Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.
Dün eşimle aylık fotoğraf çekimlerine başladık. Bu da 4.ay fotoğrafımız. Umarım her ay sorunsuz bir şekilde çekebiliriz. Ama sanırım koyu renk bir elbise giymek daha mantıklı olacak bundan sonra.
Genelde olmuyor.Kolda bi agrı olabiliyor canım.Bazilarinin biraz daha fazla.
Umarım ben de o şekilde hafif atlatırım.
Bence aynisiyla devam et :)))
Kızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Esnek bi kumassa vucudunu kavramasi daha bile iyi olur aslinda :) yukati ceker ama bayaaa :)))))))Birkaç ay sonra girebilirsem içine
Kızlar günaydın. 2-3 haftadır yoğun kasılmalarım vardı. Dün doktora gittim. Bebek çok aşağıda ve iki büklüm olmuş. Kendini ordan kurtarmaya çalışıyor dedi doktor. Hastaneye yarırdı. İnşallah düşmez dedi. Çok fazla aşağıdaymış. düşük tehlikem varmış. Çok üzgünüm. Keşke işe hiç başlamasaydım. Lütfen benim için dua edin. Çok ihtiyacım var.
Önceden öyle söylemiyordu ama hep 4 gün ilerde söylüyorduCanım seni boyle muallakta birakmasi garip olmus sonucta guveniyorsun ve sana senin durumunu anlatacak tek insan doktorun.
Onun disinda 20 hafta doldursak bile bebek icin 18 sayiyorlar.Dollenme zamani vs dusunuldugunden.Bence o konida sikintin olmasin.
Progestan icinde ilk 3 ayda desteklemek amaciyla veriliyor ama zaten hamilelikte olan bi hormon oldugundan devam etmek istememistir.
Canım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmazBenımde gunde on keremsertlık oluyo gobekle sagmkısımda sag kasıga kadar okadr tehlıkelımıymıs yatıyomsn smdı dr ne dedı sureklı yatckmısn acaba bende korktm sımdı işe demgıdıyorum
Önceden öyle söylemiyordu ama hep 4 gün ilerde söylüyordu
Canım medovadayım. Pazartesi için Ali gocaya da randevu aldım. Tabi taburcunolursam o zamana gidicem inşallahGeçmiş olsun canim birşey olmayacak Allaahbizin verirse rahat ol. Konyadaydin dimi sen? Hangi hastanedesin
Günaydınnn tatlı hamişlerr..Doktor kontrolüm bugüne alındı.bebişimi göreceğim için çokkk heyecanlıyım.16.hafta kontrolü olmuş olacak bu.Rutin kontrol mü olacak acaba?Yoksa ekstra birşeyler inceleyecek mi bakalım?Bol bol dua edin inş..
Evet canım hastanedeyimCok gecmis olsun canim.
Insallah atlatmis olursun en kisa zamanda❤
Hastanede misin hala?
Mesela bi tarafa yattin,alcak yumusak bi yastik gobeginin altina koyabilirsin.
O zaman asagiya dogru cekmiyor yan yatinca germiyor canim.Destekliyor.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle canım, güzel düşün güzel olacak sonunda inşallah,dualrım seninleKızlar günaydın. 2-3 haftadır yoğun kasılmalarım vardı. Dün doktora gittim. Bebek çok aşağıda ve iki büklüm olmuş. Kendini ordan kurtarmaya çalışıyor dedi doktor. Hastaneye yarırdı. İnşallah düşmez dedi. Çok fazla aşağıdaymış. düşük tehlikem varmış. Çok üzgünüm. Keşke işe hiç başlamasaydım. Lütfen benim için dua edin. Çok ihtiyacım var.
Allah bebeğimi hayırlısıyla sana bagislasin canım senin söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum bebek top gibi oluyor ama kasik ağrım falan yok. bu arada benim doktorum da medovadaki fuat hoca ve daha pzt günü kontrol oldum bi sey olsa söylerdi herhalde. korktum bi an. bu arada ben de namaz kılarken cok zorlaniyorum karnımın ici aciyoCanım medovadayım. Pazartesi için Ali gocaya da randevu aldım. Tabi taburcunolursam o zamana gidicem inşallah
Benimde bilgin YÖK canım Malesef, topuk dikeni falan derler öyle bişey mi acaba?bnm sadece son bir haftadır bacağım dizimin altı kasılıyor kramp gibi yaniHanımlar günaydın,
Benim 2 gündür yaşadığım problemi anlatmak istiyorum size. Sol ayağım resmen iptal çok acıyorParmaklarım uyuşuk ayağımın altı yanıyor batıyor acıyor üstüne basamıyorum. Yüksekte tututuorum topuk çevresi sızlıyor. Doktora gittim dün ayakta kaldığın için dedi varis değil bu dedi. Bir varis çorabı giysen rahat edersin dedi ben anlayamadım varis değil ama varis çorabı giy ne demek canım yanıyor. İşe de gidemedim bugün bu şikayet aslında yavaş yavaş geldi. Evde iken ayaklarımın altı acıyordu bende gidip ortopedik terlik aldım. Sonra herşey daha kötüye gitti. Terliksiz yere basınca korkunç canım yanıyor gerçi. İnşallah aranızda bunu yaşayan yoktur. Ama etrafınızda duyduğunuz şeyler varsa benimle paylaşır mısınız?
Kızlar günaydın. 2-3 haftadır yoğun kasılmalarım vardı. Dün doktora gittim. Bebek çok aşağıda ve iki büklüm olmuş. Kendini ordan kurtarmaya çalışıyor dedi doktor. Hastaneye yarırdı. İnşallah düşmez dedi. Çok fazla aşağıdaymış. düşük tehlikem varmış. Çok üzgünüm. Keşke işe hiç başlamasaydım. Lütfen benim için dua edin. Çok ihtiyacım var.
Bende ağrı ve ateş olmadı insllah sizde de olmazTetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.
3. Aydan sonra bebek progesteron hormonu üretiyormus normalde bende o zaman bırakmıştım ama son zamanlar kusma dan dolayi icemiyordumKızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Günaydınnn tatlı hamişlerr..Doktor kontrolüm bugüne alındı.bebişimi göreceğim için çokkk heyecanlıyım.16.hafta kontrolü olmuş olacak bu.Rutin kontrol mü olacak acaba?Yoksa ekstra birşeyler inceleyecek mi bakalım?Bol bol dua edin inş..
Bıkac saatır kasılma yok devam ederse goruncem bende cnm bebegı kasıktan yukarda hıssedıyorum snrm ıse baslayıncadanyoruldmmbıde streslıydm bır hafta oda etkılemıs olablr kac haftalıksnnCanım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?