2018 Ekim Anneleri

Benim önceki pantolonlarim eşofmanlarim ve çamaşırlarım olmuyor, büyük beden camasirda ve hamile pantolonu başkanı geçtim ben de. Kilo almadım ama göbek önden gidiyo maşallah

Bişey çıkmaz inşallah cnm rahim genişlemesine bağlıdır belki. Benim idrar yaparken değil de normalde sızlıyor ara ara

Maşallah canım sağlıklı doğsun inşallah

canım bende seninle aynı durumdayım

doğru söylüyorsun canım benim

Arkadaşlar bu konuda fikri veya tecrübesi olan yok mu?

Atlattigin seyler basit degil.Ders alip denemeden anlasilmaz sanki.Ama kisa bi surede cok iyi pratii yapabileceksen basla derim.Bebek dogdugunda bayaa alismis ol yani

Ben ilk kizimida 16.haftada hissettim canim.
Hareketlerden eminsen bebegindir.Bikac hafta once yazmistim gozle bile goruluyor disardan.Artik zaten bayaa belli.
Yani demek istedigim tabii ki kisiylede alakali ama illa bi haftasi yok bu isin
Iyi haberleriniz daim olsun❤

Kızlar eve geldım okadar yoruldum kı fena sıcak mafoldum 32.haftya kadar nabıcaz bız sımdıden kaplumbaga gıbıyım

Mecbuuurr :))) ama cidden yaz fena zorlayacak.Allah kolaylik versin.

Kızlar burnumda bısey yok ama senepsız tıkalı hıc nefes alamıyorum ya aynı olan varmı napmak lazm

Bazi haftalarda cok oluyor.Hatta belirtiler arasinda.Kuru kalmamasina dikkat et canim.

kızlar Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. :) bu arada aşırı saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum ne yapsam bilmiyorum

kızlar Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. :) bu arada aşırı saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum ne yapsam bilmiyorum

Toparlayacaktir hatta hamilelikte iyi bile oluyor bi sure sonra.
Dogumdan 1-2 ay sonra ciddi anlamda cok dokuluyor mesela.
Sampuanini ne kullaniyorsun bilmiyorum ama belki degistirebilirsin.

Toparlayacaktir hatta hamilelikte iyi bile oluyor bi sure sonra.
Dogumdan 1-2 ay sonra ciddi anlamda cok dokuluyor mesela.
Sampuanini ne kullaniyorsun bilmiyorum ama belki degistirebilirsin.
Canım benim normalde de dökülürdü.. bir ara azalır gibi oldu ama son iki haftadır daha çok dökülmeye başladı.. biraz bakım yapmam gerekiyor galiba.. internetten Demir ve folik asit eksikliğinden olabilir diyor

Atlattigin seyler basit degil.Ders alip denemeden anlasilmaz sanki.Ama kisa bi surede cok iyi pratii yapabileceksen basla derim.Bebek dogdugunda bayaa alismis ol yani

Ewt cnm gerçekten zor şeylerdi. Evden dışarı çıkamıyordum çıktığımda kalabalık ortamlara giremiyordum girdiğimde ataklarım oluyordu. Bu dönemde pratik yapmazsam bebeğim ile hiç kullanamam diye de düşünüyorum. Hamile iken de stres ve kaygı veya herhangi bir çarpma vs ile de bebeğime tehlikeye atar mıyım diyorum. Kafam deli sorular

Ben gebe kalmadan 1.5 yıl kadar önce ara ara bıraksamda folik asit kullandım. Saçlarım inanılmaz derecede toparladı ve bir elin 5 parmağını geçmezdi dökülen saç ve çok güzel uzadı. Tabi şimdi fena dökülüyor. Hamilelikten kaynaklandığını düşündüğüm için çok takmıyorum ama folik asit açısından zengin gıdalar tüketmeye çalışıyorum özellikle kayısı ve kayısı çekirdeği. Tabi ki olmazsa olmaz yeşillikler.

Benim demirim hep dusuk.Folikte gebeliklerim disinda hic kullanmadim mesela.
Direkt vitaminden olsa tirnaklarinda,derinde flnda farkedersin canim genel olarak.
Market sampuani tercih etmemelisin mesela kesinlikle.
Illa eksiklikse biotinden bahsedilebilir.
Mecitefendi'nin sampuani bana cok iyi geldi mesela fikir olur mu bilemedim ama.Bicok seyi denemistim ustelik.
Bitmisse 1 kez esimin sampuanini kullansam hemen dökülüyor 2 gunde cok.

Bebegin ilk halleriyle o hengamede zor olur.
O yuzden dedim ya tam alismis ol ya da bebis biraz toparlaninca ders alirsin.
Yani ne hissettigin cok onemli.
Bence kendine guveniyorsan yapabilirain

Folik asit açısından zengin diye kayısı çekirdeği yazdım ama dikkatli tüketilmesi gerektiği için böyle süreçte tavsiye etmemek daha mantıklı olurdu ama yazmış bulundum. Kayısı çekirdeği barındırdığı siyanürden dolayı zehirlenme yapabilmekte o yüzden dikkatli tüketilmesi gerekiyor. Kimseyi zor durumlara sokmak istemem Allah korusun

Bebegin ilk halleriyle o hengamede zor olur.
O yuzden dedim ya tam alismis ol ya da bebis biraz toparlaninca ders alirsin.
Yani ne hissettigin cok onemli.
Bence kendine guveniyorsan yapabilirain[/QUOTE]

Dediğin gibi cnm ne hissettiğimle paralel karar verecem sanki. Çünkü saat başı fikrim değişiyor. Teşekkür ederim cnm

Miden bulanmiyormu açlıktan kötü olmadinmi.ben dayanamadim acliktan ogurmeye başladım elim ayağım titredi yemek zorunda kaldım
Normalde de ben iki öğünden fazla yiyemiyorum öğünlerin arası en az 8 saat oluyor sanırım ondan fazla kötü olmadım evdeydim uyudum dinledim

Amin ben de işe gittiğim günler tutmayacağım evdeyken inşallah sağlıklı günler hepimize o vakit :)

Ben bıde bıtaraftan nefes alamıyodum amelıyat olmstm ama hıc etkı etmedı amelıyyatta ıkı yastıkla yatar oldm

Benim önceki pantolonlarim eşofmanlarim ve çamaşırlarım olmuyor, büyük beden camasirda ve hamile pantolonu başkanı geçtim ben de. Kilo almadım ama göbek önden gidiyo maşallah
Bnde ıc camasırı alcam onlarda olmamaya basladı gobek evet one dogru selam durusunda artık benımde hamıle pantolonuna gecıs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…