- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Çok şükür Ağrı değil de sadece şişlik oldu indi bikaç defa Prıgestan içmedim bugün olumsuz beklenti içine mi girdim naptım.Sağol canımPurpplee doğum Ağrı olmadan olmaz ki. Hem kasılman olurken aynı anda bel ağrın oluyor. Bi de düzenli Ağrı gelmesi lazım dk dksına . Ben 20 haftadan sonrA hep kasılma yaşadım her gün olurdu ama bel ağrım yoktu. Magnezyum kullanmıştım. Ağrın yoksa kafana takma bence.
Bu arada canım doğum derken bu tarz şişlik yaşayan bikaç hamiş buldum sitede sıkıntısız bir şekilde doğum yapabildiler süreç tamamlandı denek istedimPurpplee doğum Ağrı olmadan olmaz ki. Hem kasılman olurken aynı anda bel ağrın oluyor. Bi de düzenli Ağrı gelmesi lazım dk dksına . Ben 20 haftadan sonrA hep kasılma yaşadım her gün olurdu ama bel ağrım yoktu. Magnezyum kullanmıştım. Ağrın yoksa kafana takma bence.
Çok şükür Ağrı değil de sadece şişlik oldu indi bikaç defa Prıgestan içmedim bugün olumsuz beklenti içine mi girdim naptım.Sağol canım
Bu arada canım doğum derken bu tarz şişlik yaşayan bikaç hamiş buldum sitede sıkıntısız bir şekilde doğum yapabildiler süreç tamamlandı denek istedim
Bana da bu gece ne olduysa cin gibiyim uyku yok.Bi de su içme işini geç saate bırakmışım bugün 4-5 defa wc gideyim de öyle yatayım eşim her kalkışımda uyanıyo uyanmasın bari diyodum.ya ben zorla içiyorum 1.5 lt suyu,halbuki 2.5 lt OlmalıProgestanı bilmiyorum canım ben de bi uyandım çiş için uyuyamıyorum kaç saattir bulantı idrar yanması kontrole 2 hafta var ilaç yazar herhalde. Tahlile bakmıştı hafif enf var ilaç yazmayacam 10 bardak su iç dedi tmm dedim. Ultrasondan sonrA reçete yazarken bulantı ilacı istedim hala kullanıyor musun dedi o zaman bi tahlil daha yapalım ilaç yazarım belki dedi. Tahlili verdim sonucu daha göstermedim uzak old için. İlk dediğine göre davranıyorum bol su içiyorum ama zor gerçekten bulantı da olunca
Ya canım az kaldı dogumuma biliyorsun sende hamilelikte psikoloji tavan yapıyor ben kaç tane doktorla konuştum hepsi dedi sorun yok ben biraz vesveseliyim galiba şeytan beynimden çıkmıyor beni rahat bırakmıyor ki sürekli aklıma geliyor unuttukca lütfen bana dua edin gerçekten psikolojikpsikolojim bozuk ve hepinize tsk ederim allah razı olsun beni rahatlatmak için herşey yaptınız allah sizi evlatlarinizin başından eksik etmesinBenim igg de pozitif.
Bu kadar kafaya takmış olman normal değil, kendini de bebegini de strese sokuyorsun. Burada kimse sana birşey olmaz diyemez. Biraz rahatla diye bende ve gebelerin yarıya yakınında pozitif olduğunu söylemiştim ama görüyorum ki faydası olmamış. Seni en doğru aydınlatacak kişi enfeksiyon uzmanıdır. Ona görünmeni öneririm
Yok haklısın galiba ben biraz vesveseliyim kendimi yalnız hissediyorum soracak kimsem yok size soruyorum az kaldı ondan olsa gerek korkuyorum lütfen bana dua edin yani uyuyamiyorum gece ben doktora sordum sorun yok dedi dediğim gibi şeytan aklıma giriyor sürekli kandırıyor beni uyuyamiyorum ya bunları düşünmekten keşke o testi hiç yapmasayyapmasaydim en azından bu kadar takıntı haline getirmezdim neyse sizde sağolun çok yardımcı oldunuz allah razı olsun evlatlarinizi sağlıklı bir şekilde kucaginiza vermeyi nasip etsinBenim igg de pozitif.
Bu kadar kafaya takmış olman normal değil, kendini de bebegini de strese sokuyorsun. Burada kimse sana birşey olmaz diyemez. Biraz rahatla diye bende ve gebelerin yarıya yakınında pozitif olduğunu söylemiştim ama görüyorum ki faydası olmamış. Seni en doğru aydınlatacak kişi enfeksiyon uzmanıdır. Ona görünmeni öneririm
Purpplee doğum Ağrı olmadan olmaz ki. Hem kasılman olurken aynı anda bel ağrın oluyor. Bi de düzenli Ağrı gelmesi lazım dk dksına . Ben 20 haftadan sonrA hep kasılma yaşadım her gün olurdu ama bel ağrım yoktu. Magnezyum kullanmıştım. Ağrın yoksa kafana takma bence.
Ben hareketlerini her zaman ayni yerde hissetmiyorum gerçi haraket mi onu da bilmiyorum :) alt karnimda boyle sanki gaz hareketleri gibi hareketler pit pit oluyo. 20. Haftamizi bitirdik tam olarak ne zaman hissetmeye başlamamiz lazim. Bu arada Gunaydinlar tatlı annişler
Maden suyu hiç içmiyorum ben içsem faydası olur zarar-ı olmaz değil mi canım ?dlkkydlntpl canim cok gecmis olsun Rabbim bebegini sana bagislasin insallah.. Nasil oldunuz? Hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz canim...
ilkim1 sen nasil oldun canim? Insallah bebis de sen de iyisindir.. guzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarimiz sizinle..
Aynen canim benim de ilk gebeligimde 20 li haftalarda baslamisti kasilmalarim. Tabii o zaman tecrube de yok anlayamiyodum bebek sag taraga toparlaniyo kaliyodu 1-2 dk. Boyunca. Sonra internette bakip paniklemistim doktoruma sordum. Kasilma olmasi normal, rahim dogum icin hazirlik yapar ama sıklıgı ve suresi onemli demisti. Eger gun icinde 2 saatte bir, saat basi oluyosa agri eslik ediyosa o zaman sorun var demektir ama sende boyle bi sey yok demisti. Gunde 2 tane maden suyu ic muz ye demisti. Takviye ilac bile vermemisti. Benim o kasilmalar doguma kadar surdu ama erken dogum falan olmamisti cok sukur.Purpplee agrin yoksa yalansindunya nin da dedigi gibi dert etme canim. Rabbim esirgesin korusun insallah...
Maden suyu çok iyi geliyor canım tansiyon yüksekliği ya da ödem sorunun yoksa mutlaka tavsiye ederim ilk hamilelikte vazgeçilmezlerim arasındaydı. Ağrılara ve tabi bebişin beslenmesine de iyi gelen süt ve muzu da her gün tüketiyordum bu hamilelikte pek dikkat edemedim dahaMaden suyu hiç içmiyorum ben içsem faydası olur zarar-ı olmaz değil mi canım ?
Canim maden suyu ödem mi yapiyor ben çok iciyorumMaden suyu çok iyi geliyor canım tansiyon yüksekliği ya da ödem sorunun yoksa mutlaka tavsiye ederim ilk hamilelikte vazgeçilmezlerim arasındaydı. Ağrılara ve tabi bebişin beslenmesine de iyi gelen süt ve muzu da her gün tüketiyordum bu hamilelikte pek dikkat edemedim daha
Hala serum yiyorum cnm kalcmda hafıf agrı vrdunden ıyıymdlkkydlntpl canim cok gecmis olsun Rabbim bebegini sana bagislasin insallah.. Nasil oldunuz? Hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz canim...
ilkim1 sen nasil oldun canim? Insallah bebis de sen de iyisindir.. guzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarimiz sizinle..
Aynen canim benim de ilk gebeligimde 20 li haftalarda baslamisti kasilmalarim. Tabii o zaman tecrube de yok anlayamiyodum bebek sag taraga toparlaniyo kaliyodu 1-2 dk. Boyunca. Sonra internette bakip paniklemistim doktoruma sordum. Kasilma olmasi normal, rahim dogum icin hazirlik yapar ama sıklıgı ve suresi onemli demisti. Eger gun icinde 2 saatte bir, saat basi oluyosa agri eslik ediyosa o zaman sorun var demektir ama sende boyle bi sey yok demisti. Gunde 2 tane maden suyu ic muz ye demisti. Takviye ilac bile vermemisti. Benim o kasilmalar doguma kadar surdu ama erken dogum falan olmamisti cok sukur.Purpplee agrin yoksa yalansindunya nin da dedigi gibi dert etme canim. Rabbim esirgesin korusun insallah...
Tansiyonum normal canım ödem de henüz yok ama bebişe kilo veriyorsa ve rahim kasılmalarına iyi geliyorsa ben de içmek isterim günde bir tane en azından tşk ler cnmMaden suyu çok iyi geliyor canım tansiyon yüksekliği ya da ödem sorunun yoksa mutlaka tavsiye ederim ilk hamilelikte vazgeçilmezlerim arasındaydı. Ağrılara ve tabi bebişin beslenmesine de iyi gelen süt ve muzu da her gün tüketiyordum bu hamilelikte pek dikkat edemedim daha
Canım içerisindeki tuzlardan kaynaklı ödem yapabiliyordu ama abartılı miktarlarda olacağını düşünüyorum bir de bünyeye göre değişiyor. Her şey ayarında tüketildikten sonra bir şey olacağını sanmıyorum. Sen yine aklına takılırsa araştır amaCanim maden suyu ödem mi yapiyor ben çok iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?