Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.Pıhtılaşma sorunu mu vardıBiliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..
Yeminle ben daha bakmiyorum bile ikizlerimi kaybedeli 1 sene olmadi 12 jaftaliklardi ..hayatta hersey bizim icin deyip umudumu kesmeden dua ile su zor gunleri atlatmak istiyorum..butun anne adaylari icinde tel duam bu ..simdi igne vuruluyorum şukurler olsun ki 18 jaftaya geldim ama dedigim gibi elim gitmiyo bisi almaya magzalara bile girip bakamiyorum bi tihafim tevekkül ile bekliyorum .. burda yeni cicileri goriluyorum oy Allahim giydirmeyi nasip eyle banada almayi nasip eyle diyorum simdilik kendimi boyle avutiyorum... bazi hisler gercekden kelimelere dokulmuyor..Allah hayalimizdeki dua mizdaki guzellikleri bir bir yasatsin inşallah ...
Vallahi gozum gonlum acilir hem kopyada cekerim ..Allah im kuzularimizi giydirip susleyip allayip pullayip gezmelere cikicamiz gunleride gosters8n insallah..
Herpsi birbirinden guzeller erkek annesi pasan cok sansli valla zevkli bi annesi var Maşallah.. mavimsi 5 li takima bayildim resmide kaydettim insallah sana da bizlerede nasip olsun aldiklarimizi giydirmek kuzum..
İnsallah gelir gecici yel gibi bisidir canim uzun surerse baska bi dr a gorunmen iyi olur sanki ama bu aralar havalar malum belkide yel dir insallahda oyledir cabucak ustunden ativerirsin..
Ya canim sen bi bogaz agrisida cekmis dr a gitmis aka bisi vermemisti degilmi hatirladim simdi .. hastalıklara her birimiz acigiz ilac yok tedavi yok kendi k3ndimize iylesc3z s3n hic canini sıkıp kendini uzme iyice hassaslaştin sanirim o dan bukadar bunaldin.. bak bebisin 41 kere Mâşallah iyi pipiyi bile sakliyo uyanik hep bi merak ilgi ustunde olsun istiyo simdiden ...bu guz3l haber bile seni en kisa sured3 iylestirir bence.
Canim o obek halinde cig kofteyi yapiyorlar belki 1 hafta bekliyor o oyle. Dolayisiyla enfeksiyon ureyebiliyor icinde. Hocalarim o yuzden sagliksiz buluyordu. Evde kendin yapda ye. Gerci disaridaki gibi olmiyor haklisinEtsiz cig kofte zararli mi yaa...ben daha yarim saat once yedim...
Brn aksinr icinde kan yapici bulgur var diyr faydali bile diye biliyorum...
Birde bu gun tamda gobegimin orada bir agri var acana niye ki..sizde de arada da olsa boyle agrilar oluyor mu
ayy oyle yapmislardir minislerimKolamiçok zararli asitli içecekler annesii kesin sen içerken bebisinde agzini burnunu burusturmustur:)))
Yok normal sütçüden alıyorlar ama güvenilir bir yer peynirci normalde market yoğurdu yiyemiyorum benevet bende oyle dusunuyorum
oh be benim gibi arkadaslarim var sevindim :)
Gonenli pastorize mi?
ben ona cesarer edemiyorum. Uni.deki hocalarimiz cig koftecilere demediklerini birakmazdi ama ben hamile degilken yerdim simdi cesaret edemiyorum canim. Ama ahdim var esim dogum yapar yapmaz beni hastahaneden cig kofteciye goturecek
Ben de yenmemesi gerektiğini bildiğim halde birkaç kez cips yedim sonuçta her gün yemiyoruz bu tür şeyleri faydası olmasa da aşırı zararlı diye düşünmüyorum yemedikçe daha çok düşünüyor insanBak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.
bende market yogurdu yiyemiyorum canimYok normal sütçüden alıyorlar ama güvenilir bir yer peynirci normalde market yoğurdu yiyemiyorum ben
bende iki uc kez yedim ama simdi hic canik istemiyo ilk haftalarda cok istiyordu canimBen de yenmemesi gerektiğini bildiğim halde birkaç kez cips yedim sonuçta her gün yemiyoruz bu tür şeyleri faydası olmasa da aşırı zararlı diye düşünmüyorum yemedikçe daha çok düşünüyor insan
Ben de eşimden saklı gizli yemiştim ilk haftalardabende market yogurdu yiyemiyorum canim
bende iki uc kez yedim ama simdi hic canik istemiyo ilk haftalarda cok istiyordu canim
Biliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..
Yeminle ben daha bakmiyorum bile ikizlerimi kaybedeli 1 sene olmadi 12 jaftaliklardi ..hayatta hersey bizim icin deyip umudumu kesmeden dua ile su zor gunleri atlatmak istiyorum..butun anne adaylari icinde tel duam bu ..simdi igne vuruluyorum şukurler olsun ki 18 jaftaya geldim ama dedigim gibi elim gitmiyo bisi almaya magzalara bile girip bakamiyorum bi tihafim tevekkül ile bekliyorum .. burda yeni cicileri goriluyorum oy Allahim giydirmeyi nasip eyle banada almayi nasip eyle diyorum simdilik kendimi boyle avutiyorum... bazi hisler gercekden kelimelere dokulmuyor..Allah hayalimizdeki dua mizdaki guzellikleri bir bir yasatsin inşallah ...
Vallahi gozum gonlum acilir hem kopyada cekerim ..Allah im kuzularimizi giydirip susleyip allayip pullayip gezmelere cikicamiz gunleride gosters8n insallah..
Herpsi birbirinden guzeller erkek annesi pasan cok sansli valla zevkli bi annesi var Maşallah.. mavimsi 5 li takima bayildim resmide kaydettim insallah sana da bizlerede nasip olsun aldiklarimizi giydirmek kuzum..
İnsallah gelir gecici yel gibi bisidir canim uzun surerse baska bi dr a gorunmen iyi olur sanki ama bu aralar havalar malum belkide yel dir insallahda oyledir cabucak ustunden ativerirsin..
Ya canim sen bi bogaz agrisida cekmis dr a gitmis aka bisi vermemisti degilmi hatirladim simdi .. hastalıklara her birimiz acigiz ilac yok tedavi yok kendi k3ndimize iylesc3z s3n hic canini sıkıp kendini uzme iyice hassaslaştin sanirim o dan bukadar bunaldin.. bak bebisin 41 kere Mâşallah iyi pipiyi bile sakliyo uyanik hep bi merak ilgi ustunde olsun istiyo simdiden ...bu guz3l haber bile seni en kisa sured3 iylestirir bence.
Hepsi çok güzeller lcw sanırım :) Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Ben başladım tulum alt üst takımlar falan aldım bebek arabamızı aldık kamera aldım emzik falan aldım body leri alacağım haftayada yavaş yavaş yenidoğandan 6 aylığa kadar alacağım :)
Kasik bel bacak canimBende 4 gndr bacak agrisi cekiyrm. Ama ilk gebelkte enfkysnu 5 gune anca bulmslardi ve dogumdan betrdi. Sende sadece bacak agrisi mi var?
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.Pıhtılaşma sorunu mu vardı
Ben de eşimden saklı gizli yemiştim ilk haftalardao normal zamanda da almaz sağlıksız diye ama can isteyince durmuyor ben bıkana kadar yiyorum sonra hiç istemiyor canım 3-4 kez üst üste yedim sonra da istemedi canım. Ben çok takılmıyorum illa şunu yiyeceğim bunu yemeyeceğim diye o zaman bazen tiksinebiliyorum. Gazoz da içiyorum mesela arada ayda yılda bir de olsa.
A.Selam canim.. minik kizin hayirla ugurla saglikla neşe ile hayata gelsin i nsallah benimkide kizmis kokona olmazlarsa iyi ..Selam herkese :)
Az evvel doktordan geldik, yarin yolculuk yapacağım öncesinde bi görmek istedik eşimle. Kızımız olacak çok şükür belli oldu :)plojovic cinsiyetimizi yazabilirsin tabloya :)
Kasıklarımda ağrı oluyor arada doktor idrar tahlili istedi, hafif enfeksiyon varmış 2 günlük ilaç verdi bugün yarın kullanacağım.
Birde plesenta asagidaymis rahim ağzını kapatiyormus ilişkide kanama olabilir yasak şu an için dedi.
Iki doktora gittim bugün kendi doktorum uzakta diye gidemedim. Biri çok ilgisizlik birini çok beğendim çok ilgilendi espri yaptı falan yakında mevki olarak. Alternatifim oldu.
Canım benim geçmiş olsunOnlar bende varken de zor alıyordum canım
Doğum öncesi zor oluyormus ve bi de ohal etkeni
Ay sahi ikizdi dimi senin minnoslarr ❤❤Canim o obek halinde cig kofteyi yapiyorlar belki 1 hafta bekliyor o oyle. Dolayisiyla enfeksiyon ureyebiliyor icinde. Hocalarim o yuzden sagliksiz buluyordu. Evde kendin yapda ye. Gerci disaridaki gibi olmiyor haklisin
ayy oyle yapmislardir minislerim
Anne bu seyin tadi ne ilk defa iciyosun bile demislerdir
kızlar bide bu sepet beşiği buldum herşey dahil 360tl n11 de
Kulanışlımıdır acaba daha once deneyimi olan anneler biraz tiyo verse keşke bize ne kullanışlısı nasıl olur . fazla buyuk olmasın katlanır olsun pusetli olsun vs vs gibi goruşler ..
Canimm cok teşekkür ederim amin hepimize nasip olur insallah hepsi lcw den aldim 39.90 o takim haberin ola kuzum
Ah ah ne kötü günlerdi canım benimkiler,geçmiş gitmiş bitmiş olsun.Bugünlere ulaştıran Rabb'ime binlerce Şükürler olsun,hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah.Canim benim hem kalp rahatsizligim cikti hemde pihti sorunu Çok sukur simdiye kadar hersey normal ilerledi igneler ve aspirin devam nasipse doguma kadar .. vallabi bi gun uyusak uyansak 9 ay gecse doguru versek ne guzel olurdu .dogum yapicamiz zaman belki aman ne cabuk gecti dicez ama simdiler boyle her birimiz diken ustunde ister istemez .. seninde sorunlarin oldu biliyorum kuzum yazilarini hatirliyorum . Cok sukur simdiki halimize kuzum ...
Ohhhhh yarasin yavrusunun annesine senin bunyeni senden iyi kimse bilemez zaten hicbir aannede bebegibe zarar vericek seyi bilerek de yemez .. bende bazen iki uc yudum kola iciyorum vallahi dayanamayip ama fazlasi cıssssss diyorum .. daha yemek istwdigim neler var ama kiyamam annelere simdi onlarinda cani ceker ...
yok canim seninki normal olan bebegin su an toplam agirligi yarim kilo ancakti kan artisi falan oluyomus toplam 1 kilo normal hic oyle dusunmeben de 45 le başladım 46 olabildim. ben de acaba besleyemiyor muyum.bebeği diye düşünmeye basladim
Ben her doktora gittigimde farkli gebelik haftasi gormekten bıktım. Doktor bisey demedi ama kafama takiyorum.
9+5falandim yanlis hatirlamiyosam gec dollenme dedi doktorum 8 haftalik bu bebek dedi. Basta kafama takmistim hatta baska doktorada gostermistim oda 8+3 dedi gec dollenmedir dedi. Icimi rahatlattim bi sekilde. Iste satimi ona gore ayarliyorum kullandigim uygulamada. Doktora gidiyorum olmasi gerekenden geride cikiyo. 1 kere ileride cikti.
Son kontrolum 17 +1di 3 lu tarama yapicakti doktorum. 2 degere bakti neye bakti sayilar kacti hatirlamiyorum temsili yazicam. (abc : 5.34 17 haftalik, def : 2,12 16+4 haftalik) dedi. Sonrada ultrason haftasi 16 dedi. Simdi size 1 hafta 1 gun onemli degil gibi gelicek ama bi ileride bi geride icime dert oldu biside demiyo doktorcokta sorun degilmis gibi geliyo aslında ama icime dert ediyorum. Sizin ultrasonlariniz haftasi haftasina tutuyo mu?
Kızlar üç gün önce sağlık Ocağına işim düştü gitmişken kan idrar aldılar.Demirim düşmüş bir de idrarda hafif enfeksiyon çıkmışDemir ilacına ve Decavit e rağmen demirim düşmüş bu ara stres altındayım ve beslenmeme Özen göstermiyordum.Bu tahlil sonucları kendine getirdi beni.
Bu arada bikaç Akşam önce Sırt üstü yatarken bi yandan tv izleyip bir yandan göbeğimde daireler çiziyordum.O Sırada birdenbire içerde bişey fırt diye saniyelik bir geçiş yaptı korktum resmen.Bebişti kesinrahatsız ettiğimi düşünerek çok üzüldüm ama kardeşim diyor ki hoşuna gitmiştir Sevildiğini hissetmiştir.Sizce
canım istersen araştırabilirsin en güvenilir test ikili testttir... çünkü bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği var mı yok mu onada bakılır... İkili testin güvenirliliği %90 diğerlerin güvenirliği %70 dir... Eğer ikili tarama testi yaptırılmışsa üçlü yada dörtlüye hiç gerek yok
Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
Kizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?
Bide kizlar yogurdunuzu hangi sutten yapiyorsunuz? Ben hazir aliyordum brucella dan dolayi ama yiyemiyorum.
Mahalle sutcusunden alip mayaliyorum artik
Benim hamile oldugumu biliyo
Eger antibiyotik koyuyorsan almiim dedim
Yok dedi bende ondan alip mayaliyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?