2018 Ekim Anneleri

Yunus dedı benımkı de guzel ısım bende sevdım ıns yunus olcak kucuk balıkımız

Saglikla dogsun Çınar :))

Evet sallanma hızını Kademeli olarak azaltmak çok mantıklı

Bu arada bişey sorcam bazıları saklanmayan Beşik tercih ediyo sallanmadan uyuması zor olmaz mi

Kız ne mozarti ilahi süpersin....

Benim tamamen kişisel fikrim şu yo de kimseyi kırmak üzmek için yazmıyorum inancım bu yönde bu yüzden..
Ağrı sizi kuruntu vesvese her olumsuz durumda Allah dan yardım istiyor şifa dilenirken bebeği rahatlatmak için tek tercihim ilahi yada Kur-an dan kesitler olurdu yada ninni ..

Yunus dedı benımkı de guzel ısım bende sevdım ıns yunus olcak kucuk balıkımız

Canım yunus ismi okadar güzel bir isimli hem kalp güzelliği hemde yüz güzelliği Kur-an da geven isim .. Maşallah çok güzel isim

Benim kızın ismi nasipse Erva olucak inşallah.. 2. Adıda tabiki zeynep

Ahh o ilk zamanlar :) beklentini cok yuksek tutma canim ilk aylar zor.Surekli emzirmekle gecebiliyor.Yaz cikarsa bahtina :))))
Muzik hepsi icin gecerli canim alisir hatta cok destek saglar,fakat klasik muzigin bazi yararlari daha var arastirirsin.
Cok ilginctir ama benim hamileyken cok sık dinledigim bi sarkiyi kizim sonradan duydugunda cok ilginc bi tepki vermisti.Hala da cok seveerr❤

Evet sallanma hızını Kademeli olarak azaltmak çok mantıklı

Bu arada bişey sorcam bazıları saklanmayan Beşik tercih ediyo sallanmadan uyuması zor olmaz mi

Ben kizimdada sallanmayan almistim canim.
Bunda da sallanmayan almayi dusunmuyorum.
Hatta kizimi ayakta flnda sallamadim.
Bazen toto pispislemek,sirt ovusturmak vs uyku zamanlarini zamanla birbirinizi daha cok tanidikca oturtursunuz.
Herkesin kendi secimi :)
Biraz zaman gecince tabii,ilk dogdugunda emerken yorulup uyuyup kalabiliyorlar,huysuzluklar ayti olabiliyor ne yaparsan yap uyumuyor bazen vs :)))
Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4.trimester olarak gecer.Bi arastir istersen hic gozune carpmadiysa Bayaa fikir olur.Sana yakin hissetmek isteyecektir.

Evet cnm ıns ısmınr yakısır olurlar kuranda gecmesı guzel geldı bızede zeynep ısmını cok begenıyorum ben de

Kızlar karnımın sag tarafı daha sert soldan hareketlerde arada ordam gelıyo acaba bebek ordamı

Kuran da dinletmek istiyorum tabiki kendim yüksek sesle yasin de okuyayım diyodum da kalıyo hep.Yarın bir adım atayım tembel tembel oturmayayım :)

Önceki beşiği kullanmayacaksın yani...zamanla tanıcaz inş..kucağa alışma durumu var bi de dimi..naparsan yap uyumaz kucak ister belkide bazen

Önceki beşiği kullanmayacaksın yani...zamanla tanıcaz inş..kucağa alışma durumu var bi de dimi..naparsan yap uyumaz kucak ister belkide bazen

Yanlis yazmisim ama yine sallanan almayacam :)
Evet eskiyi kullanmayacam o biraz farkliydi kendimiz yaptirmistik.Sonra daha da degisti yeni almam lazim :)
Kucaga alismak diye bisy yok bence,ben cok fazla masum bakiyorda olabilirim olaya :)))).
Bebek dogal olarak annede sakinlesiyor.Ilk aylar ozellikle.
Sonra donem donem yine bu durumlar olabiliyor.
Alistirmak tabii var da o biraz daha uyuyunca,farkli durumlarda vs hani.Zamanla oturuyor.Ama her seni istemesi,aglamasi vs bu demek degil tabii.
Kitap fln okuyorsan boyle onemli seylerin altini ciz canim dogumdan sonra daha da lazim olabilir.
Ama butun genellemeler,teoriler vs bilinmesi guzel ama kaliplasmamak lazim.Her ailenin aliskalikalri,duzeni,dinamikleri farkli.

Yeter ki saplıcakla gelsin kuzucuk. Kucaktan indirmek istemem bile ama karşı komşumun 8 aylık bebeği uyumadığı her an kucak istiyor gündüzleri ona bakan komşunun da kucağından inmiyor yetet ki kucak olsun ona :)
Evet bence bebekler bizi kalıba sokacaklardır :)

Benim toxoplazma testinde ikisi de negatifti
Haa o zaman bağışıklığın yok canim benim igg pozitif

ya yerim erkek için hiç güzel bisey yok ya pantolon tısort pijama içimde patladı butun cicili bicili seyler
Kız reyonu çok renkli daha da alacaktım durdurdum kendimi. Maaşım bu hanımefendiye gidiyor
Sağol canim. Az önce moralim bozuktu kıpırdadı o hareketi hissedince dünya değişiyor bir o birde ben var gibi oluyor hemen moralim düzeliyor

Cok sukur ku kanama alanı gectı ıns bıdaha olmaz
Olmayacak canim Allahın izni ile rahat ol

Yaaa cok tatlı :) saglıkla gıysın cnm oglustan sonra sanırım bıtanede kız ıstıcem saglıklı olsunlarda gercı
Bende yaşım büyük ama Allah nasip etsin bir evlat daha isterim bu sağlıkla doğsun da insaallah. O da erkek olursa papyonlu takımlar alirim ona da :)
Bende sarışın olur mu merak ediyorum. Eşim esmer ben kumralim ama kardeşim sarışın eşimin babası da sarışın dedem teyzem hep sarışın:)

Çok güzeller güle güle kullansın prenses bende her çıktığımda alıyorum birşeyler bianda almak çok zor oluyor yavaş yavaş alıyorum bende
Teşekkür ederim canim. Bende hepsi birden birikmesin düşüncesindeyim sağlıkla giysinler miniklerimiz insaallah
Hemen mozart dinliyoruz :) denemekte fayda var canim mozart beni bile sakinleştiriyor

Kızlar karnımın sag tarafı daha sert soldan hareketlerde arada ordam gelıyo acaba bebek ordamı
Canım benim bebiş sağda . Sağ taraf sol yarafa göre hep daha şişti. Bir de sertlikler hep sağda oluyordu. En son doktor ultrasonu sağa tutunca anladım ki gerçekten de sağdaymış yanılmamışım

Iste tam dönüm noktalari var,atak dönemleri var mesela.
O isteklerinin altinda hep bisy yatiyor aslinda.Yesin,icsin,uyusundan cok öte cocuk yetistirmek.
Kucucukler,gece uyanip anne yanina gitmek bile ne masumdur aslinda dusununce.Hele bebekken dusunsene,anne=guven.
Ve çağ gereği cogu cocuğa annesi degil baskasi bakmak zorunda oluyor.Bunlar bile hepsi icin farkli deneyimler.
Aynen dedigin gb bicok sey var.Ve bebekler ailelerine bence cok sey ögretiyor Yeter ki gormek,bebek cocuk deyip gecmemek lazim❤

Aklımda olsun bu markalar. Sadece puset yeterli olur mu? Araba var bizde toplu tasima mecbur kalmadıkça kullanmam heralde. Ah babamız biraz ilgilense heyecanlansa. 4.gebeligim olmasına rağmen yıllarca beklememize rağmen nerdeyse tek başıma seviyorum karnımı. Hiç sevindiğini görmedim gebelik haberinde cinsiyetinde insan bir sarılır tebrik eder sevinir ama yok. Geçen muayene sonrası sordum ne hissettin heyecanlandin mi diye. Verdiği cevap ilk kez mi görüyoruz sacmalama.. cinsiyetini ben çok merak ediyordum ee 8yil dile kolay. Eşim öğrenmeyelim herşeyi kontrol etmeye çalışma dedi. Kipirtisinda diyorum bak hareket ediyor diye bazen bakiyo bazen bakmıyor. Öyle ilgisiz geçiyor bizim. Çok üzülüyorum ne hayaller kurmustum oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…