- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Sanırım bızımkıler orayı daha cok sevdıler yaramazlar yaCanım benim bebiş sağda . Sağ taraf sol yarafa göre hep daha şişti. Bir de sertlikler hep sağda oluyordu. En son doktor ultrasonu sağa tutunca anladım ki gerçekten de sağdaymış yanılmamışım
cnm güneş kremi al sıcaklar başladı yüzümüz leke olmasın :) dermokozmetik ürünlerden alabilirsin eczanedenGünaydın hamiş annişler musmutlu bir gün dilerim hepimizeoğluşum sabah erkenden uyandı eşim baktı biraz söylendi ama kızdığımı anlayınca oturup baktı sonrada karnımı öpüp diğer oğluşla konuştu aklı sıra gönlümü alcak yüzümde bi pütürlük ve kaşıntı var neden acep krem alayım normal nemlendirici kremler zararlı olurmu acaba hamişker için alayım
Güneş kremi evde var 50 faktör çocuk için nivea nın abim hollanda'dan getirdi şimdilik arada kullanıyorum benim solente vardı tarihi geçmiş hamişler için olanı almış abim yine ama ben o gelene kadar alcam eczaneden artık mecburcnm güneş kremi al sıcaklar başladı yüzümüz leke olmasın :) dermokozmetik ürünlerden alabilirsin eczaneden
Merhaba, Solante Pregna hamileler içinmiş.Güneş kremi evde var 50 faktör çocuk için nivea nın abim hollanda'dan getirdi şimdilik arada kullanıyorum benim solente vardı tarihi geçmiş hamişler için olanı almış abim yine ama ben o gelene kadar alcam eczaneden artık mecbur
Valla bizimki tam bir muamma.. Esim en son Cemal Mert dedi bakalim hayirlisi...Teşekkürler cnm. Erkek anneleri sizler hangi ismi düşünüyorsunuz?
Aklımda olsun bu markalar. Sadece puset yeterli olur mu? Araba var bizde toplu tasima mecbur kalmadıkça kullanmam heralde. Ah babamız biraz ilgilense heyecanlansa. 4.gebeligim olmasına rağmen yıllarca beklememize rağmen nerdeyse tek başıma seviyorum karnımı. Hiç sevindiğini görmedim gebelik haberinde cinsiyetinde insan bir sarılır tebrik eder sevinir ama yok. Geçen muayene sonrası sordum ne hissettin heyecanlandin mi diye. Verdiği cevap ilk kez mi görüyoruz sacmalama.. cinsiyetini ben çok merak ediyordum ee 8yil dile kolay. Eşim öğrenmeyelim herşeyi kontrol etmeye çalışma dedi. Kipirtisinda diyorum bak hareket ediyor diye bazen bakiyo bazen bakmıyor. Öyle ilgisiz geçiyor bizim. Çok üzülüyorum ne hayaller kurmustum oysaki
Sadece yaglardan sebep degil hamilelikte gobek vs zaten tuylenmesi belirtiler arasindaymis dogumdan sonra dökülürler mis biz ağda vurmadikca veya aldırmadıkça. Dogumdan sonrada dokülürlermiş. Benim gobegimde baya tüylendi malesef ama herkes ayni belirtiyi tasimiyo. :)
Cnm pazartesi kontrolüm var doktoruma soracam zaten yağ mı kozmetik mi diye ona göre hareket edeyim diyorum.
Ben zaten yapı olarak tüylüyüm üstüne uzun süre kortizon tedavisi gördüm şimdi de gebelik ve yağlar ile de arttı. Tüylenmede combo yaptım
Zaten benim cnm çok tatlı dökülmezse de aldıramam kiinşallah dökülür.
Bende cizgide olusmaya başladı. Insanin ilk hamileligiyke 2.si bile ayni olmuyoken hepimiz cidden ayni belirtileri nasil taşıyalım. Hamilelik k guzel suan. Sadece cook cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorummIlk kizimda biraz olmustu mesela.Onda gobegimdeki cizgide vardi.Bunda tuyde yok cizgide :)))
Bende o çizgiden yok,hiç olmadıAbc'nin Turkiye satisi yok hala galiba.Bizim aldigimiz donemde de yoktu.Cok kaliteli cok guzel bi araba ama alternatif bulursun bence.
Sasirdim esine ama kimin yarasini nasil iyilestirdigi belli olmaz.Belki de kendini hayal kirikligina hazirlamaktan bi savunmadir kendince.
Ama huysada yapacak bisy yok gordukce belki alisir.Allah yardimcin olsun canim.
Ilk kizimda biraz olmustu mesela.Onda gobegimdeki cizgide vardi.Bunda tuyde yok cizgide :)))
Seninki ustuste gelmis ama saglik olsunda canim.
Evet burda bi arkadaş yazmıştı yine teşekkür ederim :)Merhaba, Solante Pregna hamileler içinmiş.
Bende cizgide olusmaya başladı. Insanin ilk hamileligiyke 2.si bile ayni olmuyoken hepimiz cidden ayni belirtileri nasil taşıyalım. Hamilelik k guzel suan. Sadece cook cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorumm
Bende o çizgiden yok,hiç olmadı
Cızgı bende de yok gobekte kosa tuglerım uzamaya basladı ya cok kotu almadm dokulur dıyolar goguslerm koyulastı azda olsa bıara bıdde ucları ortası sankı derı dokuluyo okadar krem bebe yagı falan sırmeme ragmenAynen oyle :) O yuzden hicbirseyin genellemesi olmuyor.Ama genelde herseyde normal oluyor :)
Kan degerlerin iyi miydi aklima o geldi?
Iste herkesin hikayesi baska :)
Benim ilk gebelikte vardi,o renk degismeside oldu,ozellikle boynumun civarinda mesela artik sonlara dogru kir gb duruyordu bazi yerler daha koyu kahveye dönuktü :)
Simdi cizgide olmayinca umut ettim baska yerde de olmaz belki diye :)
Evet sallanma hızını Kademeli olarak azaltmak çok mantıklı
Bu arada bişey sorcam bazıları saklanmayan Beşik tercih ediyo sallanmadan uyuması zor olmaz mi
Ben İKEA'nin klasik ahşap beşiklerinden almıştım oğluma. Bilerek ve isteyerek sallanmayan tercih etmiştim. Özellikle erken çocukluk döneminde aşırı sarsıntıya baruz kalan bebeklerde beyin zarı bile yırtılabiliyomuş. Böle bi şey okumuştum ve çok hafif titreşim şeklinde olan sarsıntılar dışında ayakta sallama falan bebeğin beynine olumsuz etki ediyor diye okumuştum. Çok şükür oğlumu hiç sallamadan büyüttümÖnceki beşiği kullanmayacaksın yani...zamanla tanıcaz inş..kucağa alışma durumu var bi de dimi..naparsan yap uyumaz kucak ister belkide bazen
Benim ilkinde de aşırı tüylenme olmuştu şimdi de çok tüylenmeye başladı. Ama ilkinde hiç ellememiştim doğumdan bir kaç ay sonrasında hepsi dökülüp gitmiştiSadece yaglardan sebep degil hamilelikte gobek vs zaten tuylenmesi belirtiler arasindaymis dogumdan sonra dökülürler mis biz ağda vurmadikca veya aldırmadıkça. Dogumdan sonrada dokülürlermiş. Benim gobegimde baya tüylendi malesef ama herkes ayni belirtiyi tasimiyo. :)
neHerkese mutlu ve güzel günler dilerim
Ben İKEA'nin klasik ahşap beşiklerinden almıştım oğluma. Bilerek ve isteyerek sallanmayan tercih etmiştim. Özellikle erken çocukluk döneminde aşırı sarsıntıya baruz kalan bebeklerde beyin zarı bile yırtılabiliyomuş. Böle bi şey okumuştum ve çok hafif titreşim şeklinde olan sarsıntılar dışında ayakta sallama falan bebeğin beynine olumsuz etki ediyor diye okumuştum. Çok şükür oğlumu hiç sallamadan büyüttümBabannesine de tembih ettik o da sallamadı. Biz en başından bu yana uyku eğitimi vermeye çalıştık ama rahat bir modda yani işte kural kural değil ama çocuğun duygusal ihtiyacına göre yaklaşmaya çalıştık. Mesela oğlum 7 aylıkken işe başlamıştım ben. O zamana kadar hep memede uyuyttum. Sonra beşiğine aldım. Doktorumuz 6 aylıkken odasını ayırabilirsiniz demesine rağmen 1 yaşına kadar beşiği hep yatak odasında yanı başımdaydı. Sonrasında yürümeye başladığında yavaş yavaş alıştırdım odasına aldık beşiği ve ön kısmı çıkıyor montessori beşik haline geliyor. Yani çocuk gece uyandığında kendisi de inip gelebiliyo yanına 2 yaşına kadar da kullandık rahatça. Ben hep ahşaptan ve sallanmayan beşikten yanayım kuzum
Bir de kucağa alışma olayında hep karşı çıktım ailemde söyleyen herkese. Ben zaten çalışan bi anneyim, hep yavruma hasret olucam işe başlayınca dedim. O yüzden doya doya taşıdım kucağımda hepZaten yürümeye ya da sıralamaya başladıklarında kucağa gelmek bile istemiyolar etrafı keşfedicem derdine
Benim ilkinde de aşırı tüylenme olmuştu şimdi de çok tüylenmeye başladı. Ama ilkinde hiç ellememiştim doğumdan bir kaç ay sonrasında hepsi dökülüp gitmişti
Son zamanda kan vermedimm. Bi 3lü icin vermistim sonuçları salı çıkicakAynen oyle :) O yuzden hicbirseyin genellemesi olmuyor.Ama genelde herseyde normal oluyor :)
Kan degerlerin iyi miydi aklima o geldi?
Sallanınca neler oluyormuş haberim yoktu daha öğrenecek çok şey varHerkese mutlu ve güzel günler dilerim
Ben İKEA'nin klasik ahşap beşiklerinden almıştım oğluma. Bilerek ve isteyerek sallanmayan tercih etmiştim. Özellikle erken çocukluk döneminde aşırı sarsıntıya baruz kalan bebeklerde beyin zarı bile yırtılabiliyomuş. Böle bi şey okumuştum ve çok hafif titreşim şeklinde olan sarsıntılar dışında ayakta sallama falan bebeğin beynine olumsuz etki ediyor diye okumuştum. Çok şükür oğlumu hiç sallamadan büyüttümBabannesine de tembih ettik o da sallamadı. Biz en başından bu yana uyku eğitimi vermeye çalıştık ama rahat bir modda yani işte kural kural değil ama çocuğun duygusal ihtiyacına göre yaklaşmaya çalıştık. Mesela oğlum 7 aylıkken işe başlamıştım ben. O zamana kadar hep memede uyuyttum. Sonra beşiğine aldım. Doktorumuz 6 aylıkken odasını ayırabilirsiniz demesine rağmen 1 yaşına kadar beşiği hep yatak odasında yanı başımdaydı. Sonrasında yürümeye başladığında yavaş yavaş alıştırdım odasına aldık beşiği ve ön kısmı çıkıyor montessori beşik haline geliyor. Yani çocuk gece uyandığında kendisi de inip gelebiliyo yanına 2 yaşına kadar da kullandık rahatça. Ben hep ahşaptan ve sallanmayan beşikten yanayım kuzum
Bir de kucağa alışma olayında hep karşı çıktım ailemde söyleyen herkese. Ben zaten çalışan bi anneyim, hep yavruma hasret olucam işe başlayınca dedim. O yüzden doya doya taşıdım kucağımda hepZaten yürümeye ya da sıralamaya başladıklarında kucağa gelmek bile istemiyolar etrafı keşfedicem derdine
Benim ilkinde de aşırı tüylenme olmuştu şimdi de çok tüylenmeye başladı. Ama ilkinde hiç ellememiştim doğumdan bir kaç ay sonrasında hepsi dökülüp gitmişti
Bebek telsizine eğer ev çook büyükse,(bahçeli vs olur mesela, anne yanına alır o zaman..bebek odada ağlayınca duyar) vs o durumda al, ama normal evlerde gerek yok dedi çoğu arkadaşım.ne gzel sallamamıssın bende ıstemıyorum emerken uyusun yavasca yataga bırak yoksa bıdaha o sallama olmadan asla uyumazlar anneme de tembıhlıcem bırakıp gıttım zaman sallamıcaksın dıye odasını ayırdıgında pekı nasıl yaptın cnm aglayıp kendımı gelıyodu uyanınca hanı bebek telsızımı alsak acaba
ne
Bebek telsizim de vardı canım küçükken o alet çok işe yarıyor. En ufak bir mızıldama da hemen fırlayıp gidebiliyosun yanına :) Ama oğlum yürümeye başladığında ayırdım ben odasını, yaklaşık 14 aylıktı. O zaman da gece emmek için uyanınca ayağa kalkıp tutunuyodu beşiğin tahtasından. Zaten odası hemen yatak odama bitişik yan oda. Zıplayıp alıp getiriyodum. Ama konuşma işini sökünce de kalkıp gece sesleniyodu "anneee" diyene gzel sallamamıssın bende ıstemıyorum emerken uyusun yavasca yataga bırak yoksa bıdaha o sallama olmadan asla uyumazlar anneme de tembıhlıcem bırakıp gıttım zaman sallamıcaksın dıye odasını ayırdıgında pekı nasıl yaptın cnm aglayıp kendımı gelıyodu uyanınca hanı bebek telsızımı alsak acaba
ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?