Teşekkürler cnmBen de Mert diyorum
Doktorum söyledi cnmIyi de bağışıklık varsa tekrar test yaptırmaya gerek yok ki
Benim senelerdir var
Benim toxoplazma testinde ikisi de negatiftiCanim bi daha test yaptırsam mi igm pozitif olduysa sonradan
Tesekkur ederim hepimizin evladı hayırla bereketiyle sağlıkla huzurla gelsin inşallahMaşallah canım.mn kangurular gibiyiz ahahahahha keseye bebeği alıp gidiyoruz..elinden tutup geleceğimiz güzel günleride nasip etsin Allah inşallah...
Canım beni.de aynıydı 3 gün önce çok şükür benimde normale dondu..Sağlık ocağında olmuştu normal bu zamanlarda arada bir olabilir dedi normalde hep böyle değilse sıkıntı olmaz mis..
Selam kuzum benimde pozitif çıkmıştı ikizlere bu gebelikde dr yapmadı 1 sene önceki testi baz aldı bağışıklığın var dedi ama sen yinede sosis salam suçun uzak dur dedi ama bana sor durdummu söylemesi ayıp sadece sucuk çok canım çekti arada çok pişirip yedim tabi benim bunyem bin şükür Allah 'a şimdilik bi sorun çıkmadı...
Bağışıklığı kazanmışsan kaybetmiyor mussun..yinede sosis salam bence alıp yeme cok-da sağlıklı değiller zaten kuzum ama kalbin rahat olsun dersen dr a bir sor bu benim yaşadıkların kuzum...
İnanki canım 2 gündür anlayamadigim şekilde hava sıcak geliyor istanbul dayım ama terliyorum resmen seninle aynı durumdayım..
Emir ve Mert bayıldım vallahi hangisi olursa olsun yavrunun ismi bereketinin vesilesi olsun inşallah..
Koyduğumuz isimlerin insanlar üzerinde Yaradan tarafından rızk için çok önemi varmış bir sohbette dinlemistim..
Birde bu hareket olayı bende fikrimi yazmak istedim ben hissetmiyorum belkide hissediyorum ama haberim yok yanlız sorarsanız hissetinmi diye hayır ama bunu sorun etmiyorum nasip de varsa Allah o güzel duyguyu yaşatır...
Hisseden arkadaşlarımada Maşallah diyorum olabilir her birimizin hissiyatı farklı kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız ona inanmak en güzeli bence ..
Gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel20+0 bugün ❤
Tam 20 bitti, yarılamış oldum :)
Yarın detaylı ultrason var.
İnşallah güzel haberler bekliyordur hepimizi❤
ya yerim erkek için hiç güzel bisey yok ya pantolon tısort pijama içimde patladı butun cicili bicili seylerZeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin
Haklısın cnm geceleri uyandığımda elimi karnıma koydugumda baya hissediyorumCanım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalım
Hareket konusunda da ( eğer cidden bunlar hareket ise ) biz hareket ettiğimiz zamanlar bebek içerde beşikteki gibi sallanıyormuş ve uykusu geliyormuş uyuyormuş.yatarken sallanmadığı için uyumuyormuş.o Yüzden en hareketli oldukları vakit genelde bizim derin uykuda olduğumuz vakitlermiş.İşte bu Yüzden bu yaramazlar geceleri ayakta kalıp nöbet tutturuyorlarmış doğunca anneye
Bu durumu anne karnında Alışkanlık haline getiriyorlarmış
41 kere Masallahhhhhhh
Canım gözün aydın Allah bir avazda doğum yapıp yolu bitirdik dene bide nasip eylesin inşallah.. darısı hem bizlere hemde anne olmak isteyen hasret çeken tüm kadınlara olsun insallah
Oylemı dıyosun cnm ya ınsan nekdr endıselenıyormus mınıcık yavruları ıcın annelık duygusu sanırom artık agar basmaya basladı
yle
Canım karın ağrını bilmem ya bişey olursa korkusuyla psikolojiktir belki ya da Bağırsak ile alakalı da olabilir olumlu bakalım
Hareket konusunda da ( eğer cidden bunlar hareket ise ) biz hareket ettiğimiz zamanlar bebek içerde beşikteki gibi sallanıyormuş ve uykusu geliyormuş uyuyormuş.yatarken sallanmadığı için uyumuyormuş.o Yüzden en hareketli oldukları vakit genelde bizim derin uykuda olduğumuz vakitlermiş.İşte bu Yüzden bu yaramazlar geceleri ayakta kalıp nöbet tutturuyorlarmış doğunca anneye
Bu durumu anne karnında Alışkanlık haline getiriyorlarmış
Canim ben çok takıntılıyım huyumu biliyorum mesela sabah bisey düşünüyorum onu kuruyorum:)
Rahatladim valla. Zeynep hanım benim ruh halini hissediyor olabilirmi ne zaman stresli olsam kendini belli ediyor şimdi de sağ tarafımdan karnıma tıkladı:) relax ol anne biraz cool takıl diyor bence :)
Iyi haberlerle dön insaallah canim
Şimdi ben 18+1 haftayım 18 bitmiş oluyor dimi yani 19 oluyor
Zeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin
Mert ismini çok seviyorum ama eşimin akrabasında varmış. Buğra ismini 13yildir eşim istiyo. Emirin anlamı da çok güzel. Bakalım hangisi nasip olacak. Bebek arabasında çok marka ve seçenek var alanlardan ve kullananlardan tavsiye alayim
Kaburgamin altına yastık koyup denedim az önce biraz hafiflettiBnmde agrıyo arada kalkıyrm hata solda yatarken bacak arama bazen yastk koyuyrm sola yatmamız lazm cunku
ben baslik actim sabah. takip edebilirsinizAlisveris listesi olsa keşke.
Cok sukur ku kanama alanı gectı ıns bıdaha olmazO zaman kendimce çözüm bulacağım canim geceleri uyumasam mi bak çocuğum şimdi gece doğunca uyuyacaksın mi desem :)
Zeynep akşam hareket ediyor birinde gündüz randevum vardı uyuyordu birinde acilde birinde de kendi doktorum da randevum vardı saat 23.00 gibi (benim doktorum gece yarısına kadar çalışıyor da) hareket ediyordu tamam dedim hapı yuttuk bu uyumayacak geceleri
Şimdi yıllarca bekleyince razıyım diyorum sen vedlkkydlntpl kanama alanı görünce sizlere daha zor tabi. Amann sağlıklı olsunlar da
Hamıle yastıkları varmıs onlardn almak lazm :) heryerıme yastık koyar oldm bende gece ıyurken gobek yuzustuye donmeson dıyeKaburgamin altına yastık koyup denedim az önce biraz hafifletti
Sorf hareket etsn dıye elma yedım ettı bıkac pıtpıt da olsa dayanamadı elmaya :)Amiiiiin insallahh❤Rabbim eksikligini gostermesin en hayirli zamanda,isteyenlerinde umutlari gonulleri kirilmadan olsun insallah❤
Olmaz miii..
Allah insanin icine veriyor sanki,dokununca bile seviyormus gb :) bisy yesek ona da iyi olsun diye geciyor akildan :)))
Aynen tam da bu aliskanliklar digduktan sonra yavas hareketlerle gayet yumusak salaninca uyuyorlar.Iste sonrasida annelere kalmis hizi arttirmadan azaltarak yeni duzenler kurmak :)
Hissediyorlar canim..
Dogduktan sonra tamamen aliyor hislerini.
Sevmedigin bi yere git durmaz mesela :) kafan rahat olunca o da iyi olur.
Doldurdugun haftayi soyluyorsun.
Evet 18 haftaliksin +1 olan girdigin hafta.
Benim mesela tam 20 haftalik,yarin 20+1 olacam 21'i doldurmaya baslamis oluyoruz.
Ama her zaman doldurdugundan sayilor aklinda olsun :)
Gule gule guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah❤ ne guzelleeeeeer
Buğra o zaman bence babasininda gonlu olsun :)
Bebek arabasini en iyisi yok aslinda oyle dusun canim.Arac mi kullanacaksin,toplu tasima cok kullanacak misin? Herseyi dusun.
Dedigim gb 6-7 aydan sonra anakucagi kismi ciktiktan sonra asıl iş başlıyor,hele yuruyunce.Canta,cocuk,araba vs derken :)
En guzeli bu buyuk halinin baston olmasi ama o da bi tercih.
Bende ilk kizimda ABC Design 3 Tec kullandim.Sonra Baby2Go Pinna Deluxe cok kullandim baston,tam benlik bi baston :)))
Kucuge simdi araba almayacam.Sling'te var ilk kizimdan onda da cok kullanmistim simdide severse bebis onunla kışı atlatiriz :) sonrasi baston :)))
Yaaa cok tatlı :) saglıkla gıysın cnm oglustan sonra sanırım bıtanede kız ıstıcem saglıklı olsunlarda gercıZeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin
Gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel
Zeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin
Çok güzeller güle güle kullansın prensesZeynep hanımın cicilerini aldim bugün. Yalnız kreasyonu baya zengin
Eşim isim konusunda pek hevesli,bana bırakmıyor :) hamile haberini verdiğim gün direkt sanki kız olacakmış gibi zeynep olsun dedi adi,erkek olduğu söylenince de Çınar..Aslında Çınar ismi ilj benim ağzımdan çıktı sonradan emir ya da Yiğit olsun dedim yok her dediğim isme bir kulp takıyor Çınar da Çınar diye tutturdu :) yattığı yerden Çınar,çınarım yavrum Napıyosun dşye sesleniyo,şifrelerini Çınar123 olarak değiştirdi filan :)hadi Kırma beni Çınar olsun adi dedi bi keresinde de . iyice baskı oluştu Üzerimde sanırım Çınar olarak kalacak.Teşekkürler cnm. Erkek anneleri sizler hangi ismi düşünüyorsunuz?
Ben de sanki heyecandan uyuyamam gibi geliyor :) Evet riskli gebelik geçiren,badireler atlatan biri olarak sanırım şikayet etmem pek yaşamak lazım. Ama şöyle bişey var zaten geceleri uyanmasalar bile uyandırıp emzirmek gerekir gerekmez mi ilk zamanlar.İnşallah değişikliklere çabucak ayak uyduran akıllı bebekler olurlar :)O zaman kendimce çözüm bulacağım canim geceleri uyumasam mi bak çocuğum şimdi gece doğunca uyuyacaksın mi desem :)
Zeynep akşam hareket ediyor birinde gündüz randevum vardı uyuyordu birinde acilde birinde de kendi doktorum da randevum vardı saat 23.00 gibi (benim doktorum gece yarısına kadar çalışıyor da) hareket ediyordu tamam dedim hapı yuttuk bu uyumayacak geceleri
Şimdi yıllarca bekleyince razıyım diyorum sen vedlkkydlntpl kanama alanı görünce sizlere daha zor tabi. Amann sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?