2018 Ekim Anneleri

Napsam krem felan k sürsem ıyıce nefes alamıcm gece bıle kalkıp yarm lt suyu devırdm yanmafoluyorum resmen yuruyemıyorum metrodan eve gelene kada

Sımdıden cıft yastıklamyatıyorum zaten cnm yoksa cok daha nefes alamıcakmıs gıbı oluyorum
burun spreyi kulaniliyor doktorunuza danisin neyi önerirse onu satın alin, bende gece bacağıma giren kramplar nedeniyle uykudan ağlayarak uyanıyorum, dr u arayacağım.

burun spreyi kulaniliyor doktorunuza danisin neyi önerirse onu satın alin, bende gece bacağıma giren kramplar nedeniyle uykudan ağlayarak uyanıyorum, dr u arayacağım.
Sanada mahnezyum berebılır benımde kalcalarm oturup yuruımekten cok acıyor

Günaydınlar kızlar güzel bir gün bizimle olsun inş. Sabah sabah bebişin tepikleriyle uyandım sağıma dönüp göbişin üstüne doğru yatmışım kalk rahat edemiyorum dercesine uyandırdı beni sıpabugün öğleden sonra inş göreceğim onu dua edin kızlar lütfen inş iyidir yerinde. Herkese kolay gelsin

Günaydın tatlı hamişler dün tansiyonum çok düştü 9 a 5 olmuştu baya rahatsızlandım sonra geçti çok şükür
Günaydın canım.Normalde kaçta duruyor peki canım benimbu hamilelikte hep bu ayarlarda duruyor hatta 8 e 6 falan da oldu baya kötü olmuştum

bende zaten erkenden bebek hareketini hissedenlere çok şaşırıyordum benım doktorumda 22. haftadan önce hissetmen imkansız hele ilk hamilelikte dedi .... Kendimi dinlemediğim için rahim büyümesi için olan kayma ve vurmalarıda hissetmiyorum... zaten hepimizin bebekleri şu an ortalama 200-300 gr ağırlığındalar bu kadar minik birşeyin vurmasından ne olacak ki ne hissedeceğiz ki :)) daha ayakları bile o kadar kuvvetli değildir.... Ama yakındır o günleri hissedeceğiz inş :))

Tayt pabtolon aldim ben. Normal pantolonlar sıkıyo hamile pantolonlarina daha gecmedim. Cok rahat ediyorum tayt pantolonlarla. Tavsiye ederim. Benim gobegimde biraz sert. Siskinlik gogsumun altindan basliyo

Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.
Zeytin yagini bilemicem ama badem yagi tuylenme yapiyomus canim. Bebe yagida oyle. Benimde gobegim yağlamamama ragmen tuylendi dokulceklermis dogumdan sonra.

Günaydın kızlar bisey soracagim benim toksoplazma bagisikligim var et salam sucuk.. vs bunlardan mikrop alsam bile bebegi etkilemez dimi? Pisiriyorum ama dışarda yediklerim oldu kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…