sekilde tukettiysen gebelikden oncede sakinca olmaya bilir ama o cig sutleri kullanmak hamilelikde tavsiye edilmiyor canim istersen bi uzmana danis

Canim bende bi kac sefer kacamak yaptom

Surekli bu sekilde tukettiysen gebelikden oncede sakinca olmaya bilir ama o cig sutleri kullanmak hamilelikde tavsiye edilmiyor canim istersen bi uzmana danis
dr.uma sormustum sorun yok demisti sut icin. 3 senelik sutcum

bende vida muhendisiyim aslinda
O etlerin nasil hazirlandigini biliyorum ama nefs istiyor
Bak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.

Yani ayni sey mi bilmyrm ama idrar benmde oyle cikmisti. Umursamadilar. Snra agrim gecmeynce 40 dk ultrsanla bobrek idrar yollarina baktilar orda enfksyn gorduler. Hakketen birilerinin anlamasi lazim.
Yine ağrım basladi boyle bacagima vuran kramplar sanirim magnezyum vermesi lazim

Bende gönenliden alıyorum gğnlük inek sütü ve manda sütü karıştırarak yapıyorum sürekli

Onu bana ameliyat sonrası vermişti çok rahat içtim
Ben yanlış biliyorum demekki ben 2 değerlikli daha iyi emilir zannediyordum

Yanlış biliyormuşşun canım

Enfeksiyon var demek canım lökosit pozitif çıkmış çok geçmiş olsun. Tabi gideceksin sıkıntın var canım rahatsızsın bebeğin ve senin sağlığın önemli şikayetin varsa sıkılmadan git. Çok geçmiş olsun

yalansindunya :)) bende diyrm ki ne kahve akintim var ne de ilac kullaniyrm:) ondan mesjlar karsti herlde dedim. Bi problem yok yani

Aa öyle mi ben karıştırmışım demekki sonradan da anlamadım tabi çok özür dilerim. Afedersin

ben de 45 le başladım 46 olabildim. ben de acaba besleyemiyor muyum.bebeği diye düşünmeye basladim

Bak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.
evet bende oyle dusunuyorum

Bemde birkaç kez yedim :)
oh be benim gibi arkadaslarim var sevindim :)

Bende gönenliden alıyorum gğnlük inek sütü ve manda sütü karıştırarak yapıyorum sürekli
Gonenli pastorize mi?
ben de 3 kez etsiz çiğköfte yedim
ben ona cesarer edemiyorum. Uni.deki hocalarimiz cig koftecilere demediklerini birakmazdi ama ben hamile degilken yerdim simdi cesaret edemiyorum canim. Ama ahdim var esim dogum yapar yapmaz beni hastahaneden cig kofteciye goturecek

Etsiz cig kofte zararli mi yaa...ben daha yarim saat once yedim...
Brn aksinr icinde kan yapici bulgur var diyr faydali bile diye biliyorum...

Birde bu gun tamda gobegimin orada bir agri var acana niye ki..sizde de arada da olsa boyle agrilar oluyor mu

Ah bizlerin agrilari kramplari sizilari bitmiyor anlaşılan hepimizde farklı sorunlar var göbeğimin orda degil ama sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma ve agri var benimde inşallah geçer hepimizin sorunlari

Benimde aklıma o geliyor da kötü düşünüp kötüyü çağrmak istemiyorum.
Takip et çok dikkatini çekerse Dr a gittiğinde amniyon sıvını kontrol eder zaten.Ben panik Yaptım muayene oldum Bişey çıkmadı seninki de normaldir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…