2018 Ekim Anneleri

başından beri kullanıyorum canım, daha da kullanacağım

Canım medovadayım. Pazartesi için Ali gocaya da randevu aldım. Tabi taburcunolursam o zamana gidicem inşallah
Canim ya korkma sakin ol. Inşaallah düşmez diyen fuat bey mi? Allahım ya ne yap ne et pazartesi git hocaya. Ali hoca ayın 24unden sonra yok. Yatıracaksa o yatırsın hastanede.

Bıkac saatır kasılma yok devam ederse goruncem bende cnm bebegı kasıktan yukarda hıssedıyorum snrm ıse baslayıncadanyoruldmmbıde streslıydm bır hafta oda etkılemıs olablr kac haftalıksnn
Canım dinlenince azalıyordu benimde. Yorulunca gece bile kasılmayla uykumdan uyanıyordum. Ne olur ne ılmaz ihmal etme bence

E
Rutin kontrol olir muhtemelen
Güzel haberler alman dileği ile
Amin Canım teşekkürler..

Ay o hevesi bilirim sorma canım.Benim Aslın da bu hafta demişti kontrole.Sonra 19 mayıs tatil olursa diye haftaya ertelemişti.dün tekrar bugüne aldılar.Benle birlikte oğluşumda babamızda çok heyecanlı.Cinsiyete 12 de erkek demişti değişmez sanırım :)

Hepinize tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Allah razı olsun
Rabbim şifanı versin Canım.Moralini yüksek tut inşallah.Burda ne sorunlar görüyoruz atlatılıyor Allah’ın izniyle..

Canım devam ederse sen gene de git sonrasında. Benimde bamaz kılarken kasık acım oluyordu. Bir de kasılma sayısı önemliymiş. Kasılmayla birlikte bel ağrısı da oluyodu bende. Ama aşağıya inmesinin nedeni kasılmamaı onu doktor söylemedi ben tahmin ettim. Dr neden bukadar aşağı indi ki acaba dedi bana

Plasenta aşağıda mıymış kaçıncı haftads oldu o kanama geçmiş olsun canım.Rabbim saplıcakla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah
başından beri kullanıyorum canım, daha da kullanacağım
sende de lekelenme mi oldu canım ?belli bir süre verdi mi doktorun kullanman için ?

Amin cnm inşallah. Kalbimi ve hevesimi kirmasin da. Ben bari heyecanimi yaşayayım. Duzelirler inşallah

Canim insallah hevesin umutlarin kalbinden geçenler hersey en guzel sekilde senin olur insallah Allah bu sıkıntıların mukafati olarak evlatlarimizi bize bagislar.. inanki ben halen elimi karnima koyup bebekle konusmaya bile korkuyorum akisina birak annesi diyorum.. yapmak istedigim okadar cok sey varki cekiniyor yapamiyorum .. yasamayan bilemez .. biz gebeyim evet zaman zamam daha agir geciriyoruz ama binlerce sukur olsun yeterki yavrularimiz her seye ragmen bizimle kalsin Allah onlari bize bagislasin..

Icine atigin bastirdigin yasayamadigin belkide bir cok sey var ama olsun kuzum bu yasadiklarimiz da bizi doyurur yetiniriz degilmi uzulme sıkılma her aksamin sonu gunesli gun cok sukur..

Canim benimki riskli gebelikdi 16. Haftada bi kanama alani olusmustu dr hem ignesini hem ilacini kullanmaya d3vam dedi 1 hafta sonra cok sukur alan gitmisti kesti igneyide ilacida ben kullanmiyorum suan ama tabi Allah korusun yine riskli bir durum gorurse baslata bilir .. kanaman akintin agrin yoksa dr da kullanma diyorsa kullanma canim..

Canım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmaz

Bir yay dusun oku takip iyice geriyorlar iyice gerip oku oyle firlatiyorlar ki ok olabildigince uzaga gitsin.. Allah bazi insanlarida bu gibi siniyor belkide sıkinti az ken cogaliyor biraz daha artoyor Rabbimiz kullqnirini her daim sinavdan gecirirmis en buyuk sinav evlat larla olan canim sennde bi sinav icindesin bizde s3ninki daha agir suan .. tevekkulunu bozma koru elimizden dilimizd3n dua dan baska bizi gelmez onuda yaparsak Allah yardimcin olur insallah .. o gerilip gerilip oku ileriye firlatan yay gibi geriliyorsun ama sonunda hedefini bulup oku en guzel menzile firlatip oh diyeceksin insallah . Mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evladini esirgeyip korusun Allah .

Amişn canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Benim igg de pozitif.
Bu kadar kafaya takmış olman normal değil, kendini de bebegini de strese sokuyorsun. Burada kimse sana birşey olmaz diyemez. Biraz rahatla diye bende ve gebelerin yarıya yakınında pozitif olduğunu söylemiştim ama görüyorum ki faydası olmamış. Seni en doğru aydınlatacak kişi enfeksiyon uzmanıdır. Ona görünmeni öneririm

17. Haftada asagida idi şimdi yukarı cıkmıs şükür dinleniyorum bol bol 45 gün raporluydum 3 hafta sonra raporum bitiyor bakalim iş için izin çıkacak mı dr dan

Kızlar karnmda sertlesme oldu bıraz fazla kasıklarmda 1 saatr ahrı bbar dr a gıdıyorum sımdı

Gözün aydın canım ayrintili ultrason yapildimi?
Yok canım daha yapılmadı 21-22. Haftalar civarı gidebilirsin demişti dr um çorumda yapan hiçbir yer yokmuşsamsun en yakın. Bu hafta buradaki başka bir dr a daha gidecepim bakalım o ne diyecek

Yok canım hiç kanama lekelenme vs olmadı ama gecen yıl bnm bi kaybım var 18.haftada rahim ağzı yetmezliği demişlerdi, bebeğin eşi aşağıdaydı ve o gebeliğim çok kanamalı bir gebelikti , şimdi rahim ağzım ölçülüyor normal gidiyordu ama kısalmaya başlamış, ondan en başından beri kullanıyorum ilacı vajinal olarak,daha kullanacağım, inşallh dikişe gerek kalmaz

Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım Hayırlısı

Ben bazen bu üyeliğin sahte olduğunu bile düşünür oldum(Alıntı Yaptığın üye)

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk

Gecmiş gitmiş olsun canım çok üzüldüm dikmemişler miydi o zamanlar ? Inşallah bir sorun çıkartmaz.Ya ben anlamıyorum benim doktor bunu niye ölçmüyor ben dedim de ölçtü miktarını sormasam söylemicek rica minnet 3.8 cm dedi napıcaksın sanki ne anlıcaksan dedi 4 cm altı şey oluyormuş dedim bişey olmuyo dedi normal dedi.Bu kadar önemli bişeyi kanama geçirmiş olan bana niye söylemekten kaçıyor ben bilmiyorum

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Canım neler yaşıyoruz Allah beterinden saklasın inşallah bişey olmaz 10 gün çok az Parça raporlarını bitirme heyet al bence gitme işe filan.Allah büyük korkma üzme kendini

Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım Hayırlısı

Bana 10 tane igne vermislerdi canim dr a hepsini vurul dedi ben 3 tane vuruldum gerisi halen evde :)) dr vuruldum saniyor...

Benim dr da dusugun ilaci ignesi olmaz ama pskoljik rahat ol diye veriyorum demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…