- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Gunduz uyuyo sanırom bıraz sertlık hıssedıyorum sadece aksam kopuyo gıdıyo bn ısten gıdıp uzanınca yerler onları ya yarıladık cok sukur ıns zaman gecsın gelsınlerYa sorma 20yi devirdim :)))
Saka gb...
Bugundu detayli ama persembe gunune degistirdim.
Dönebilirde canim her turlu hissedersin :) Guclendikce her koseden vurur :))))
Gunduz uyuyo sanırom bıraz sertlık hıssedıyorum sadece aksam kopuyo gıdıyo bn ısten gıdıp uzanınca yerler onları ya yarıladık cok sukur ıns zaman gecsın gelsınler
Hastaneye ağlayarak gittim cok korktum cok şükür önceden geçirmişsin dediler. Yine ben stresli gidince karnıma ağrı girdi usg ile bakalim rahatla dedi doktor ellerini ayaklarını oynatıyordu kuzucum çok rahatladımCanim igm negatif olmasi yeterli kaninda olmadigini gosterir.
igg gecirdigin,bagisikligin olduguna anlamina geliyor.Yine ayni cikmis yani anladigim kadariyla?
Isı bılıyoşar artık daha cok uyuyolar sanırm sureklı kıprasmıyolar 24 ten sonra heralde saglam tekmelerı yerızHep uyur uyanır canım.
1 haftaya bile cok farkeder bak oturus seklini degistir der gb vurur :)
Bn oda yapacağım bir boş odam var hem onunda eşyaları olaxak odama sığdıramam gündüzde odasında uyutacağım sadece gece yanımdaki beşikte uyutacağım kızımda da öyle yapmıştıkKızlar bebek odası düşünüyor musunuz yoksa sadece beşik mi
Sampuanla alakali oldugunu dusunmuyorum. Herhalde cansızlaştı vitamin ona gelmiyor anlaşılan :) kestirsem mi diye düşünüyorumToparlayacaktir hatta hamilelikte iyi bile oluyor bi sure sonra.
Dogumdan 1-2 ay sonra ciddi anlamda cok dokuluyor mesela.
Sampuanini ne kullaniyorsun bilmiyorum ama belki degistirebilirsin.
Ben ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcıkGecede pıtpıt lar hıc affetmezler
Aksamlarıda hıssetmıyomsn tatlı bıseyler ye yat bebekler bız dınlenırken hareket edıyor sanırom ama genede ıcım rahat etsn dıyosan druna gıt bende bugun daha hıssedemedım yattım sımdı bıraz belkı hareket ederBen ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcık
Bende dünden beri hiç hissetmedim yoruluyorumda gerçi uzandım dinleniyorum suanBen ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcık
Ben ilk pıt pıtı 14 de hissettim.dr zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi.. ama iki gündür hissetmiyorum. Korkuyorum azıcık
Bende dünden beri hiç hissetmedim yoruluyorumda gerçi uzandım dinleniyorum suan
Yastk koyabılırsn bıtane gobek kosmına cnm ben oyle yapıyorm sola yatmamız lazmHanımlar ben şimdiden sola yatışlarda rahatsız oluyorum karnım sola yığılıyo vsr mi benim gibi olan ?
Yarı sola dönük yarı Sırt üstü uzanmak Arasında bir pozisyon Alıp yatıyorum
Dinlenip yemek yiyince burdayım dedi sipamKızlar ben vuruslarımhıssetm az once guzlcene tekmelendımbıseyler yıyın tatlıda olabılır sırt ustu yatın ama cok fazla oyle dırmyn hıssedene kadar atıcaktır uyuyodur yaramazlar
Bebeğin duyduğunu öğrendikten sonra ben de Kur'an'ı artık sesli okuyorum ve TV de mukabele var onu da sesli dinliyorum duysun diye. Tabi Mozart i unutmamak lazım bilimsel kanıtlanmış. Mozart da dinliyoruz, beni bile sakinlestiriyo.Estağfirullah canım olur mu öyle şey.Ay inşsllah yanlış anlamamamışsındır beni tembel tembel oturmayıp Yasin okuyayım dedim diye.valla çok ciddi düşündüğümü yazmıştım aslında.Çok üzülürüm bir Yanlış anlama olduysa.İnançlı biriyim çok şükür bu konunun şakası bile olmaz benim için.
İsmiyle yaşasın inşallah sağlıkla büyüsün.Valla bizimki tam bir muamma.. Esim en son Cemal Mert dedi bakalim hayirlisi...
Amin canım sabrediyorum sevgiyle yaklaşıyorum eşime her zaman. 3.kayipta kardeşlerine bir daha doğuma kadar sevinmeyecegim demişti. Korkudan mi bilmiyorum. İnşallah herşey iyi oluurAbc'nin Turkiye satisi yok hala galiba.Bizim aldigimiz donemde de yoktu.Cok kaliteli cok guzel bi araba ama alternatif bulursun bence.
Sasirdim esine ama kimin yarasini nasil iyilestirdigi belli olmaz.Belki de kendini hayal kirikligina hazirlamaktan bi savunmadir kendince.
Ama huysada yapacak bisy yok gordukce belki alisir.Allah yardimcin olsun canim.
Ilk kizimda biraz olmustu mesela.Onda gobegimdeki cizgide vardi.Bunda tuyde yok cizgide :)))
Seninki ustuste gelmis ama saglik olsunda canim.
Uyku eğitimi çok önemli. Sallamadan nasıl yatağına alıştı hep merak etmiştim ben de öyle yapmak isterimHerkese mutlu ve güzel günler dilerim
Ben İKEA'nin klasik ahşap beşiklerinden almıştım oğluma. Bilerek ve isteyerek sallanmayan tercih etmiştim. Özellikle erken çocukluk döneminde aşırı sarsıntıya baruz kalan bebeklerde beyin zarı bile yırtılabiliyomuş. Böle bi şey okumuştum ve çok hafif titreşim şeklinde olan sarsıntılar dışında ayakta sallama falan bebeğin beynine olumsuz etki ediyor diye okumuştum. Çok şükür oğlumu hiç sallamadan büyüttümBabannesine de tembih ettik o da sallamadı. Biz en başından bu yana uyku eğitimi vermeye çalıştık ama rahat bir modda yani işte kural kural değil ama çocuğun duygusal ihtiyacına göre yaklaşmaya çalıştık. Mesela oğlum 7 aylıkken işe başlamıştım ben. O zamana kadar hep memede uyuyttum. Sonra beşiğine aldım. Doktorumuz 6 aylıkken odasını ayırabilirsiniz demesine rağmen 1 yaşına kadar beşiği hep yatak odasında yanı başımdaydı. Sonrasında yürümeye başladığında yavaş yavaş alıştırdım odasına aldık beşiği ve ön kısmı çıkıyor montessori beşik haline geliyor. Yani çocuk gece uyandığında kendisi de inip gelebiliyo yanına 2 yaşına kadar da kullandık rahatça. Ben hep ahşaptan ve sallanmayan beşikten yanayım kuzum
Bir de kucağa alışma olayında hep karşı çıktım ailemde söyleyen herkese. Ben zaten çalışan bi anneyim, hep yavruma hasret olucam işe başlayınca dedim. O yüzden doya doya taşıdım kucağımda hepZaten yürümeye ya da sıralamaya başladıklarında kucağa gelmek bile istemiyolar etrafı keşfedicem derdine
Benim ilkinde de aşırı tüylenme olmuştu şimdi de çok tüylenmeye başladı. Ama ilkinde hiç ellememiştim doğumdan bir kaç ay sonrasında hepsi dökülüp gitmişti
Öyle tabi canım her yolu denedim sevgi gistermeyi, konuşmayı, uzaklaşmayı. Napayım böyleymiş diyorum artık. Teşekkür ederim. Dilerim herşey yoluna girer ve herkes iyi seyler yaşarCanim hic uzme kendini.
Biz hormonlarin etkisiyle onlardan kat kat duygusaliz, ilgi bekliyoruz ama onlar bu mertebede degiller malesef. Ben de zaman zaman kiziyorum esime
Hatta son zamanlarda cok sinirime dokunmaya basladi ki cok ilgisiz de degil aslinda. Beklenti icinde olmamaya, evimde nasil neyle mutluysam onlari yapip onu biraz gormezden gelmeye karar verdim. Cunku serzeniste bulundukca ben geriliyorum. Bebeklerimizi uzmeyelim. Belki biz uzaklasinca farkedip onlar yanasir hem
Hastaneye ağlayarak gittim cok korktum cok şükür önceden geçirmişsin dediler. Yine ben stresli gidince karnıma ağrı girdi usg ile bakalim rahatla dedi doktor ellerini ayaklarını oynatıyordu kuzucum çok rahatladım
Amin canım sabrediyorum sevgiyle yaklaşıyorum eşime her zaman. 3.kayipta kardeşlerine bir daha doğuma kadar sevinmeyecegim demişti. Korkudan mi bilmiyorum. İnşallah herşey iyi oluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?