2018 Ekim Anneleri

Ayy canım durumumuz aynı galiba. Bak ben bugün biraz daha iyiyim. İnşallah hiç niley olmıcak. Dualarım seninle
Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl

Evet bunu soracağım doktoruma ama gerekli görseydi sanıyorımki geresiz görmezdi diye düşünüyorum deneyimli bir doktor kendisi çünkü diğer hususları soracağım bıçak kesti diken battı vs :) ben kendi yaşadığımı söyledim sizde yaptırmayın diye birşey zaten söylemem doktorunuza danışın diye yazdım zaten ama benim doktorum gereksiz görmüştü yine öyle söyeyecektir eminim

plojovic internette aynı şekilde yazıyor doğum koşulları kordonunnkesilidği makas vs hamilelik sırasında paslı bir çivi vs batarsa o anda gidip aşı olabiliyormuşuz muhtemelen bu yüzden gereksiz görmüştür doktorumda ama haftaya kontorlde unutmazsam soracağım

Ahmet hocaya 13.haftada gittiğimde o da ayni şeyleri söylemişti.Bence hiçbir etkisi yok ama madem başlamışsın devam et Demişti.evet aslında leke yok şükür artık içmesek de olur Allah'ın izniyle..

Ben normalde de sola yatmaya alışığım sağda rahat edemiyorum.Yastık koyma işini de hiç anlamadım.Bir tarafım yüksek bir tarafım Alçak olmuyor mu öyle
Ya ben ilknde son aylarda kullanmstim:) karnin altina. Artik insan nasl rahat edecegini sasiriyor. Smdi bacak arama koyuyrm mesela. Yani fazla yastik iyi oluyo gibi

Hıc bılmıyorum nabıcaz cnm ılk bebıs olunca artık bıraz anneme uycam tabı kendı kurallarmı koycam bısekıl en ıyısını ıygılıcaz ıns
Annen hep yaninda olcak galiba. Zaten buyuklere uymayinca bazen tartsmalar kirilmalar bile oluyr. Kararli olmak sart. Allh her konuda yardimcimiz olsun. Lohusaliklarmzda guzel gecsin ins. Veee gazsiz bebislerimiz olsun

Tabii oyle canim,ben hep okunuyor diye belirteyim dedim.
Ben ilkinde yaptirmistim.
Allah boyle tedirginlik verecek kucucuk kazalardan bile korusunda❤

Kizlar benim 1haftadir alttarafim cok agriyor böyle sanki damarlar tikanmis gibi kalktigimda yurudugumde beni cok etkiliyor cok korkuyorum vajina varisi frlanmi acaba.. bu sekilde yasayan varmi 19+5iz

Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl

Merak etme serum iyi gelecektir size
Rabbim şifa versin sizlere
Aklına kötü şey getirme
Biz iyiyiz çok şükür diye tekrar et kendi kendine
Rabbimizin izni ile bişey olmayacak

ilkim1 dlkkydlntpl arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk oğlum da hamileyken çok aşağıdaydı. Hatta dr ölçümünü dahi yapamıyordu. Suyum azdı. Bunlar hep erken doğum sebebi. Ve bende de serviks yani rahim kısalığı çıktı. Takip edildi. Dinlenmem soylendi. Hiç iş yapmadim. Oğlum erken doğdu ama küveze girmedi. Çünkü ciğer geliştirici iğne yapılmıştı. Bir de kilo aldiracak şeyler yemeye çalışıyordum hep. Bu yazdıklarımı sakın yanlış anlamayın. Stres cok etkiliyor. Ama Rabbim de neyi nasip ederse o oluyor. Yani tedbir bizden takdir Allah'tan. Raporları uzatma imkanı varsa uzatın. Dinlenin.

Kızlar bebek sanki alt tarafimda tekme atiyor gibi bir hissim var. Yani sanki vajinaya pıt pıt vuruyor gibi. Böyle hissedeniniz var mı? İlk bebeğim erken doğduğundan tedirginim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…