- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dglAyy canım durumumuz aynı galiba. Bak ben bugün biraz daha iyiyim. İnşallah hiç niley olmıcak. Dualarım seninle
Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl
Hersey iyiii olacak, saglikla evine doneceksin insallah...Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl
Evet bunu soracağım doktoruma ama gerekli görseydi sanıyorımki geresiz görmezdi diye düşünüyorum deneyimli bir doktor kendisi çünkü diğer hususları soracağım bıçak kesti diken battı vs :) ben kendi yaşadığımı söyledim sizde yaptırmayın diye birşey zaten söylemem doktorunuza danışın diye yazdım zaten ama benim doktorum gereksiz görmüştü yine öyle söyeyecektir eminimBu konu hep geciyor ama yanlis yonlendirme olmasin.
Sadece dogumun nasil yapildigi degildir onemli olan canim.
Herseyi gozonunde bulundurmak lazim.
Tabii vurdurmak yine kisisel bi secim ama sadece dogumla kisitlamak yanlis olabilir.
Yasanilan yerler bile bu tur seylerde bi etken olabilir
Allah korusun bebeğinizi, sağlıkla eve dönün inşallahSerım takıldı bna dua edın kuzlar h
Ahmet hocaya 13.haftada gittiğimde o da ayni şeyleri söylemişti.Bence hiçbir etkisi yok ama madem başlamışsın devam et Demişti.evet aslında leke yok şükür artık içmesek de olur Allah'ın izniyle..Ahh ahh canim boyle anlatinca sanki hemen her sey rutine girdi gibi geliyo kulaga ama kriz donemleri atlattik. Hala da bazen yanimizda uyumak istiyo. Hele ben hamile kaldiktan sonra daha da nazlandi bi gorsen :/
Sakin dert etme canim tecrubesizim diye. Ilk cocukta oluyo ilk baslarda ama Rabbim oyle bi icgudu veriyo ki. Bebekle kisa surede ahengi yakaliyo insan ❤ Bebegi dinlemek ihtitaclarini anlamaya calismak altin ipucu. Aileden birileri karissa bile sen evet evet cok haklisiniz de ama yine de bebeginin ve senin kalbinden gecen yolu uygula bence canim benim en dogrusu o :)
Yok canim ben magazadan aldim ve inanilmaz memnun kaldim. Zaten piril piril duruyo, oglumda 2 yasina kadar kullandik ama cok deforme olmadi. Nasip olursa simdi de onu kullanmayi dusunuyorum. Gorumcem gorunce "aaa bunu cok kisa sure kullanirsin, sonra dar gelir 2 yasa kadar kullanamazsin" demisti ama sonradan ondeki tahtasini cikarinca dar falan gelmedi oglum o sekilde 2 yasina kadar rahatca yatti canim tavsiye ederim %100
Evet canim verdigin her kurusu hak eder bence. Sahsen ben memnun kaldim ve taş gibi yani pek deforme olmadi da...
Sleep Lady diye bir hanim var onun kitabini almistim canim. Bazi teknikleri var. En temel ipucu cocuga guven vermek yani odaya terk edip orda tek basina uyuyacagi hissini degil, istedigi her an annesinin/babasinin onu duyup onunla temas edebilecegini gostermek gerekiyor. O yuzden ilk baslarda derin uykuya gecene kadar besigin yani basinda uyukladik biz de :) yani besigin yanina oturup kafami oglumun yanina yastiga koyuyodum. Tek kolu da atiyodum falan kemik agrisi bel agrisi hak getire o donemde :) bir de uykudan bir yarim saat oncesinde falan hazirlik donemi oluyo. Isiklari kapatirdik, kitap okuma masal ninni seramonisi yapiyoduk. Ama tabii her gun bir olmuyo. Bazen kucakta bazen koynumuzda uyudu. Hala oyle yani her zaman toz pembe olmuyo minik kuslarla hayat :)
Canim Rabbim sifa versin, dualarimiz seninle. Insallah kuzucuk hemen toparlar ve yukari cikar..
Canim benim doktor 16.haftada biraktirmisti progestani. Sen en iyisi Ahmet Hocaya bi sor bence. Zaten cok sukur kanama sorunumuz bitti o yuzden endise etme..
Ya ben ilknde son aylarda kullanmstim:) karnin altina. Artik insan nasl rahat edecegini sasiriyor. Smdi bacak arama koyuyrm mesela. Yani fazla yastik iyi oluyo gibiBen normalde de sola yatmaya alışığım sağda rahat edemiyorum.Yastık koyma işini de hiç anlamadım.Bir tarafım yüksek bir tarafım Alçak olmuyor mu öyle
Canım benim Rabbim şifanızı versin mutlu haberlerle iyileşerek dön inşallahKızlar hastnye gıdıyorum serum takcaklarms gerekırse yatcm dusuk rıskın olablr dedomdr dus edın
Ayy canım yaa . İnşallah bişey olmaz. Kasılma devam mı peki. Allah sana da bebeişine de şifa versin inşallahPembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl
Annen hep yaninda olcak galiba. Zaten buyuklere uymayinca bazen tartsmalar kirilmalar bile oluyr. Kararli olmak sart. Allh her konuda yardimcimiz olsun. Lohusaliklarmzda guzel gecsin ins. Veee gazsiz bebislerimiz olsunHıc bılmıyorum nabıcaz cnm ılk bebıs olunca artık bıraz anneme uycam tabı kendı kurallarmı koycam bısekıl en ıyısını ıygılıcaz ıns
Evet bunu soracağım doktoruma ama gerekli görseydi sanıyorımki geresiz görmezdi diye düşünüyorum deneyimli bir doktor kendisi çünkü diğer hususları soracağım bıçak kesti diken battı vs :) ben kendi yaşadığımı söyledim sizde yaptırmayın diye birşey zaten söylemem doktorunuza danışın diye yazdım zaten ama benim doktorum gereksiz görmüştü yine öyle söyeyecektir eminim
Pembe akıntım geldı bel kasık agrım dvm edıyo serum takılcak dr gelck bılmıyorum nolucak durum ıyı dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?