2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???

Dün eşimle aylık fotoğraf çekimlerine başladık. Bu da 4.ay fotoğrafımız. Umarım her ay sorunsuz bir şekilde çekebiliriz. Ama sanırım koyu renk bir elbise giymek daha mantıklı olacak bundan sonra.

Eklentiler

• B8BEE9C3-BE52-4D7E-9B01-FFAE3D9855F2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 67
Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.

Genelde olmuyor.Kolda bi agrı olabiliyor canım.Bazilarinin biraz daha fazla.

Dün eşimle aylık fotoğraf çekimlerine başladık. Bu da 4.ay fotoğrafımız. Umarım her ay sorunsuz bir şekilde çekebiliriz. Ama sanırım koyu renk bir elbise giymek daha mantıklı olacak bundan sonra.

Bence aynisiyla devam et :)))

Canım seni boyle muallakta birakmasi garip olmus sonucta guveniyorsun ve sana senin durumunu anlatacak tek insan doktorun.

Onun disinda 20 hafta doldursak bile bebek icin 18 sayiyorlar.Dollenme zamani vs dusunuldugunden.Bence o konida sikintin olmasin.
Progestan icinde ilk 3 ayda desteklemek amaciyla veriliyor ama zaten hamilelikte olan bi hormon oldugundan devam etmek istememistir.

Cnm bebeğin Allaha emanet. Allahın izniyle ikinizde sağlıklı sıhatli çıkacaksınız hastaneden. Çok geçmiş olsun

Önceden öyle söylemiyordu ama hep 4 gün ilerde söylüyordu

Benımde gunde on keremsertlık oluyo gobekle sagmkısımda sag kasıga kadar okadr tehlıkelımıymıs yatıyomsn smdı dr ne dedı sureklı yatckmısn acaba bende korktm sımdı işe demgıdıyorum
Canım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmaz

Rutin canim.3lü ya da 4lü icin fikrini sorar
Iste cinsiyet konusulur ❤ :)
Detayli icinde bilgi verir nasil yaptiracagin hakkinda belki.
Insallah guzel haberler alirsin.

Benimde detayli ultrasonum dündü ama persembeye aldik.Nasil heveslenmistim gorecem diye :))))

Cok gecmis olsun canim.
Insallah atlatmis olursun en kisa zamanda❤
Hastanede misin hala?

Mesela bi tarafa yattin,alcak yumusak bi yastik gobeginin altina koyabilirsin.
O zaman asagiya dogru cekmiyor yan yatinca germiyor canim.Destekliyor.
Evet canım hastanedeyim

Bişey olmaz Allah'ın izniyle canım, güzel düşün güzel olacak sonunda inşallah,dualrım seninle

Canım medovadayım. Pazartesi için Ali gocaya da randevu aldım. Tabi taburcunolursam o zamana gidicem inşallah
Allah bebeğimi hayırlısıyla sana bagislasin canım senin söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum bebek top gibi oluyor ama kasik ağrım falan yok. bu arada benim doktorum da medovadaki fuat hoca ve daha pzt günü kontrol oldum bi sey olsa söylerdi herhalde. korktum bi an. bu arada ben de namaz kılarken cok zorlaniyorum karnımın ici aciyo

Benimde bilgin YÖK canım Malesef, topuk dikeni falan derler öyle bişey mi acaba?bnm sadece son bir haftadır bacağım dizimin altı kasılıyor kramp gibi yani

Rabbim korktuklarimizdan emin kilsin inşallah
Merak etme allahın izni ile birsey olmayacak
Dinlenme ve bol su ile atlatacaksiniz bunu da inşallah dualarimiz sizinle

Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.
Bende ağrı ve ateş olmadı insllah sizde de olmaz
3. Aydan sonra bebek progesteron hormonu üretiyormus normalde bende o zaman bırakmıştım ama son zamanlar kusma dan dolayi icemiyordum
Geçen plesanta dan kanama olunca tekrar başlattı dr ama ben yine kullanamadim mide bulantısı ve kusmadan dolayi
Sadece hafta da 1 proluton depot a devam ediyorum

Rutin kontrol olir muhtemelen
Güzel haberler alman dileği ile

Canım haiç kalkma dedi ama hasta ede yatış içşn mi dedi bilmiyorum. Sen de bir görün istersen. Ne olur ne olmaz
Bıkac saatır kasılma yok devam ederse goruncem bende cnm bebegı kasıktan yukarda hıssedıyorum snrm ıse baslayıncadanyoruldmmbıde streslıydm bır hafta oda etkılemıs olablr kac haftalıksnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…