başından beri kullanıyorum canım, daha da kullanacağımKızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Canim ya korkma sakin ol. Inşaallah düşmez diyen fuat bey mi? Allahım ya ne yap ne et pazartesi git hocaya. Ali hoca ayın 24unden sonra yok. Yatıracaksa o yatırsın hastanede.Canım medovadayım. Pazartesi için Ali gocaya da randevu aldım. Tabi taburcunolursam o zamana gidicem inşallah
Yok canım şükran hanım. O da ba bayacendişelendi. Gidicem inşallah.Canim ya korkma sakin ol. Inşaallah düşmez diyen fuat bey mi? Allahım ya ne yap ne et pazartesi git hocaya. Ali hoca ayın 24unden sonra yok. Yatıracaksa o yatırsın hastanede.
Canım dinlenince azalıyordu benimde. Yorulunca gece bile kasılmayla uykumdan uyanıyordum. Ne olur ne ılmaz ihmal etme benceBıkac saatır kasılma yok devam ederse goruncem bende cnm bebegı kasıktan yukarda hıssedıyorum snrm ıse baslayıncadanyoruldmmbıde streslıydm bır hafta oda etkılemıs olablr kac haftalıksnn
Rutin kontrol olir muhtemelen
Güzel haberler alman dileği ile
Amin Canım teşekkürler..
Rutin canim.3lü ya da 4lü icin fikrini sorar
Iste cinsiyet konusulur ❤ :)
Detayli icinde bilgi verir nasil yaptiracagin hakkinda belki.
Insallah guzel haberler alirsin.
Benimde detayli ultrasonum dündü ama persembeye aldik.Nasil heveslenmistim gorecem diye :))))
Rabbim şifanı versin Canım.Moralini yüksek tut inşallah.Burda ne sorunlar görüyoruz atlatılıyor Allah’ın izniyle..Hepinize tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Allah razı olsun
Canım devam ederse sen gene de git sonrasında. Benimde bamaz kılarken kasık acım oluyordu. Bir de kasılma sayısı önemliymiş. Kasılmayla birlikte bel ağrısı da oluyodu bende. Ama aşağıya inmesinin nedeni kasılmamaı onu doktor söylemedi ben tahmin ettim. Dr neden bukadar aşağı indi ki acaba dedi banaAllah bebeğimi hayırlısıyla sana bagislasin canım senin söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum bebek top gibi oluyor ama kasik ağrım falan yok. bu arada benim doktorum da medovadaki fuat hoca ve daha pzt günü kontrol oldum bi sey olsa söylerdi herhalde. korktum bi an. bu arada ben de namaz kılarken cok zorlaniyorum karnımın ici aciyo
Plasenta aşağıda mıymış kaçıncı haftads oldu o kanama geçmiş olsun canım.Rabbim saplıcakla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallahRabbim korktuklarimizdan emin kilsin inşallah
Merak etme allahın izni ile birsey olmayacak
Dinlenme ve bol su ile atlatacaksiniz bunu da inşallah dualarimiz sizinle
Bende ağrı ve ateş olmadı insllah sizde de olmaz
3. Aydan sonra bebek progesteron hormonu üretiyormus normalde bende o zaman bırakmıştım ama son zamanlar kusma dan dolayi icemiyordum
Geçen plesanta dan kanama olunca tekrar başlattı dr ama ben yine kullanamadim mide bulantısı ve kusmadan dolayi
Sadece hafta da 1 proluton depot a devam ediyorum
Rutin kontrol olir muhtemelen
Güzel haberler alman dileği ile
sende de lekelenme mi oldu canım ?belli bir süre verdi mi doktorun kullanman için ?başından beri kullanıyorum canım, daha da kullanacağım
Amin cnm inşallah. Kalbimi ve hevesimi kirmasin da. Ben bari heyecanimi yaşayayım. Duzelirler inşallah
Kızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Canım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmaz
Amişn canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimCanim insallah hevesin umutlarin kalbinden geçenler hersey en guzel sekilde senin olur insallah Allah bu sıkıntıların mukafati olarak evlatlarimizi bize bagislar.. inanki ben halen elimi karnima koyup bebekle konusmaya bile korkuyorum akisina birak annesi diyorum.. yapmak istedigim okadar cok sey varki cekiniyor yapamiyorum .. yasamayan bilemez .. biz gebeyim evet zaman zamam daha agir geciriyoruz ama binlerce sukur olsun yeterki yavrularimiz her seye ragmen bizimle kalsin Allah onlari bize bagislasin..
Icine atigin bastirdigin yasayamadigin belkide bir cok sey var ama olsun kuzum bu yasadiklarimiz da bizi doyurur yetiniriz degilmi uzulme sıkılma her aksamin sonu gunesli gun cok sukur..
Canim benimki riskli gebelikdi 16. Haftada bi kanama alani olusmustu dr hem ignesini hem ilacini kullanmaya d3vam dedi 1 hafta sonra cok sukur alan gitmisti kesti igneyide ilacida ben kullanmiyorum suan ama tabi Allah korusun yine riskli bir durum gorurse baslata bilir .. kanaman akintin agrin yoksa dr da kullanma diyorsa kullanma canim..
Bir yay dusun oku takip iyice geriyorlar iyice gerip oku oyle firlatiyorlar ki ok olabildigince uzaga gitsin.. Allah bazi insanlarida bu gibi siniyor belkide sıkinti az ken cogaliyor biraz daha artoyor Rabbimiz kullqnirini her daim sinavdan gecirirmis en buyuk sinav evlat larla olan canim sennde bi sinav icindesin bizde s3ninki daha agir suan .. tevekkulunu bozma koru elimizden dilimizd3n dua dan baska bizi gelmez onuda yaparsak Allah yardimcin olur insallah .. o gerilip gerilip oku ileriye firlatan yay gibi geriliyorsun ama sonunda hedefini bulup oku en guzel menzile firlatip oh diyeceksin insallah . Mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evladini esirgeyip korusun Allah .
Bu kadar kafaya takmış olman normal değil, kendini de bebegini de strese sokuyorsun. Burada kimse sana birşey olmaz diyemez. Biraz rahatla diye bende ve gebelerin yarıya yakınında pozitif olduğunu söylemiştim ama görüyorum ki faydası olmamış. Seni en doğru aydınlatacak kişi enfeksiyon uzmanıdır. Ona görünmeni öneririmYa evladima birşey olmasın benimki pozitif olsun önemli değil şimdi cmv igg pozitif igm negatif olunca çocuk için sorun yok değilmi yalnız doktor bana gebelik başında yapmadı 34 haftalikti yaptı acaba gebeligin basinda da bagisiklilik var miydi onu bilmiyorum herhalde vardır çünkü doktor dedi eskiden gecirmissin ne olur beni rahat latin birşey olmayacak değil mi
17. Haftada asagida idi şimdi yukarı cıkmıs şükür dinleniyorum bol bol 45 gün raporluydum 3 hafta sonra raporum bitiyor bakalim iş için izin çıkacak mı dr danPlasenta aşağıda mıymış kaçıncı haftads oldu o kanama geçmiş olsun canım.Rabbim saplıcakla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah
sende de lekelenme mi oldu canım ?belli bir süre verdi mi doktorun kullanman için ?
Yok canım daha yapılmadı 21-22. Haftalar civarı gidebilirsin demişti dr um çorumda yapan hiçbir yer yokmuşGözün aydın canım ayrintili ultrason yapildimi?
Yok canım hiç kanama lekelenme vs olmadı ama gecen yıl bnm bi kaybım var 18.haftada rahim ağzı yetmezliği demişlerdi, bebeğin eşi aşağıdaydı ve o gebeliğim çok kanamalı bir gebelikti , şimdi rahim ağzım ölçülüyor normal gidiyordu ama kısalmaya başlamış, ondan en başından beri kullanıyorum ilacı vajinal olarak,daha kullanacağım, inşallh dikişe gerek kalmazPlasenta aşağıda mıymış kaçıncı haftads oldu o kanama geçmiş olsun canım.Rabbim saplıcakla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah
sende de lekelenme mi oldu canım ?belli bir süre verdi mi doktorun kullanman için ?
Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım HayırlısıCanim insallah hevesin umutlarin kalbinden geçenler hersey en guzel sekilde senin olur insallah Allah bu sıkıntıların mukafati olarak evlatlarimizi bize bagislar.. inanki ben halen elimi karnima koyup bebekle konusmaya bile korkuyorum akisina birak annesi diyorum.. yapmak istedigim okadar cok sey varki cekiniyor yapamiyorum .. yasamayan bilemez .. biz gebeyim evet zaman zamam daha agir geciriyoruz ama binlerce sukur olsun yeterki yavrularimiz her seye ragmen bizimle kalsin Allah onlari bize bagislasin..
Icine atigin bastirdigin yasayamadigin belkide bir cok sey var ama olsun kuzum bu yasadiklarimiz da bizi doyurur yetiniriz degilmi uzulme sıkılma her aksamin sonu gunesli gun cok sukur..
Canim benimki riskli gebelikdi 16. Haftada bi kanama alani olusmustu dr hem ignesini hem ilacini kullanmaya d3vam dedi 1 hafta sonra cok sukur alan gitmisti kesti igneyide ilacida ben kullanmiyorum suan ama tabi Allah korusun yine riskli bir durum gorurse baslata bilir .. kanaman akintin agrin yoksa dr da kullanma diyorsa kullanma canim..
Bir yay dusun oku takip iyice geriyorlar iyice gerip oku oyle firlatiyorlar ki ok olabildigince uzaga gitsin.. Allah bazi insanlarida bu gibi siniyor belkide sıkinti az ken cogaliyor biraz daha artoyor Rabbimiz kullqnirini her daim sinavdan gecirirmis en buyuk sinav evlat larla olan canim sennde bi sinav icindesin bizde s3ninki daha agir suan .. tevekkulunu bozma koru elimizden dilimizd3n dua dan baska bizi gelmez onuda yaparsak Allah yardimcin olur insallah .. o gerilip gerilip oku ileriye firlatan yay gibi geriliyorsun ama sonunda hedefini bulup oku en guzel menzile firlatip oh diyeceksin insallah . Mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evladini esirgeyip korusun Allah .
Ben bazen bu üyeliğin sahte olduğunu bile düşünür oldum(Alıntı Yaptığın üye)Benim igg de pozitif.
Bu kadar kafaya takmış olman normal değil, kendini de bebegini de strese sokuyorsun. Burada kimse sana birşey olmaz diyemez. Biraz rahatla diye bende ve gebelerin yarıya yakınında pozitif olduğunu söylemiştim ama görüyorum ki faydası olmamış. Seni en doğru aydınlatacak kişi enfeksiyon uzmanıdır. Ona görünmeni öneririm
Gecmiş gitmiş olsun canım çok üzüldüm dikmemişler miydi o zamanlar ? Inşallah bir sorun çıkartmaz.Ya ben anlamıyorum benim doktor bunu niye ölçmüyor ben dedim de ölçtü miktarını sormasam söylemicek rica minnet 3.8 cm dedi napıcaksın sanki ne anlıcaksan dedi 4 cm altı şey oluyormuş dedim bişey olmuyo dedi normal dedi.Bu kadar önemli bişeyi kanama geçirmiş olan bana niye söylemekten kaçıyor ben bilmiyorumYok canım hiç kanama lekelenme vs olmadı ama gecen yıl bnm bi kaybım var 18.haftada rahim ağzı yetmezliği demişlerdi, bebeğin eşi aşağıdaydı ve o gebeliğim çok kanamalı bir gebelikti , şimdi rahim ağzım ölçülüyor normal gidiyordu ama kısalmaya başlamış, ondan en başından beri kullanıyorum ilacı vajinal olarak,daha kullanacağım, inşallh dikişe gerek kalmaz
Canım neler yaşıyoruz Allah beterinden saklasın inşallah bişey olmaz 10 gün çok az Parça raporlarını bitirme heyet al bence gitme işe filan.Allah büyük korkma üzme kendiniKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?