2018 Ekim Anneleri

Gozunuzaydiiinn❤ masallah minişede .
Daim olsun iyi haberler❤

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Geçmiş olsun canım dinlen evde bozma moralini hiçbişey olmaz bebişine artık allah'im korur inşallah

Aşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.

Ne gibi sıkıntılar mesela? Doktorum ve aile hekimim yaptırmamı söyledi. En son 18 yaşında yaptırmıştım tetanoz bağışıklığım da yok o yüzden ben de yaptırmak istiyorum açıkçası. Sadece doğum ile ilgili değil, Allah korusun yazın pikniklerde vs elime ayağıma bişey batsa veya evin içinde bile çok fazla kesici delici aletlerle uğraşıyorum, kesik vs. olsa tehlikeli durumlar.

Gözün aydın cnm darısı bizlere hep güzel haberler alalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi

Kızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Canim korkma yat dinlen insaallah bisey olmayacak Rabbim yardımcın olsun
Seni vajinal usg ya da spekulum ile mi muayene etti

Merhaba kızlar. Fena halde ödem oluştu ayaklarımda. Vücudum patlayacakmış gibi hissediyorum. Kızımda 7-8 aylıkken başlamıştı fakat bu defa çok erken oldu. Acaba korkmam gerekir mi?

Bebeğini hissedenler elinizle temas halinde mi anlıyorsunuz ve tam olarak nerede hissediyorsunuz? Elim karnimda bekliyorum bekliyorum hiçbir şey yok

Bebeğini hissedenler elinizle temas halinde mi anlıyorsunuz ve tam olarak nerede hissediyorsunuz? Elim karnimda bekliyorum bekliyorum hiçbir şey yok
Bu haftalarda elinle hissetmek pek mümkün değil. Içten hareketlerini hissedebilirsin.

Ahh ahh canim boyle anlatinca sanki hemen her sey rutine girdi gibi geliyo kulaga ama kriz donemleri atlattik. Hala da bazen yanimizda uyumak istiyo. Hele ben hamile kaldiktan sonra daha da nazlandi bi gorsen :/

Sakin dert etme canim tecrubesizim diye. Ilk cocukta oluyo ilk baslarda ama Rabbim oyle bi icgudu veriyo ki. Bebekle kisa surede ahengi yakaliyo insan ❤ Bebegi dinlemek ihtitaclarini anlamaya calismak altin ipucu. Aileden birileri karissa bile sen evet evet cok haklisiniz de ama yine de bebeginin ve senin kalbinden gecen yolu uygula bence canim benim en dogrusu o :)

Beşiğini beğendim Emin’im uzun süre kullanmıştır çok kullanışlı duruyor. İnternet üzerinden mi almıştın
Yok canim ben magazadan aldim ve inanilmaz memnun kaldim. Zaten piril piril duruyo, oglumda 2 yasina kadar kullandik ama cok deforme olmadi. Nasip olursa simdi de onu kullanmayi dusunuyorum. Gorumcem gorunce "aaa bunu cok kisa sure kullanirsin, sonra dar gelir 2 yasa kadar kullanamazsin" demisti ama sonradan ondeki tahtasini cikarinca dar falan gelmedi oglum o sekilde 2 yasina kadar rahatca yatti canim tavsiye ederim %100

cnm bende ikea düşünüyordum anladığım kadarıyla memmun kaldın tavsiye edermısın bize de
Evet canim verdigin her kurusu hak eder bence. Sahsen ben memnun kaldim ve taş gibi yani pek deforme olmadi da...

Uyku eğitimi çok önemli. Sallamadan nasıl yatağına alıştı hep merak etmiştim ben de öyle yapmak isterim
Sleep Lady diye bir hanim var onun kitabini almistim canim. Bazi teknikleri var. En temel ipucu cocuga guven vermek yani odaya terk edip orda tek basina uyuyacagi hissini degil, istedigi her an annesinin/babasinin onu duyup onunla temas edebilecegini gostermek gerekiyor. O yuzden ilk baslarda derin uykuya gecene kadar besigin yani basinda uyukladik biz de :) yani besigin yanina oturup kafami oglumun yanina yastiga koyuyodum. Tek kolu da atiyodum falan kemik agrisi bel agrisi hak getire o donemde :) bir de uykudan bir yarim saat oncesinde falan hazirlik donemi oluyo. Isiklari kapatirdik, kitap okuma masal ninni seramonisi yapiyoduk. Ama tabii her gun bir olmuyo. Bazen kucakta bazen koynumuzda uyudu. Hala oyle yani her zaman toz pembe olmuyo minik kuslarla hayat :)

Canim Rabbim sifa versin, dualarimiz seninle. Insallah kuzucuk hemen toparlar ve yukari cikar..

Canim benim doktor 16.haftada biraktirmisti progestani. Sen en iyisi Ahmet Hocaya bi sor bence. Zaten cok sukur kanama sorunumuz bitti o yuzden endise etme..

Kızlar hastnye gıdıyorum serum takcaklarms gerekırse yatcm dusuk rıskın olablr dedomdr dus edın

Korkmana gerek yok birşey olma allahın iziniyle stres yapma kendine şuan en önemlisi bu ve yorma kendini uzan dinlen doktorunda söylemiş zaten

Aşıyı yaptırmasanız ne olur ben yaptırmayacağım. Yaptıranlar hep sıkıntı yaşıyor.
Ben yaptırmadım ilk gebelikte doktorumda gereksiz görmüştü zaten yaptırmayıda hiç istememiştim birkaç kişiden duymuştum kolda ağrı yaptığını yine doktoruma soracağım sanmıyorım yaptır diyeceğini siz doktorunuza danışın isterseniz hangi şartlarda doğum yapacağnız önemli bu konuda sanırım hastahane şartları yani

Merhaba kızlar. Fena halde ödem oluştu ayaklarımda. Vücudum patlayacakmış gibi hissediyorum. Kızımda 7-8 aylıkken başlamıştı fakat bu defa çok erken oldu. Acaba korkmam gerekir mi?

Bu yaz fena gececek
Sicaklarda erkenden basladi.
Allah yardimcin olsun canim.
Sivi daha fazla tutar hamilelikte vucut ama bi yandan da en onemlisi sivi.

Ben elimle hissediyorum canim.
Ama cok erken hissettim artik bayaa guclu tekmeleri zaten.
Önce kendin hissedersin icten,sonra karnini oynatabildigini gorursun,birebir elinle hissetmen biraz zaman alabilir.

Bu konu hep geciyor ama yanlis yonlendirme olmasin.
Sadece dogumun nasil yapildigi degildir onemli olan canim.
Herseyi gozonunde bulundurmak lazim.
Tabii vurdurmak yine kisisel bi secim ama sadece dogumla kisitlamak yanlis olabilir.
Yasanilan yerler bile bu tur seylerde bi etken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…