2018 Ekim Anneleri

Hanımlar ben şimdiden sola yatışlarda rahatsız oluyorum karnım sola yığılıyo vsr mi benim gibi olan ?
Yarı sola dönük yarı Sırt üstü uzanmak Arasında bir pozisyon Alıp yatıyorum
Sol yada sag diye sartlamadm hic ben. Valla nasil rahatsak bebismle oyle. Gecen sola yattm nasil sanci girdi. Sende yastk kullanablrsn. Ve bence sol diye de sartlama derim

Ilk 4 ay hic bir kural uygulamamstim ben. Ins kolay olur bebisleri uyutmak. Sonradan hem odayi ayirip hem uyku egitimi guzel olmustu

Kızlar günaydın. 2-3 haftadır yoğun kasılmalarım vardı. Dün doktora gittim. Bebek çok aşağıda ve iki büklüm olmuş. Kendini ordan kurtarmaya çalışıyor dedi doktor. Hastaneye yarırdı. İnşallah düşmez dedi. Çok fazla aşağıdaymış. düşük tehlikem varmış. Çok üzgünüm. Keşke işe hiç başlamasaydım. Lütfen benim için dua edin. Çok ihtiyacım var.

Ilk 4 ay hic bir kural uygulamamstim ben. Ins kolay olur bebisleri uyutmak. Sonradan hem odayi ayirip hem uyku egitimi guzel olmustu
Hıc bılmıyorum nabıcaz cnm ılk bebıs olunca artık bıraz anneme uycam tabı kendı kurallarmı koycam bısekıl en ıyısını ıygılıcaz ıns

Nasıl kasılmaaların vardı bıraz bahsedermısın bebegı nerde hıssedıyodun cnm kac haftalıktın sen sakın kasma kendını ıns bısey olmıcak bebegıne hayırlısıyla hersey yoluna gorcek

Canim cok gecmis olsun. Sen rahat ol ki bebegin de rahat olsun. Iyi olacak insallah Gereken yapiliyordur merak etme. Iyi ki de gitmissin doktora.

Bu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan
Ya evladima birşey olmasın benimki pozitif olsun önemli değil şimdi cmv igg pozitif igm negatif olunca çocuk için sorun yok değilmi yalnız doktor bana gebelik başında yapmadı 34 haftalikti yaptı acaba gebeligin basinda da bagisiklilik var miydi onu bilmiyorum herhalde vardır çünkü doktor dedi eskiden gecirmissin ne olur beni rahat latin birşey olmayacak değil mi

Allahım korusun yavrunu cnm inşallah sağ salim alıcaz hepimiz kucağımıza yavrularımızı korkma

İnşallah bişey olmaz biran önce çıkar yukarı Allah yardımcın olsun

Bol bol yat dinlen allahin izniyle bebegin yerini bulur.gecmis olsun deriz biter

Canim Allah (c.c) inşallah şifanı sana verip bebeğini olması gereken yere yerlestirip sana bağışlasın insallahhhh....
Zor ve sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz bu durumda mendi iyice zora sokup kasma ki daha da fazla kasılma her birimizin yavrusu Allah 'a emanet bizler sadece vesileyiz unutma canım iyisi de kötüsü de Allah ne isterse o oluyor..
Dinlen dua ni et bizde dua ci olucaz sana ve bebeğine her şer e bi hayır gizlidir itki gitmişsin dr a şifanı bulup hastaneden çıkmayı nasip etsin yaradan Allah ..

Sol yada sag diye sartlamadm hic ben. Valla nasil rahatsak bebismle oyle. Gecen sola yattm nasil sanci girdi. Sende yastk kullanablrsn. Ve bence sol diye de sartlama derim
Ben normalde de sola yatmaya alışığım sağda rahat edemiyorum.Yastık koyma işini de hiç anlamadım.Bir tarafım yüksek bir tarafım Alçak olmuyor mu öyle

Canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun.Dualarım sizinle mutlu ayrıl inşallah hastaneden geçmiş olsun

Nasıl kasılmaaların vardı bıraz bahsedermısın bebegı nerde hıssedıyodun cnm kac haftalıktın sen sakın kasma kendını ıns bısey olmıcak bebegıne hayırlısıyla hersey yoluna gorcek
Canım bir yerde top gibi toplanıyordu karnımda bir rahatsızlık hissi oluyordu. Karnıma dokununca sepsert oluyordu.Ama günde en az 10 kerekasılma yaşıyordum. O ara başka doktora gittim magnezyum verdi. Biraz azaldı ama tamamen bitmedi. Son günlerde kasılmalar kasıklarına indi ve bel ağrısıtla bir olmaya başladı. Dün okulda nöbetçiydim merdiven çıkarken direk kasılıyor karnım sepret oluyordu. Meğer bevek çok aşağıya inmiş . Az daha gelmesem heralde doğacaktı: (((((

Benımde gunde on keremsertlık oluyo gobekle sagmkısımda sag kasıga kadar okadr tehlıkelımıymıs yatıyomsn smdı dr ne dedı sureklı yatckmısn acaba bende korktm sımdı işe demgıdıyorum

Ay iyi ki karneye kadar raporla kapatmışım okulda çok etkileniyor insan.Magnezyumu veren doktor usg de kontrol etmedi mi ? Görmedi mi ?

Benımde gunde on keremsertlık oluyo gobekle sagmkısımda sag kasıga kadar okadr tehlıkelımıymıs yatıyomsn smdı dr ne dedı sureklı yatckmısn acaba bende korktm sımdı işe demgıdıyorum
Dün yattım canım bugün bakarmı bilmiyorum ultrasonla. İlk gittiğim doktor çok önemsemedi ama bebek iyice alağıya inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…