2018 Ekim Anneleri

Kilo aldıracak şeyleri bizimle paylaşır misin canım

Kilo aldıracak şeyleri bizimle paylaşır misin canım
Canim muz, kaşar peyniri, kuruyemiş ilk aklima gelenler. Bi an sorunca kalakaldım :) aklima gelince seni etiketler yazarım. Bu arada önceki sayfaları okudum. Sen de sormuşsun galiba. Oğlumu ben de hiç sallamadım. Beşik kurulurken sallanma özelliğini iptal ettirdim.

Kızlr serum rahatlttı brz ıns bebeklere bısı olmaz hayırlısıyla atlatrz
Canım çok geçmiş olsun yeni okuyabildim durumunu inş sıkıntın geçer bir an önce onlar güçlüler eminim ki hele senin bebiş ne kadar mücadeleci umarım bunun da üstesinden gelecek

Tşk ler canım,sevinirim.Ya ben 19 Olduğum halde doktor 18 sın dedi taktım kafaya gramına göre mi hesaplıyorlar acaba Haftasını eskiden boyuna göreydi.Bir daha ki kontrole kadar Kilo aldırmak istiyorum.18+5 te 246 gr az mi bilmiyorum sorunca normal diyo dr

Canım tabiki öncelikle kendi Dr Una sor. Ben progestani günde 3kez kullanıyorum geçen ay rahatsizllandim acildeki Dr doğuma kadar günde üç kez kullanacaksin dedi. Kendi gittiğim riskli gebelik Dr um biraktirdi geçen ay ve Dr uma güvenip bıraktım. Ben de çok fazla yan etki yapmıştı suurakli baş ağrısı ve goz ağrısı yasiyodum bitkisel hayatta gibiydim çok kötü olmuştum. İnşallah bişey olmaz bebeklerimize sağlıcakla kucağımiza alalim

Amin canım Allah hepimizin evladını korusun evlatlarımız O'na emanet..

Teşekkürler cnnm çok güzel anllatmissin. Ve uygulamissin. Darisi bizlere inşallah. Bakalım nasıl olacak? Ben de Chicco nun anne yani yatağı var onu 6ay kullaanirimm heralde

Aminnn canım Doktorlar Arasında görüş ayrılıkları oluyo bıraktım bakalım Rabbim korusun.Ptogestana rağmen kanama geçirmiştim ben,belkide gerçekten etkisizdir

Kaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?

dlkkydlntpl çok geçmiş olsun Dilek çok üzüldüm sıkıntıyı tam atlatmıştın ne güzel. Korkuttun beni bundan sonrA hep rapor al doğuma kadar işe başladın sıkıntı geri döndü . Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah cümleten

Kaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?

Başka dr a git normal bi ağrıya benzemiyor. Korkutmak istemem ben pimpirikliyimdir ama daha başka tetkikler yaptır söyle uyuyamıyorum dr de yazık kaç hafta oldu bir iki gün değil ki. Bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum ayağını sıcak tut bakalım gaz da olabilir

Bence de bebekle ilgili bir Ağrı değil bu.Uf böyle Şeyler de hep hafta sonuna denk geliyo pazartesi bir doktora görün inş iyi olursun bir an önce

yalansindunya canim bişey sorcam önceki hamileliğinden belki bilirsin.Ark lardan Etkilendim mi bilmiyorum karnımın sağ tarafı bikaç defa şişti indi neden acaba ? Biraz araştırma Yaptım sitede,bunu yaşayıp doğum yapanlar var ama ne bilim her tarafımızdan pimpirik akıyo resmen.Sence ?
Bilen arkadaşlar ?

Bebiş içinde dönmüş canım ya da gaz yer değiştirmiş ikisinden biri bence. Her ikisini de yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…