Kızlar doktordan geldim az önce..Çok şükür herşey yolunda.. Cinsiyetimiz %100 erkek oldu artık :) Yalnız plesanta bebişi görmemizi engelledi fakat pipi apaçık ortadaydıBoyumus 14.2 cm kilomuz 167 gr olmuş maşallah Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Geçmiş olsun canım dinlen evde bozma moralini hiçbişey olmaz bebişine artık allah'im korur inşallahKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Aşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.
Geçer hemen inşallah biraz dinlenince, Allahım korusun bebeğinizi.Kuzlar asırı agrım oluyo kasıklarda bıraz daha beklıcem drunu arıcam 5 dkda bır gelıyo Ck felaket agrı
Gözün aydın cnm darısı bizlere hep güzel haberler alalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimiziKızlar doktordan geldim az önce..Çok şükür herşey yolunda.. Cinsiyetimiz %100 erkek oldu artık :) Yalnız plesanta bebişi görmemizi engelledi fakat pipi apaçık ortadaydıBoyumus 14.2 cm kilomuz 167 gr olmuş maşallah Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ah canim ya sen sorun yasadkca uzuluyorum artik. Insallah bunu da atlatirsin merak etme.Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Canim korkma yat dinlen insaallah bisey olmayacak Rabbim yardımcın olsunKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Bence tekrar git canim.Kuzlar asırı agrım oluyo kasıklarda bıraz daha beklıcem drunu arıcam 5 dkda bır gelıyo Ck felaket agrı
Sıcaklardan olsa gerek erken isindi sanko havalarMerhaba kızlar. Fena halde ödem oluştu ayaklarımda. Vücudum patlayacakmış gibi hissediyorum. Kızımda 7-8 aylıkken başlamıştı fakat bu defa çok erken oldu. Acaba korkmam gerekir mi?
Bilmiyorum ama şimdi böyleyse ilerleyen aylarda ne yapacağım bilmiyorum. Her hareketimde kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum..Sıcaklardan olsa gerek erken isindi sanko havalar
Bu haftalarda elinle hissetmek pek mümkün değil. Içten hareketlerini hissedebilirsin.Bebeğini hissedenler elinizle temas halinde mi anlıyorsunuz ve tam olarak nerede hissediyorsunuz? Elim karnimda bekliyorum bekliyorum hiçbir şey yok
Ahh ahh canim boyle anlatinca sanki hemen her sey rutine girdi gibi geliyo kulaga ama kriz donemleri atlattik. Hala da bazen yanimizda uyumak istiyo. Hele ben hamile kaldiktan sonra daha da nazlandi bi gorsen :/Ay ne tatlı ya masallah alısmıs ama yatmam deyıp sızın yanınıza gelıp ayrılmak dıye aglamamıs evet guzel mobılyalar sanırım ben park yatak alcam ev sureklı tasıncak bıde dolap alırım ılave olrak cunku sureklı ev degıstırıcez ılk bıkac ayda annemde kalcam ıcın allah bılıyo nereye tasıncaz cok karısık bızım olaylar ıns ustesınden kalkarım ben de hayırlısıyla korkuyorum bıraz tecrubesızlım bıraz uzaklık bıde ıns herkes karısmaya kalkmaZ bnm kaynana gelıp kalmaya kalkarsa yanarım
Yok canim ben magazadan aldim ve inanilmaz memnun kaldim. Zaten piril piril duruyo, oglumda 2 yasina kadar kullandik ama cok deforme olmadi. Nasip olursa simdi de onu kullanmayi dusunuyorum. Gorumcem gorunce "aaa bunu cok kisa sure kullanirsin, sonra dar gelir 2 yasa kadar kullanamazsin" demisti ama sonradan ondeki tahtasini cikarinca dar falan gelmedi oglum o sekilde 2 yasina kadar rahatca yatti canim tavsiye ederim %100Beşiğini beğendim Emin’im uzun süre kullanmıştır çok kullanışlı duruyor. İnternet üzerinden mi almıştın
Evet canim verdigin her kurusu hak eder bence. Sahsen ben memnun kaldim ve taş gibi yani pek deforme olmadi da...cnm bende ikea düşünüyordum anladığım kadarıyla memmun kaldın tavsiye edermısın bize de
Sleep Lady diye bir hanim var onun kitabini almistim canim. Bazi teknikleri var. En temel ipucu cocuga guven vermek yani odaya terk edip orda tek basina uyuyacagi hissini degil, istedigi her an annesinin/babasinin onu duyup onunla temas edebilecegini gostermek gerekiyor. O yuzden ilk baslarda derin uykuya gecene kadar besigin yani basinda uyukladik biz de :) yani besigin yanina oturup kafami oglumun yanina yastiga koyuyodum. Tek kolu da atiyodum falan kemik agrisi bel agrisi hak getire o donemde :) bir de uykudan bir yarim saat oncesinde falan hazirlik donemi oluyo. Isiklari kapatirdik, kitap okuma masal ninni seramonisi yapiyoduk. Ama tabii her gun bir olmuyo. Bazen kucakta bazen koynumuzda uyudu. Hala oyle yani her zaman toz pembe olmuyo minik kuslarla hayat :)Uyku eğitimi çok önemli. Sallamadan nasıl yatağına alıştı hep merak etmiştim ben de öyle yapmak isterim
Canim Rabbim sifa versin, dualarimiz seninle. Insallah kuzucuk hemen toparlar ve yukari cikar..Kızlar günaydın. 2-3 haftadır yoğun kasılmalarım vardı. Dün doktora gittim. Bebek çok aşağıda ve iki büklüm olmuş. Kendini ordan kurtarmaya çalışıyor dedi doktor. Hastaneye yarırdı. İnşallah düşmez dedi. Çok fazla aşağıdaymış. düşük tehlikem varmış. Çok üzgünüm. Keşke işe hiç başlamasaydım. Lütfen benim için dua edin. Çok ihtiyacım var.
Canim benim doktor 16.haftada biraktirmisti progestani. Sen en iyisi Ahmet Hocaya bi sor bence. Zaten cok sukur kanama sorunumuz bitti o yuzden endise etme..Kızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Korkmana gerek yok birşey olma allahın iziniyle stres yapma kendine şuan en önemlisi bu ve yorma kendini uzan dinlen doktorunda söylemiş zatenKızlar eve geldm ama genıtalın yan kosmına kasıklardan asaya cok fena ahrılar gırıyo dr sakın ol kendını cok gerdın suan yok bısey dedı ama cok kotu agrı gırıyo cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye
Ben yaptırmadım ilk gebelikte doktorumda gereksiz görmüştü zaten yaptırmayıda hiç istememiştim birkaç kişiden duymuştum kolda ağrı yaptığını yine doktoruma soracağım sanmıyorım yaptır diyeceğini siz doktorunuza danışın isterseniz hangi şartlarda doğum yapacağnız önemli bu konuda sanırım hastahane şartları yaniAşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.
Merhaba kızlar. Fena halde ödem oluştu ayaklarımda. Vücudum patlayacakmış gibi hissediyorum. Kızımda 7-8 aylıkken başlamıştı fakat bu defa çok erken oldu. Acaba korkmam gerekir mi?
Bebeğini hissedenler elinizle temas halinde mi anlıyorsunuz ve tam olarak nerede hissediyorsunuz? Elim karnimda bekliyorum bekliyorum hiçbir şey yok
Ayy canım durumumuz aynı galiba. Bak ben bugün biraz daha iyiyim. İnşallah hiç bişet olmıcak. Dualarım seninleKızlar hastnye gıdıyorum serum takcaklarms gerekırse yatcm dusuk rıskın olablr dedomdr dus edın
Ben yaptırmadım ilk gebelikte doktorumda gereksiz görmüştü zaten yaptırmayıda hiç istememiştim birkaç kişiden duymuştum kolda ağrı yaptığını yine doktoruma soracağım sanmıyorım yaptır diyeceğini siz doktorunuza danışın isterseniz hangi şartlarda doğum yapacağnız önemli bu konuda sanırım hastahane şartları yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?