2018 Ekim Anneleri

Bana 10 tane igne vermislerdi canim dr a hepsini vurul dedi ben 3 tane vuruldum gerisi halen evde :)) dr vuruldum saniyor...

Benim dr da dusugun ilaci ignesi olmaz ama pskoljik rahat ol diye veriyorum demisti..
Evet öyle söyledi benimki de bugün.Bana sorsan hiç gerek yok ama sen psikolojik olarak rahat hissediyorsun diye veriyorum işte dedi

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Canım sıkma canını bence çalışmama imkanın varsa çalışma evde dinlen doğuma kadar hiçbirşey bebeklerimizden daha kıymetli değil şuanda

Canım neler yaşıyoruz Allah beterinden saklasın inşallah bişey olmaz 10 gün çok az Parça raporlarını bitirme heyet al bence gitme işe filan.Allah büyük korkma üzme kendini

Canım sıkma canını bence çalışmama imkanın varsa çalışma evde dinlen doğuma kadar hiçbirşey bebeklerimizden daha kıymetli değil şuanda
Kızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
canım bişey olmaz Allahın izniyle dinlen bişey yapma .. Raporu uzatabilirsen uzat canım inşalllah en kısa sürede geçer de rahatlarsın

Benimde sol bacağıma yayılıyor. Sabah uyandığımda bir müddet ayaklarımın üstüne basamıyorm. Basınç hissi var

Tetanoz aşısından sonra ateşlenme halsizlik gibi belirtiler oluyor mu? Bir bilginiz fikriniz var mı acaba? Tam tez savunma veya bayram tatiline gideceğimiz hafta aşı olacağım galiba, hiç istemedim bir anda.
Aşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.

Canim cok gecmis olsun.. cok riskli olsaydi dr un yatis yapardi hastaneye umudunu kaybetme haztanede bile dinleneceksin deseydi umudumuz her daim var degilmi .. sen guclu olmaya calis bebeginde guclensin..

Insallah sen ve diyer arkadasimizin bebegi en kisa surede olmasi gereken yere gelir kasilmalariniz son bulup sifa bulursunuz insallah canim Allah yar ve yardimciniz olsun ...

kendini çok kasmışsındır belki ondan su iç uzan rahatlamaya çalış bakalım nolcak.Allahın izniyle bu da geçecek inşallah

O ilk gebeliğimdi hiçbir bilgim yoktu bu konuda kendi kollamadım kanama olmasına rağmen 5 gün rapor veriyorlardı sonra işe devam, evde aynı şekilde her işimi kendim yapıyordum, farketmedim ağrısız rahim açılmış dikişe geç kalınmıştı, wc de elime bişey değdi yani o derece neyse canım Allah bunu korusun ama dr lar psikolojimizi anlamıyorlar, ben ölçelim diyorum her gittiğimde sen çok taktın bu kadar takma dedi, 3cm çıktı benimde şuan dikiş atmadı önümüz görelim dedi , 3 hafta sonra gel sesi, 3 çok değil mi 2 gafta sonra geleyim dedim gel dedi, her hafa bakmanın anlamı YÖK deşd, Allah 35lerş 40 ları görmeyi nasip etsin hepimize

Canım sakin ol , şuan ki ölçümün iyi, istirahat et, kendini germe bişey olmayacak Allah'ın izniyle,gerekli görseydi seni hastaneye yatırırdı, sakin ol , İnan zaman stres yapınca geçmek bilmiyor , güzel düşün bak dr a da gittin bebişin iyi çok şükğr

Herkese gecmis olsun....rabbim hepimizin evlatlatini bagislasin....
Sizi o kadar iyi anliyorum ki aynilarini bende yasadim...rabbim yardimciniz olsun...saglik ve sihhhat sifa versin mubarek gunlerde hepimize....
Evlatlarimizi bize bagislasin..

Bu plasente kacinci haftada yukari cikmasi lazim ki..bu konuda bir sey bilen var mi
Bir sonra ki kontrolde bende hem rahim agzini hemdr plasenteyi soracagim...
Cok merak ettim endiselendim bende
Hayir daha once dusuk yapmisim ben...doktor diye her hafta bakmiyor kisalma var mi yok mu diye anlamiyorum ki

Kuzlar asırı agrım oluyo kasıklarda bıraz daha beklıcem drunu arıcam 5 dkda bır gelıyo Ck felaket agrı

Amin canım.Anlamıyorlar ya..ben burda bişeyleri öğreniyorum da soruyorum öğrenmesem sormicam onlar da bişey söylemicekler of

Plasentanın 34. Haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyor

dlkkydlntpl cnm iyi düşün.Mıayene sırasında kasılmış olabilirsin normal.ayaklarını uzat ve epey bi su içmeye çalış,bi de muz ye.Ağrıyı düşünmemeye çalış.Toparlarsın inş Allah’ın izniyle..

Degismez sanirim :)
Bizde de ilk benziyor ama cok yaniltici haftalar demisti 12de sonra kız oldugunu ogrendik :)
Insallah guzel haberlerle donersiinizz❤

Gerek yok diyor Progestana.Düşüğün ilacı olmaz diyor iğne hiç vermedi bana mesela kanama alanı varken de vermedi başka yerde yaptırdım 1 tane haberi yok.İçmeyim bakalım Hayırlısı

Canim ya gittigine gore vardir bi bildigin ama doktorun snei tatmin etmiyorsa cidden simdiden degistir.Son zamanlarda sikintilar,endiseler daha fazla olabiliyor insan resmen doktorun agzina bakar oluyor.
Olmamakta lazim gerci ama yine de en azindan boyle gidip gidip aonra muallakta kalmazsin.

30mm ve uzeri icin sikinti var denemez genelde canim.
Ama agrin sebebiylede dinlenirsin.
Senin hic ise devam etmemen gerekiyor.
Bide cok stres yapma daha cok dengen degisir.

Asagida miydi?
Eger degilse onu ve rahim boyunu rahatsiz bi durum varsa doktor aslinda kontrol ediyor.Sikintili bi durum varsa alttan ölçer.Plesanta icinde seni uyarir yapmaman gerekenler icin.
Yani sadece bize soyledikleri ya da kagitta yazan boy,kilo vs bakip birakmiyorlar
Plesanta asagidaysada doguma kadar cikma ihtimali var ama riskleri var tabii o kadar ilerlerse ama cikmazsada sezeryan dogum olur mecburi.
25-28.haftalarda genelde %80 duzelir.

Kızlar doktordan geldim az önce..Çok şükür herşey yolunda.. Cinsiyetimiz %100 erkek oldu artık :) Yalnız plesanta bebişi görmemizi engelledi fakat pipi apaçık ortadaydı Boyumus 14.2 cm kilomuz 167 gr olmuş maşallah Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…