2018 Ekim Anneleri

20+0 bugün ❤
Tam 20 bitti, yarılamış oldum :)
Yarın detaylı ultrason var.
İnşallah güzel haberler bekliyordur hepimizi❤

41 kere Masallahhhhhhh

Canım gözün aydın Allah bir avazda doğum yapıp yolu bitirdik dene bide nasip eylesin inşallah.. darısı hem bizlere hemde anne olmak isteyen hasret çeken tüm kadınlara olsun insallah

Ilk defa boyle oldu cnm ayakta oldm ıcın belkı hıssedemedım yada farkında olmadm aksam uzanıp dınlıcm acaba dahamı cok uyuyolar

Gobus bı anda fırladı benımde cnm bır ay oncesı dumduzdu ıkı uc kıloda bukaar oldu korktm
obus

Oylemı dıyosun cnm ya ınsan nekdr endıselenıyormus mınıcık yavruları ıcın annelık duygusu sanırom artık agar basmaya basladı
yle

Merhaba hanımlar..Nasılsınız?Şöyle yorumları okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım tek tek.(Malum bu hafta yazılı haftasıydı hazırlamasıydı okumasıydı derken epey sürdü,bi de Ramazan geldi elhamdulillah..)
Ben oruç tutamıyorum ne yazık ki Hem ilaç içiyorum hem de ilk hamileliktedir sorun oluşturan su kaybı durumundan dolayı dr yasakladı.Eşimde başımda sürekli zaten yedin demi diye :)

Çok güzel haberler var maşallah..Cinsiyetler netleşiyor..Bebişler burdayım diye sesleniyor..(ben sadece bi kere pıt pıt gibi hissettim bi kere de kayma gibi başka da tık yok).Kontrolüme de daha 9 gün var ..Aman sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil inş..

Kızlar ben bugun bıc pıtpıt hıssedemedım ya bıde karnımda hafıf agrı var karnımda endıselenıyorum
Canım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalım
Hareket konusunda da ( eğer cidden bunlar hareket ise ) biz hareket ettiğimiz zamanlar bebek içerde beşikteki gibi sallanıyormuş ve uykusu geliyormuş uyuyormuş.yatarken sallanmadığı için uyumuyormuş.o Yüzden en hareketli oldukları vakit genelde bizim derin uykuda olduğumuz vakitlermiş.İşte bu Yüzden bu yaramazlar geceleri ayakta kalıp nöbet tutturuyorlarmış doğunca anneye
Bu durumu anne karnında Alışkanlık haline getiriyorlarmış

Agrı bagırsaktanms cnm gectı o olaabılıt sımdı calısmayada baslayonca otururken hıssetmıyorum belkı farkında dglm su hagiftalarda zaten hareketlerı duzensız dımı ay bız gece uyanık kalalım barı

İnternette milyonlarca şey yazar. Hiç girip de kafanı bulandırma. Toplumun yarıya yakınında bu meret pozitif zaten. Benimki de pozitif mesela
Walla öyle ama ışte ilk gebelikte yapmadım ama allaha şükür ler olsun sağlıklı yani benden ona bulaşmamış değilmi çünkü doktor demişti aktif olursa doğumda emzirmeyle bulaşır aktif değilse bulasmaz ondan soruyorum yoksa benim.için önemli değil zaten

Canim ben çok takıntılıyım huyumu biliyorum mesela sabah bisey düşünüyorum onu kuruyorum:)

Rahatladim valla. Zeynep hanım benim ruh halini hissediyor olabilirmi ne zaman stresli olsam kendini belli ediyor şimdi de sağ tarafımdan karnıma tıkladı:) relax ol anne biraz cool takıl diyor bence :)

20+0 bugün ❤
Tam 20 bitti, yarılamış oldum :)
Yarın detaylı ultrason var.
İnşallah güzel haberler bekliyordur hepimizi❤
Iyi haberlerle dön insaallah canim
Şimdi ben 18+1 haftayım 18 bitmiş oluyor dimi yani 19 oluyor

Tesekkur ederim cnm bı bakayım netten

O zaman kendimce çözüm bulacağım canim geceleri uyumasam mi bak çocuğum şimdi gece doğunca uyuyacaksın mi desem :)
Zeynep akşam hareket ediyor birinde gündüz randevum vardı uyuyordu birinde acilde birinde de kendi doktorum da randevum vardı saat 23.00 gibi (benim doktorum gece yarısına kadar çalışıyor da) hareket ediyordu tamam dedim hapı yuttuk bu uyumayacak geceleri
Şimdi yıllarca bekleyince razıyım diyorum sen ve dlkkydlntpl kanama alanı görünce sizlere daha zor tabi. Amann sağlıklı olsunlar da

Mert ismini çok seviyorum ama eşimin akrabasında varmış. Buğra ismini 13yildir eşim istiyo. Emirin anlamı da çok güzel. Bakalım hangisi nasip olacak. Bebek arabasında çok marka ve seçenek var alanlardan ve kullananlardan tavsiye alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…