Masallah canım hevesliymis kırma sen de istersen. Baksana herseyini ona göre ayarlamış. Bu heves bu heyecan darısı benim eşime inşallah. Bebek için bişey alnadik henüz. Bazı şeylere ne gerek var biz öyle mi büyüdük diyo dusun artıkEşim isim konusunda pek hevesli,bana bırakmıyor :) hamile haberini verdiğim gün direkt sanki kız olacakmış gibi zeynep olsun dedi adi,erkek olduğu söylenince de Çınar..Aslında Çınar ismi ilj benim ağzımdan çıktı sonradan emir ya da Yiğit olsun dedim yok her dediğim isme bir kulp takıyor Çınar da Çınar diye tutturdu :) yattığı yerden Çınar,çınarım yavrum Napıyosun dşye sesleniyo,şifrelerini Çınar123 olarak değiştirdi filan :)hadi Kırma beni Çınar olsun adi dedi bi keresinde de . iyice baskı oluştu Üzerimde sanırım Çınar olarak kalacak.
Aynen ben de peçete ile silince kanadığını görüyorum. Bazende kendi kanıyor. Doktor bana aynılarını söyledi bir de okyanus suyu mu ne varmış onu kullan demişti. Unuttum ben.Benim de burnum tıkalı oluyo ve bazen peçeteye silince kanadığını görüyorum.Benxer durumu burda birilerinin daha yaşadığını öğrenince hamilelikle alakalı demekki dedim ve dün doktoruma söyledim.bazen hamileliklerde damarlardaki baskıdan böyle Şeyler olabiliyor dedi kbb ye bir git istersen dedi tansiyonumu sordu yüksek olmadığına göre şu an olumsuz bişeye işaret değil demek istedi.Ameliyat konusunu @dlkkydlntpl yazdı sanırım önceden bir burun ameliyat-ı geçirmiş
Kayisi yagini hindistan cevizi yagini kakao yagini cok oneren varİnşallah dökülürler cnm. Kozmetik ürün almak istemedim doğal olsun dedim ama yanlış tercih oldu cnm
Benim de yaşım baya var Allah nasip ederse ben de ikinciyi düşünüyorum. Bu bebeklerimizin sağlıcakla kucağımiza alalım. Taa üniversiteden beri eşimle 3-4cocuk hayali kurardik nasip isye yıllar gectiHaa o zaman bağışıklığın yok canim benim igg pozitif
Kız reyonu çok renkli daha da alacaktım durdurdum kendimi. Maaşım bu hanımefendiye gidiyor
Sağol canim. Az önce moralim bozuktu kıpırdadı o hareketi hissedince dünya değişiyor bir o birde ben var gibi oluyor hemen moralim düzeliyor
Olmayacak canim Allahın izni ile rahat ol
Bende yaşım büyük ama Allah nasip etsin bir evlat daha isterim bu sağlıkla doğsun da insaallah. O da erkek olursa papyonlu takımlar alirim ona da :)
Bende sarışın olur mu merak ediyorum. Eşim esmer ben kumralim ama kardeşim sarışın eşimin babası da sarışın dedem teyzem hep sarışın:)
Teşekkür ederim canim. Bende hepsi birden birikmesin düşüncesindeyim sağlıkla giysinler miniklerimiz insaallah
Hemen mozart dinliyoruz :) denemekte fayda var canim mozart beni bile sakinleştiriyor
Kayisi yagini hindistan cevizi yagini kakao yagini cok oneren var
Sadece yaglardan sebep degil hamilelikte gobek vs zaten tuylenmesi belirtiler arasindaymis dogumdan sonra dökülürler mis biz ağda vurmadikca veya aldırmadıkça. Dogumdan sonrada dokülürlermiş. Benim gobegimde baya tüylendi malesef ama herkes ayni belirtiyi tasimiyo. :)Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Gercekten cok iyi
Tuylenme yapmadi simdilik.
Gerci vucutlada alakali midir bilmem,normalde de tüysüzümdür.
Kayisi yagini hindistan cevizi yagini kakao yagini cok oneren var
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Gercekten cok iyi
Tuylenme yapmadi simdilik.
Gerci vucutlada alakali midir bilmem,normalde de tüysüzümdür.
Sadece yaglardan sebep degil hamilelikte gobek vs zaten tuylenmesi belirtiler arasindaymis dogumdan sonra dökülürler mis biz ağda vurmadikca veya aldırmadıkça. Dogumdan sonrada dokülürlermiş. Benim gobegimde baya tüylendi malesef ama herkes ayni belirtiyi tasimiyo. :)
Canım bakma sen bizimkinin isim koyma,alışveriş yapalım hadi demesine filan.O da çok Coşkulu değil benşm gibi.Ben ilk ultrason kağıdındaki o virgülr baka baka eskitmiştim mesela.Eşime de koşup hadi bak dediğimde verdiği cevap : ne vae bunda sanki vesikalık resim ! dedi.Aaaa bak gel sabki kıpırdıyor dediğimde : olur canım çok normak sonuçta o da bir canlı kıpırdamasından doğal ne olabilir ! Gibi gibi odunca tepkiler veriyo.Rahatına çok düşkün,uykusu hafif mesela benim gece wc kalkmalarıma cık cık cık bir uyutmadım diyor.Hamileliğimi ilk söylediğimde ise : e dur Bakslım doktor sana kesin hamilesin dememiş diş gebelik mi boş gebelik mi teyit edecez demişMasallah canım hevesliymis kırma sen de istersen. Baksana herseyini ona göre ayarlamış. Bu heves bu heyecan darısı benim eşime inşallah. Bebek için bişey alnadik henüz. Bazı şeylere ne gerek var biz öyle mi büyüdük diyo dusun artıkyıllardır bekledim ben yavrumu. Heyecanını tek yaşıyorum..
Bizede soyleeeCnm pazartesi kontrolüm var doktoruma soracam zaten yağ mı kozmetik mi diye ona göre hareket edeyim diyorum.
Bizede soyleee
Allah'ım kalplerine versin inşallah cnm. Bizzzimki de hiç bakmıyor ultrason kağıdına. Ben de böyle yapınca çok üzülüyorum oğlum bile demiyo. Bı yerim agrisa çocukla bı turlu anlaşamadiniz diyo teselli edeceği yerde.. ben seviyorum oğlumu konuşuyorum onunla. Ona faydalı olan şeyleri yemeğe çalışıyorum. Biraz da eşler ilgilenip moral verse. Stres çok etkiliyor bebegi. Uzmeseler bizi ya o kadar çok oturup konustum ki eşimle yıllardır çok uğraştık anliyo duyuyo sevsen her gün oglumuzu diyorum ama hiç fayda etmiyor. Yeni hamileyken böyle davranmasına daha çok uzuluyodum, riskli zaten, annem konuşmuş eşimle ilgi konusunda adam yine aynı.Canım bakma sen bizimkinin isim koyma,alışveriş yapalım hadi demesine filan.O da çok Coşkulu değil benşm gibi.Ben ilk ultrason kağıdındaki o virgülr baka baka eskitmiştim mesela.Eşime de koşup hadi bak dediğimde verdiği cevap : ne vae bunda sanki vesikalık resim ! dedi.Aaaa bak gel sabki kıpırdıyor dediğimde : olur canım çok normak sonuçta o da bir canlı kıpırdamasından doğal ne olabilir ! Gibi gibi odunca tepkiler veriyo.Rahatına çok düşkün,uykusu hafif mesela benim gece wc kalkmalarıma cık cık cık bir uyutmadım diyor.Hamileliğimi ilk söylediğimde ise : e dur Bakslım doktor sana kesin hamilesin dememiş diş gebelik mi boş gebelik mi teyit edecez demiş
Karnım büyümeye başladıkça o da biraz insan olmaya başladı gibi.Bunu Biksç ark la paylaştığımda erkeklerin çoğu böyle diyorlar kucağa Alınca Babalık Duyguları gelişmeye Başlıyor diyorlar bakacaz.
Az ağlama krizine sokmadı beni
Ben böyle zamanlara bu bebeği ne kadar istediğimi düşünmeye çalışıyorum
Bende kontrollerimde hep unutuyorum sormayiTamam cnm. Bu hafta sorularımı not aldım yoksa unutuyorum hep.
Bende kontrollerimde hep unutuyorum sormayi
Kuran da dinletmek istiyorum tabiki kendim yüksek sesle yasin de okuyayım diyodum da kalıyo hep.Yarın bir adım atayım tembel tembel oturmayayım :)
Bana kendisi soruyo doktorum bi sikayetin var mi diye anlatirsamda aklima gelip sorarsam acikliyo ama özel. Devlettekinde hic fırsat olmuyoCnm zaten yoğun oluyorlar doktorlar sürede kısıtlı. Kağıda yazıp verecem, ben de sormayacağım
Canım bakma sen bizimkinin isim koyma,alışveriş yapalım hadi demesine filan.O da çok Coşkulu değil benşm gibi.Ben ilk ultrason kağıdındaki o virgülr baka baka eskitmiştim mesela.Eşime de koşup hadi bak dediğimde verdiği cevap : ne vae bunda sanki vesikalık resim ! dedi.Aaaa bak gel sabki kıpırdıyor dediğimde : olur canım çok normak sonuçta o da bir canlı kıpırdamasından doğal ne olabilir ! Gibi gibi odunca tepkiler veriyo.Rahatına çok düşkün,uykusu hafif mesela benim gece wc kalkmalarıma cık cık cık bir uyutmadım diyor.Hamileliğimi ilk söylediğimde ise : e dur Bakslım doktor sana kesin hamilesin dememiş diş gebelik mi boş gebelik mi teyit edecez demiş
Karnım büyümeye başladıkça o da biraz insan olmaya başladı gibi.Bunu Biksç ark la paylaştığımda erkeklerin çoğu böyle diyorlar kucağa Alınca Babalık Duyguları gelişmeye Başlıyor diyorlar bakacaz.
Az ağlama krizine sokmadı beni
Ben böyle zamanlara bu bebeği ne kadar istediğimi düşünmeye çalışıyorum
Estağfirullah canım olur mu öyle şey.Ay inşsllah yanlış anlamamamışsındır beni tembel tembel oturmayıp Yasin okuyayım dedim diye.valla çok ciddi düşündüğümü yazmıştım aslında.Çok üzülürüm bir Yanlış anlama olduysa.İnançlı biriyim çok şükür bu konunun şakası bile olmaz benim için.Valla canim bana halt yemek duser senin yavrun icin akil konusunda ..sen ann3si olarak en iyisini en hayirlisini bilirsin .. Ne dinletirsen dinlet yeterki o gunler gelsin ... ben sadece icimd3n geceni yazdim..
Bide bu krem konusu belki sizinde isinize yarar b3n bi karisim yaptim ..
Saglik ocagindan e vitamini igne kapsulu ve c vitamini ign3 kapsulu yazdirdim 1 er kutu aktardanda kakao yagi aldim ama bu hzir satilandan degil kalip sabunlar gibi ham olani guneste eritip yarisini 2 ser kapsul igneleri kirdim icine dogal ve super bir krem oldu tavsoye 3derim bir deneyin belki şifa olur sized3 insallah olur hem uygun hem dogal..
Rabb'ime sonsuz kere Şükürler olsun ki ilk hamileliğim bu,geçmişte bir kaybım yok şükür.Ya canim ben nne yasadiginizi bilemem ama sayet zor bi donemd3n g3ctiyseniz ve eskiye nazaran kayiplariniz varsa esin belki bunlari dusunup umutlanip senide umutlandirmak istem3diginden olaylari agirdan aliyordur... gobegin ciktikca insana donuyor demissin oda yavas yavas bebege k3ndini alistirip inancini kazaniyor belkide onlar bizd3n daha hassas aslinda biz sadec3 bebegi dusunurken onlar hem bebegi hem bizi dunuyor bence...
Estağfirullah canım olur mu öyle şey.Ay inşsllah yanlış anlamamamışsındır beni tembel tembel oturmayıp Yasin okuyayım dedim diye.valla çok ciddi düşündüğümü yazmıştım aslında.Çok üzülürüm bir Yanlış anlama olduysa.İnançlı biriyim çok şükür bu konunun şakası bile olmaz benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?