Kilo aldıracak şeyleri bizimle paylaşır misin canım@ilkim1dlkkydlntpl arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlk oğlum da hamileyken çok aşağıdaydı. Hatta dr ölçümünü dahi yapamıyordu. Suyum azdı. Bunlar hep erken doğum sebebi. Ve bende de serviks yani rahim kısalığı çıktı. Takip edildi. Dinlenmem soylendi. Hiç iş yapmadim. Oğlum erken doğdu ama küveze girmedi. Çünkü ciğer geliştirici iğne yapılmıştı. Bir de kilo aldiracak şeyler yemeye çalışıyordum hep. Bu yazdıklarımı sakın yanlış anlamayın. Stres cok etkiliyor. Ama Rabbim de neyi nasip ederse o oluyor. Yani tedbir bizden takdir Allah'tan. Raporları uzatma imkanı varsa uzatın. Dinlenin.
hicbirsey olmayacak insallah, saglikla don evine..Kızlr serum rahatlttı brz ıns bebeklere bısı olmaz hayırlısıyla atlatrz
Canim muz, kaşar peyniri, kuruyemiş ilk aklima gelenler. Bi an sorunca kalakaldım :) aklima gelince seni etiketler yazarım. Bu arada önceki sayfaları okudum. Sen de sormuşsun galiba. Oğlumu ben de hiç sallamadım. Beşik kurulurken sallanma özelliğini iptal ettirdim.Kilo aldıracak şeyleri bizimle paylaşır misin canım
Canım çok geçmiş olsun yeni okuyabildim durumunu inş sıkıntın geçer bir an önce onlar güçlüler eminim ki hele senin bebiş ne kadar mücadeleci umarım bunun da üstesinden gelecekKızlr serum rahatlttı brz ıns bebeklere bısı olmaz hayırlısıyla atlatrz
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbişey olmayacak bebişlerimiz çok güçlü bizim allahım korusun miniklerimiziKızlr serum rahatlttı brz ıns bebeklere bısı olmaz hayırlısıyla atlatrz
Tşk ler canım,sevinirim.Ya ben 19 Olduğum halde doktor 18 sın dedi taktım kafaya gramına göre mi hesaplıyorlar acaba Haftasını eskiden boyuna göreydi.Bir daha ki kontrole kadar Kilo aldırmak istiyorum.18+5 te 246 gr az mi bilmiyorum sorunca normal diyo drCanim muz, kaşar peyniri, kuruyemiş ilk aklima gelenler. Bi an sorunca kalakaldım :) aklima gelince seni etiketler yazarım. Bu arada önceki sayfaları okudum. Sen de sormuşsun galiba. Oğlumu ben de hiç sallamadım. Beşik kurulurken sallanma özelliğini iptal ettirdim.
Canım tabiki öncelikle kendi Dr Una sor. Ben progestani günde 3kez kullanıyorum geçen ay rahatsizllandim acildeki Dr doğuma kadar günde üç kez kullanacaksin dedi. Kendi gittiğim riskli gebelik Dr um biraktirdi geçen ay ve Dr uma güvenip bıraktım. Ben de çok fazla yan etki yapmıştı suurakli baş ağrısı ve goz ağrısı yasiyodum bitkisel hayatta gibiydim çok kötü olmuştum. İnşallah bişey olmaz bebeklerimize sağlıcakla kucağımiza alalimKızlar ben kan tahlili sonuçlarını almaya ve progestan yazdırmaya gittim sabah.progestanı bu doktor bana bırak dediğinde kanama geçirmiştim ama tabi henüz bırakmamıştım.hastanade bu ilacı tekrar yazdılar iki ay oldu hastane yazalı.Bittikçe aile hekimine yazdırıyordum.kan sonuçlarını almışken progestan tekrar yazdırayım dedim rutin Dr bu ilacı hala içtiğimi bilmiyormuş.Ne zamana kadar kullan dediler sana hadtabede dedi bişey demediler dedim.Önce yazmadı ben hamilelere normalde progestan vermem dedi o Sorumluluğu alamam dedi ama illa yaz diyorsan da yazayım sonra ilerde bişey olursa kendini de beni de suçlarsın dedi
( Allahkorusun)yazdı da ben zatrm eczaneler resmi tatil nedeniyle kapalı alamıyorum içime de dert oldu progestan kullananlar hala kullanıyorlar mı ????
Bi de 20.haftada gel D vitamini başlayalım dedi.zaten 20 ye girdim 19+1 im dedim hayır 18 haftalıksın dedi.Buna takıldım şimdi de
Takacak bişey yok dedi Bebeğin durumu iyi önemli olan bu dedi sana 19 demişim 20 demişim hiçbi Önemi yok dedi.Canım sıkıldı
Progestana devam ediyor mu kullananlar ???
Amin canım Allah hepimizin evladını korusun evlatlarımız O'na emanet..Canim insallah hevesin umutlarin kalbinden geçenler hersey en guzel sekilde senin olur insallah Allah bu sıkıntıların mukafati olarak evlatlarimizi bize bagislar.. inanki ben halen elimi karnima koyup bebekle konusmaya bile korkuyorum akisina birak annesi diyorum.. yapmak istedigim okadar cok sey varki cekiniyor yapamiyorum .. yasamayan bilemez .. biz gebeyim evet zaman zamam daha agir geciriyoruz ama binlerce sukur olsun yeterki yavrularimiz her seye ragmen bizimle kalsin Allah onlari bize bagislasin..
Icine atigin bastirdigin yasayamadigin belkide bir cok sey var ama olsun kuzum bu yasadiklarimiz da bizi doyurur yetiniriz degilmi uzulme sıkılma her aksamin sonu gunesli gun cok sukur..
Canim benimki riskli gebelikdi 16. Haftada bi kanama alani olusmustu dr hem ignesini hem ilacini kullanmaya d3vam dedi 1 hafta sonra cok sukur alan gitmisti kesti igneyide ilacida ben kullanmiyorum suan ama tabi Allah korusun yine riskli bir durum gorurse baslata bilir .. kanaman akintin agrin yoksa dr da kullanma diyorsa kullanma canim..
Bir yay dusun oku takip iyice geriyorlar iyice gerip oku oyle firlatiyorlar ki ok olabildigince uzaga gitsin.. Allah bazi insanlarida bu gibi siniyor belkide sıkinti az ken cogaliyor biraz daha artoyor Rabbimiz kullqnirini her daim sinavdan gecirirmis en buyuk sinav evlat larla olan canim sennde bi sinav icindesin bizde s3ninki daha agir suan .. tevekkulunu bozma koru elimizden dilimizd3n dua dan baska bizi gelmez onuda yaparsak Allah yardimcin olur insallah .. o gerilip gerilip oku ileriye firlatan yay gibi geriliyorsun ama sonunda hedefini bulup oku en guzel menzile firlatip oh diyeceksin insallah . Mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evladini esirgeyip korusun Allah .
Allah yardımcın olsun canım bişey olmaz inşallah bol bol dinlen suyu bol ic. Allah'a emanet. Moralini yüksek tutKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Agrilarinin kasilmanin sebebi bu muymusKızlar drdan cıktm rahım agzım kosalmıs 36 mm den 32 mm e rahım agzında centıklenme var dedı hafıf acıklık 10 gun rapor verdi tekrar moralım cok bozuk
Teşekkürler cnnm çok güzel anllatmissin. Ve uygulamissin. Darisi bizlere inşallah. Bakalım nasıl olacak? Ben de Chicco nun anne yani yatağı var onu 6ay kullaanirimm heraldeAhh ahh canim boyle anlatinca sanki hemen her sey rutine girdi gibi geliyo kulaga ama kriz donemleri atlattik. Hala da bazen yanimizda uyumak istiyo. Hele ben hamile kaldiktan sonra daha da nazlandi bi gorsen :/
Sakin dert etme canim tecrubesizim diye. Ilk cocukta oluyo ilk baslarda ama Rabbim oyle bi icgudu veriyo ki. Bebekle kisa surede ahengi yakaliyo insan ❤ Bebegi dinlemek ihtitaclarini anlamaya calismak altin ipucu. Aileden birileri karissa bile sen evet evet cok haklisiniz de ama yine de bebeginin ve senin kalbinden gecen yolu uygula bence canim benim en dogrusu o :)
Yok canim ben magazadan aldim ve inanilmaz memnun kaldim. Zaten piril piril duruyo, oglumda 2 yasina kadar kullandik ama cok deforme olmadi. Nasip olursa simdi de onu kullanmayi dusunuyorum. Gorumcem gorunce "aaa bunu cok kisa sure kullanirsin, sonra dar gelir 2 yasa kadar kullanamazsin" demisti ama sonradan ondeki tahtasini cikarinca dar falan gelmedi oglum o sekilde 2 yasina kadar rahatca yatti canim tavsiye ederim %100
Evet canim verdigin her kurusu hak eder bence. Sahsen ben memnun kaldim ve taş gibi yani pek deforme olmadi da...
Sleep Lady diye bir hanim var onun kitabini almistim canim. Bazi teknikleri var. En temel ipucu cocuga guven vermek yani odaya terk edip orda tek basina uyuyacagi hissini degil, istedigi her an annesinin/babasinin onu duyup onunla temas edebilecegini gostermek gerekiyor. O yuzden ilk baslarda derin uykuya gecene kadar besigin yani basinda uyukladik biz de :) yani besigin yanina oturup kafami oglumun yanina yastiga koyuyodum. Tek kolu da atiyodum falan kemik agrisi bel agrisi hak getire o donemde :) bir de uykudan bir yarim saat oncesinde falan hazirlik donemi oluyo. Isiklari kapatirdik, kitap okuma masal ninni seramonisi yapiyoduk. Ama tabii her gun bir olmuyo. Bazen kucakta bazen koynumuzda uyudu. Hala oyle yani her zaman toz pembe olmuyo minik kuslarla hayat :)
Canim Rabbim sifa versin, dualarimiz seninle. Insallah kuzucuk hemen toparlar ve yukari cikar..
Canim benim doktor 16.haftada biraktirmisti progestani. Sen en iyisi Ahmet Hocaya bi sor bence. Zaten cok sukur kanama sorunumuz bitti o yuzden endise etme..
Aminnn canımCanım tabiki öncelikle kendi Dr Una sor. Ben progestani günde 3kez kullanıyorum geçen ay rahatsizllandim acildeki Dr doğuma kadar günde üç kez kullanacaksin dedi. Kendi gittiğim riskli gebelik Dr um biraktirdi geçen ay ve Dr uma güvenip bıraktım. Ben de çok fazla yan etki yapmıştı suurakli baş ağrısı ve goz ağrısı yasiyodum bitkisel hayatta gibiydim çok kötü olmuştum. İnşallah bişey olmaz bebeklerimize sağlıcakla kucağımiza alalim
Etkili olduğunu söylüyorlar. İnsan artık bir doktora gugüvenmek istiyo. Allah'a emanetiz cnmAminnn canımDoktorlar Arasında görüş ayrılıkları oluyo bıraktım bakalım Rabbim korusun.Ptogestana rağmen kanama geçirmiştim ben,belkide gerçekten etkisizdir
Kaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?
Bence de bebekle ilgili bir Ağrı değil bu.Uf böyle Şeyler de hep hafta sonuna denk geliyo pazartesi bir doktora görün inş iyi olursun bir an önceKaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?
yalansindunya canim bişey sorcam önceki hamileliğinden belki bilirsin.Ark lardan Etkilendim mi bilmiyorum karnımın sağ tarafı bikaç defa şişti indi neden acaba ? Biraz araştırma Yaptım sitede,bunu yaşayıp doğum yapanlar var ama ne bilim her tarafımızdan pimpirik akıyo resmen.Sence ?
Bilen arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?