2018 Ekim Anneleri

Canim gecmis olsun tekrar.. elbette tedbiri elden birakmamakda fayda var ama cod kafani takma canim kendini sıktıkca daha cok olumsuz geri donus olur.. en guzeli dedigin gibi yeni bir tahlil cok sukur dertlerimizin dermani var ben inaniyorum senin bu agrin rahiminin buyumesi ile ilgili kuzum evelAllah sorun yokmus sukur deyip cikacaksin k9ntrolden..

41 kere Masallah kuzum

Gözun aydin olsun..her kontrolunden boyle mutlu saglikli esinle birlikde sevincli cikmani nasip etsin zeynebini sana veren Allah..

Bu kan hapini sordunmu sen bisi dedimi dr un..

Sende Zeynep ismini g3ciriyorsun sanirim kalbind3n vallahi bende zeynep yada meryem diliyorum nasip ederse yaradan Allah..

Ciltte lekelenme yaşayan var mı?

Canim leke degil ama omuzlarimda kucuk kucuk sivilceler yuzumde pullanma var anlamadim gitti bende ..

Canım rhim ağzında açılma olacak diye korkuyorum. Ona baktılar mu. Bana da geçer dedi doktor bişey demedi ben çok korkuyorum. Bir de benim ki tüp bebek

Selam canim ..

Kalbini mutmayin tut.. o kadar imkansizlik icinden mucizeni Allah sana nasip etmis sana tutunmus evladin .. heleki yasadiklarindan sonra o cok özel cok ama cok kiymetli 41 kere Masallah.. kotu dusunme olmsuzluklari aklina getirme Allah a sigin kendinide evladinida emanet et bal goreceksin seni Allah a emanet ettim dedigin her an yur3gine soguk sular serpilcek .. ben hep bu sekilde huzur buluyorum her olumsuz dusunce kafamda canlandiginda.. kuzularimizi opup koklucaz insallahhh.

benımde göğsümün hemen altından başlıyor,eğilince bende rahatsız oluyorum,zaten çok nadir eğilmeye çalışıyurm,bnmkı yani sert ama genede ayına göre normal gibi geliyor

Canim ben dun du sanirim bi spor ayakkabi begendim alacakti. Denemek icin oturdum ayakkabiyi egilip giyerken fena zorlandim bu yuzden o ayakkabiyi alamadim .. Mallah gobeklerimize bebeklerimize simdiden s3cimlerimizi etiliyor minikler..

Canim gozun aydinn

Testlerinde insallah tertemiz cikar guzel haberlerini aliriz ...

Canim öyle oluyor valla birde garibim her gittiginde arkası dönük oluyordu :)

Allah razı olsun canim
Kan hapını doktorun yanına girmeden sekreterine sordum aynı hap ile geçenlerde aynı şikayet geldi dedi var demekki bama pligofer verdi
Zeynep ismi benim 2 yıldır dilimde Allahım bir kız nasip ederse Zeynep koyacağım adını demistim çok şükür Rabbime
Allahım hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucagimiza aliriz insaallah

merhaba, direksiyon hocasından ders alabilirsiniz, kontrol zaten öğretmende oluyor..

Teşekkür ederim cnm dikkate alıp cvp verdiğin için. Öncelikle hocadan ders alıp kullanmak istiyorum ama riske giremeyeceğim sanırım

badem yagi tuy yapıyor diye ben almadım. Lierac cok iyi, deneyin onu..

Tavsiyen için de teşekkür ederim cnm. Deneyeceğim.

Amin canım çok Sağol
Geçen hafta sağlık merkezinde yapılan tahlilleri götürdüm.Demirim düşmüş dedim demirine bakmamışlar ki senin dedi hemoglobinmiş Demir diye söyledikleri..saplık merkezlerinde yapılan tahliller genelde yanlış çıkar dedi hemoglobin Demir pıhtılaşma filan bişeylere bakacak ama bu pıhtılaşma o Pahalı olan çok önemli olan pıhtılaşma teşrî değil onu yPtırnıştım zaten Bakslım ne olCsk ına göre gerek olursa vitamin ilaç takviyesi verecek ay temiz çıkar da gerek olmaz inş

Teşekkür ederim cnm dikkate alıp cvp verdiğin için. Öncelikle hocadan ders alıp kullanmak istiyorum ama riske giremeyeceğim sanırım

Canım ilk yazdığında da okudum ama biraz tercihe bağlı bir durum diye bir şey dememiştim. Yaşadığın yerin trafiği yanında eşinle ya da başkasıyla rahat olup olmadığın bir durumla karşılaştığında mücadele edip edememenle alakalı bir durum. Daha önceden panik atak durumum oldu demiştin sanırım trafiğe ilk çıktığın zamanlar daha stresli oluyorsun Bebişi de seni de etkileyebilir diye düşünüyorum ben kullanmaya ilk başladığımda fena telaşlıydım şimdi olsa hamileyken başlamam yani. Hatta ben doğumdan sonra da ilkinde pek kullanamadım paniklersem çocuğa bir şey olursa diye sen nasıl olursun bilmiyorum ama daha uygun bir zamanda başlayabilirsin benim fikrimce

ben de ders almıştım 1.5 ay yeterli oluyor. sadece hafta sonu idi derslerim. çatlak için ben çok araştırdım ya Mustela ya da Lierac. Lierac kullananlar çok memnun olduğundan onu aldım . gayet iyi çıktı . eczaneden alma pahalı . netten al

Bana da dün doktor daha hareket hissetmezsin 20-21. Haftada ancak hissedersin ilk bebek dedi.

Sorma amacım zaten sizin gibi araba kullanan kişilerin fikirleriydi. Ben her daim stres ve panik içerisindeyim herşeye kaygı duyabilirim zaten ama hamilelikle kafam daha rahat ve bu duyguya bayıldım. Yapamadığım şeyi yapmak istiyorum ama bebeğim daha önemli elbette. Teşekkür ederim

Elbette ders almak önemli çünkü şuan sıfırdan başlıyor gibiyim. 1.5 ay gayet uzun ve yeterli bir süre. Pazartesi kontrolüm var önce doktoruma göbeğimin tüyünün normal olup olmadığını soracam cnm. Öyle böyle değil kolumdan daha fazla ve gürleşiyor uzuyor gibime geldi. Lierac aklımda cnm. Benim cildim aşırı kuru o yüzden yağlar daha mantıklı gelmişti.

Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.
Bende yoktu simdi insanlar yuzune bakmaktan cekiniyorum artik pskolim bozuldu lazer de yaptrmstm dhaa once

Çok şükür zeynebini sana bağışlayan Allah 'a ..
Esirgeyip korusun insallah Rabbim.. şu mubarek gunlerde Allah evlat hasreti ceken her kadina hayirli sagliki evlatlar nasip eylesin hic birimizi bu hasretle sınamasın insallah...
Bense insallah gidince sorayim halen kullanmiyorum kan hapini sen kullanacaksan yeni verileni tecrubeni yaz kuzum adini not edeyim ondan isterim bende ..

Senin demire nasil bakmamislar bazi yerler boyle garip .Ama sen gonlunu ferah tut insallah test sonuclarin cok guzel cikar canim..

Var ama demir hapını gece vitamini sabah içiyordum. Şimdi vitamini sahurda içerim dedim. Kimi insanlar bebeğin susuz kalır dedi. Biraz endişeliyim. Şu an oruçluyum safra asitleri tahlili yaptırmaya geldim. Si
Miden bulanmiyormu açlıktan kötü olmadinmi.ben dayanamadim acliktan ogurmeye başladım elim ayağım titredi yemek zorunda kaldım

Adini da yanlış yazmisim oligofer fol canim
Amin insaallah Rabbim esirgesin
Bende anneme geliyordum evden çıktım minibüse bindim indiğimde sağ tarafıma bi acı oturdu şimdi geçti şükür adım atamadım nefesimi bile kesti

Bende yoktu simdi insanlar yuzune bakmaktan cekiniyorum artik pskolim bozuldu lazer de yaptrmstm dhaa once

Benim lazerim de daha önceden cnm. Çevremden erkek bebek anneyi tüylendirir diyorlar. Doğumdan sonra da dökülüyormuş. Sanırım senin kız bu tez sana uymadı.

Kızlar burnumda bısey yok ama senepsız tıkalı hıc nefes alamıyorum ya aynı olan varmı napmak lazm

Acaba yürüdüm die mi .. yada ilacı içinmi bugün inşallah şifa olur içtiysen canım.. belkide ondan değildir kramp ya acaba biz kansulandirici ile alıyoruz diyemi valla bu kan hapı benim kafamı acayip menkul ediyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım..

Kızlar burnumda bısey yok ama senepsız tıkalı hıc nefes alamıyorum ya aynı olan varmı napmak lazm
Ben Varım canım hatta bugünkü kontrolde doktora sordum bunu.kanıyor bi de benimki .Tandiyonumu sordu söyledim normal dedi.Tansiyonda sıkıntı yoksa kbb ye git dedi hamilelikte burunda kılcal damar zedelenmesi mi ne olabiliyormuş kbb burunda bilmem ne yakacakmıymış yapacakmıymış ne tam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…