2018 Ekim Anneleri

Tesekkur ederim hepimizin evladı hayırla bereketiyle sağlıkla huzurla gelsin inşallah

Haklısın cnm geceleri uyandığımda elimi karnıma koydugumda baya hissediyorum

41 kere Masallahhhhhhh

Canım gözün aydın Allah bir avazda doğum yapıp yolu bitirdik dene bide nasip eylesin inşallah.. darısı hem bizlere hemde anne olmak isteyen hasret çeken tüm kadınlara olsun insallah

Amiiiiin insallahh❤Rabbim eksikligini gostermesin en hayirli zamanda,isteyenlerinde umutlari gonulleri kirilmadan olsun insallah❤

Oylemı dıyosun cnm ya ınsan nekdr endıselenıyormus mınıcık yavruları ıcın annelık duygusu sanırom artık agar basmaya basladı

yle

Olmaz miii..
Allah insanin icine veriyor sanki,dokununca bile seviyormus gb :) bisy yesek ona da iyi olsun diye geciyor akildan :)))

Aynen tam da bu aliskanliklar digduktan sonra yavas hareketlerle gayet yumusak salaninca uyuyorlar.Iste sonrasida annelere kalmis hizi arttirmadan azaltarak yeni duzenler kurmak :)

Hissediyorlar canim..
Dogduktan sonra tamamen aliyor hislerini.
Sevmedigin bi yere git durmaz mesela :) kafan rahat olunca o da iyi olur.

Doldurdugun haftayi soyluyorsun.
Evet 18 haftaliksin +1 olan girdigin hafta.
Benim mesela tam 20 haftalik,yarin 20+1 olacam 21'i doldurmaya baslamis oluyoruz.
Ama her zaman doldurdugundan sayilor aklinda olsun :)

Zeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin

Gule gule guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah❤ ne guzelleeeeeer

Buğra o zaman bence babasininda gonlu olsun :)
Bebek arabasini en iyisi yok aslinda oyle dusun canim.Arac mi kullanacaksin,toplu tasima cok kullanacak misin? Herseyi dusun.
Dedigim gb 6-7 aydan sonra anakucagi kismi ciktiktan sonra asıl iş başlıyor,hele yuruyunce.Canta,cocuk,araba vs derken :)
En guzeli bu buyuk halinin baston olmasi ama o da bi tercih.
Bende ilk kizimda ABC Design 3 Tec kullandim.Sonra Baby2Go Pinna Deluxe cok kullandim baston,tam benlik bi baston :)))
Kucuge simdi araba almayacam.Sling'te var ilk kizimdan onda da cok kullanmistim simdide severse bebis onunla kışı atlatiriz :) sonrasi baston :)))

Cok sukur ku kanama alanı gectı ıns bıdaha olmaz

Sorf hareket etsn dıye elma yedım ettı bıkac pıtpıt da olsa dayanamadı elmaya :)

Zeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin

Ya canım çok güzeller Allah bunlar gibi nicelerini alıp giydirmeli nasip etsin cümlemize inşallah.. kızlar çok süslü olcak saçları nasıl olcak acaba en çok merak etiğin bu vallahi benim eşim kızıl havuç gibi ben ise esmerim sardı beni tatlı bir heycan vallahi ...

Etekler elbiseler ayakkabılar ayyy tokalar hepsi tullu pullu boncuklu Allah ım ne güzel heycan bunlar şükürler olsun hepimize bunu yaşatıyor....

ARABA nasıl almalıyız hanımlar en önemli si bu gibi geliyor bana ama fiyat lar çok uçuk evet yavrularımız için değer ama yazık günah fazla gereksiz masrafa da demeden geçemiyorum..

Teşekkürler cnm. Erkek anneleri sizler hangi ismi düşünüyorsunuz?
Eşim isim konusunda pek hevesli,bana bırakmıyor :) hamile haberini verdiğim gün direkt sanki kız olacakmış gibi zeynep olsun dedi adi,erkek olduğu söylenince de Çınar..Aslında Çınar ismi ilj benim ağzımdan çıktı sonradan emir ya da Yiğit olsun dedim yok her dediğim isme bir kulp takıyor Çınar da Çınar diye tutturdu :) yattığı yerden Çınar,çınarım yavrum Napıyosun dşye sesleniyo,şifrelerini Çınar123 olarak değiştirdi filan :)hadi Kırma beni Çınar olsun adi dedi bi keresinde de . iyice baskı oluştu Üzerimde sanırım Çınar olarak kalacak.

Ben de sanki heyecandan uyuyamam gibi geliyor :) Evet riskli gebelik geçiren,badireler atlatan biri olarak sanırım şikayet etmem pek yaşamak lazım. Ama şöyle bişey var zaten geceleri uyanmasalar bile uyandırıp emzirmek gerekir gerekmez mi ilk zamanlar.İnşallah değişikliklere çabucak ayak uyduran akıllı bebekler olurlar :)

Bu arada bişey daha öğrendim.Anne karnında Mozart filan dinletirsek doğduklarında bu Müziğe Aşina oluyorlarmış ve uyuyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…