20+0 bugün ❤
Tam 20 bitti, yarılamış oldum :)
Yarın detaylı ultrason var.
İnşallah güzel haberler bekliyordur hepimizi❤
obusMaşallah canım.mn kangurular gibiyiz ahahahahha keseye bebeği alıp gidiyoruz..elinden tutup geleceğimiz güzel günleride nasip etsin Allah inşallah...
Canım beni.de aynıydı 3 gün önce çok şükür benimde normale dondu..Sağlık ocağında olmuştu normal bu zamanlarda arada bir olabilir dedi normalde hep böyle değilse sıkıntı olmaz mis..
Selam kuzum benimde pozitif çıkmıştı ikizlere bu gebelikde dr yapmadı 1 sene önceki testi baz aldı bağışıklığın var dedi ama sen yinede sosis salam suçun uzak dur dedi ama bana sor durdummu söylemesi ayıp sadece sucuk çok canım çekti arada çok pişirip yedim tabi benim bunyem bin şükür Allah 'a şimdilik bi sorun çıkmadı...
Bağışıklığı kazanmışsan kaybetmiyor mussun..yinede sosis salam bence alıp yeme cok-da sağlıklı değiller zaten kuzum ama kalbin rahat olsun dersen dr a bir sor bu benim yaşadıkların kuzum...
İnanki canım 2 gündür anlayamadigim şekilde hava sıcak geliyor istanbul dayım ama terliyorum resmen seninle aynı durumdayım..
Emir ve Mert bayıldım vallahi hangisi olursa olsun yavrunun ismi bereketinin vesilesi olsun inşallah..
Koyduğumuz isimlerin insanlar üzerinde Yaradan tarafından rızk için çok önemi varmış bir sohbette dinlemistim..
Birde bu hareket olayı bende fikrimi yazmak istedim ben hissetmiyorum belkide hissediyorum ama haberim yok yanlız sorarsanız hissetinmi diye hayır ama bunu sorun etmiyorum nasip de varsa Allah o güzel duyguyu yaşatır...
Hisseden arkadaşlarımada Maşallah diyorum olabilir her birimizin hissiyatı farklı kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız ona inanmak en güzeli bence ..
yleCabim dedigim gb yeni yeni hissetmeye basladigin icin her zaman hissrtmezsin baslarda.Simdi bide hareketlisin,ayaktaysanda etkiler.Boyle aktif olup yoruldukca karninda yorgunluk hissedebilirsin.
Evet genellemede belli haftalar var.
Tekme diye nitelendirebilecek hareketlerde zaman aliyor.
Ilk gebeligimde de 16.haftada hissettim.
Vucut yapisida etkiliyordur belki.
Ama baskasina hissedemez ya da şu haftada hissedebilir ancak demek bayaa sert olur :)
Sevindin canim icin rahatlamistir :)
Canım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalımKızlar ben bugun bıc pıtpıt hıssedemedım ya bıde karnımda hafıf agrı var karnımda endıselenıyorum
Agrı bagırsaktanms cnm gectı o olaabılıt sımdı calısmayada baslayonca otururken hıssetmıyorum belkı farkında dglm su hagiftalarda zaten hareketlerı duzensız dımı ay bız gece uyanık kalalım barıCanım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalım
Hareket konusunda da ( eğer cidden bunlar hareket ise ) biz hareket ettiğimiz zamanlar bebek içerde beşikteki gibi sallanıyormuş ve uykusu geliyormuş uyuyormuş.yatarken sallanmadığı için uyumuyormuş.o Yüzden en hareketli oldukları vakit genelde bizim derin uykuda olduğumuz vakitlermiş.İşte bu Yüzden bu yaramazlar geceleri ayakta kalıp nöbet tutturuyorlarmış doğunca anneye
Bu durumu anne karnında Alışkanlık haline getiriyorlarmış
Merhaba size özelden mesaj attım bakınKızlar ben bugun bıc pıtpıt hıssedemedım ya bıde karnımda hafıf agrı var karnımda endıselenıyorum
Kızlar ben bugun bıc pıtpıt hıssedemedım ya bıde karnımda hafıf agrı var karnımda endıselenıyorum
Walla öyle ama ışte ilk gebelikte yapmadım ama allaha şükür ler olsun sağlıklı yani benden ona bulaşmamış değilmi çünkü doktor demişti aktif olursa doğumda emzirmeyle bulaşır aktif değilse bulasmaz ondan soruyorum yoksa benim.için önemli değil zatenİnternette milyonlarca şey yazar. Hiç girip de kafanı bulandırma. Toplumun yarıya yakınında bu meret pozitif zaten. Benimki de pozitif mesela
Canim ben çok takıntılıyım huyumu biliyorum mesela sabah bisey düşünüyorum onu kuruyorum:)Maşallah canım.mn kangurular gibiyiz ahahahahha keseye bebeği alıp gidiyoruz..elinden tutup geleceğimiz güzel günleride nasip etsin Allah inşallah...
Canım beni.de aynıydı 3 gün önce çok şükür benimde normale dondu..Sağlık ocağında olmuştu normal bu zamanlarda arada bir olabilir dedi normalde hep böyle değilse sıkıntı olmaz mis..
Selam kuzum benimde pozitif çıkmıştı ikizlere bu gebelikde dr yapmadı 1 sene önceki testi baz aldı bağışıklığın var dedi ama sen yinede sosis salam suçun uzak dur dedi ama bana sor durdummu söylemesi ayıp sadece sucuk çok canım çekti arada çok pişirip yedim tabi benim bunyem bin şükür Allah 'a şimdilik bi sorun çıkmadı...
Bağışıklığı kazanmışsan kaybetmiyor mussun..yinede sosis salam bence alıp yeme cok-da sağlıklı değiller zaten kuzum ama kalbin rahat olsun dersen dr a bir sor bu benim yaşadıkların kuzum...
İnanki canım 2 gündür anlayamadigim şekilde hava sıcak geliyor istanbul dayım ama terliyorum resmen seninle aynı durumdayım..
Emir ve Mert bayıldım vallahi hangisi olursa olsun yavrunun ismi bereketinin vesilesi olsun inşallah..
Koyduğumuz isimlerin insanlar üzerinde Yaradan tarafından rızk için çok önemi varmış bir sohbette dinlemistim..
Birde bu hareket olayı bende fikrimi yazmak istedim ben hissetmiyorum belkide hissediyorum ama haberim yok yanlız sorarsanız hissetinmi diye hayır ama bunu sorun etmiyorum nasip de varsa Allah o güzel duyguyu yaşatır...
Hisseden arkadaşlarımada Maşallah diyorum olabilir her birimizin hissiyatı farklı kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız ona inanmak en güzeli bence ..
Rahatladim valla. Zeynep hanım benim ruh halini hissediyor olabilirmi ne zaman stresli olsam kendini belli ediyor şimdi de sağ tarafımdan karnıma tıkladı:) relax ol anne biraz cool takıl diyor bence :)Cabim dedigim gb yeni yeni hissetmeye basladigin icin her zaman hissrtmezsin baslarda.Simdi bide hareketlisin,ayaktaysanda etkiler.Boyle aktif olup yoruldukca karninda yorgunluk hissedebilirsin.
Evet genellemede belli haftalar var.
Tekme diye nitelendirebilecek hareketlerde zaman aliyor.
Ilk gebeligimde de 16.haftada hissettim.
Vucut yapisida etkiliyordur belki.
Ama baskasina hissedemez ya da şu haftada hissedebilir ancak demek bayaa sert olur :)
Sevindin canim icin rahatlamistir :)
Iyi haberlerle dön insaallah canim20+0 bugün ❤
Tam 20 bitti, yarılamış oldum :)
Yarın detaylı ultrason var.
İnşallah güzel haberler bekliyordur hepimizi❤
Tesekkur ederim cnm bı bakayım nettenİsim konusu cok zor :) içinde ğ gibi harfler gecen isimler koymamayı düsünüyorum ben yurt dısına cıkar ilerde bisey olur cocugun adını dogru yazıp okuyamazlar.Bebek arabası peg pregonun book 51 modelını aldık biz oturma alanları diğerleribe nazaran daha pamuklu kumasa sahipti birde ünitesiyle birlikte katlayıp bagaja koyma ımkanı var.Onun dısında concord bide mamas ın arabaları ıyı geldi bana
Sorma canım. Sırt üstü yatamıyorum, yan yatınca kaburgalarım çok agriyo ve batıyo ne yapsam kızlar?Ay komık geldı cok telefon tıtresımı gıbı ahahah nabıyo bu yaramazlar ıcerde
Alisveris listesi olsa keşke.Aynen, bilindik zorlanmayacak isimler iyi. Bi de bi başlık açsak alışverişlerde tavsiye alsak.
Teşekkürler cnm. Erkek anneleri sizler hangi ismi düşünüyorsunuz?Mert güzelmiş.. Tavsiyelerle ilgili başlık açtım. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nerileri-alinmasi-gerekenler-listesi.1073058/
Bnmde agrıyo arada kalkıyrm hata solda yatarken bacak arama bazen yastk koyuyrm sola yatmamız lazm cunkuSorma canım. Sırt üstü yatamıyorum, yan yatınca kaburgalarım çok agriyo ve batıyo ne yapsam kızlar?
O zaman kendimce çözüm bulacağım canim geceleri uyumasam mi bak çocuğum şimdi gece doğunca uyuyacaksın mi desem :)Canım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalım
Hareket konusunda da ( eğer cidden bunlar hareket ise ) biz hareket ettiğimiz zamanlar bebek içerde beşikteki gibi sallanıyormuş ve uykusu geliyormuş uyuyormuş.yatarken sallanmadığı için uyumuyormuş.o Yüzden en hareketli oldukları vakit genelde bizim derin uykuda olduğumuz vakitlermiş.İşte bu Yüzden bu yaramazlar geceleri ayakta kalıp nöbet tutturuyorlarmış doğunca anneye
Bu durumu anne karnında Alışkanlık haline getiriyorlarmış
Mert ismini çok seviyorum ama eşimin akrabasında varmış. Buğra ismini 13yildir eşim istiyo. Emirin anlamı da çok güzel. Bakalım hangisi nasip olacak. Bebek arabasında çok marka ve seçenek var alanlardan ve kullananlardan tavsiye alayimHer krem nemlendirme yapmaz.Burun onemli.Daha cok yorabilir canim.
Ya sadece nemlendirme icin Nazalnem kullanabilirsin ya da doktorun sprey vs verecektir.Onlarinda dozlulari cok sık kullanildiginda bagimlilik hapar aklinda olsun.
Zaten alerjin varsa bu mevsimlerde ilaclarin olmali
Gobiste cok tatli olmus masallah ❤☆
Buarada daha fazla yanda ya da arkaya dogru hissediyorsan titresimleri bagirsak hareketleri olabilir cunku artik onlarinda yeri bayaa degisti :))))
Mert diyorum ben :)
Bebek arabasi icinde anakucaginda sonra kullanilacak parca ile tamamen katlanmasi cok buyuk kolaylik aklinda olsun derim
Güzel isim cnm hayırli olsun. Stokke bana çok pahalı geldi ama çok iyi marka..İsimlerin hepsi güzel bizde karar veremedik ilk isim metin ama 2. İsim karar veremedik henüz :) biz bebek arabası stokke aldık baya rahat kullanışlı ve yüksek anne hizasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?