Benim önceki pantolonlarim eşofmanlarim ve çamaşırlarım olmuyor, büyük beden camasirda ve hamile pantolonu başkanı geçtim ben de. Kilo almadım ama göbek önden gidiyo maşallahKızlar gobuser ne alemde ben hamıle pantolonuna gectım dıgerlerı sıkıyodu bebıs sıkısmasın arrık hamıle pantolonu tam hamıle gıbı gısterdı gobus onden cıktı artık bellı hamıle oldugum gercı bıraz kılo gıbıde gozukuyor ama ;₺
Bişey çıkmaz inşallah cnm rahim genişlemesine bağlıdır belki. Benim idrar yaparken değil de normalde sızlıyor ara aracumartesı f-dr gıdecegım. hıc bole bır sey yasamamıstım. ıdrar testı de yapıldı 1 hafta bıle olmadı sorun yoktu ama acaba mıkrop fln mı kaptım dıye dusunuyorum... cumartesı tekrar test yaptırayım da aklımda bır sey kalmasın dıyorum. endıselıyım....
Maşallah canım sağlıklı doğsun inşallahKızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
Günaydın kızlar bugün sağlıkocağı kontrolüm vardı, 4 ayda tam 6 kilo almışım. Tatlıyla da hiç aram YÖK ekmekte fazla yemiyorum nasıl almışım anlamadım, şaşkınımödemin var dedi bu arada tuzu kesiyorum artık turşu zeytin yemicem
doğru söylüyorsun canım benimAyyyyyhhhh ip gibi zayıf olsan görümcen bu sefer de hiç bu kdr zayıf gormedim derdi merak etme. Adı üstünde görümce. Her gebelik kendine özel. Kıyaslama gayrt normal onemli olan bebişleri sağlıklı doğurmak kimimiz on kilo alıp doğuruyoruz kimimiz kırk.
Arkadaşlar bu konuda fikri veya tecrübesi olan yok mu?
Slm herkese
Az önce rutin Dr den geldim sağlık durumumuz iyiymiş çok şükür plasenta yukarılara doğru ilerlemiş,246 gr bebiş
Kanama alanı Lafı geçmedi artık aramızda çok şükür.
Elimi karnıma kapattığımda hissettiğim o kayma,vurma tarzı Şeyler benek hareketi değilmişrahim büyümek için kazılıyormuş ondanmış ve öyle de olması gerekiyormuş. 22 .haftada ancak hissedersin dedi.Şikayetleşmi sordu kuyruk sokumu ağrımı,burun tıkanıklığı ve kanamasını söyledim tahliller verdi pazartesi çıkıcak.Benin haberler bu şekilde kızlar.
@pixielix_
Kızlar eve geldım okadar yoruldum kı fena sıcak mafoldum 32.haftya kadar nabıcaz bız sımdıden kaplumbaga gıbıyım
Kızlar burnumda bısey yok ama senepsız tıkalı hıc nefes alamıyorum ya aynı olan varmı napmak lazm
kızlar Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. :) bu arada aşırı saçlarım dökülüyorçok üzülüyorum ne yapsam bilmiyorum
Canım benim normalde de dökülürdü.. bir ara azalır gibi oldu ama son iki haftadır daha çok dökülmeye başladı.. biraz bakım yapmam gerekiyor galiba.. internetten Demir ve folik asit eksikliğinden olabilir diyorToparlayacaktir hatta hamilelikte iyi bile oluyor bi sure sonra.
Dogumdan 1-2 ay sonra ciddi anlamda cok dokuluyor mesela.
Sampuanini ne kullaniyorsun bilmiyorum ama belki degistirebilirsin.
Atlattigin seyler basit degil.Ders alip denemeden anlasilmaz sanki.Ama kisa bi surede cok iyi pratii yapabileceksen basla derim.Bebek dogdugunda bayaa alismis ol yani
Canım benim normalde de dökülürdü.. bir ara azalır gibi oldu ama son iki haftadır daha çok dökülmeye başladı.. biraz bakım yapmam gerekiyor galiba.. internetten Demir ve folik asit eksikliğinden olabilir diyor
Canım benim normalde de dökülürdü.. bir ara azalır gibi oldu ama son iki haftadır daha çok dökülmeye başladı.. biraz bakım yapmam gerekiyor galiba.. internetten Demir ve folik asit eksikliğinden olabilir diyor
Ewt cnm gerçekten zor şeylerdi. Evden dışarı çıkamıyordum çıktığımda kalabalık ortamlara giremiyordum girdiğimde ataklarım oluyordu. Bu dönemde pratik yapmazsam bebeğim ile hiç kullanamam diye de düşünüyorum. Hamile iken de stres ve kaygı veya herhangi bir çarpma vs ile de bebeğime tehlikeye atar mıyım diyorum. Kafam deli sorular
Iyi geceler kizlar ben uyku pozisyonuna gectim an itibari ile ilk pit pitlari hissettim galiba yanilmiyorsam :)
Ben gebe kalmadan 1.5 yıl kadar önce ara ara bıraksamda folik asit kullandım. Saçlarım inanılmaz derecede toparladı ve bir elin 5 parmağını geçmezdi dökülen saç ve çok güzel uzadı. Tabi şimdi fena dökülüyor. Hamilelikten kaynaklandığını düşündüğüm için çok takmıyorum ama folik asit açısından zengin gıdalar tüketmeye çalışıyorum özellikle kayısı ve kayısı çekirdeği. Tabi ki olmazsa olmaz yeşillikler.
Normalde de ben iki öğünden fazla yiyemiyorum öğünlerin arası en az 8 saat oluyor sanırım ondan fazla kötü olmadım evdeydim uyudum dinledimMiden bulanmiyormu açlıktan kötü olmadinmi.ben dayanamadim acliktan ogurmeye başladım elim ayağım titredi yemek zorunda kaldım
Amin ben de işe gittiğim günler tutmayacağım evdeyken inşallah sağlıklı günler hepimize o vakit :)Ben günde 3 progestan 2 Ferrum fort 1 Decavit içiyorum ve kanama geçirdim riskim var tutamıcam.günde 2.5 lt su içmeliyiz ve bunun sadece 1.5 lt sini içebiliyordum ve bunu da oturup akşamları tşk seferde içiyordum doktor yanlış yapıyorsun güne yay dedi öyle yapıyorum srtık dolayısıyla uygun olmuyor Oruç tutmak.
Annem bana 9 aylık hamileyken ful Oruç tutmuş ,kardeşlerimde de tutmuş hepimiz çok şükür sağlıklıyız ama ilk doğduğumda bu bebek Yaşamaz demişler çok minik doğmuşum sonradan toparlamışım ama.Benim gibi gün Ortası ilaç vitamin yokmuş senin Rabbim korur inşallah ya sonuçta canı veren o..
Ben bıde bıtaraftan nefes alamıyodum amelıyat olmstm ama hıc etkı etmedı amelıyyatta ıkı yastıkla yatar oldmBen Varım canım hatta bugünkü kontrolde doktora sordum bunu.kanıyor bi de benimki .Tandiyonumu sordu söyledim normal dedi.Tansiyonda sıkıntı yoksa kbb ye git dedi hamilelikte burunda kılcal damar zedelenmesi mi ne olabiliyormuş kbb burunda bilmem ne yakacakmıymış yapacakmıymış ne tam anlamadım
Bnde ıc camasırı alcam onlarda olmamaya basladı gobek evet one dogru selam durusunda artık benımde hamıle pantolonuna gecıs yaptımBenim önceki pantolonlarim eşofmanlarim ve çamaşırlarım olmuyor, büyük beden camasirda ve hamile pantolonu başkanı geçtim ben de. Kilo almadım ama göbek önden gidiyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?