2018 Ekim Anneleri

Ay iyi ki karneye kadar raporla kapatmışım okulda çok etkileniyor insan.Magnezyumu veren doktor usg de kontrol etmedi mi ? Görmedi mi ?
O zaman baktı rahim ağzı uzunluğu defi yanılmıyorsam normal dedi. Ama her gün defalarca kasılma devam etti . İnşallah ben de rapor alabilirim

Canm Allah yardımcın olsun. Merak etme böyle cok arkadasım vardı , dinlenmemelerine ragmen saglıklı bi şekilde doğurdular. Sen dinlen tabi , okul çok yoruyo malesef. Hep ayaktasın..

İnş her şey yoluna girer canım sen her şeye rağmen moralini yüksek tutmaya çalış inş bebişin o durumdan kendini kurtarır

Hanımlar günaydın,
Benim 2 gündür yaşadığım problemi anlatmak istiyorum size. Sol ayağım resmen iptal çok acıyor Parmaklarım uyuşuk ayağımın altı yanıyor batıyor acıyor üstüne basamıyorum. Yüksekte tututuorum topuk çevresi sızlıyor. Doktora gittim dün ayakta kaldığın için dedi varis değil bu dedi. Bir varis çorabı giysen rahat edersin dedi ben anlayamadım varis değil ama varis çorabı giy ne demek canım yanıyor. İşe de gidemedim bugün bu şikayet aslında yavaş yavaş geldi. Evde iken ayaklarımın altı acıyordu bende gidip ortopedik terlik aldım. Sonra herşey daha kötüye gitti. Terliksiz yere basınca korkunç canım yanıyor gerçi. İnşallah aranızda bunu yaşayan yoktur. Ama etrafınızda duyduğunuz şeyler varsa benimle paylaşır mısınız?

Çok geçmiş olsun canım maalesef bir fikrim yok bu konuda daha önce yaşamadım inş yardımcı olabilecek birileri vardır

Kızlar bu arada ben perşembe dr a gittim ama bir türlü fırsat bulamadım yoğunluktan buraya yazmaya bebişimin cinsiyeti net belli oldu artık erkekmiş ama kızımı da eşimi de hala hazırlayamadım bu fikre. plojovic canım tablomuza erkek diyr yazabilirsin. Şükür haftasının önüne geçmiş artık ilk haftalarımızda hep gerideydi çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi dr 280 gr olmuş oğluşum. İnş hepimiz için yolun kalan yarısı yolunda gider de sağlıcakla alırız kucağımıza. Bu hafta sağlık ocağında aşım vardı sanırım ona da giderim. Bu arada dr d vitamini verdi onu da almaya başşayacağım. Benden bu kadar iyi hafta sonları kızlar

Benim de sol bacagım iptal sayılır, kalcaya kadar, topallıyorum,damarlarım cekiliyo gibi. Varis başlangıcı olabilir ama topuk demişsin, yere basarken topukta batma hissi oluyosa topuk dikeni olabilir bi araştır istersen ..

Geçmiş olsun canim birşey olmayacak Allaahbizin verirse rahat ol. Konyadaydin dimi sen? Hangi hastanedesin

Cok gecmis olsun canim.
Insallah atlatmis olursun en kisa zamanda❤
Hastanede misin hala?

Ben normalde de sola yatmaya alışığım sağda rahat edemiyorum.Yastık koyma işini de hiç anlamadım.Bir tarafım yüksek bir tarafım Alçak olmuyor mu öyle

Mesela bi tarafa yattin,alcak yumusak bi yastik gobeginin altina koyabilirsin.
O zaman asagiya dogru cekmiyor yan yatinca germiyor canim.Destekliyor.

Amin cnm inşallah. Kalbimi ve hevesimi kirmasin da. Ben bari heyecanimi yaşayayım. Duzelirler inşallah

Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız seninle. Bişey olmaz inşallah. Annenin duası kabul olur hep dua et. Neden öyle olmuş Dr bişey dedi mi?

Bana doktor bacağın ağrıyor mu diye sormuştu sen de bir doktoruna danış bebce

Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.

Gözün aydın canım ayrintili ultrason yapildimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…