Evet öyle söyledi benimki de bugün.Bana sorsan hiç gerek yok ama sen psikolojik olarak rahat hissediyorsun diye veriyorum işte dediBana 10 tane igne vermislerdi canim dr a hepsini vurul dedi ben 3 tane vuruldum gerisi halen evde :)) dr vuruldum saniyor...
Benim dr da dusugun ilaci ignesi olmaz ama pskoljik rahat ol diye veriyorum demisti..
Canım sıkma canını bence çalışmama imkanın varsa çalışma evde dinlen doğuma kadar hiçbirşey bebeklerimizden daha kıymetli değil şuandaKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Canım neler yaşıyoruz Allah beterinden saklasın inşallah bişey olmaz 10 gün çok az Parça raporlarını bitirme heyet al bence gitme işe filan.Allah büyük korkma üzme kendini
Kızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıyeCanım sıkma canını bence çalışmama imkanın varsa çalışma evde dinlen doğuma kadar hiçbirşey bebeklerimizden daha kıymetli değil şuanda
canım bişey olmaz Allahın izniyle dinlen bişey yapma .. Raporu uzatabilirsen uzat canım inşalllah en kısa sürede geçer de rahatlarsınKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Benimde sol bacağıma yayılıyor. Sabah uyandığımda bir müddet ayaklarımın üstüne basamıyorm. Basınç hissi varBenim de sol bacagım iptal sayılır, kalcaya kadar, topallıyorum,damarlarım cekiliyo gibi. Varis başlangıcı olabilir ama topuk demişsin, yere basarken topukta batma hissi oluyosa topuk dikeni olabilir bi araştır istersen ..
Aşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.
Canim cok gecmis olsun.. cok riskli olsaydi dr un yatis yapardi hastaneye umudunu kaybetme haztanede bile dinleneceksin deseydi umudumuz her daim var degilmi .. sen guclu olmaya calis bebeginde guclensin..Kızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye
kendini çok kasmışsındır belki ondan su iç uzan rahatlamaya çalış bakalım nolcak.Allahın izniyle bu da geçecek inşallahKızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye
Demedi canım ama ben kasılmadandır diye düşünüyorumAllah yardımcınız olsun canım. Dualarımız seninle. Bişey olmaz inşallah. Annenin duası kabul olur hep dua et. Neden öyle olmuş Dr bişey dedi mi?
O ilk gebeliğimdi hiçbir bilgim yoktu bu konuda kendi kollamadım kanama olmasına rağmen 5 gün rapor veriyorlardı sonra işe devam, evde aynı şekilde her işimi kendim yapıyordum, farketmedim ağrısız rahim açılmış dikişe geç kalınmıştı, wc de elime bişey değdi yani o derece neyse canım Allah bunu korusun ama dr lar psikolojimizi anlamıyorlar, ben ölçelim diyorum her gittiğimde sen çok taktın bu kadar takma dedi, 3cm çıktı benimde şuan dikiş atmadı önümüz görelim dedi , 3 hafta sonra gel sesi, 3 çok değil mi 2 gafta sonra geleyim dedim gel dedi, her hafa bakmanın anlamı YÖK deşd, Allah 35lerş 40 ları görmeyi nasip etsin hepimizeGecmiş gitmiş olsun canım çok üzüldüm dikmemişler miydi o zamanlar ? Inşallah bir sorun çıkartmaz.Ya ben anlamıyorum benim doktor bunu niye ölçmüyor ben dedim de ölçtü miktarını sormasam söylemicek rica minnet 3.8 cm dedi napıcaksın sanki ne anlıcaksan dedi 4 cm altı şey oluyormuş dedim bişey olmuyo dedi normal dedi.Bu kadar önemli bişeyi kanama geçirmiş olan bana niye söylemekten kaçıyor ben bilmiyorum
Canım sakin ol , şuan ki ölçümün iyi, istirahat et, kendini germe bişey olmayacak Allah'ın izniyle,gerekli görseydi seni hastaneye yatırırdı, sakin ol , İnan zaman stres yapınca geçmek bilmiyor , güzel düşün bak dr a da gittin bebişin iyi çok şükğrKızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye
Canım iyiki gittin hemen. Üzülme dinlenince bişey olmaz inşallah.Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Amin canım.Anlamıyorlar ya..ben burda bişeyleri öğreniyorum da soruyorum öğrenmesem sormicam onlar da bişey söylemicekler ofO ilk gebeliğimdi hiçbir bilgim yoktu bu konuda kendi kollamadım kanama olmasına rağmen 5 gün rapor veriyorlardı sonra işe devam, evde aynı şekilde her işimi kendim yapıyordum, farketmedim ağrısız rahim açılmış dikişe geç kalınmıştı, wc de elime bişey değdi yani o derece neyse canım Allah bunu korusun ama dr lar psikolojimizi anlamıyorlar, ben ölçelim diyorum her gittiğimde sen çok taktın bu kadar takma dedi, 3cm çıktı benimde şuan dikiş atmadı önümüz görelim dedi , 3 hafta sonra gel sesi, 3 çok değil mi 2 gafta sonra geleyim dedim gel dedi, her hafa bakmanın anlamı YÖK deşd, Allah 35lerş 40 ları görmeyi nasip etsin hepimize
Plasentanın 34. Haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyorHerkese gecmis olsun....rabbim hepimizin evlatlatini bagislasin....
Sizi o kadar iyi anliyorum ki aynilarini bende yasadim...rabbim yardimciniz olsun...saglik ve sihhhat sifa versin mubarek gunlerde hepimize....
Evlatlarimizi bize bagislasin..
Bu plasente kacinci haftada yukari cikmasi lazim ki..bu konuda bir sey bilen var mi
Bir sonra ki kontrolde bende hem rahim agzini hemdr plasenteyi soracagim...
Cok merak ettim endiselendim bende
Hayir daha once dusuk yapmisim ben...doktor diye her hafta bakmiyor kisalma var mi yok mu diye anlamiyorum ki
Doktorunu ara canın belki takip Altın'da tutarlarKuzlar asırı agrım oluyo kasıklarda bıraz daha beklıcem drunu arıcam 5 dkda bır gelıyo Ck felaket agrı
E
Ay o hevesi bilirim sorma canım.Benim Aslın da bu hafta demişti kontrole.Sonra 19 mayıs tatil olursa diye haftaya ertelemişti.dün tekrar bugüne aldılar.Benle birlikte oğluşumda babamızda çok heyecanlı.Cinsiyete 12 de erkek demişti değişmez sanırım :)
Rabbim şifanı versin Canım.Moralini yüksek tut inşallah.Burda ne sorunlar görüyoruz atlatılıyor Allah’ın izniyle..
Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım Hayırlısı
Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Herkese gecmis olsun....rabbim hepimizin evlatlatini bagislasin....
Sizi o kadar iyi anliyorum ki aynilarini bende yasadim...rabbim yardimciniz olsun...saglik ve sihhhat sifa versin mubarek gunlerde hepimize....
Evlatlarimizi bize bagislasin..
Bu plasente kacinci haftada yukari cikmasi lazim ki..bu konuda bir sey bilen var mi
Bir sonra ki kontrolde bende hem rahim agzini hemdr plasenteyi soracagim...
Cok merak ettim endiselendim bende
Hayir daha once dusuk yapmisim ben...doktor diye her hafta bakmiyor kisalma var mi yok mu diye anlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?