- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Napsam krem felan k sürsem ıyıce nefes alamıcm gece bıle kalkıp yarm lt suyu devırdm yanmafoluyorum resmen yuruyemıyorum metrodan eve gelene kadaAtlattigin seyler basit degil.Ders alip denemeden anlasilmaz sanki.Ama kisa bi surede cok iyi pratii yapabileceksen basla derim.Bebek dogdugunda bayaa alismis ol yani
Ben ilk kizimida 16.haftada hissettim canim.
Hareketlerden eminsen bebegindir.Bikac hafta once yazmistim gozle bile goruluyor disardan.Artik zaten bayaa belli.
Yani demek istedigim tabii ki kisiylede alakali ama illa bi haftasi yok bu isin
Iyi haberleriniz daim olsun❤
Mecbuuurr :))) ama cidden yaz fena zorlayacak.Allah kolaylik versin.
Bazi haftalarda cok oluyor.Hatta belirtiler arasinda.Kuru kalmamasina dikkat et canim.
Gecede pıtpıt lar hıc affetmezlerIyi geceler kizlar ben uyku pozisyonuna gectim an itibari ile ilk pit pitlari hissettim galiba yanilmiyorsam :)
merhaba hormonlar nedeniyle oluyor yüksek yastık, buhar iyi gelenler diye okudum.Kızlar burnumda bısey yok ama senepsız tıkalı hıc nefes alamıyorum ya aynı olan varmı napmak lazm
Sımdıden cıft yastıklamyatıyorum zaten cnm yoksa cok daha nefes alamıcakmıs gıbı oluyorummerhaba hormonlar nedeniyle oluyor yüksek yastık, buhar iyi gelenler diye okudum.
burun spreyi kulaniliyor doktorunuza danisin neyi önerirse onu satın alin, bende gece bacağıma giren kramplar nedeniyle uykudan ağlayarak uyanıyorum, dr u arayacağım.Sımdıden cıft yastıklamyatıyorum zaten cnm yoksa cok daha nefes alamıcakmıs gıbı oluyorum
Sanada mahnezyum berebılır benımde kalcalarm oturup yuruımekten cok acıyorburun spreyi kulaniliyor doktorunuza danisin neyi önerirse onu satın alin, bende gece bacağıma giren kramplar nedeniyle uykudan ağlayarak uyanıyorum, dr u arayacağım.
Burun bandi denedin mi? Gece yatarken kullaninca iyi gelebilir. Hatta ara ara evdeyken de kullanilabilirSımdıden cıft yastıklamyatıyorum zaten cnm yoksa cok daha nefes alamıcakmıs gıbı oluyorum
Burun bandi denedin mi? Gece yatarken kullaninca iyi gelebilir. Hatta ara ara evdeyken de kullanilabilir
Benim burnum da oyle sik sik tikanir. Geniz akintisi olur. Akinti da cok fena. Tuzlu su iyi geliyor gibi.Bn burnum sorunlu zaten alerjık bıde denemedım onu dr a sorcam artık
Bnm ıcerde hıc bısey yok nerden ne tıkanıyor anlamadım zaten hamılelıkte ıyıce nefes alamaz oldmBenim burnum da oyle sik sik tikanir. Geniz akintisi olur. Akinti da cok fena. Tuzlu su iyi geliyor gibi.
Günaydın canım.Normalde kaçta duruyor peki canım benimbu hamilelikte hep bu ayarlarda duruyor hatta 8 e 6 falan da oldu baya kötü olmuştumGünaydın tatlı hamişler dün tansiyonum çok düştü 9 a 5 olmuştu baya rahatsızlandım sonra geçti çok şükür
bende zaten erkenden bebek hareketini hissedenlere çok şaşırıyordum benım doktorumda 22. haftadan önce hissetmen imkansız hele ilk hamilelikte dedi .... Kendimi dinlemediğim için rahim büyümesi için olan kayma ve vurmalarıda hissetmiyorum... zaten hepimizin bebekleri şu an ortalama 200-300 gr ağırlığındalar bu kadar minik birşeyin vurmasından ne olacak ki ne hissedeceğiz ki :)) daha ayakları bile o kadar kuvvetli değildir.... Ama yakındır o günleri hissedeceğiz inş :))Slm herkese
Az önce rutin Dr den geldim sağlık durumumuz iyiymiş çok şükür plasenta yukarılara doğru ilerlemiş,246 gr bebiş
Kanama alanı Lafı geçmedi artık aramızda çok şükür.
Elimi karnıma kapattığımda hissettiğim o kayma,vurma tarzı Şeyler benek hareketi değilmişrahim büyümek için kazılıyormuş ondanmış ve öyle de olması gerekiyormuş. 22 .haftada ancak hissedersin dedi.Şikayetleşmi sordu kuyruk sokumu ağrımı,burun tıkanıklığı ve kanamasını söyledim tahliller verdi pazartesi çıkıcak.Benin haberler bu şekilde kızlar.
@pixielix_
Tayt pabtolon aldim ben. Normal pantolonlar sıkıyo hamile pantolonlarina daha gecmedim. Cok rahat ediyorum tayt pantolonlarla. Tavsiye ederim. Benim gobegimde biraz sert. Siskinlik gogsumun altindan basliyoBen haftalardır hamile pantolonu giyiyorum hala belimden düşüyor ama normal pantolonlar da olmuyor artık karnımı çok sıkıyor bedeni büyük bile olsa. Bu arada sizin göbişler sertleşti mi? Benim artık baya sert hatta yukarı doğru çıktı göğsümün altından başlıyor şişkinlik hatta sanırım ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak daha da zorlaşacak şu an bile sorlanıyorum eğilirken rahatsız ediyor
Zeytin yagini bilemicem ama badem yagi tuylenme yapiyomus canim. Bebe yagida oyle. Benimde gobegim yağlamamama ragmen tuylendi dokulceklermis dogumdan sonra.Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.
Bağışıklığı olan annelerde bisey olmuyo diye biliyorumGünaydın kızlar bisey soracagim benim toksoplazma bagisikligim var et salam sucuk.. vs bunlardan mikrop alsam bile bebegi etkilemez dimi? Pisiriyorum ama dışarda yediklerim oldu kafama takildi
Geçenlerde yine düştü 10 a 5 olmuştu ikinci defa oldu cnmGünaydın canım.Normalde kaçta duruyor peki canım benimbu hamilelikte hep bu ayarlarda duruyor hatta 8 e 6 falan da oldu baya kötü olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?