- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yunus dedı benımkı de guzel ısım bende sevdım ıns yunus olcak kucuk balıkımızEşim isim konusunda pek hevesli,bana bırakmıyor :) hamile haberini verdiğim gün direkt sanki kız olacakmış gibi zeynep olsun dedi adi,erkek olduğu söylenince de Çınar..Aslında Çınar ismi ilj benim ağzımdan çıktı sonradan emir ya da Yiğit olsun dedim yok her dediğim isme bir kulp takıyor Çınar da Çınar diye tutturdu :) yattığı yerden Çınar,çınarım yavrum Napıyosun dşye sesleniyo,şifrelerini Çınar123 olarak değiştirdi filan :)hadi Kırma beni Çınar olsun adi dedi bi keresinde de . iyice baskı oluştu Üzerimde sanırım Çınar olarak kalacak.
Saglikla dogsun Çınar :))Eşim isim konusunda pek hevesli,bana bırakmıyor :) hamile haberini verdiğim gün direkt sanki kız olacakmış gibi zeynep olsun dedi adi,erkek olduğu söylenince de Çınar..Aslında Çınar ismi ilj benim ağzımdan çıktı sonradan emir ya da Yiğit olsun dedim yok her dediğim isme bir kulp takıyor Çınar da Çınar diye tutturdu :) yattığı yerden Çınar,çınarım yavrum Napıyosun dşye sesleniyo,şifrelerini Çınar123 olarak değiştirdi filan :)hadi Kırma beni Çınar olsun adi dedi bi keresinde de . iyice baskı oluştu Üzerimde sanırım Çınar olarak kalacak.
Saglikla dogsun Yunus :))Yunus dedı benımkı de guzel ısım bende sevdım ıns yunus olcak kucuk balıkımız
Evet sallanma hızını Kademeli olarak azaltmak çok mantıklıAmiiiiin insallahh❤Rabbim eksikligini gostermesin en hayirli zamanda,isteyenlerinde umutlari gonulleri kirilmadan olsun insallah❤
Olmaz miii..
Allah insanin icine veriyor sanki,dokununca bile seviyormus gb :) bisy yesek ona da iyi olsun diye geciyor akildan :)))
Aynen tam da bu aliskanliklar digduktan sonra yavas hareketlerle gayet yumusak salaninca uyuyorlar.Iste sonrasida annelere kalmis hizi arttirmadan azaltarak yeni duzenler kurmak :)
Hissediyorlar canim..
Dogduktan sonra tamamen aliyor hislerini.
Sevmedigin bi yere git durmaz mesela :) kafan rahat olunca o da iyi olur.
Doldurdugun haftayi soyluyorsun.
Evet 18 haftaliksin +1 olan girdigin hafta.
Benim mesela tam 20 haftalik,yarin 20+1 olacam 21'i doldurmaya baslamis oluyoruz.
Ama her zaman doldurdugundan sayilor aklinda olsun :)
Gule gule guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah❤ ne guzelleeeeeer
Buğra o zaman bence babasininda gonlu olsun :)
Bebek arabasini en iyisi yok aslinda oyle dusun canim.Arac mi kullanacaksin,toplu tasima cok kullanacak misin? Herseyi dusun.
Dedigim gb 6-7 aydan sonra anakucagi kismi ciktiktan sonra asıl iş başlıyor,hele yuruyunce.Canta,cocuk,araba vs derken :)
En guzeli bu buyuk halinin baston olmasi ama o da bi tercih.
Bende ilk kizimda ABC Design 3 Tec kullandim.Sonra Baby2Go Pinna Deluxe cok kullandim baston,tam benlik bi baston :)))
Kucuge simdi araba almayacam.Sling'te var ilk kizimdan onda da cok kullanmistim simdide severse bebis onunla kışı atlatiriz :) sonrasi baston :)))
Aminnnn canım çok Sağol :) adıyla doğsunlar yaşasınlar inşallah :)Saglikla dogsun Çınar :))
alisveris listesi konusu açtım .isterseniz sizde takip edinAminnnn canım çok Sağol :) adıyla doğsunlar yaşasınlar inşallah :)
Ben de sanki heyecandan uyuyamam gibi geliyor :) Evet riskli gebelik geçiren,badireler atlatan biri olarak sanırım şikayet etmem pek yaşamak lazım. Ama şöyle bişey var zaten geceleri uyanmasalar bile uyandırıp emzirmek gerekir gerekmez mi ilk zamanlar.İnşallah değişikliklere çabucak ayak uyduran akıllı bebekler olurlar :)
Bu arada bişey daha öğrendim.Anne karnında Mozart filan dinletirsek doğduklarında bu Müziğe Aşina oluyorlarmış ve uyuyorlarmış.
Yunus dedı benımkı de guzel ısım bende sevdım ıns yunus olcak kucuk balıkımız
Ben de sanki heyecandan uyuyamam gibi geliyor :) Evet riskli gebelik geçiren,badireler atlatan biri olarak sanırım şikayet etmem pek yaşamak lazım. Ama şöyle bişey var zaten geceleri uyanmasalar bile uyandırıp emzirmek gerekir gerekmez mi ilk zamanlar.İnşallah değişikliklere çabucak ayak uyduran akıllı bebekler olurlar :)
Bu arada bişey daha öğrendim.Anne karnında Mozart filan dinletirsek doğduklarında bu Müziğe Aşina oluyorlarmış ve uyuyorlarmış.
Evet sallanma hızını Kademeli olarak azaltmak çok mantıklı
Bu arada bişey sorcam bazıları saklanmayan Beşik tercih ediyo sallanmadan uyuması zor olmaz mi
Evet cnm ıns ısmınr yakısır olurlar kuranda gecmesı guzel geldı bızede zeynep ısmını cok begenıyorum ben deKız ne mozarti ilahi süpersin....
Benim tamamen kişisel fikrim şu yo de kimseyi kırmak üzmek için yazmıyorum inancım bu yönde bu yüzden..
Ağrı sizi kuruntu vesvese her olumsuz durumda Allah dan yardım istiyor şifa dilenirken bebeği rahatlatmak için tek tercihim ilahi yada Kur-an dan kesitler olurdu yada ninni ..
Canım yunus ismi okadar güzel bir isimli hem kalp güzelliği hemde yüz güzelliği Kur-an da geven isim .. Maşallah çok güzel isim
Benim kızın ismi nasipse Erva olucak inşallah.. 2. Adıda tabiki zeynep
Kuran da dinletmek istiyorum tabiki kendim yüksek sesle yasin de okuyayım diyodum da kalıyo hep.Yarın bir adım atayım tembel tembel oturmayayım :)Kız ne mozarti ilahi süpersin....
Benim tamamen kişisel fikrim şu yo de kimseyi kırmak üzmek için yazmıyorum inancım bu yönde bu yüzden..
Ağrı sizi kuruntu vesvese her olumsuz durumda Allah dan yardım istiyor şifa dilenirken bebeği rahatlatmak için tek tercihim ilahi yada Kur-an dan kesitler olurdu yada ninni ..
Canım yunus ismi okadar güzel bir isimli hem kalp güzelliği hemde yüz güzelliği Kur-an da geven isim .. Maşallah çok güzel isim
Benim kızın ismi nasipse Erva olucak inşallah.. 2. Adıda tabiki zeynep
Önceki beşiği kullanmayacaksın yani...zamanla tanıcaz inş..kucağa alışma durumu var bi de dimi..naparsan yap uyumaz kucak ister belkide bazenAhh o ilk zamanlar :) beklentini cok yuksek tutma canim ilk aylar zor.Surekli emzirmekle gecebiliyor.Yaz cikarsa bahtina :))))
Muzik hepsi icin gecerli canim alisir hatta cok destek saglar,fakat klasik muzigin bazi yararlari daha vararastirirsin.
Cok ilginctir ama benim hamileyken cok sık dinledigim bi sarkiyi kizim sonradan duydugunda cok ilginc bi tepki vermisti.Hala da cok seveerr❤
Ben kizimdada sallanmayan almistim canim.
Bunda da sallanmayan almayi dusunmuyorum.
Hatta kizimi ayakta flnda sallamadim.
Bazen toto pispislemek,sirt ovusturmak vs uyku zamanlarini zamanla birbirinizi daha cok tanidikca oturtursunuz.
Herkesin kendi secimi :)
Biraz zaman gecince tabii,ilk dogdugunda emerken yorulup uyuyup kalabiliyorlar,huysuzluklar ayti olabiliyor ne yaparsan yap uyumuyor bazen vs :)))
Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4.trimester olarak gecer.Bi arastir istersen hic gozune carpmadiysaBayaa fikir olur.Sana yakin hissetmek isteyecektir.
Önceki beşiği kullanmayacaksın yani...zamanla tanıcaz inş..kucağa alışma durumu var bi de dimi..naparsan yap uyumaz kucak ister belkide bazen
Yeter ki saplıcakla gelsin kuzucuk. Kucaktan indirmek istemem bile ama karşı komşumun 8 aylık bebeği uyumadığı her an kucak istiyor gündüzleri ona bakan komşunun da kucağından inmiyor yetet ki kucak olsun ona :)Yanlis yazmisim ama yine sallanan almayacam :)
Evet eskiyi kullanmayacam o biraz farkliydi kendimiz yaptirmistik.Sonra daha da degisti yeni almam lazim :)
Kucaga alismak diye bisy yok bence,ben cok fazla masum bakiyorda olabilirim olaya :)))).
Bebek dogal olarak annede sakinlesiyor.Ilk aylar ozellikle.
Sonra donem donem yine bu durumlar olabiliyor.
Alistirmak tabii var da o biraz daha uyuyunca,farkli durumlarda vs hani.Zamanla oturuyor.Ama her seni istemesi,aglamasi vs bu demek degil tabii.
Kitap fln okuyorsan boyle onemli seylerin altini ciz canim dogumdan sonra daha da lazim olabilir.
Ama butun genellemeler,teoriler vs bilinmesi guzel ama kaliplasmamak lazim.Her ailenin aliskalikalri,duzeni,dinamikleri farkli.
Haa o zaman bağışıklığın yok canim benim igg pozitifBenim toxoplazma testinde ikisi de negatifti
Kız reyonu çok renkli daha da alacaktım durdurdum kendimi. Maaşım bu hanımefendiye gidiyorya yerim erkek için hiç güzel bisey yok ya pantolon tısort pijama içimde patladı butun cicili bicili seyler
Sağol canim. Az önce moralim bozuktu kıpırdadı o hareketi hissedince dünya değişiyor bir o birde ben var gibi oluyor hemen moralim düzeliyorAmiiiiin insallahh❤Rabbim eksikligini gostermesin en hayirli zamanda,isteyenlerinde umutlari gonulleri kirilmadan olsun insallah❤
Olmaz miii..
Allah insanin icine veriyor sanki,dokununca bile seviyormus gb :) bisy yesek ona da iyi olsun diye geciyor akildan :)))
Aynen tam da bu aliskanliklar digduktan sonra yavas hareketlerle gayet yumusak salaninca uyuyorlar.Iste sonrasida annelere kalmis hizi arttirmadan azaltarak yeni duzenler kurmak :)
Hissediyorlar canim..
Benim mesela tam 20 haftalik,yarin 20+1 olacam 21'i doldurmaya baslamis oluyoruz.
Bebek arabasini en iyisi yok aslinda oyle dusun canim.Arac mi kullanacaksin,toplu tasima cok kullanacak misin? Herseyi dusun.
Dedigim gb 6-7 aydan sonra anakucagi kismi ciktiktan sonra asıl iş başlıyor,hele yuruyunce.Canta,cocuk,araba vs derken :)
Bende ilk kizimda ABC Design 3 Tec kullandim.Sonra Baby2Go Pinna Deluxe cok kullandim baston,tam benlik bi baston :)))
Kucuge simdi araba almayacam.Sling'te var ilk kizimdan onda da cok kullanmistim simdide severse bebis onunla kışı atlatiriz :) sonrasi baston :)))
Olmayacak canim Allahın izni ile rahat olCok sukur ku kanama alanı gectı ıns bıdaha olmaz
Bende yaşım büyük ama Allah nasip etsin bir evlat daha isterim bu sağlıkla doğsun da insaallah. O da erkek olursa papyonlu takımlar alirim ona da :)Yaaa cok tatlı :) saglıkla gıysın cnm oglustan sonra sanırım bıtanede kız ıstıcem saglıklı olsunlarda gercı
Bende sarışın olur mu merak ediyorum. Eşim esmer ben kumralim ama kardeşim sarışın eşimin babası da sarışın dedem teyzem hep sarışın:)Ya canım çok güzeller Allah bunlar gibi nicelerini alıp giydirmeli nasip etsin cümlemize inşallah.. kızlar çok süslü olcak saçları nasıl olcak acaba en çok merak etiğin bu vallahi benim eşim kızıl havuç gibi ben ise esmerim sardı beni tatlı bir heycan vallahi ...
Etekler elbiseler ayakkabılar ayyy tokalar hepsi tullu pullu boncuklu Allah ım ne güzel heycan bunlar şükürler olsun hepimize bunu yaşatıyor....
ARABA nasıl almalıyız hanımlar en önemli si bu gibi geliyor bana ama fiyat lar çok uçuk evet yavrularımız için değer ama yazık günah fazla gereksiz masrafa da demeden geçemiyorum..
Teşekkür ederim canim. Bende hepsi birden birikmesin düşüncesindeyim sağlıkla giysinler miniklerimiz insaallahÇok güzeller güle güle kullansın prensesbende her çıktığımda alıyorum birşeyler bianda almak çok zor oluyor yavaş yavaş alıyorum bende
Hemen mozart dinliyoruz :) denemekte fayda var canim mozart beni bile sakinleştiriyorBen de sanki heyecandan uyuyamam gibi geliyor :) Evet riskli gebelik geçiren,badireler atlatan biri olarak sanırım şikayet etmem pek yaşamak lazım. Ama şöyle bişey var zaten geceleri uyanmasalar bile uyandırıp emzirmek gerekir gerekmez mi ilk zamanlar.İnşallah değişikliklere çabucak ayak uyduran akıllı bebekler olurlar :)
Canım benim bebiş sağda . Sağ taraf sol yarafa göre hep daha şişti. Bir de sertlikler hep sağda oluyordu. En son doktor ultrasonu sağa tutunca anladım ki gerçekten de sağdaymış yanılmamışımKızlar karnımın sag tarafı daha sert soldan hareketlerde arada ordam gelıyo acaba bebek ordamı
Yeter ki saplıcakla gelsin kuzucuk. Kucaktan indirmek istemem bile ama karşı komşumun 8 aylık bebeği uyumadığı her an kucak istiyor gündüzleri ona bakan komşunun da kucağından inmiyor yetet ki kucak olsun ona :)
Evet bence bebekler bizi kalıba sokacaklardır :)
Aklımda olsun bu markalar. Sadece puset yeterli olur mu? Araba var bizde toplu tasima mecbur kalmadıkça kullanmam heralde. Ah babamız biraz ilgilense heyecanlansa. 4.gebeligim olmasına rağmen yıllarca beklememize rağmen nerdeyse tek başıma seviyorum karnımı. Hiç sevindiğini görmedim gebelik haberinde cinsiyetinde insan bir sarılır tebrik eder sevinir ama yok. Geçen muayene sonrası sordum ne hissettin heyecanlandin mi diye. Verdiği cevap ilk kez mi görüyoruz sacmalama.. cinsiyetini ben çok merak ediyordum ee 8yil dile kolay. Eşim öğrenmeyelim herşeyi kontrol etmeye çalışma dedi. Kipirtisinda diyorum bak hareket ediyor diye bazen bakiyo bazen bakmıyor. Öyle ilgisiz geçiyor bizim. Çok üzülüyorum ne hayaller kurmustum oysakiAmiiiiin insallahh❤Rabbim eksikligini gostermesin en hayirli zamanda,isteyenlerinde umutlari gonulleri kirilmadan olsun insallah❤
Olmaz miii..
Hissediyorlar canim..
Tamam canım bı bakayimben baslik actim sabah. takip edebilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nerileri-alinmasi-gerekenler-listesi.1073058/
Daha alışverişe çıkmadım çıkınca bakayım.Hamıle yastıkları varmıs onlardn almak lazm :) heryerıme yastık koyar oldm bende gece ıyurken gobek yuzustuye donmeson dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?