2018 Ekim Anneleri

Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.Pıhtılaşma sorunu mu vardı

Canim o obek halinde cig kofteyi yapiyorlar belki 1 hafta bekliyor o oyle. Dolayisiyla enfeksiyon ureyebiliyor icinde. Hocalarim o yuzden sagliksiz buluyordu. Evde kendin yapda ye. Gerci disaridaki gibi olmiyor haklisin
Kolami çok zararli asitli içecekler annesii kesin sen içerken bebisinde agzini burnunu burusturmustur:)))
ayy oyle yapmislardir minislerim
Anne bu seyin tadi ne ilk defa iciyosun bile demislerdir

Yok normal sütçüden alıyorlar ama güvenilir bir yer peynirci normalde market yoğurdu yiyemiyorum ben

Bak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.
Ben de yenmemesi gerektiğini bildiğim halde birkaç kez cips yedim sonuçta her gün yemiyoruz bu tür şeyleri faydası olmasa da aşırı zararlı diye düşünmüyorum yemedikçe daha çok düşünüyor insan

Yok normal sütçüden alıyorlar ama güvenilir bir yer peynirci normalde market yoğurdu yiyemiyorum ben
bende market yogurdu yiyemiyorum canim

bende iki uc kez yedim ama simdi hic canik istemiyo ilk haftalarda cok istiyordu canim

bende market yogurdu yiyemiyorum canim

bende iki uc kez yedim ama simdi hic canik istemiyo ilk haftalarda cok istiyordu canim
Ben de eşimden saklı gizli yemiştim ilk haftalardao normal zamanda da almaz sağlıksız diye ama can isteyince durmuyor ben bıkana kadar yiyorum sonra hiç istemiyor canım 3-4 kez üst üste yedim sonra da istemedi canım. Ben çok takılmıyorum illa şunu yiyeceğim bunu yemeyeceğim diye o zaman bazen tiksinebiliyorum. Gazoz da içiyorum mesela arada ayda yılda bir de olsa.

kızlar bide bu sepet beşiği buldum herşey dahil 360tl n11 de

Canimm cok teşekkür ederim amin hepimize nasip olur insallah hepsi lcw den aldim 39.90 o takim haberin ola kuzum

Bende 4 gndr bacak agrisi cekiyrm. Ama ilk gebelkte enfkysnu 5 gune anca bulmslardi ve dogumdan betrdi. Sende sadece bacak agrisi mi var?
Kasik bel bacak canim
Hepsi bi arada dizlerim bile tutmuyor
Munurol verdi yine doktora magnezyum ver dedim şimdi gerek yok dedi tabi bu acilin doktorları
Kendi doktorum ne diyecek bakalim

Selam herkese :)

Az evvel doktordan geldik, yarin yolculuk yapacağım öncesinde bi görmek istedik eşimle. Kızımız olacak çok şükür belli oldu :) plojovic cinsiyetimizi yazabilirsin tabloya :)

Kasıklarımda ağrı oluyor arada doktor idrar tahlili istedi, hafif enfeksiyon varmış 2 günlük ilaç verdi bugün yarın kullanacağım.

Birde plesenta asagidaymis rahim ağzını kapatiyormus ilişkide kanama olabilir yasak şu an için dedi.

Iki doktora gittim bugün kendi doktorum uzakta diye gidemedim. Biri çok ilgisizlik birini çok beğendim çok ilgilendi espri yaptı falan yakında mevki olarak. Alternatifim oldu.

Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.Pıhtılaşma sorunu mu vardı

Canim benim hem kalp rahatsizligim cikti hemde pihti sorunu Çok sukur simdiye kadar hersey normal ilerledi igneler ve aspirin devam nasipse doguma kadar .. vallabi bi gun uyusak uyansak 9 ay gecse doguru versek ne guzel olurdu .dogum yapicamiz zaman belki aman ne cabuk gecti dicez ama simdiler boyle her birimiz diken ustunde ister istemez .. seninde sorunlarin oldu biliyorum kuzum yazilarini hatirliyorum . Cok sukur simdiki halimize kuzum ...

Ohhhhh yarasin yavrusunun annesine senin bunyeni senden iyi kimse bilemez zaten hicbir aannede bebegibe zarar vericek seyi bilerek de yemez .. bende bazen iki uc yudum kola iciyorum vallahi dayanamayip ama fazlasi cıssssss diyorum .. daha yemek istwdigim neler var ama kiyamam annelere simdi onlarinda cani ceker ...

A.Selam canim.. minik kizin hayirla ugurla saglikla neşe ile hayata gelsin i nsallah benimkide kizmis kokona olmazlarsa iyi ..

Enfeksyn icin cok gecmis olsun canim Allah şifani versin insallah tez vakitte toparlarsin .. bebegi assagida olurda ilerki haftalar yerine gelen cok anne var takibin biraz farkli olsada sonumuz bebeklerimizi kucakladigimizda ayni olacak evelAllah ... tekrar hayirli olsun canim.

Ay sahi ikizdi dimi senin minnoslarr ❤❤

Aminnnnnn kuzum İnşallah ....lcw mi hayret orda bukadar güzel şeyler varmıymış şaştım inanki desene sen nerden bilcen elbisemi bakıyon
Sağ ol canım ben o takımın resmini koydum kenara bide ikili alt vardı atıgın resimlerde onlardanda not ettim inşşalah giydiririz birerde giyince fotoları atarızzz ayy ne guzel olurrr Nasip eylesin Yaradan Rabbim o günleri İnşallah her birimize ..

Ah ah ne kötü günlerdi canım benimkiler,geçmiş gitmiş bitmiş olsun.Bugünlere ulaştıran Rabb'ime binlerce Şükürler olsun,hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah.

Canim makinenin ayni olmasi degil,doktorun isaretledigi yerler belli ediyor.Oyle dusun.
Buyudukce hep ayni cikmaya baslar
Hatta ozellikle son aylarda da bu kez bas cevresi baska,karin cevresi baska,fl olcusu baska cikar mesela.

Senin dokunuslarina sesine tepki verdigi zamanlar olacak :) rahatsiz olmak ne demek.
Sende karsilik ver canim.
Sen artik ona hep guven verirsin❤

2lide kan vermedende bunlara bakilir.
Ama 3lüde bunlara bakilmasada bu kez kanda farkli bi degere bakilir.
Farkliliklari var yani

Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı

Canim hep vardi hala da var.
Rahim hamilelikte enfeksiyondan fln korunmak icinde salgilarmis

Kizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?

Ilk kizimda hic yememistim :) hatta emzirirken bile.Normalde de sevmem ama yasaklar nedense daha tatli ya :)
Bi kere evde kendimiz yapmistik.

Bunda 1 kez orda degil ama guvendigimiz butik bi yerde yedim en azindan boylesi daha iyi :)

Ben hep ayni sutcumden aliyorum canım.
Yağından,cikan kaymagindan,olduktan sonra yogurdundan anlarsin zamanla inan

SaskinAnne Bende feramat kullaniyorum canim gunde 2.
Hep var bende bu sorun.
En son 5 unite kan takviyesi almistim.

Ilk gebeligimde hayatimda ilk defa kendiliginden normaldi degerlerim :) son 1 ay kullanmistim ilac sadece.
Bakal bu nasil devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…