- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
haftasonu dr randevum var. su anda ara ara sızlıyor gıbı... tekrar tahlıl ıster zaten drum . aklımda kalmasın bırdaha yaptırırım ne olur ne olmaz .... ılk defa bole bır sey basım agelıyor tedırgın oldum
Canim gecmis olsun tekrar.. elbette tedbiri elden birakmamakda fayda var ama cod kafani takma canim kendini sıktıkca daha cok olumsuz geri donus olur.. en guzeli dedigin gibi yeni bir tahlil cok sukur dertlerimizin dermani var ben inaniyorum senin bu agrin rahiminin buyumesi ile ilgili kuzum evelAllah sorun yokmus sukur deyip cikacaksin k9ntrolden..
Kızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
41 kere Masallah kuzum
Gözun aydin olsun..her kontrolunden boyle mutlu saglikli esinle birlikde sevincli cikmani nasip etsin zeynebini sana veren Allah..
Bu kan hapini sordunmu sen bisi dedimi dr un..
Sende Zeynep ismini g3ciriyorsun sanirim kalbind3n vallahi bende zeynep yada meryem diliyorum nasip ederse yaradan Allah..
Ciltte lekelenme yaşayan var mı?
Canim leke degil ama omuzlarimda kucuk kucuk sivilceler yuzumde pullanma var anlamadim gitti bende ..
Canım rhim ağzında açılma olacak diye korkuyorum. Ona baktılar mu. Bana da geçer dedi doktor bişey demedi ben çok korkuyorum. Bir de benim ki tüp bebek
Selam canim ..
Kalbini mutmayin tut.. o kadar imkansizlik icinden mucizeni Allah sana nasip etmis sana tutunmus evladin .. heleki yasadiklarindan sonra o cok özel cok ama cok kiymetli 41 kere Masallah.. kotu dusunme olmsuzluklari aklina getirme Allah a sigin kendinide evladinida emanet et bal goreceksin seni Allah a emanet ettim dedigin her an yur3gine soguk sular serpilcek .. ben hep bu sekilde huzur buluyorum her olumsuz dusunce kafamda canlandiginda.. kuzularimizi opup koklucaz insallahhh.
benımde göğsümün hemen altından başlıyor,eğilince bende rahatsız oluyorum,zaten çok nadir eğilmeye çalışıyurm,bnmkı yani sert ama genede ayına göre normal gibi geliyor
Canim ben dun du sanirim bi spor ayakkabi begendim alacakti. Denemek icin oturdum ayakkabiyi egilip giyerken fena zorlandim bu yuzden o ayakkabiyi alamadim .. Mallah gobeklerimize bebeklerimize simdiden s3cimlerimizi etiliyor minikler..
Slm herkese
Az önce rutin Dr den geldim sağlık durumumuz iyiymiş çok şükür plasenta yukarılara doğru ilerlemiş,246 gr bebiş
Kanama alanı Lafı geçmedi artık aramızda çok şükür.
Elimi karnıma kapattığımda hissettiğim o kayma,vurma tarzı Şeyler benek hareketi değilmişrahim büyümek için kazılıyormuş ondanmış ve öyle de olması gerekiyormuş. 22 .haftada ancak hissedersin dedi.Şikayetleşmi sordu kuyruk sokumu ağrımı,burun tıkanıklığı ve kanamasını söyledim tahliller verdi pazartesi çıkıcak.Benin haberler bu şekilde kızlar.
@pixielix_
Canim gozun aydinn
Testlerinde insallah tertemiz cikar guzel haberlerini aliriz ...