2018 Ekim Anneleri

Ya sorma 20yi devirdim :)))
Saka gb...
Bugundu detayli ama persembe gunune degistirdim.
Dönebilirde canim her turlu hissedersin :) Guclendikce her koseden vurur :))))
Gunduz uyuyo sanırom bıraz sertlık hıssedıyorum sadece aksam kopuyo gıdıyo bn ısten gıdıp uzanınca yerler onları ya yarıladık cok sukur ıns zaman gecsın gelsınler

Gunduz uyuyo sanırom bıraz sertlık hıssedıyorum sadece aksam kopuyo gıdıyo bn ısten gıdıp uzanınca yerler onları ya yarıladık cok sukur ıns zaman gecsın gelsınler

Hep uyur uyanır canım.
1 haftaya bile cok farkeder bak oturus seklini degistir der gb vurur :)

Canim igm negatif olmasi yeterli kaninda olmadigini gosterir.
igg gecirdigin,bagisikligin olduguna anlamina geliyor.Yine ayni cikmis yani anladigim kadariyla?
Hastaneye ağlayarak gittim cok korktum cok şükür önceden geçirmişsin dediler. Yine ben stresli gidince karnıma ağrı girdi usg ile bakalim rahatla dedi doktor ellerini ayaklarını oynatıyordu kuzucum çok rahatladım

Toparlayacaktir hatta hamilelikte iyi bile oluyor bi sure sonra.
Dogumdan 1-2 ay sonra ciddi anlamda cok dokuluyor mesela.
Sampuanini ne kullaniyorsun bilmiyorum ama belki degistirebilirsin.
Sampuanla alakali oldugunu dusunmuyorum. Herhalde cansızlaştı vitamin ona gelmiyor anlaşılan :) kestirsem mi diye düşünüyorum

Ben ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcık
Aksamlarıda hıssetmıyomsn tatlı bıseyler ye yat bebekler bız dınlenırken hareket edıyor sanırom ama genede ıcım rahat etsn dıyosan druna gıt bende bugun daha hıssedemedım yattım sımdı bıraz belkı hareket eder

Kızlar ben vuruslarımhıssetm az once guzlcene tekmelendım bıseyler yıyın tatlıda olabılır sırt ustu yatın ama cok fazla oyle dırmyn hıssedene kadar atıcaktır uyuyodur yaramazlar
Ben ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcık

Bende dünden beri hiç hissetmedim yoruluyorumda gerçi uzandım dinleniyorum suan

Hanımlar ben şimdiden sola yatışlarda rahatsız oluyorum karnım sola yığılıyo vsr mi benim gibi olan ?
Yarı sola dönük yarı Sırt üstü uzanmak Arasında bir pozisyon Alıp yatıyorum

Hanımlar ben şimdiden sola yatışlarda rahatsız oluyorum karnım sola yığılıyo vsr mi benim gibi olan ?
Yarı sola dönük yarı Sırt üstü uzanmak Arasında bir pozisyon Alıp yatıyorum
Yastk koyabılırsn bıtane gobek kosmına cnm ben oyle yapıyorm sola yatmamız lazm

Çok fazla kaburgalarım ağrıyo, beynime vuruyo artık ağrısı. Var mı böyle olan, Dr a soran? Uykuyu gectim, uzanamiyorum, namazı oturduğum yerde zor kılıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Bebeğin duyduğunu öğrendikten sonra ben de Kur'an'ı artık sesli okuyorum ve TV de mukabele var onu da sesli dinliyorum duysun diye. Tabi Mozart i unutmamak lazım bilimsel kanıtlanmış. Mozart da dinliyoruz, beni bile sakinlestiriyo.

Amin canım sabrediyorum sevgiyle yaklaşıyorum eşime her zaman. 3.kayipta kardeşlerine bir daha doğuma kadar sevinmeyecegim demişti. Korkudan mi bilmiyorum. İnşallah herşey iyi oluur

Uyku eğitimi çok önemli. Sallamadan nasıl yatağına alıştı hep merak etmiştim ben de öyle yapmak isterim

Öyle tabi canım her yolu denedim sevgi gistermeyi, konuşmayı, uzaklaşmayı. Napayım böyleymiş diyorum artık. Teşekkür ederim. Dilerim herşey yoluna girer ve herkes iyi seyler yaşar

Gözün aydı. Kuzum Maşallah bak kendini boşa üzdün hırpaladın çok şükür hayırlısı ile gönlüne su serpmiş sonuçlar çok sevindim .. üzme kendini artık emin olmadığın şeyler için o 2 yada 3 gün senin ve bebeğin için nasıl geçti kim bilir..
Bu saatten sonra herşey gönlünde olsun inşallah....

Amin canım sabrediyorum sevgiyle yaklaşıyorum eşime her zaman. 3.kayipta kardeşlerine bir daha doğuma kadar sevinmeyecegim demişti. Korkudan mi bilmiyorum. İnşallah herşey iyi oluur

Selam canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyler yaşadım yaşıyorum eşlerimizde aynını yaşamış anlaşılan.. hayal kırıklıkları kayıplar umutlar erkek lere çok daha fazla sanırım bu yaşananlardan sonra garantici yaklaşıyorlar gibi bazen ağzını burnunu kırarım geliyo ama oturum kendi kendimede düşünün ce ne yapsın adam yaşadıkları tam inanmışken kaybettkleri onu frenliyor diyorum .. her iki taraftanda zor canım ya Allah nasip ederse eşlerimiz kucaklayıp koklayınca ben baba oldum diyecekler sanırım .

Allah her irimize o güzel günleri yaşatsın inşallah.. üzülme canım tek değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…