2018 Ekim Anneleri

Napsam krem felan k sürsem ıyıce nefes alamıcm gece bıle kalkıp yarm lt suyu devırdm yanmafoluyorum resmen yuruyemıyorum metrodan eve gelene kada

Her krem nemlendirme yapmaz.Burun onemli.Daha cok yorabilir canim.
Ya sadece nemlendirme icin Nazalnem kullanabilirsin ya da doktorun sprey vs verecektir.Onlarinda dozlulari cok sık kullanildiginda bagimlilik hapar aklinda olsun.
Zaten alerjin varsa bu mevsimlerde ilaclarin olmali
Gobiste cok tatli olmus masallah ❤☆
Buarada daha fazla yanda ya da arkaya dogru hissediyorsan titresimleri bagirsak hareketleri olabilir cunku artik onlarinda yeri bayaa degisti :))))

Mert diyorum ben :)
Bebek arabasi icinde anakucaginda sonra kullanilacak parca ile tamamen katlanmasi cok buyuk kolaylik aklinda olsun derim

Ben normalde her bi tıkı beybiye yormuyordum ama son bi haftada dikkat çekici bir şekilde olanlara dr"kasılma"deyince çok bozuldum
Klasik cümle :sağlıklı olsunlar da aman

İsimlerin hepsi güzel bizde karar veremedik ilk isim metin ama 2. İsim karar veremedik henüz :) biz bebek arabası stokke aldık baya rahat kullanışlı ve yüksek anne hizasında

Bende daha hafıf pıtpıtları hıssedıyorum cnm hareketlerı nezaman guclenıyor pekı 23 24 mu

On ust kosomda hafıf cnm ahahah degısıktı bılmıyorum belkı rahım buyudugu ocın olmustu ıse basladımdan berı pek hareketlerı hıssetmıyorum cok az normalmı bugun hıc hıssedemedım daha belkı darkında olmadım ama uyuyomu kı hala

Bende hareketlerin kisisel ve hamilelikle alakali oldugunu dusunuyorum.
Ilk gebeligimde de 16.haftada hissettim.
Simdide cok erken hissettim.
Hatta esim bile gordu,kamera kaydi bile var :) Karistirmak ne mumkun yanii,hele bilince.
Hic kafaya takmayin hissetmeyenler ama hissedenede direkt hissetmez demek garip olur cidden.
20+0'ız biz bugün,artik daha da guclu tekmeler.O karin yamultmalar daha yok tabii :)))

Ben de Mert diyorum

cnm 16. haftada bana da sordu doktor hareket hissediyormusun diye yok dedim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum dedim, zaten hissedemezsen bebeğin hareketlerini ben rahimden dolayı kasılma , hareketlılığı kastettım dedi doktor... Bende onuda hissetmiyorum dedim... Yane benım çevremde ki kadınlara da sordum ilk hareketlılığı ne zaman hissettiniz diye çoğu 20-24 hafta arası dedi... oda kelebek çırpması gibiymiş, çok hafifmiş, 26. haftadan itibaren kuvvetli bir şekılde hissediliyormuş ...Ben erken hissedilen hareketlilik yaaa rahim büyümesi yada psikolojiktir.

Ben normalde her bi tıkı beybiye yormuyordum ama son bi haftada dikkat çekici bir şekilde olanlara dr"kasılma"deyince çok bozuldum
Klasik cümle :sağlıklı olsunlar da aman

Ben gecen kendi doktoruma degilde detayli icin baska doktora gittim.Orda bi hanim vardi yardimcisi,ona diyordu ki yumurtlama zamani hissedilmez agrisi sizisi olmaz :)))))
Erkek diye bilmedigini dusundum.
Cunku bende olurdu mesela hep bi sorunda yoktu.

Bazi seyler bazi durumlar genellemelerin dısında.Sen eminsen cidden kimseyi inandirman gerekmiyor zaten :)
Kucucuk hareketler guclendikce daha iyi anlarsin.

Sende hareketli oldugun icin hiasetmemissindir canim.Daha cok yeni hissetmeye basladin ya ondan,her kipirdadigini hissetmezsin cok gerilince elini kolunu acinca flndir
Daha da sıkıştıkça hep hissedilecek yurusende,hareketli olsanda

benım dediğim de ilk hamilelikte cnm... 2. Hamileikte rahim dokuları gevşedi için daha erken hissedilebiliyr...

benım dediğim de ilk hamilelikte cnm... 2. Hamileikte rahim dokuları gevşedi için daha erken hissedilebiliyr...

Bana da her kadinda farkli dedi doktor . Ben ilk gebeligimde cok zayiftim daha erken hissettim. O korkunca hissettigim tekmeydi. Gayet de eminim cunku sonrasinda da bebek hareketi nasil olur bolca deneyimledim. Bu defa da 18 lerde hissetmeye basladim ve eminim.

Benim de aklıma geldi.Doktor erkek olduğu için başına gelmediği için mi acaba anlamıyor diyorum bazen.

Bnm yaramaz elını koyınca zaten komıldamayı kesıyo daha bunye alısamadı zatenn normal
buny

Kızlar ılactn kotu oldm bn bı oda var koltuk bar oraya gectm 15 20 dk takılaym

Yemesen daha iyi olur cnnm ben de var ve Dr um salam sucuk sosis çiğ köfte yeme ve çiğ ete dokunma dedi. Her ay toxoplazma testini yaptır dedi.
Iyi de bağışıklık varsa tekrar test yaptırmaya gerek yok ki
Benim senelerdir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…